Whirlpool AMW 507/IX - Reviews

9,2 Lees 15 reviews
Best Reviewed mrt 2016 Whirlpool AMW 507/IX
Best Reviewed maart 2016
Laagste prijzen
Specificaties
Inhoud
40 liter
Magnetron
900 watt
Draaiplateau (diameter)
36 cm
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 15 reviews

9,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marianne 12-08-2016 Product paar dagen in bezit

vooral de crisp functie vind ik geweldig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Had de oude en daar was ik al zeer tevreden over dus nu de nieuwe gekocht. Prachtig om te zien. De crisp functie heeft de doorslag gegeven weer voor een whirlpool te gaan super apparaat.

Pluspunten

  • Crisp functie
  • Snel ontdooien, opwarmen
  • Doet wat ie moet doen

Minpunten

  • Geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Tiny Meijers 29-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Fijn apparaat, werkt handig en gebruiksvriendelijk. Mooie vormgeving en ik ben er heel blij mee. Zal zeker Whirlpool aanbevelen bij mijn vrienden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
lucien 22-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Oven is zeer gebruiksvriendelijk en heeft een zeer mooie vormgeving,ook alle toebehoren zijn zeer uitgebreid en alle van zeer deugdelijke kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bazeman 10-02-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,7
Tot nu toe tevreden, tiptoetsen zijn wat ongevoelig en als je een verkeerd programma begonnen bent of aan wilt passen moet je de magnetron echt uitzetten met de uit knop en opnieuw beginnen, ondanks dat er een terug knop opzit heb ik deze in die gevallen niet kunnen gebruiken. Verder snel warm en afgekoeld en magnetron werkt snel.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Madmax73 06-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Mooi strak design. Voelt degelijk aan. Naast de basisfuncties ook handige extra functies. Paar dagen in bezit maar tot nu toe zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Eugene 02-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Super apparaat, ziet er strak uit en de geweldige crisp functie, erg fijn om in gebruik te hebben. ik kan dit apparaat iedereen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
toppertje 02-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Mooi en compleet product.
Makkelijke bediening.
Voldoet aan de verwachting, fijne programma's voor direct klaarmaken van je producten/voeding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Nobeltje 01-02-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
De magnetron is heel eenvoudig te bedienen. Eigenlijk doe je alles met de centrale knop, gewoon programma kiezen en go.

Wij kozen deze machine mede voor het strakke design en de leuke actie die de prijs nog aantrekkelijker maakte.

Verder is de machine stil in gebruik, snel en voelt degelijk aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mr 01-02-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Ik heb deze magnetron nu een week in bezit. Mooie deal met een geld terug actie!

De machine ziet er super strak uit. Heel mooi design. Ook de bediening van deze machine is heel eenvoudig, heel simpel om alle programma's te kiezen. De machine voelt degelijk aan.

De 1e taart heb ik inmiddels gemaakt met de Crisp. Wow! Zo snel heb ik nog nooit een taart gebakken. Resultaat was helemaal goed. Beetje experimenteren nu met andere gerechten.

Natuurlijk ook gewoon prima voor het simpel opwarmen van de fles van de kleine.

Erg tevreden tot dusver!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Danny Misere 31-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Magnetron is geweldig.
Makkelijk, snel en een hele mooie uitstraling.
Alles wat je maar wenst van een magnetron.
Ook de meegeleverde spullen zijn top.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Marij en John 30-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ja,dit is voor ons de perfecte combimagneton.
Makkelijke bediening, goeie temperatuurbereiken en een prachtig design.
Door de vele programma,s zijn je ovengerechten perfect te bereiden en staat je maaltijd in een mum van tijd op tafel.
Wij hopen nog lang van deze combi te kunnen genieten.

Marij en John

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Miriam 30-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Ik zocht een goede vervanger voor mijn kapotte combimagnetron-oven en kwam uit op dit type, omdat hij dezelfde uitgebreide functie's als mijn vorige had, zoals de crisp-functie! onmisbaar en ontzettend handig!!!
Ik ben super blij en tevreden met dit apparaat! Echt een aanrader! Gr, Miriam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Peter 30-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
strakke vormgeving en makkelijk monteren , makkelijke bediening , nederlandse handleiding , zeer goede prijs/kwaliteit verhouding we hopen er veel plezier van te hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
philips1968 30-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
supermooie magnetron, makkelijk in gebruik, korte opwarmtijd en mooie strakke uitstraling. ik ben hier erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Stefan 29-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Mooi design, mogelijkheden genoeg, en zonder al te veel moeite meteen duidelijk hoe je hem moet gebruiken. Het lezen van de handleiding is niet eens nodig, Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend