Siemens BF634LGS1 - Reviews

Specificaties
Inhoud
21 liter
Vermogen
900 watt
Kleur(en)
inox

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 27 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Emrihan 09-07-2016

Chique Design!

Algemene score

10,0
De inbouw magnetron is gebruiksvriendelijk, werkt snel, zuinig en past prachtig bij onze nieuwe keuken. De uitstraling is in combinatie met de inbouw oven van dezelfde serie een ware uitblinker! Wauw!! Zie bijgaande foto.

*De reinigingskracht hebben wij nog niet getest.
Geschreven voor: Siemens BF634LGS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ö Kaya 15-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Inbouw Magnetron Siemens

Algemene score

9,5
De inbouw magnetron heeft een mooi en strak design. Ziet er heel modern uit.

De display is groot en duidelijk. De helderheid, datum en tijd is makkelijk in te stellen in de menu. Alles is duidelijk en makkelijk leesbaar bij de instellingen. Alles wat op de display staat kan je vanaf afstand aflezen door de blauwe LED verlichting .

Geluidsloos je hoort hem (bijna) niet als hij is gestart.

Ben erg blij dat ik voor Siemens heb gekozen, heb er tot nu toe geen spijt van. Zeker een aanrader!!
Geschreven voor: Siemens BF634LGS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d.d.niesten 24-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

magetron

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
eenvoudige magetron fraaie vormgeving eenvoudige bediening
draaideur zowel links als rechtsom te bestellen
Geschreven voor: Siemens BF634LGS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin Delis 27-12-2017

niet praktisch in gebruik

Algemene score

2,0
Verwarmen gaat goed maar de bediening is zeer gebruikers onvriendelijk (Siemens onwaardig).
Knoppen zijn niet verlicht ik druk bijna altijd op de verkeerde knop om de deur te openen. Logisch zou zijn de laatste knop om te openen maar is niet zo. Tijd instellen gaat ALTIJD per seconde en begint bij 1 minuut, als je 10 sec wilt instellen gaat hij bij snel draaien NIET met 10 sec. tegelijk (sneldraaien gaat eigenlijk helemaal niet). Het is niet duidelijk op welk veld het display staat, dat merk je pas als je aan de knop draait.
Conclusie de ontwerper heeft hem duidelijk niet thuis. Ik zou hem nooit meer kopen.
had liever onze oude gehouden maar er was geen ombouw frame meer te leveren.
Dit is bedieningstechnisch een heel slecht apparaat.
Geschreven voor: Siemens BF634LGS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Karel Knol 05-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Magnetron

Algemene score

10,0
Mooi uitziende magnetron. gemakkelijk in gebruik, en zonder draaiplateau makkelijk schoon te maken.
De deur gaat open met een tiptoets en dat is tijdens het keukenwerk gemakkelijk.

Het display is heel duidelijk te lezen en de bedieningsknop is gemakkelijk ten gebruiken.

Pluspunten

  • geen draaiplateau
  • deur gaat open met tiptoets.
Geschreven voor: Siemens BF634LGS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SpecialH 28-10-2017

Eenvoudig in gebruik met uitstekende resultaten

Algemene score

10,0
De magnetron wordt vooral gebruikt voor het opwarmen van eten en drinken. Niet voor koken. De verschillende standaardwattages geven allen een prima opwarmresultaat. Al lijkt de inhoud klein, je kunt meer tegelijk opwarmen met beter resultaat dan bij een magnetron met draaiplateau (onze vorige).
Hij is eenvoudig te reinigen. Wij vinden de magnetron icm bijbehorende oven erg mooi staan in onze keuken.
Geschreven voor: Siemens BF634LGS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

peppelientje 10-10-2017

lekker ruim en makkelijk schoonmaken

Algemene score

10,0
ik ben heel enthousiast! geen draaiplateau, geen draai antenne maar gewoon een ruime gladde binnenruimte. makkelijk te bedienen en supersnel
Geschreven voor: Siemens BF634LGS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Inbouwmagentron 30-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Magnetron

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Siemens is betrouwbaar merk en heeft zijn naam bewezen. Vooral wasmachine stond goed bekend. Nu hebben we alles van Siemens en we zijn erg tevreden met de magnetron. Mooie display wat goed functioneert en gebruikersvriendelijk is.

Pluspunten

  • display
  • gemak

Minpunten

  • alleen 900W of 600, geen tussenvorm
Geschreven voor: Siemens BF634LGS1

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jan 23-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Simpele bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De magnetron is mooi vormgegeven en simpel te bedienen. De verlichting vind ik mooi. Ik zou deze aan iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Verlichting
  • Vormgeving
Geschreven voor: Siemens BF634LGS1

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Theo777 16-01-2017

Siemens magnetron top!

Algemene score

10,0
Had Siemens magnetron. Die ging 18 jaar probleemloos mee! Nu nieuwe gekocht. Alles goed en overzichtelijk. Snelle montage. Werkt perfect. Siemens prachtige prijs/kwaliteit verhouding.
Geschreven voor: Siemens BF634LGS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Marleen 05-01-2017
  • Product paar maanden in bezit

Veel functies, makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nu 2 maanden in gebruik en heel blij mee. Mooie strakke vormgegeven inbouwmagnetron van solide kwaliteit zoals je van Siemens mag verwachten. Wij hebben de oven eronder en beide apparaten zijn qua design op elkaar afgestemd.
De magnetron heeft veel functies, oa brood en vlees ontdooien waarbij je het gewicht kunt selecteren. Hij is makkelijk schoon te maken en eenvoudig te bedienen. De kinderen kunnen er ook prima mee overweg.

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Makkelijk te bedienen
  • Veel functies

Minpunten

  • Niet....
Geschreven voor: Siemens BF634LGS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeaneMarie 26-09-2016

Perfecte magnetron

Algemene score

10,0
Mijn magnetron is precies goed, niet te groot en niet te klein.
Het gebruiksgemak is heel makkelijk.
Geschreven voor: Siemens BF634LGS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Dennis 25-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Handig in gebruik, mooi design, grote inhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben deze magnetron in onze nieuwe keuken laten plaatsen en zijn er zeer tevreden over. Mooi design, makkelijk in gebruik en grote inhoud.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • inhoud
  • design
Geschreven voor: Siemens BF634LGS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thnh1 18-08-2016

Erg fijne magnetron

Algemene score

10,0
Wij hebben deze magnetron al een maand en zijn er erg tevreden mee. Makkelijk om schoon te maken. Bediening is simpel en het ziet er ook nog eens mooi uit.
Geschreven voor: Siemens BF634LGS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jimmy55 05-07-2016

Verrassend

Algemene score

10,0
In gebruik sinds 18 april2016. Deze hebben we van een plaatje gekocht en waren verrast omdat deze magnetron geen draaiplateau meer heeft. Echter dat doet niets af aan de prima resultaten tot nu toe.
Geschreven voor: Siemens BF634LGS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Broek 28-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig design

Algemene score

8,5
Apparaat staat geweldig in een ijswit glanzende keuken.Bediening zeer eenvoudig met intuïtieve menus, inhoud had wat groter gekund voor een 60cm inbouw apparaat. Display kan gedimd worden en snachts automatisch uitgezet. Kwalitatief zeer goed apparaat met elektronische te openen deur. 5 jaar garantie dus zal ongetwijfeld niet kapot gaan.
Geschreven voor: Siemens BF634LGS1

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HHT1 16-04-2016

Eenvoudig te bedienen apparaat

Algemene score

10,0
Deze magnetron is eenvoudig te bedienen en voldoet aan alle eisen.
Tevens is design mooi.
Makkelijk schoon te houden.
Geschreven voor: Siemens BF634LGS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Nico Kool 17-03-2016

Zeer tevreden over deze magnetron

Algemene score

10,0
Wij hebben deze magnetron een aantal weken geleden gekocht en zijn hier tot nu toe erg tevreden over, de werking is prima, en het design is erg mooi.
Geschreven voor: Siemens BF634LGS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gerard 22-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Een prachtig apparaat. Eenvoudig te bedienen en te installeren. Binnen 15 minuten zelf in de lege nis geïnstalleerd en in 5 minuten de instellingen doorgelopen-->klaar is Kees. De waardering voor de duurzaamheid is een inschatting, omdat het te vervangen apparaat (ook een Siemens) het 15 (!) jaar heeft uitgehouden.
Geschreven voor: Siemens BF634LGS1

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bloempje 20-10-2015

Geluidloos

Algemene score

8,0
Deze magnetron net in gebruik. Tijdens het gebruik maakt hij geen geluid, super!
Produchten zijn snel warm.
Geschreven voor: Siemens BF634LGS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews