Siemens BF634LGS1 - Reviews

8,7 Lees 11 reviews
Specificaties
Inhoud
21 liter
Magnetron
900 watt
Kleuren
zwart, roestvrijstaal
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dennis 25-09-2016 Product paar dagen in bezit

Handig in gebruik, mooi design, grote inhoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben deze magnetron in onze nieuwe keuken laten plaatsen en zijn er zeer tevreden over. Mooi design, makkelijk in gebruik en grote inhoud.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • inhoud
  • design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Broek 28-06-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtig design

Algemene score

8,5
Apparaat staat geweldig in een ijswit glanzende keuken.Bediening zeer eenvoudig met intuïtieve menus, inhoud had wat groter gekund voor een 60cm inbouw apparaat. Display kan gedimd worden en snachts automatisch uitgezet. Kwalitatief zeer goed apparaat met elektronische te openen deur. 5 jaar garantie dus zal ongetwijfeld niet kapot gaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Ö Kaya 15-06-2016 Product paar dagen in bezit

Inbouw Magnetron Siemens

Algemene score

9,5
De inbouw magnetron heeft een mooi en strak design. Ziet er heel modern uit.

De display is groot en duidelijk. De helderheid, datum en tijd is makkelijk in te stellen in de menu. Alles is duidelijk en makkelijk leesbaar bij de instellingen. Alles wat op de display staat kan je vanaf afstand aflezen door de blauwe LED verlichting .

Geluidsloos je hoort hem (bijna) niet als hij is gestart.

Ben erg blij dat ik voor Siemens heb gekozen, heb er tot nu toe geen spijt van. Zeker een aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Gerard 22-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Een prachtig apparaat. Eenvoudig te bedienen en te installeren. Binnen 15 minuten zelf in de lege nis geïnstalleerd en in 5 minuten de instellingen doorgelopen-->klaar is Kees. De waardering voor de duurzaamheid is een inschatting, omdat het te vervangen apparaat (ook een Siemens) het 15 (!) jaar heeft uitgehouden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
dew 04-09-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Wij hebben deze magnetron als alternatief gekregen omdat de magnetron die wij hadden uitgekozen niet meer geleverd werd. Dus op telefonisch advies van siemens maar akkoord gegeven. Echter kwa uitstraling perfect, kwa werking ook perfect maar de deur. Die is langer als een normale deur en door de vormgeving misreken je jezelf daar een beetje in. Met als gevolg er klapt een langere deur open dan een normale magnetron deur en dat vind ik niet prettig. eerste keer kreeg ons hele gezin m voluit tegen t gezicht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Diana 26-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Echt een juweeltje voor je keuken. Zeer strakke vormgeving. En geen gezeur meer met ronddraaiende plateau waar je schaal op blijft steken als het ronddraait.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
AmJ 15-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
deze magnetron is erg stil, bevat alle funckties die je maar kan bedenken en heeft een super strak design.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Tiugel 09-05-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Het is een makkelijk te hanteren apparaat. Goede gebruikshandleiding leren je het apparaat gebruiken. Overzichtelijk scherm. Het wijst voor zich.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Miranda960 02-05-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Het is op zich een prima magnetron met voldoende keuze qua temperatuur. Ik vind dit nieuwe ontwerp met de grote knop die je niet kan uittrekken minder handig dan de vorige Siemens magnetron van dit type. En je moet steeds switchen tussen watt en tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
jackyeast 18-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Siemens apparatuur ziet er mooi strak uit. Je kan mooi combineren met verschillende apparaten. Goede service van Siemens we hebben ook al een espresso machine van Siemens werkt na 3 jaar nog super en, zal nog vele jaren geld draaien denk ik.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
marion 65 16-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Het is een mooi apparaat en handig in gebruik. De vormgeving past mooi bij de bakoven.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend