Bosch HBC84H501

Specificaties
Uitvoering
magnetron met oven
Inhoud
44 liter
Vermogen
900 watt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch HBC84H501 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Karel 23-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
gebruiksvriendelijke combi magnetron, zonder overbodige luxe.
Jammer dat de klep niet volledig 90 graden opent. Deze blijft iets schuin omhoog staan wat lastig is als de magnetron op hoogte is ingebouwd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Emiel 18-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
De combi-magnetron is fraai vormgegeven en qua bediening heel gebruikersvriendelijk. Daarnaast komen de gerechten er heerlijk uit! Het valt mij op dat de oven bijzonder snel opwarmt en de gerechten klaar heeft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bg 16-08-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Heb net 5 machines van bosch gekocht waaronder de combimachntron.
Dit is een zeer fijn apparaat, had hier voor een ander merk maar tot nu toe alleen maar positief

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nafees 09-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Het apparaat is makkelijk te bedienen en super handig. Er zijn veel opties mogelijk. Kortom een complete combi!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Renata 10-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

een mooie ruime combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch HBC84H501

Algemene score

8,0
Mooi uiterlijk en ruim. Na 25 jaar andere combi van Bosch, die het overigens nog steeds doet, is dit apparaat ook weer gemakkelijk in gebruik. Sinds kort in gebruik dus over de levensduur kan ik nog niets zeggen. Als hij net zo lang mee gaat als de vorige dan ben ik hopelijk een tevreden oudere (-;

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patrick 21-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Gammel, geen echte bosch

Geschreven voor: Bosch HBC84H501

Algemene score

4,0
Nadat onze Etna in 3 jaar drie keer stuk ging een Bosch besteld
Bij het uit de doos halen viel het op dat die als 2 druppels water op de Etna leek!
Zelfde gammele draaiplateau, de gammele knopjes,en het Chinese motortje binnenin!
Ook het deurtje zit aan dezelfde scharnieren en zijn de behuizingen exact hetzelfde
Sluit hem aan, is hij defect! Nieuw uit doos!
Meteen teruggestuurd, zeker geen Bosch waardig!
Goedkoop chinees stuk badge engineering, snap niet dat Bosch dit verkoopt!
Wel pluspunten voor Coolbleu, meteen opgelost!

Minpunten

  • Gammel, made in china

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Slecht

Reageer

Sandra 13-07-2016
  • Product maand in bezit

Slecht apparaaat, direct al vocht tussen de twee ruiten.

Geschreven voor: Bosch HBC84H501

Algemene score

6,8
Na in gebruik name van oven en magnetron samen, vocht tussen de twee glazen ruiten. Ook bij het bakken van pizza . Na diverse monteurs ovrde vloer, kunnen ze het niet maken. Hij gaat terug naar de winkel. Verder wel een goed apparaat behalve de condensvorming in de deur. Je kan het nml niet schoonmaken. Gaan nw combi magnetron uitzoeken.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

ronny530 29-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat maar niet geschikt voor inbouw in een gesloten kast.

Geschreven voor: Bosch HBC84H501

Algemene score

8,3
Ik ben zeer tevreden en herken de minpunten als warm worden aan de onderzijde en de brom van de magnetron geheel niet. De manier van inbouwen is m.i. bepalend want er moet voldoende ventilatie aanwezig zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frans 28-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne oven

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch HBC84H501

Algemene score

8,0
Fijne oven, die snel warm wordt. Mooi afgewerkt.
Jammer dat er geen vierkante ovenschaal / bakblik bij zit.
Goede resultaten. Klep kan wel zowat horizontaal open , anderen beweren van niet. Goede prijs / kwaliteits verhoudingen. Koelt soms wel lang af. Blijft piepen als iets klaar is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

R. van Dooren 27-11-2016
  • Product paar maanden in bezit

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch HBC84H501

Algemene score

8,0
Alleen heteluchtoven en magnetron gebruikt. Gemakkelijke bediening. Goed resultaat. Duidelijke gebruiksaanwijzing.

Pluspunten

  • Goede binnenruimte

Minpunten

  • Klep zou iets verder open mogen gaan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Karel 20-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
gebruiksvriendelijke combi magnetron, zonder overbodige luxe.
Jammer dat de klep niet volledig 90 graden opent. Deze blijft iets schuin omhoog staan wat lastig is als de magnetron op hoogte is ingebouwd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Richard ehv 05-07-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,8
Geen aanrader. Oven hebben wij weer teruggebracht naar leverancier want ons kastje met diepvries eronder werdt gloeiend heet, zelfs in de diepvries liep de temp. op (vandaar duurzaamh een 2, van de oven weet ik het niet maar onze keuken zou niet lang mee gegaan zijn). Ovenlucht blaast hard naar beneden. Nadien een Whirlpool gekocht, hier past een metalen stripje onder, en blaast vooruit, werkt goed.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Slecht
Jan V 16-01-2016

Beste Richard,
Welke Whirlpool heb je dan gekocht ?

Reageer

Pieter Groen 21-06-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Deze combi-oven is perfect!

De oven is eenvoudig te bedienen. De oven en ook grill functie worden goed warm. Perfect voor Pizza's e.d.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RolandV 07-06-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

6,5
Combimagnetron nu enkele weken in bezit. Twee minpunten: er klinkt een behoorlijke 50Hz brom als de magnetron aan staat, wellicht is dat normaal bij dit model, wellicht is er een probleem met de hoogspanningstrafo. Ten tweede: als je de magnetron hoog plaatst, dan kijk je via een spleet boven de deur recht in het binnenwerk, dus tegen draden en onderdelen aan. Dat vind ik niet erg sjiek, dit had beter afgewerkt kunnen worden. Al met al vind ik deze magnetron 'redelijk'. Ik weet niet of een soortgelijk type, de Siemens HB84H501, dezelfde nadelen heeft.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Onvoldoende

Reageer