Bosch CMG636BB1 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Laurens Franssen 01-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De bediening werkt zeer vanzelfsprekend. Er zit een prima hulpfunctie op met adviezen voor hoogte in de oven/temperatuur en bereidingstijd. Warmt heel snel op. Stil. Uitgeblazen lucht niet warm, dus echt een perfecte oven. Ondanks zijn compacte formaat een prima inhoud.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lonneke 28-02-2017 Product paar maanden in bezit

Makkelijk te bedienen en snel opgewarmd

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben erg blij met onze oven die wij nu 2 maanden hebben en gebruik hem ook bijna dagelijks. Hij is een handomdraai (door de versnelde voorwarmingsoptie) opgewarmd, waardoor je in korte tijd een maaltijd kunt bereiden.

Pluspunten

  • De optie snel voorwerwarmen
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Grote inhoud voor een kleine oven

Minpunten

  • Je moet wel regelmatig alle roosters schoonmaken
  • Je ziet wel snel vingers op het glas staan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

henk 20-02-2017

mooi ding ja

Algemene score

10,0
heel mooi desing en makkelijk te bedienen
en de prijs viel mee t.o.v.andere merken
werkt ook sneller als onze oude miele.
hoop alleen dat we dit keer een lange levens duur mogen beleven
van onze bosch combi
voelt solide aan .gr
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Bernardo 16-07-2016

Even wennen.

Algemene score

8,0
Vergeleken met onze vorige combi-magnetron van Bosch een zeer uitgebreid product met vele extra mogelijkheden die waarschijnlijk zelden gebruikt zullen worden.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

J en D 05-07-2016

Erg fijn bedieningsgemak.

Algemene score

8,0
Het programma van deze combi magnetron is bijzonder duidelijk en logisch van opzet. Na een paar keer gebruiken gaat de bediening als vanzelf.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

RoAnboef1963 22-06-2016

Fijn apparaat om mee te werken.

Algemene score

10,0
Combimagnetron met heel veel mogelijkheden en dankzij het duidelijke menu en scherm is zijn alle mogelijkheden gemakkelijk op te zoeken. We zijn er zeer tevreden over.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

FamDurmus 05-06-2016

Mooi en fijn in gebruik

Algemene score

10,0
Deze oven is gekozen omdat hij naast ons koffie apparaat ingebouwd moest worden. Maar wat een gebruiksgemak en zo stil dat 2 keer moest kijken of hij wel aan stond. Het nadeel is dat de heerlijke luchtjes er uit komen door de ventilatie en je dan nog geduldig moet wachten tot je eten klaar is, haha. Draaiknop werkt zo handig.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Sasja 15-02-2016

Allereerst gevallen voor het mooie design!

Algemene score

10,0
Allereerst dus gevallen voor het mooie design waarin weinig rvs verwerkt is en dus eenvoudig schoon te maken is.
Maar toen hij eenmaal in bedrijf ging merkte we dat het niet alleen het design was.
Hij werkt eenvoudig is makkelijk te bedienen en heeft ook nog een ondersteuning in het programma waar weer de mooiste plaatjes van gerechten voorbij komen! Erg mooi en fijn!
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

kusters 16-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
De ring om alles in te stellen is even wennen.
Als je dit doorhebt is het heel simpel bedienen.
Het menu wijst je vanzelf de weg wat je moet kiezen.
Snelheid van opwarmen is ook perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erwin 04-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Super mooi vormgegeven model, makkelijk in gebruik.
door veel voor geprogrameerde opties kan iedereen er heel snel mee aan de slag

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jo en Leida 30-07-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,7
Wij hebben het apparaat nu 2 maand in gebruik het werkt super heel gemakkelijk in te stellen en schoon te houden,
Over de levens duur is nog geen oordeel te geven.
Maar het komt allemaal degelijk over,

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Skrool 17-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Ik ben super blij met mijn nieuwe compacte bakoven met magnetron. Makkelijk te bedienen en is een aanwinst voor mijn nieuwe keuken door zijn vormgeving en uitstraling. Hoop er nog lang plezier van te hebben

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer