Siemens KI20RV20 - Reviews

8,2 Lees 12 reviews
Specificaties
Uitvoering
kastmodel
Energieklasse
A+
Inhoud koelruimte (netto)
182 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 12 reviews

8,2

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fam. Bruin 08-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Koelt zeer goed, handige groentela bij beperkte draaicirkel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben de koelkast tegen de muur aan staan (de deur gaat ri de muur open), waardoor je de groentela normaliter niet uit de koelkast zou kunnen krijgen. Deze groentela heeft een specifieke vorm waardoor de draaicirkel anders is en we hem er alsnog heel gemakkelijk uit krijgen. Top dus! Verder koelt hij zeer goed en heeft hij voldoende planken.

Pluspunten

  • handige groentela bij beperkte draaicirkel
  • koelt zeer goed
  • veel planken

Minpunten

  • kan soms wat aanvriezen aan de achterkant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Siemens Inbouwkoelkast gewoon goed 19-07-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens Inbouwkoelkast

Algemene score

8,3
Prima koelkast. Overzichtelijk, mega stil, zuinig met energie en handig ingedeeld.Een ruim vak voor groente en fruit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Theo 22-06-2016 Product paar dagen in bezit

Super product

Algemene score

9,3
Netjes afgewerkt en een zeer mooie en handige indeling. Eenvoudig schoon te houden als gevolg van de gebruikte materialen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ayse 21-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Prima aparaat, doet zijn werk, ondanks een kleine formaat, best ruim inhoud. Wel geschikt voor kleine gezinnen, mist alleen diepvries lade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jan Mensink 11-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Deze koelkast is zeer stil en rustig. De indeling van het koelgedeelte is uitstekend en zeer doordacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
RenéPeter 28-05-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Er zijn veel glazen planken, zodat je veel producten overzichtelijk kunt koelen.
De deur van de koelkast sluit makkelijk, je voelt als het ware dat hij dicht zit, zodat geen koelte verloren gaat.
De verlichting in de koelkast is ideaal
De groente/fruit lade is ruim en heeft een mooi design.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
J blom 25-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Slaat niet vaak aan. Goede vak verdeling en genoeg keuze om te verdelen. Door hem op sta hoogte te laten plaatsen, verhoogt het gebruikersgemak. Temperatuur makkelijk te regelen. Genoeg hoogte in deur om 1,5 liter flessen te plaatsen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
gebruiker251 01-04-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

5,5
Prima koeler.
groot nadeel: de binnenkant van de deur heeft een iets ronde vorm. Dit neemt veel kostbare ruimte in beslag.

Review criteria:

Goed
Slecht
Frans breemerkamp 18-03-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,5
Prima koelkast.Degelijke glazen legborden.
Fijne grote vakken in de deur.
Koelt prima en is zeer stil.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Anniehhw 13-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Zeer mooi design ,en een rustig geluid.
En zeer makkelijk in gebruik en goede verlichting over de kookplaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
TazSec 11-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

6,0
De rekjes in de deuropening zijn wat aan de lage kant. Regelmatig bij het openen van de deur vallen er dingen uit de rekjes.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
WiebeUtr 22-11-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Sinds enkele weken hebben we een prachtige nieuwe keuken, met alleen maar Siemens apparatuur.

De koelkast heeft ruim voldoende opbergmogelijkheden, is praktisch ingedeeld en biedt voldoende ruimte om zelf in te richten.

Daarnaast is de koelkast stil en heeft hij geen last van condens- of ijsvorming.

Voor mijn gevoel is de koelkast erg goed geïsoleerd, dit komt doordat we hem eigenlijk nooit horen.

We hebben er bewust voor gekozen om geen vriesvak of vrieslades te nemen. We zijn van mening dat een grote aparte vriezer in de berging efficiënter is voor ons gebruik.

Wij zijn er ontzettend tevreden mee en kunnen iedereen dan ook deze koelkast aanraden.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend