Siemens KI20RV52

Specificaties
Energieklasse
A+ energieklasse
Inhoud koelruimte
181 liter inhoud
Uitvoering
kastmodel koelkast

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KI20RV52 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marlies 26-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

8,0
Ik heb de koelkast geplaatst vanaf werkblad hoogte. Dit is heel handig om de koelkast in te pakken. Hij heeft 5 legplekken dus voldoende ruimte om in te pakken. Ik heb hem nog maar net maar hij doet het perfect.

Pluspunten

  • Veel legplekken
  • Groot

Minpunten

  • Deurvakjes kun je niet verzetten van hoogte.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

N.Smits 21-08-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ruime binnenruimte met handige laden.

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

8,0
Deze koelkast weer voor de tweede keer aangeschaft, aangezien we een nieuwe keuken gingen uitzoeken, hebben we 5 Siemensapparaten aangeschaft. Omdat de oude apparaten uitstekend bevielen.

Pluspunten

  • degelijke afbouw.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jo-Ann 10-08-2020

Lekker ruim

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

10,0
Super fijne koelkast we waren een kleine gewend en nu deze heerlijk die ruimte!!! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Rob en Kalijn 29-07-2020

Fijne grote koelkast

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

10,0
Veel ruimte echt heerlijk. De grote groente la voor alle verse spullen is echt ideaal. Ruimte in de deur is voldoende voor meerdere flessen. Zelfs de 2ltr flessen. Zeer zuinig want zelfs op stand 1 is er voldoende koeling. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Aschwin 06-07-2020

Degelijke koelkast voor een schappelijke prijs

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

8,0
Op dit moment hebben wij de koelkast zo'n 6 maanden in gebruik. Naast deze inbouwkoelkast hebben wij tevens een vrijstaande koel/vroes-combinatie staan.

De Siemens iQ100 is praktisch door de vrij in te delen legplanken en is vrijwel geruisloos. De temperatuur is eenvoudig in te stellen en er is voldoende licht in de koelkast.

T.o.v. de vrijstaande koelkast die wij ook hebben staan, is het licht dat uit het lampje komt wel minimaal (hoewel voldoende) en zorgt de montageplaats van het armatuur (zijkant van de koelkast) dat deze vrij snel bedekt wordt door producten.

In conclusie: een tot op heden betrouwbare koelkast met voldoende instel-/indeelmogelijkheden tegen een prima prijs. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

koelkast 05-07-2020

goed stil

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

10,0
fijne eenvoudige koelkast die goed koelt en stil is. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Slot 29-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

ideaal voor gezin van 3 personen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

9,0
Ideaal voor inbouwkeuken, gezinssituatie 3 personen. Mooie grote groentelade en diepe glas platen. Zou alleen de bakjes in de deur hoger maken voor sauspotjes

Minpunten

  • te lage bakjes in de deur voor sauspotjes

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mijn koelknaap 31-10-2019

Prima apparaat

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

10,0
Na korte opstartperiode ben ik toch zeer tevreden over mijn koelkast.
Deze zorgt voor een goede temperatuur en is ruim voldoende voor mijn weekvoorraad..
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 20-10-2019

koelkast

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

10,0
perfecte koelkast in mijn nieuwe keuken koelt energie zuinig met een hoop ruimte [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Venapel 27-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Frisse koelkast

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

9,0
De koelkast hebben wij recent in onze keuken geplaatst. De keuken heeft heldere verlichting waardoor hij een frisse uitstraling heeft. De plankjes zijn gemakkelijk te verstellen en de groentelade is groot genoeg. Deze koelkast bevalt ons goed. Deze is aan te raden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bosma 04-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

8,0
Toen wij koelkast geleverd kregen dachten wij dat hij veel te klein was. Maar na hem volledig ingericht te hebben, meer dan voldoende ruimte....

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Janco 19-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

9,0
Fantastisch product, zeer zeker een aanrader. Heel ruim en koelt prima. Prijs- kwaliteitsverhouding is uitstekend!

Pluspunten

  • Ruim
  • Koelt prima
  • Mooie indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob Jacobs 01-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne indeling

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

9,0
deze koelkast heeft een ruime indeling is erg stil en snel op temperatuur. het enige wat wel jammer is dat er geen led lampje inzit maar deze kun je altijd zelf nog erin zetten

Pluspunten

  • indeling
  • erg stil
  • koelt nieuw ingelegde producten erg snel

Minpunten

  • geen led lampje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

icaltay 30-10-2017

Koelkast

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

6,0
We hebben de koelkast in april 2017 gekocht, over het algemeen zijn we tevreden over de koelkast, alleen komen we soms ruimte tekort voor alle producten (jonge gezin).
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hennie Vinken 06-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

goede indeling, bovenste ruimte mag groter i.v.m. vlapakken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

8,0
De koelkast werkt goed .Prijs/kwaliteiverhouding goed. Geen hard geluid. Goede indeling, wel te weinig mogelijkheid om indeling te veranderen

Pluspunten

  • al gemoemd

Minpunten

  • zie boven,bovenste ruimtemag iets hoger.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Siemens gebruiker 30-08-2017

Gewoon doen wat hij moet doen!

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

8,0
Wij hebben hebben deze een maand geleden gekocht, en hij doet wat hij moet doen. Degelijk en goed uitgevoerd.
We misten alleen een vleeswaren lade die we wel in onze oude Siemens hadden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gradus 14-05-2017

Beoordeling Koelkast

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

10,0
In onze nieuwe keuken hebben we een Siemens koelkast aangeschaft.
we zijn heel tevreden met de koelkast de indeling is bijzonder effectief en hij is gebruiksvriendelijk.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

agatha46 10-05-2017

Er zijn enkele verbeterpunten

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

6,0
Fijne koelkast, maar misschien is het handig om de greep van de groentelade
aan de bovenkant te maken. Nu moet men telkens door de knieën om deze open te maken. Ook zou de groentelade groter mogen zijn. De vakken in de deur waren van mijn oude koelkast prettiger in gebruik. Er kon veel meer in.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

pietvandam 12-04-2017

Prima koelkast voor een goede prijs

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

10,0
Heb deze koelkast aangeschaft als vervanging van de vorige Siemens koelkast die 21 jaar oud was. Prima koelkast met veel ruimte.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

heleen 06-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Prima indeling

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

8,0
Uitstekende kast, alles functioneert goed, handige indeling, de laden schuiven gemakkelijk en er zijn voldoende rekjes in de deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews