Siemens KI20RV52

Specificaties
Energieklasse
A+ energieklasse
Inhoud koelruimte
181 liter inhoud
Uitvoering
kastmodel koelkast

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KI20RV52 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mijn koelknaap 31-10-2019

Prima apparaat

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

10,0
Na korte opstartperiode ben ik toch zeer tevreden over mijn koelkast.
Deze zorgt voor een goede temperatuur en is ruim voldoende voor mijn weekvoorraad..
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 20-10-2019

koelkast

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

10,0
perfecte koelkast in mijn nieuwe keuken koelt energie zuinig met een hoop ruimte [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Venapel 27-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Frisse koelkast

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

9,0
De koelkast hebben wij recent in onze keuken geplaatst. De keuken heeft heldere verlichting waardoor hij een frisse uitstraling heeft. De plankjes zijn gemakkelijk te verstellen en de groentelade is groot genoeg. Deze koelkast bevalt ons goed. Deze is aan te raden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bosma 04-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

8,0
Toen wij koelkast geleverd kregen dachten wij dat hij veel te klein was. Maar na hem volledig ingericht te hebben, meer dan voldoende ruimte....

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Janco 19-12-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

9,0
Fantastisch product, zeer zeker een aanrader. Heel ruim en koelt prima. Prijs- kwaliteitsverhouding is uitstekend!

Pluspunten

  • Ruim
  • Koelt prima
  • Mooie indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bob Jacobs 01-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne indeling

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

9,0
deze koelkast heeft een ruime indeling is erg stil en snel op temperatuur. het enige wat wel jammer is dat er geen led lampje inzit maar deze kun je altijd zelf nog erin zetten

Pluspunten

  • indeling
  • erg stil
  • koelt nieuw ingelegde producten erg snel

Minpunten

  • geen led lampje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

icaltay 30-10-2017

Koelkast

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

6,0
We hebben de koelkast in april 2017 gekocht, over het algemeen zijn we tevreden over de koelkast, alleen komen we soms ruimte tekort voor alle producten (jonge gezin).
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Hennie Vinken 06-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

goede indeling, bovenste ruimte mag groter i.v.m. vlapakken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

8,0
De koelkast werkt goed .Prijs/kwaliteiverhouding goed. Geen hard geluid. Goede indeling, wel te weinig mogelijkheid om indeling te veranderen

Pluspunten

  • al gemoemd

Minpunten

  • zie boven,bovenste ruimtemag iets hoger.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Siemens gebruiker 30-08-2017

Gewoon doen wat hij moet doen!

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

8,0
Wij hebben hebben deze een maand geleden gekocht, en hij doet wat hij moet doen. Degelijk en goed uitgevoerd.
We misten alleen een vleeswaren lade die we wel in onze oude Siemens hadden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Gradus 14-05-2017

Beoordeling Koelkast

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

10,0
In onze nieuwe keuken hebben we een Siemens koelkast aangeschaft.
we zijn heel tevreden met de koelkast de indeling is bijzonder effectief en hij is gebruiksvriendelijk.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

agatha46 10-05-2017

Er zijn enkele verbeterpunten

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

6,0
Fijne koelkast, maar misschien is het handig om de greep van de groentelade
aan de bovenkant te maken. Nu moet men telkens door de knieën om deze open te maken. Ook zou de groentelade groter mogen zijn. De vakken in de deur waren van mijn oude koelkast prettiger in gebruik. Er kon veel meer in.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

pietvandam 12-04-2017

Prima koelkast voor een goede prijs

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

10,0
Heb deze koelkast aangeschaft als vervanging van de vorige Siemens koelkast die 21 jaar oud was. Prima koelkast met veel ruimte.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

heleen 06-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Prima indeling

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

8,0
Uitstekende kast, alles functioneert goed, handige indeling, de laden schuiven gemakkelijk en er zijn voldoende rekjes in de deur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ps 24-11-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Goede accuduur ... maar

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

5,0
It's an ok product. I have got it for 4 years. Never have a problem with it. Until recently, there is water flooding under the vegetable section at the bottom. and It keeps coming from time to time.

Pluspunten

  • Good space design

Minpunten

  • Water flooding after some years

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

theunissen 09-11-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
koelt goed,alles past erin is goed schoon te maken ,is een prima koelkast dit is al de tweede ,ook van siemens,nieuwe keuken, nieuwe koelkast de andere verkocht ,werkte ook nog prima.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joljan1234 02-11-2015

Uitstekend product

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

10,0
Ik heb deze koelkast nu 2 maanden en ben er zeer tevreden mee. Hij is ruim en zeer flexibel in te delen. Hij is makkelijk schoon te houden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Cypel1 25-09-2015

Geweldig betrouwbare koeler

Geschreven voor: Siemens KI20RV52

Algemene score

10,0
We zijn reeds 4 jaar in het bezit van deze koeler. De temperatuur is makkelijk te en nauwkeurig te regelen. Wat ons vooral ook opvalt is dat het apparaat zo makkelijk schoon te houden is. De indeling is overzichtelijk en natuurlijk naar eigen behoefte aan te passen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

marko 09-09-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,0
werkt altijd correct ongeacht de omgevingstemparatuur. bij het vullen met veel nieuwe producten voldoende capaciteit om snel te koelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ikke 08-09-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
veel opbergruimtes. zuinig. weinig herrie. mooie glazen planken. overzichtelijk. handige snufjes in de deur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ikke 08-09-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,3
geweldig apparaat. zuinig, weinig herrie. enorm veel opbergruimte. Al vanaf de eerste dag enorm blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews