Bosch KIV34X20

Specificaties
Energieklasse
A+ energieklasse
Inhoud koelruimte
199 liter inhoud
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch KIV34X20 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mardai 25-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Mooie en ruime koel-vriesinstallatie. Was snel op temperatuur. Wij vinden wel dat het apparaat best veel geluid maakt als het afkoelt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John van L 17-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelkast! Doet wat hij moet doen!

Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

8,0
Prima en grote koelkast. De heldere ledverlichting is erg fijn en staat super trandy . Drankrek voor drinkflessen/wijnflessen is echt heel nice gedaan! Enkele minpunt ervan is dat 1,5 ltr flessen soms met de dop tegen de deur aanzitten met sluiten van de deur.
Tevens had vriezer ook iets groter gekunt. Maar al met al ben ik zeer tevreden over deze prachtige koelkast.
Gewoon een aanrader!

Pluspunten

  • Koel gedeelte lekker ruim
  • Strak afgewerkt (incl. Verlichting)

Minpunten

  • De vriezer is wat klein
  • Flessen passen niet altijd in het rek

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

visser 09-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Zeer onlogische deur indeling

Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

6,0
De koelkast koelt zoals bedoelt. Gelukkig maar. Helaas is de indeling en opzet van de koelkastdeur minder logisch en zit er helaas maar 1 grote groente lade in in plaats van twee losse.

Wat de deur betreft zijn de bakjes er wel uit te halen maar blijft er een plateautje vast aan de deur zitten waardoor alleen de onderste bak te gebruiken is voor flessen. Dat is jammer.

Pluspunten

  • Koelt

Minpunten

  • indeling
  • 1 groentelade
  • deur

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende

Reageer

Marc 24-09-2020

Wel oke

Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

6,0
Heeft veel ijsvorming aan de binnenzijde van de koelkast. Prettig dat de deuren soft close zijn. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

KIV34X20 10-08-2020

Effectieve koelte in een verhit tijdperk

Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

10,0
Een prima effectieve koelvriescombinatie voor een prima prijs. The perfect way to keep cool...
Past uitstekende in onze (Ikea) keuken en met de duidelijke montage instructie gemakkelijk in te bouwen, zelfs voor de amateur. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Samantha 27-07-2020

Bevalt goed!

Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

10,0
Koelt goed. Groot genoeg voor huishouden van 3 personen. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Dick 13-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Inbouwkoelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

8,0
Inmiddels koelkast 4 maanden in bezit nog steeds tevreden alleen moest met de hoge temperaturen in juni de temperatuur van de koelkast verhogen van stand 3 naar 4 Volgens thermometer in koeling gaf hij 10 graden aan.dus zou er wel een thermometer inhangen .eveneens slaat hij dan wel veel aan wat soms een storend geluid kan zijn

Pluspunten

  • Ruim

Minpunten

  • Geluid bij aanslaan

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mark 08-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot koelvak! Goed in te richten met diverse producten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

8,0
Werkt prima, je kan je producten op zoveel verschillende manieren in de koelkast zetten.
Helaas kun je de vakjes in de koeldeur niet verplaatsen, dat is een klein nadeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anoniem 04-05-2020

Dit apparaat maakt veel lawaai! :((

Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

2,0
Deze koelkast maakt veel lawaai. Zeker geen goede koelkast voor een open keuken. Inmiddels 2 monteurs op bezoek gehad, de eerste heeft wat isolatie aangebracht om resonance te verminderen. De tweede gaf aan dat het helaas niet opgelost kan worden omdat dit type nou eenmaal wat lawaai maakt. Heel jammer dat we bij de aanschaf niet goed geinformeerd zijn (en navraag hebben gedaan) over het geluid dat de koelkast maakt. Helaas dus erg ontevreden over deze Bosch-aankoop. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Arnoud 24-04-2020

Ruime koelvriezer tegen een goede prijs

Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

10,0
In onze nieuwe inbouwkeuken hebben we er twee geïnstalleerd. Zo hebben we de ruimte in de keuken om voor ons gezin met 4 pubers eten en drinken op temperatuur te houden.En als we even op vakantie zijn of niet te veel in huis hebben dan zetten we er één uit! Dat lukt je niet met een grote koeler en een grote vrieskast. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 07-04-2020

ijskast

Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

10,0
erg blij met alle apperatuur alleen omdat het een koel vries inbouw is iets te klein [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

dick 24-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

grote koelkast en diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

8,0
deze koelkast gekocht omdat hij prima in te bouwen was in onze bestaande keuken
Hij voldoet ook aan onze eisen grote ruime koelkast en grote ruime vriezer
Koelt en vriest prima ,zeker vergeleken bij onze vorige koelkast
ook lof aan onze leverancier electro world want die beveelde deze koelkast aan
Met andere woorden zeer tevreden tot nu toe

Pluspunten

  • koelt en vriest goed
  • zeer ruime kast ook voor gezinnen
  • geluid valt mee
  • genoeg vakken bakjes etc

Minpunten

  • geen minpunten te bedenken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 26-11-2019

Matig

Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

4,0
Gaat te vaak aan met veel geluid.
Veel vocht in koelkast. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Keukenappie 08-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne koelvriescombi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

9,0
Dit is een fijne en grote koelvries. Misschien niet de allerstilste of allerzuinigste, maar prijs-kwaliteit is dik in orde en koelt en vriest zeer goed.

Pluspunten

  • Groot
  • Koelt goed
  • Prijs-kwaliteit

Minpunten

  • Elementen in deur niet verstelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Veronique 12-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super fijne koelkast.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

9,0
Super fijne koelkast , erg tevreden mee.
Erg handig vind ik de vele ruimte aan “ bakjes “ aan de binnenkant van de deur.

Pluspunten

  • Ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marcel 25-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

www.ao.nl in januari2019 nu 379euro kortingcode: AOjanuari19

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

10,0
Tip ter info:
Actie bij www.ao.nl in januari 2019 nu 379 euro kortingcode: AOjanuari19
Net gekocht afgegaan op de reviews en de kwaliteit en prijs verhouding, kortingscode erbij nog een keer 20euro van de prijs ervan af
Nu nog Siemens thuis die nu langzaam aan het begeven is na 27jaar, Siemens-Bosch is eigenlijk hetzelfde vandaar ook de keus

Pluspunten

  • prijs
  • kwaliteit
  • duurzaam
  • mooie indeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

k lee 25-10-2018

doet wat het moet doen

Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

8,0
stil en handig in gebruik. de lade in koelgedeelte is ruim en schuift makkelijk. de vriesgedeelte is voorzien van 3 ruime bakken die ook makkelijk schuiven.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Theo 01-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Deze koel/vries is zeer stil .

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

9,0
Mooie koel/vries inbouw koelkast . Die makkelijk te monteren is in de kast.

De bij geleverde spullen zijn compleet en de tekening duidelijk.

Pluspunten

  • netjes
  • makelijk te monteren

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Lars 25-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koelt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

7,0
Sinds een paar weken deze koelkast in gebruik; koelt goed op zich. Indeling kan wel iets beter vind ik. Flessenrek is zeker handig.

Pluspunten

  • Koelt goed
  • Flessenrek

Minpunten

  • Indeling

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Maggie 11-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede degelijke koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch KIV34X20

Algemene score

9,0
Prima koelkast. Heeft veel ruimte, en is mooi in te delen van binnen. Het vriesgedeelte heeft 3 lades, die zijn niet heel groot maar prima!

Pluspunten

  • ruim
  • 3 lades in vriesgedeelte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews