Siemens KI42FP60

Specificaties
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
302 liter inhoud
Uitvoering
kastmodel koelkast
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KI42FP60 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M. Frenken 14-09-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

overzichtelijke ijskast met veel ruimte.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI42FP60

Algemene score

8,0
de ijskast is groot en overzichtelijk. voldoende opbergvakken en planken om je spullen op te bewaren.

Pluspunten

  • groentelade is lekker hoog.
  • genoeg opbergplanken

Minpunten

  • geen wijnrek

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mike1969 12-06-2012
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

5,0
Miskoop. Maakt enorm veel herrie. Ziet er leuk uit maar elk half uur begint ie weer te loeien. En dit soort koelkasten staan toch echt altijd in een open ruimte.
Siemens vindt het normaal "want hij moet toch koelen".

Review criteria:

Slecht
Goed
Voldoende

Reageer

Bruno Francis 18-04-2012
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

5,7
Pracht van een ijskast, functioneel gezien, indeling, de vele ledverlichting in de kast, waardoor je overal licht hebt, in plaats van op een summier plekje waar normaal het lampje zit

maar waardeloos en miskoop van de eeuw omdat zo'n dure ijskast die ook door Siemans als top wordt aangemerkt, een lawaai maakt als een oude dieseltank. goed voor in de garage of de bijkeuken als je de deur dicht houdt, maar niet als luxe inbouwkast in een luxe keuken.

Schaamteloos dat Siemens/Bosch dit product vrij heeft gegeven voor de markt.

Na mijn vele klachten kreeg ik eerst een waardeloze zelfklevend schuimlaagje achterop de koelkast boven geplakt, want de elektronica zou dit veroorzaken. Maar als ingenieur weet ik dat dat onzin is: het lawaai komt uit de warmtepomp. De eerste beste ijskast van een prijsvechter heeft dit niet.

Review criteria:

Slecht
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mir0910 29-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

wat een ruimte!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI42FP60

Algemene score

10,0
Deze koelkast biedt ongelooflijk veel ruimte. door de 'hyperfresh'-laden blijft groente en vlees ook echt langer goed. Hierdoor kan je echt voor een week boodschappen kwijt in deze heerlijke koelkast.

Pluspunten

  • heel veel ruimte
  • hyperfresh lades

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor 25-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote ruime koelkast

Geschreven voor: Siemens KI42FP60

Algemene score

9,0
Grote koelkast met veel ruimte voor alle wekelijkse boodschappen. Daarnaast houden de 0 graden laden voor groenten, fruit, vlees en vis deze producten aanmerkelijk langer vers.

Pluspunten

  • Veel plaats voor alles
  • 3 hyperfresh lades

Minpunten

  • geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.A. de Waard 30-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

schitterende koelkast

Geschreven voor: Siemens KI42FP60

Algemene score

9,0
Ik vind deze koelkast een geweldig product. Met name de te koelen producten in de groente en vleesladen blijven dagenlang vers. Een klein nadeel is dat de koelkast vanwege het vacuum moeilijk open gaat.

Pluspunten

  • mooi produkt met een geweldige indeling

Minpunten

  • koelkast is moeilijk te openen

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoerd 11-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ruim met veel mogelijkheden qua indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI42FP60

Algemene score

10,0
We hebben deze koelkast gekozen vanwege zijn inhoud en de vitafresh lades. In een gezin met 3 kinderen hebben we altijd veel verse etenswaren in de koelkast liggen; fruit, groeten en vlees, zuivel etc. De koelkast biedt veel mogelijkheden om de waren op te bergen. De meeste legplanken zijn eenvoudig te verstellen, 1 is zelfs met spullen er op makkelijk in hoogte aan te passen, handig als net dat ene flesje saus niet op de plank eronder past. Ook zijn de bakken in de deur eenvoudig in hoogte te verstellen zodat alles makkelijk past. De laden in het bovenste deel (niet vitafresh zijn ook ideaal, hele pakken zuivel passen er makkelijk in (liggend) en je kan de lade bijna volledig uittrekken waardoor de spullen makkelijk te vinden zijn en uit de koelkast genomen kunnen worden.

De 3 vitafresh laden (onder) bieden veel opbergruimte, en dankzij het coolconcept is de onderste lade net zo diep als de andere laden.

Als laatste is de led verlichting super, alles is makkelijk te zien, handig als de verlichting in de keuken sfeervol gedimd is.

Pluspunten

  • inhoud
  • opbergmogelijkheden
  • vitafresh, groenten/fruit en vlees lang houdbaar
  • goede led verlichting

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Blijegebruiker 05-09-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Overzichtelijk en efficient

Geschreven voor: Siemens KI42FP60

Algemene score

9,0
De combinatie van de 0 graden vakken, de laden in het hoofdvak en de verstelbare hoogte van de schappen zorgen voor een overzichtelijke en efficiënte indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan van Velsen 13-02-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Goede indeling voor de gangbare producten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI42FP60

Algemene score

9,0
De koelkast is handig ingedeeld naar de producten die je vaak of af en toe moet gebruiken. Daarnaast kan je nog je eigen indeling verder verbijzonderen naar eigen toepassing. Voor een gezin van4 personen heb je nog ruimte over voor extra voorraad.

Pluspunten

  • overzichtelijk
  • handig zelf in te delen

Minpunten

  • altijd nog te klein

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hero 06-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Grote toegangsdeur

Geschreven voor: Siemens KI42FP60

Algemene score

8,0
Prima indeling wbt verschillende laden waarmee we een goed overzicht krijgen.
Perfecte LED verlichting om de producten goed te bekijken.

Pluspunten

  • LED verlichting
  • Groot overzicht

Minpunten

  • Motor lawaai

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dreumel 05-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI42FP60

Algemene score

10,0
Een koelkast met veel ruimte, gebruiksgemak en aparte koelvakken met verschillende temperaturen. Ook de combinatie met de andere Siemens producten is mooi.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • groot

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PM 30-08-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Super apparaat /plastic wat licht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI42FP60

Algemene score

7,0
Met 0 graden zone werkt echt super.
Klein nadeel is de kwaliteit van de plastic rekjes in de deur en de lades zijn erg licht van kwaliteit. na enige tijd krijgen die het zwaar te verduren en breken soms af.

Pluspunten

  • o graden zone
  • lekker groot en ruim

Minpunten

  • plastic rekjes deur
  • plastic lade

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Johan 11-08-2016
  • Product paar maanden in bezit

Fijne gebruiksvriendelijke grote koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI42FP60

Algemene score

9,0
Veel ruimte, ideaal met de lades. Vitafresh werkt uitstekend, produkten blijven beduidend langer houdbaar. Mooie moderne led-verlichting.

Pluspunten

  • veel ruimte
  • overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adri 24-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer stille afwasmachine

Geschreven voor: Siemens KI42FP60

Algemene score

8,5
Indeling flexibel vooral heel stil in een open keuken, aparte bestek la bevalt goed.
Indicatie op de vloer van hoelang de vaatwasser nog bezig is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Anne 10-06-2016
  • Product maand in bezit

mooie koeler

Geschreven voor: Siemens KI42FP60

Algemene score

9,0
Door de lades in het koelgedeelte, behoud je het overzicht. Ook al ligt de la vol.
De nulgraden zone is geweldig, ook doordat deze 3 verschillende lades heeft, zo kan je alle producten goed van elkaar scheiden.

Klein nadeel: het vele licht wat de koelkast uit komt. Dit licht is niet te dimmen en als je 's avonds weinig licht aan hebt, is dit niet heel prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 03-11-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Heerlijke koelkast. Producten blijven veel langer vers. Makkelijk in gebruik, goed licht in de koelkast. Ik zou geen andere meer willen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

uluru 14-10-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

7,7
Mooie grote koeler. Veel LED verlichting geeft luxe uitstraling. Je hoort hem wel maar niet nadrukkelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marco.d.k. 06-07-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
mooi vormgegeven koelkast met praktische indeling.
vita-fresh is ideaal voor het goedhouden van groenten en fruit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sabine1900 30-06-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,3
Prima koelkast met goede indeling in zones. Het onderdeel met het koude gedeelte is heel handig, alles blijft echt langer goed. Enige minpunt is dat hij soms wat lawaaiig is en dat de bakjes in de deur wel wat minder duurzaam zijn, ze gaan snel kapot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stofzuigtester 11-05-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,0
Een praktische koelkast met voldoende ruimte om alle houdbare producten koel te bewaren. De vita fresh lade zijn ideaal om groente langer te bewaren, waardoor weggooien minder gebeurt dan voorheen. Al met al een zeer schikt apparaat en aan te raden, vooral voor wie groente langer wil bewaren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews