Liebherr ICUNS 3324

Best Reviewed 2 keer mrt 2020 Liebherr ICUNS 3324
Best Reviewed - maart 2020
Specificaties
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
194 liter inhoud
Uitvoering
dubbeldeurs koel/vriezer
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr ICUNS 3324 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kees 25-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koel-vriescomb. Liebherr ICUNS 3324-20

Geschreven voor: Liebherr ICUNS 3324

Algemene score

9,0
Prima apparaat, zuinig, ruim en koelt prima. Vriesruimte is ook voor hoge producten aan te passen. Een voordeel is dat het vriesgedeelte zich zelf ontdooit.

Pluspunten

  • Ruim koel- en vriesgedeelte
  • Stil en zuinig in stroomverbruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben 10-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUNS 3324

Algemene score

9,0
Gekozen voor het product om nooit meet koelkast/vriezer te ontdooien.
Product stond goed aangeschreven. Koelkast ziet er mooi.

Pluspunten

  • nooit meer ontdooien
  • Signaal bij deur te lang open

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Christian 08-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast. Wel meer geluid

Geschreven voor: Liebherr ICUNS 3324

Algemene score

7,0
Mooie ruime koelkast. Hij koelt en vriest goed. Nadeel zijn de geluiden die harder klinken (bromtoon) dan de vorige koel-vries combi

Pluspunten

  • RUIMTE
  • LICHT

Minpunten

  • GELUID

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jack 16-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

de Mercedes onder de koel/vries combinaties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUNS 3324

Algemene score

9,0
Ik ben lang op zoek geweest naar een goede koel/vriescombinatie (inbouw). Deze Liebherr geeft alles wat een mens wensen kan. Inbouw en aansluiten was een makkie. Geen ontdooien meer van de diepvries en koelen tot op de graad nauwkeurig. Een indeling die gemakkelijk aan te passen is aan je behoefte en aan alles kun je zien en voelen dat het pure kwaliteit is.

Pluspunten

  • nooit meer ontdooien
  • zeer flexibele indeling
  • voortreffelijke afwerking
  • stil en zuinig in gebruik

Minpunten

  • kan geen minpunt bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 13-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote groentelade

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUNS 3324

Algemene score

10,0
Door de flessenhouder hoger in de deur te postioneren, is er meer diepte voor de groentelade gecreëerd. Een verbetering t.o.v. mijn oude kast.
De vriesladen zijn ruim. Doordat zij op een glasplaat rusten wordt ruimte gewonnen.
Het interieur oogt fris en overzichtelijk.

Pluspunten

  • Veel ruimte.
  • Handige indeling.

Minpunten

  • Geen hanleiding voor het monteren van de sleepdeur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fran 28-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettige indeling, mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUNS 3324

Algemene score

9,0
De koelkast is heel degelijk, goede kwaliteit en heeft een prettige indeling. Indeling is makkelijk aan te passen. Voldoende ruimte in de deur ook.
Simpele bediening. Maakt wel wat geluid, maar niet storend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 24-06-2020
  • Product gekocht

Mooie inbouw koelkast. Overzichtelijk bedieningsdisplay.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUNS 3324

Algemene score

9,0
Voortreffelijk afgewerkte koelkast. De indeling is zelf naar behoefte te regelen. Het display is overzichtelijk en gemakkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Indeling flexibel
  • Goede temperatuurregeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hogerwerf 04-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede koelvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUNS 3324

Algemene score

9,0
Uitstekende aankoop van de koelvrieskast,en het voldoet aan onze eisen
geadviseerd door een electronicazaak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

S. 25-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

No frost

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUNS 3324

Algemene score

8,0
Gekozen om de ellende van ontdooien en schoonmaken niet meer mee te hoeven maken. Ook de indeling van de koelkast is goed gekozen.

Pluspunten

  • No frost
  • Makkelijke indeling

Minpunten

  • Geluid mag iets minder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pablo 31-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beautiful fridge!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUNS 3324

Algemene score

10,0
Very quiet, easy to operate. Top quality materials, very elegant look inside. The BioFresh compartment keeps your vegetables in great shape for long time.

Pluspunten

  • Quiet
  • No Frost

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 19-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie indeling en nooit meer ontdooien

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUNS 3324

Algemene score

10,0
Ik heb deze koelvriescombinatie gekocht vanwege de goede recensies en vanwege de nofrost optie. Super fijn om nooit meer te hoeven ontdooien.

Pluspunten

  • Nofrost
  • Goeie indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DRG 18-03-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Stijlvol en goed in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUNS 3324

Algemene score

8,0
Dit product hebben wij gekozen omdat Liebherr een van de betere merken koelkasten biedt. Ondanks de prijs in vergelijking met andere merken gaan wij er van uit dat deze koelkast zijn kwaliteit bewaard gedurende de jaren. Buiten dat koelt en vriest de koelkast en vriezer naar wens. Genoeg ruimte in de koelkast. In de vriesruimte zou het wat ruimer kunnen.

Pluspunten

  • Koelt en vries zeer goed
  • Stijlvol
  • Genoeg licht
  • Makkelijk in bediening

Minpunten

  • Vriezer kan wat ruimer

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

GDdeVries 16-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Liebherr Koelvriescombinatie 178 cm GL A++ NF

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUNS 3324

Algemene score

9,0
Daar wij toewaren om een nieuwe Koelvriescombinate hebben we een Liebherr gekocht, dit omdat hij energiezuinig is en het gemak dat je hem niet meer schoon hoeft te maken. Hiermee denken we ook aan het milieu.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Ledverlichting

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Aneta M 22-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact met veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUNS 3324

Algemene score

10,0
Handig met veel schappen in het koelgedeelte. Maar zijn slechts drie planken in de deur. Met een dergelijke merk apparatuur moet een extra deurplank zijn. Natuurlijk kun je het apart kopen, maar het kost al 49,95 euro extra. Het vriesgedeelte is niet groot maar voldoende voor een gezin van drie.

Pluspunten

  • groot koelgedeelte
  • goede kwaliteit

Minpunten

  • kleine vriezer
  • weinig planken in de deur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 15-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn ,grote groentela !!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUNS 3324

Algemene score

9,0
Ziet er degelijk uit en 7 jaar garantie, ga ervan uit dat het dan ook goed zal zijn.
Blij met ruime groentelade en afstellen per graad.

Pluspunten

  • temperatuurinstelling
  • groentelade

Minpunten

  • minder ruimte in deur door diepe groentelade

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Karin 14-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne indeling koel-vriescombinatie voor in de keuken.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUNS 3324

Algemene score

8,0
Vorige koel-vries was stuk. Gekozen voor opvolger met dezelfde indeling mede doordat de kasten ook op deze maat zijn gemaakt. Deze maakt iets meer geluid dan vorige. Op advies van verkoper toch weer gekozen voor Liebherr maar gaat hopelijk toch iets langer mee dan 10 jaar.

Pluspunten

  • Fijne indeling
  • 7 jaar garantie

Minpunten

  • Maakt iets meer geluid als vorige.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kamminga 02-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima koelkast overzichtelijk en een goede indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUNS 3324

Algemene score

10,0
Een hele goede keuze voor jarenlang koelen en vriezen en kwaliteit/prijs is prima ons oude leenheer hebben we 20jaar plezier van gehad

Pluspunten

  • Lange levensduur en energiezuinig
  • No frost ideaal

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart V 04-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede afterservice

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr ICUNS 3324

Algemene score

9,0
Het op temperatuur komen duurt wat langer maar koelt goed.
Bij onze koelkast bevroor de groente in de groentelade. De monteur die zeer snel ter plaatse was gaf aan dat er een potje voor de sensor stond die aan de rechterkant in de koelkast zit. Deze zou hiervoor erg gevoelig zijn.
Liebherr zou dus beter een rekje om deze sensor kunnen plaatsen want iets voor de kleine sensoropening zetten is natuurlijk zo weer gebeurt. Niet iedereen weet dit en houdt er rekening mee. Ik krijg nu een temperatuur logger die een week lang gaat monitoren. Ben benieuwd of het vrij houden van de sensor helpt. Goede service !
Jammer dat de ruimte boven het bovenste planchet niet net iets groter gehouden is. ( melkpakken staan zo goed als klem)

Pluspunten

  • goede grote vrieslades
  • koelt goed
  • degelijk

Minpunten

  • temperatuursensor niet vrijgehouden
  • ruimte boven bovenste plancet iets te beperkt

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer