Siemens KI52LAD30

Specificaties
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
213 liter inhoud
Uitvoering
kastmodel koelkast

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens KI52LAD30 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jaspers 03-06-2019

Zeer veel geluid

Geschreven voor: Siemens KI52LAD30

Algemene score

4,0
Deze kloelkast is ruim maar maakt zeer veel geluid als hij aanspingt om te koelen.
Dit wordt als storend ervaren.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

MelindaH 15-04-2019

Mooie ruime koelkast

Geschreven voor: Siemens KI52LAD30

Algemene score

10,0
We hebben de koelkast nu 1 week in gebruik. Er is voldoende opbergruimte voor de wekelijkse boodschappen. We kregen zelfs de extra boodschappen voor een feestje er goed in kwijt, zoals taart en voldoende gekoelde drank. Ook is de koelkast gemakkelijk schoon te houden. De koelkast gaat piepen als de deur te lang open staat. Handig met jonge kinderen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Alex K 04-04-2019

Prima koelkast

Geschreven voor: Siemens KI52LAD30

Algemene score

10,0
We hebben hem bijna een maand in gebruik en hij bevalt net als onze vorige Siemens koelkast prima. Die vorige doet het na 20 jaar nog steeds goed.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

henkie 1949 07-11-2018

Geweldig

Geschreven voor: Siemens KI52LAD30

Algemene score

10,0
Ik heb in oktober 2018 een nieuwe koelkast gekocht. Ik ben er erg blij mee. De groente blijft langer vers in de koelkastlade. Er is mooi licht in de koelkast.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ries77 28-07-2017

Lekker ruim!

Geschreven voor: Siemens KI52LAD30

Algemene score

10,0
Idee was om in de nieuwe keuken een grote koelkast te plaatsen. Helemaal top, met een sensor die een melding geeft wanneer de deur te lang open blijft staan.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Helga 24-07-2017
  • Product paar maanden in bezit

ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI52LAD30

Algemene score

7,0
ruime koelkast, deze gekozen omdat er 1 vriesvak in zit (voor een brood), nu we hem in gebruik hebben, merken we dat juist dit vriesvak iets te laag is waardoor je het brood erin moet proppen, maar goed dat is niet anders.
klein minpuntje is ook dat er bij de indeling van de deur niet veel variatie is, maar dat is wel heel klein minpuntje is niet heel storend, fijne koelkast voor de rest

Pluspunten

  • ruimte

Minpunten

  • vriesvak te laag

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marina Janny 12-05-2017

Koelkast met veel ruimte.

Geschreven voor: Siemens KI52LAD30

Algemene score

10,0
Deze koelkast is heerlijk ruim met veel opbergmogelijkheden, ook in de deur. In het begin moest ik even wennen aan het dichtdoen van de deur. Het was fijn, dat de koelkast dan een geluidssignaal liet horen, als de deur niet goed gesloten was. De deur gaat overigens nu prima dicht.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Yvonne van Kemenade 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie indeling met vriesvak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI52LAD30

Algemene score

9,0
Mooie koelkast met vershoudlade en vriesvakje. Mooi formaat en gebruiksvriendelijk. Vershoud lade ook fij voor groente en fruit.

Pluspunten

  • vershoudlade
  • handige indeling

Minpunten

  • had iets breder gemogen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elewout 21-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Praktisch en zeer functioneel met alarm en 'super' functie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens KI52LAD30

Algemene score

9,0
Degelijke koelkast met tal van functies en toch wel fijn design met aluminium latjes.... Eerste gevoel is dat dit wel een correcte prijs/kwaliteits- koelkast is!

Pluspunten

  • Praktische indeling
  • superkoelfunctie
  • alarm bij openstaande deur
  • handige fruit en groentenlade met vershoudfunctie
  • deur met auto - sluitfunctie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MBours082016 04-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

heel mooi overzichtelijk

Geschreven voor: Siemens KI52LAD30

Algemene score

8,5
Op een oogopslag zie je wat er zich bevind in de koelvries combinatie. Mooie verlichting. Helder. Super.
Ook de indeling is prima.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer