Siemens KI38VA50 - Reviews

Specificaties
Uitvoering
upside-down / koelvriescombinatie
Energieklasse
A+
Inhoud koelruimte (netto)
222 liter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 20 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wieger 21-02-2016

Overzichtelijke koelkast / kwaliteit minder

Algemene score

6,0
Wij hebben de koelkast nu 3 jaar in gebruik. De indeling is zeer prettig. Grote groentelade (blijft groente ook lang in goed). De verlichting (licht zit meer naar voren) en temperatuur (prima koel) zijn prima. De kwaliteit valt tegen. Wij vinden wel heel vaak water in de groentelade. Daarnaast zijn alle bakjes in de deur erg kwetsbaar. Een klepje van een van de bakjes is al afgebroken.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

Franz 19-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Goed en betaalbaar product. Doet alles wat het belooft! Indeling is goed aan te passen. Lange garantie (8 jaar!)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rens van Eden 01-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Als opvolger van de KI30M die het 10 jaar heeft uit gehouden nu de KI38VA. net zoals de vorige, prima koel vries combinatie nu met een grote groente lade en een frissere uitstraling.
Enig min puntje, de temperatuur meter in de vriezer ontbreekt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Anne 16-10-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,0
ben zeer tevreden ver deze koel-vriescombinatie. Indeling is prettig en veel ruimte in de deur. Vleeswarenbakje is handig. Als ik al een nadeel moet noemen, dan is het de groentelade, deze moet je iets kantelen als je hem uit de koelkast wil halen. Maar dat is natuurlijk niet echt een probleem. Kortom, erg prettige grote koelkast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario 21-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijk apparaat. Mooie indeling. En solide design. Het apparaat bevalt heel goed. Je hoort de koelvries combinatie ook bijna niet als hij in bedrijf is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacqueline 18-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Nog nooit zo'n goeie indeling en fijne koel vries combinatie gehad.
Aparte bakjes voor de Franse kaas en vleeswaren doos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geluk 01 11-09-2015

geweldige koeling

Algemene score

10,0
Ik heb deze koelkast nu een maand in gebruik. Fantastisch apparaat. De vorige heeft 14 jaar zonder enige storing gefunctioneerd.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/se

Reageer

M. Dorissen 13-07-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,0
Prima combinatie, staat er al ruim 2 jaar werkt uitstekend zonder problemen. Af en toe een lap erdoor is het enige. Veel ruimte voor 2 personen zowel in koelkast als in vriezer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannes1954 07-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Uiterst efficiënte indeling en twee ruime diepvrieskasten.
Koelt prima. Voldoende accessoires als eierrekje, ijsblokjesvorm, koelelementen en een grote groentelade.
Ik kan het apparaat zeer aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice1001 15-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
De laden van het diepvries deel zouden wat verder mogen uitschuiven zodat het laden en ontnemen vd waar makkelijker gaat.
Koelkast bevat een kleine smalle schuiflade die voor mijn gevoel te hoog in de koeling zit

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

D.J. Besselink 23-05-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,3
Gebruikers vriendelijk en goed geplaatst.

Voldoet volledig hetgeen wij er ons van hadden voorgesteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henkjoy 29-04-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,3
De hoogte tussen de planken zijn goed.
Voor de indeling te veel om op te noemen geef mij maar de voorkeur voor standaard Gaat het langer mee
Het is geen gerammel meer als vroeger hij is fluister stil Het ontdooien doet hij zelf.

Gewoon een goed apparaat en de duurzaamheid zal het leren in de tijd

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Wass 27-04-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Mooie groot koelgedeelte. Netjes afgewerkt. Een grote groentelade onderin en apart bakje voor vleeswaren.
Schappen zijn gemakkelijk in hoogte verstelbaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wesley197856445 11-04-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,0
De koelkast is eenvoudig op een aantal graden in te stellen. Het ontdooien is makkelijk uit te voeren, maar het "afvoerstokje" ontbreekt. Wat de indeling betreft; de bovenste plank bestaat uit 2 delen, maar ik zie het nut hier niet van in. Deze waren ook erg lastig op elkaar aan te sluiten.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

G. Thomassen 10-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
grote koel/ vries combinatie. Veel opbergruimte in verhouding een kleine vriezer.
Zeer geluidsarm, makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mokoro 03-04-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,3
Fijn praktisch en meer dan voldoende ruimte voor jong gezin met kleine veeletende kinderen! Makkelijk schoon en hygiënisch te houden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MR JC1 29-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,3
Heldere indeling.
Temperatuur van de koeling is in stappen van 2 graden in te stellen.
1 grote groentenladen onderin de koeling.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Karabina 23-03-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,0
Deze koelvries combinatie is naar mijn mening zeer gebruiksvriendelijk. Deze apparaat lijkt veel groter door de goede indeling.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Yoeredma 23-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Het gebruik van deze koel-vriescombinatie is erg gemakkelijk. Instellen van de temperatuur is duidelijk, evenals de aanwijzing met pijl, waar de meeste koeling aanwezig is. De diepvries heeft 3 laden, met ook nog een paar koelelementen.
De indeling van de schappen in de deur van de koelkast kan je gemakkelijk aanpassen.
Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen i.v.m. de 2 weken dat ik hem nu in gebruik heb.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

B. Butink 19-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Mooie, nette en afgewerkte koelkast. Veel opbergruimte met een scala aan accesoires. Diepvries is ietsje minder. Wel 3 lades, maar bovenste lade is niet veel. Dit viel helaas tegen. Voor enkele pizza's, zonder omdoos, is deze lade perfect. Desalniettemin tevreden over het gehele produkt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer