Braun HM 3135 WH

Best Reviewed okt 2019 Braun HM 3135 WH
Best Reviewed - oktober 2019
Specificaties
Vermogen
500 watt
tile-Aantal standen
5 snelheden/standen
Meegeleverd
deeghaken, fijnsnijder, kloppers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 50 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun HM 3135 WH op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RenéC 14-03-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijne mixer

Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,7
Werkt heerlijk geruisloos na het geratel van mijn oude mixer. Ligt door zijn zwaartepunt makkelijk in de hand. Klopt snel. Ik heb gewrichtsproblemen, maar deze mixer is echt lichtgewicht! Aanwinst wat mij betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meningkoning 29-12-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Wij waren aangenaam verrast door de vele opties die het product heeft. Eigenlijk hadden we voor deze prijs alleen een mixer verwacht, maar nu blijkt hij ook nog chop functie te hebben. Verder prima apparaat dat lekker in de hand ligt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nout 13-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Multifunctioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
Fijn dat er zoveel mogelijkheden op zitten. Gemakkelijk te gebruiken, gebruiksvriendelijk.
Zou dit product aanraden.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

APN 02-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
Het apparaat is eenvoudig in gebruik. 3 mogelijkheden te bedienen met 1 apparaat. Wat in die apparaat fijner is dan met het vorige model van Braun, welke ik 8 jaar heb gebruikt, is dat de bijbehorende accessoires makkelijker aan te sluiten zijn.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rianne Hupkens 27-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
Super fijn de combinatie van diverse handige hulpmiddelen! Handig om alles in een aankoop te krijgen.

Pluspunten

  • Combideal
  • Kwalitatief goed merk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

gieske falger 26-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

staafmixer braun 3135

Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
mijn oude staafmixer was ook een braun die beviel goed en ging lang mee vandaar dat ik een staafmixer heb gekocht die het meeste op mijn vorige staafmixer lijkt

Pluspunten

  • snijd snel fijn
  • zit ook een extra klopper voor beslag bij

Minpunten

  • redelijk duur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hillie 21-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden

Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht omdat mijn oude handmixer (zelfde functies en extra's) stuk was gegaan. Ik vond en vind deze handmixer compact maar met veel functies heel prettig in gebruik voor alle soorten pureer en mix/mengwerk tijdens het koken. Hij heeft een fijne handgreep en is licht.

Pluspunten

  • compact
  • extra's als maatbeker en mooie grote pureerbeker

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MLA 16-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne degelijke mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

10,0
Ik heb al ruim 20 jaar een Braun multimixer. Altijd met veel gemak gebruikt. Degelijke mixer. Nu was de staafmixer kapot en een nieuwe multimixer gekocht. Zeer fijn apparaat. Mooi, degelijk. En veel mogelijkheden.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Veel mogelijkheden door de accessoires
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia 12-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig met alle extra's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
heb zelf een soort gelijk exemplaar al jaren naar tevredenheid in gebruik, deze nu gekocht om cadeau te doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Max 12-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

sterke mixer en goede kom voor hakken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
sterke mixer en goede kom voor hakken, goede prijs/kwaliteit verhouding en samen staafmixer slimme complete set.

Pluspunten

  • sterke mixer
  • handige hakkom

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ellen 06-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie krachtige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
Dit product gekozen vanwege de goede reviews. Het is een fijn apparaat, maakt weinig geluid, ligt prettig in de hand en belangrijk voor een goede prijs!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Weinig geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

E. Bruggeman 04-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Mooi apparaat en zeer goede kwaliteit. Het koken en bakken gaat nu veel gemakkelijker. Onderdelen sluiten mooi aan op de mixer.

Pluspunten

  • Handzaam

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ben 29-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima handmixer met staafmixer

Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
Prima handmixer met twee soorten mix haken. Ook zit er een staafmixer bij geleverd die je in de handmixer kan zetten. Deze oogt wel wat minder sterk dan mijn metalen staafmixer. Ik zal hem daarom niet snel gebruiken, maar hij zit er nou eenmaal bij.
De meegeleverde hakmolen werkt goed.

Pluspunten

  • Prima mix kracht
  • Goede hakmolen
  • Complete set

Minpunten

  • Staafmixer ziet er iets simpel uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ellyb70 29-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer geruisloos en erg compact

Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
Lekker alles in 1 apparaat, heerlijk compact. Mijn vorige was ook een Braun en heeft zijn waarde al die jaren dik aangetoond. Nu tijd voor een nieuwe. Het is een heerlijk apparaat en maakt weinig geluid.Ligt lekker in de hand. Het is weer een topper

Pluspunten

  • Alles in één
  • Krachtige motor

Minpunten

  • Geen ophangbeugel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eugen Bruggeman 26-09-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Dit is ons tweede mixer. Na jaren van bijna dagelijks gebruik waren we aan een nieuwe toe. Deze gaat vast ook weer jaren mee.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Snel schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique van Poorten 25-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mixer en staafmixer samen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
Zowel mixer als staafmixer dus scheelt weer een apparaat in de kast. Makkelijk schoon te maken en prijs oke

Pluspunten

  • dubbel doel
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hengel 24-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handmixer veelzijdig

Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
Een mixer met meerdere mogelijkheden ineen, je kunt ermee mixen, kneden, hakken en het is ook nog te gebruiken als staafmixer. Kortom ideaal. Vorige is defect gegaan, gelijk weer een nieuwe aangeschaft.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tevreden koper 24-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snelle stevige staafmixer met veel power

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Ben erg gehecht aan dit merk. Oude staafmixer heeft het begeven en nu een stevige nog handigere nieuwe gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mixer 15-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
Prima mixer met enorm veel mogelijkheden. Ik had eerder eenzelfde model, deze heeft het 20 jaar volgehouden. Daarom geen twijfel en opnieuw aangeschaft

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Krachtige motor

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J Kleine 14-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Complete mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Fijn mixer met hoog vermogen makkelijk dat ook de staafmixer er op kan lichtgewicht fijn in de hand en dan
ook nog een klein hakmolentje erbij en een litermaat

Pluspunten

  • Meerdere hulpstukken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews