Braun HM 3135 WH - Reviews

Laagste prijzen -25% prijsdaling
Specificaties
Variabele snelheid
Ja
Uitwerpknop
Ja
Kleuren
wit

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RenéC 14-03-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijne mixer

Algemene score

9,7
Werkt heerlijk geruisloos na het geratel van mijn oude mixer. Ligt door zijn zwaartepunt makkelijk in de hand. Klopt snel. Ik heb gewrichtsproblemen, maar deze mixer is echt lichtgewicht! Aanwinst wat mij betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meningkoning 29-12-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Wij waren aangenaam verrast door de vele opties die het product heeft. Eigenlijk hadden we voor deze prijs alleen een mixer verwacht, maar nu blijkt hij ook nog chop functie te hebben. Verder prima apparaat dat lekker in de hand ligt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

danielle 13-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compleet en betrouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Top, compleet en betrouwbare mixer. Hiervoor had ik dezelfde mixer, maar door een ongelukje heb ik de mixer laten vallen en was de staafmixer kapot gegaan. Dit nieuwe model, doet het even goed, maar ziet er wel
“Ouder” uit dan het oudere model (4 jaar ouder). Maar in die 4 jaar heeft het apparaat mij nooit teleurgesteld

Pluspunten

  • Compleet
  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Ziet er als een ouder model uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danielle 11-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compleet en betrouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Top, compleet en betrouwbare mixer. Hiervoor had ik dezelfde mixer, maar door een ongelukje heb ik de mixer laten vallen en was de staafmixer kapot gegaan. Dit nieuwe model, doet het even goed, maar ziet er wel
“Ouder” uit dan het oudere model (4 jaar ouder). Maar in die 4 jaar heeft het apparaat mij nooit teleurgesteld

Pluspunten

  • Compleet
  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Ziet er als een ouder model uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr.Poot/Schildmeijer 09-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Handige handmixer met veel acessoires

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze mixer opnieuw aangeschaft omdat de oude het heeft begeven motor versleten en deze mixer hebben wij al heel lang in gebruik gehad en regelmatig gebruikt een uitstekende en handige mixer voor thuis gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mvdmc 22-03-2016
  • Product paar weken in bezit

drie in één, handig!

Algemene score

9,0
De handmixer/hakmolen/staafmixer is erg handig in gebruik. De snelheden van de mixer zijn gemakkelijk in te stellen en hij ligt fijn in de hand. Ook zijn de accessoires gemakkelijk te bevestigen en los te koppelen.
Ik heb groenten gehakt met de hakmolen en ook dat werkt super. Zelfs 'couscous' maken van bloemkool was een eitje!
De staafmixervoet heb ik momenteel nog niet gebruikt, maar aan die kwaliteit twijfel ik niet aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anjavaneck 10-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Het is een licht en handzaam apparaat met veel mogelijkheden. Ik gebruik hem vaak. Het scheelt veel tijd en stress. Ben er blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

kloeres 01-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Met kerst veel gebruikt dus geen stress. Alle ingrediënten kunnen snijden ideaal. Ook mijn dagelijkse smoothie is zo klaar. Een top product. Makkelijk hanteerbaar en schoon te maken. Aanrader alleen.... Jammer dat er geen standaard bij zit om de mixer in te zetten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer