Braun HM 3135 WH

Best Reviewed okt 2019 Braun HM 3135 WH
Best Reviewed - oktober 2019
Beste deals -7% prijsdaling
Specificaties
Vermogen
500 watt
tile-Aantal standen
5 snelheden/standen
Meegeleverd
deeghaken, fijnsnijder, kloppers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 71 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun HM 3135 WH op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RenéC 14-03-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijne mixer

Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,7
Werkt heerlijk geruisloos na het geratel van mijn oude mixer. Ligt door zijn zwaartepunt makkelijk in de hand. Klopt snel. Ik heb gewrichtsproblemen, maar deze mixer is echt lichtgewicht! Aanwinst wat mij betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meningkoning 29-12-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Wij waren aangenaam verrast door de vele opties die het product heeft. Eigenlijk hadden we voor deze prijs alleen een mixer verwacht, maar nu blijkt hij ook nog chop functie te hebben. Verder prima apparaat dat lekker in de hand ligt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Karen 28-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede apperatuur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
Mooi apparaat met veel mogelijkheden, goede prijs-kwaliteitverhouding, vorige handmixer van Braun heeft het zeker tien jaar volgehouden.

Pluspunten

  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J. 27-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun handmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Ik had de oude versie nog van braun. Maar deze was aan vervanging toe. Deze mixer ligt fijn in de hand. Krachtige mixer. Enige minpuntje vind ik dat je de knop ingedrukt moet houden. Dat was bij het oude model niet zo.

Minpunten

  • Moet knop ingedrukt houden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

van Beek 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mixer die stil en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Fijne mixer die lekker in de hand ligt met vele accessoires geleverd.
Het mixen gaat snel en goed en is ook makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Goede prijs kwaliteitsverhouding
  • Ligt makkelijk in de hand
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roosje 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top Product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

10,0
Onze Braun mixerset van bijna 20 jaar oud is kapot gegaan. Dus het werd tijd voor een nieuwe. Aangezien we weer een Braun wilde was de keuze snel gemaakt. Ik heb alle bijbehorende onderdelen gebruikt. Het is geweldig en doet wat ik wil, de staafmixer spettert niet en de machine zelf is licht en makkelijk te hand teren.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Niet te zwaar
  • Doet wat ik verwacht

Minpunten

  • Geen een

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coty Doornekamp-Keizer 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijlvolle Multimixer

Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

10,0
Onze vorige braun multi-mixer van 25 jaar oud begaf het. Maar die beviel zo goed dat ik direct weer hetzelfde merk Braun heb aangeschaft en ben helemaal tevreden met de nieuwe uitvoering waar je kunt zien dat Braun een sterkere motor en en staafmixer heeft toegevoegd. Een dikke 10 voor de nieuwe Braun Multi-mixer!!

Pluspunten

  • Veel accessoires
  • sterke motor
  • multi-functioneel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esmiralda 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lange levensduur braun handmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
20 jaar heel veel plezier gehad van mijn braun handmixer.
Helaas is deze gesneuveld en kan ik niet meer zonder dus gelijk weer een nieuwe aangeschaft.
Super snel en krachtig en met de hulpstukken erg breed in te zetten.

Pluspunten

  • Lange levensduur
  • Krachtig apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ivo best 22-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterk vermogen

Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

7,0
Een zeer goede prijs kwaliteit verhouding. doet het werk wat hij moet doen. door de meerdere opzetstukken is hij goed inzetbaar in alle mogelijke toepassingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Onstein 19-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

3 functies in 1 apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

7,0
Ik was door het defect gaan van mijn oude mixer op zoek naar een nieuwe mixer. Toen ik op zoek ging, zag ik deze met een staafmixer erbij. Heel handig, omdat ik de laatste tijd ook wat meer een staafmixer gebruik. Toen was de keus snel gemaakt, 2 apparaten in 1! Door zijn variabele snelheden + turbostand en 500 watt een een geweldige multmix!

Pluspunten

  • Krachtig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

B. 19-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

handige mixer

Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

7,0
Multifunctioneel, voor veel doeleinden te gebruiken. Ik heb dit apparaat al eerder gehad en nu deze aan vervanging toe was, weer dezelfde gekocht.

Pluspunten

  • Mixer, deeghaken, hakmolen en staafmixer in één

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

ineke slee 09-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed resultaat altijd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
In de 1e plaats wegens de naam Braun, maar ook wegens de afbeeldingen en tekst op internet. Vele mogelijkheden.

Pluspunten

  • makkelijk te hanteren
  • snel resultaat

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

John 02-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alles in één

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
Ik had een nieuwe handmixer en een nieuwe staafmixer nodig: ik heb beide in 1 apparaat gevonden en als bonus een chopper en maatbeker erbij. Vooral goed zijn de 5 snelheidsstanden: van echt langzaam (bij mijn oude spetterde de nog dunne slagroom al bij stand 1 uit de kom: deze Braun dus niet!) tot snel en turbo als je het nodig hebt. Ook voor de staafmixer en de chopper is de snelheid te regelen (niet bij alle mixers het geval).

Pluspunten

  • Mixer, staafmixer en chopper in een apparaat
  • Goed snelheids bereik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Angelique 01-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
Product doet wat het moet doen. Handige 2 in 1. Voorzien van extra accessoires. Gemakkelijk in de hand.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rink 21-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima mixer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Prima mixer, compleet en doet wat hij moet doen.
De vorige, bijna gelijk model, heeft het 24,5 jaar volgehouden. Deze ook !?

Pluspunten

  • compact
  • niet veel geluid

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Laura 20-04-2020
  • Product gekocht

Complete set

Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

7,0
Heb het product net gekocht en ben nu al blij met de keuze. Het is een mixer die er sterk uit ziet en alles wat je nodig hebt, zit erbij. Wij hadden hiervoor ook een Braun en die heeft het jaren volgehouden, betrouwbaar merk. Extra fijn, de staafmixer is van kunststof, dit beschadigd je pannen niet.

Pluspunten

  • Geen losse keukenmachine nodig
  • Staafmixer is van kunststof

Minpunten

  • Beetje simpel design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sandra 19-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Multimix handmixer en staafmixer in 1

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Beter dan verwacht, goede prijs verhouding, zit een grote bak voor de hakmolen. Een degelijk handmixer met behoorlijk aantal watt zodat je ook makkelijk deeg kan maken voor brood en dergelijke.

Pluspunten

  • krachtig 500w
  • grote bak hakmolen

Minpunten

  • moet de knop ingedrukt houden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

sdekoning 16-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideaal apparat met vele mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Ideale handmixer met veel accessoires. Ik heb hem nog maar enkele dagen maar heb al pesto gemaakt, taart gebakken en slagroom geklopt. Neemt veel minder ruimte in dan een keukenmachine en toch kan ik er alles mee doen wat ik wil.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • de witte kleur is saai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Smits 16-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super mixer!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht omdat ik op zoek was naar een mixer waar meerdere opties mogelijk waren: o.a. staafmixer.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Heel veel opties en extra's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 14-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multimix

Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Mooi apparaat met de juiste mix onderdelen. Stevige grip. Moet alleen even wennen aan de draaiknop om de standen aan te geven.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews