Braun HM 3135 WH - Reviews

Best Reviewed mei 2019 Braun HM 3135 WH
Best Reviewed - mei 2019
Specificaties
Vermogen
500 watt
tile-Aantal standen
5 snelheden/standen
Meegeleverd
deeghaken, fijnsnijder, kloppers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 34 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun HM 3135 WH op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RenéC 14-03-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijne mixer

Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,7
Werkt heerlijk geruisloos na het geratel van mijn oude mixer. Ligt door zijn zwaartepunt makkelijk in de hand. Klopt snel. Ik heb gewrichtsproblemen, maar deze mixer is echt lichtgewicht! Aanwinst wat mij betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meningkoning 29-12-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Wij waren aangenaam verrast door de vele opties die het product heeft. Eigenlijk hadden we voor deze prijs alleen een mixer verwacht, maar nu blijkt hij ook nog chop functie te hebben. Verder prima apparaat dat lekker in de hand ligt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mixer 15-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
Prima mixer met enorm veel mogelijkheden. Ik had eerder eenzelfde model, deze heeft het 20 jaar volgehouden. Daarom geen twijfel en opnieuw aangeschaft

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Krachtige motor

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

J Kleine 14-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Complete mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Fijn mixer met hoog vermogen makkelijk dat ook de staafmixer er op kan lichtgewicht fijn in de hand en dan
ook nog een klein hakmolentje erbij en een litermaat

Pluspunten

  • Meerdere hulpstukken

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Har Murkens 14-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer Braun 3135

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Gekozen om goede prijs kwaliteitsverhouding,
Apparaat voelt stevig aan.
Staafmixer werkt goed en vrij geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

5x 12-09-2019
  • Product gekocht

Mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
Vorige was ook Braun. Deze na jaren gebruikt te hebben gestopt. Vandaar weer een Braun gekocht, hopelijk ook weer jaren plezier

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tiny Landkroon-Akse 11-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige complete mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Geweldig praktisch in gebruik, in een handige beweging maak je er een staafmixer van en deze is inclusief handige beker en ook de mogelijkheid om uien vlees en zelfs harde kaas en noten in kleine stukjes te hakken.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • ligt vast in de hand

Minpunten

  • nog niet tegen gekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 08-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

licht van gewicht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Ik moest van de week onverwachts aan een nieuwe mixer, omdat de vorige het had begeven van ouderdom. Ik kwam op deze keuze terecht van Braun vanwege de eenvoud van handmixer, zijn kracht, in combinatie met enkele eenvoudige handige hulpstukken. Het is echt een schot in de roos! Mijn enthousiaste kinderen gaan in de keuken helemaal uit hun dak met dit apparaat. Ze hebben zelfstandig boodschappen gedaan, een cake gebakken en smoothies gepureerd. De overdag op school geleerde recepten werd hier meteen door mijn dochter thuis zelfstandig uitgevoerd. Zelfs mijn zoon van 9 met jeugdreuma weet de mixer perfect te bedienen vanwege het eenvoudige bedieningsgemak en het lichte gewicht. Hij heeft zelf een cake gebakken. Zelfs mijn puberdochter weet nu na school een tussendoortje te creeren naar haar zin.
Op deze zondag voel ik mij als moeder verwend dankzij mijn kinderen en deze fantastische mixer. De smoothies en de cake klaar voor het ontbijt! Wat een verwennerij!
Een superaanwinst voor het hele gezin.

Pluspunten

  • lichte gewicht
  • krachtig
  • eenvoudig

Minpunten

  • geen snoer opbergingsmogelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marlies 19-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
De mixer en vooral de staafmixer voldoen aan mijn verwachting. Vooral het traploos instellen van de snelheid van mixen vindt ik heel handig.
Verde geef ik de firma Braun een zware onvoldoende wat betreft de cashback actie. Het wordt de consument vrijwel onmogelijk gemaakt om hiervan gebruik te maken. Voor mij reden om geen producten van Braun meer te kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Harrie 08-07-2019
  • Product gekocht

Zeer matig

Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

3,0
Duidelijk niet meer de kwaliteit van vroeger! Had meer vsn dit product verwacht. Beslist geen aanrader!

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Braun 11-07-2019

Beste,

Hartelijk dank voor uw reactie op Kieskeurig.nl. Spijtig om te vernemen dat u niet tevreden bent over uw Braun handmixer. Indien gewenst kunt u contact met ons opnemen via de volgende link:

https://www2.braunhousehold.com/nl-nl/klantenservice/contact

Wellicht kunnen wij u via die link verder van dienst zijn.

Met vriendelijke groet,

serviceteam Braun huishoudelijk Nederland

Reageer

Anoniem 29-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

7,0
Net aangeschaft, goede mixer nodig, oude had het na jaren trouwe dienst begeven.
leek ons de beste keuze van de beschikbare modellen , met diverse accessoires en ook inzetbaar voor andere kleine taken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wiola 24-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

5,0
Ik gebruik deze staafmixer met toebehoren nu al een tijdje. Hij is geschikt als keukenhulp van pesto tot slagroom. Uitjes hakken ga maar door de Braun kan het. Hij is overzichtelijk in gebruik en gemaakt van degelijk materiaal. Ook is alles makkelijk schoon te maken. Kortom een top product

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

I. 19-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Vernieuwd design... topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
Mijn oude apparaat is kapot gegaan, beviel zo goed dat ik voor het nieuwere model ben gegaan. Leuk design, fijne accesoires en fijn dat de toeren voortaan instelbaar zijn!!!
Hoop dat hij weer net zolang meegaat als de vorige.

Pluspunten

  • Regelbaar toerental
  • Leuk design
  • Fijne accesoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Snorretje 15-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Na jaren een nieuwe

Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Zelfde product jarenlang gebruikt maar ga wat storingen. Daarom nu een nieuwe voor de volgende jaren

Pluspunten

  • Goede kwalitiet
  • Gerbuiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 11-06-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

10,0
Jaren veel pkezier gehad van deze mixer. Helaas is hij gevallen en moest ik een nieuwe aanschaffen. Gelukkig hebben ze deze mixer nog

Pluspunten

  • Veel opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Grietj 09-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
Het is een fijn apparaat ik heb hiervoor het oude model gehad maar die is na 25 jaar overleden. Ik kan met deze heel goed soep en cake maken.

Pluspunten

  • Alles

Minpunten

  • Niks

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

handmixer HM3135 05-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

handzaam en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

10,0
TOP apparaat!! grote mix kom, mixt het niet gelijk tot snot. Fijn dat de mixer trapsgewijs ingesteld kan worden.

Pluspunten

  • grote mixkom
  • trapsgewijs mixen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Braun HM 3135 05-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

TOP multi mixer, grote mixkom, trapsgewijs mixen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

10,0
TOP apparaat, lekker grote mix kom, mixt niet gelijk alles tot snot. Fijn dat je trapsgewijs in kan stellen.

Pluspunten

  • grote mix kom
  • trapsgewijs mixen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 21-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MultiMix handmixer: mooi design, solide uitgevoerd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Mooi product; neemt in je keuken minder ruimte in beslag dan een keukenmachine, maar biedt veel mogelijkheden voor kneden, kloppen, pureren en hakken. Krachtige 500W motor

Pluspunten

  • roestvrij stalen kneed- en klophaken
  • anti-slipring onder de hakmolen
  • BPA-vrij kunststof (mengbeker, hakmolen)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

DH 15-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

10,0
De vorige was dezelfde (alleen ouder model) en die beviel me prima. Daarom weer deze gekocht. Ook makkelijk dat je de staafmixer en hakmolen erbij hebt, worden hier veel gebruikt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews