Braun HM 3135 WH

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 96 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun HM 3135 WH op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RenéC 14-03-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijne mixer

Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,7
Werkt heerlijk geruisloos na het geratel van mijn oude mixer. Ligt door zijn zwaartepunt makkelijk in de hand. Klopt snel. Ik heb gewrichtsproblemen, maar deze mixer is echt lichtgewicht! Aanwinst wat mij betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meningkoning 29-12-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Wij waren aangenaam verrast door de vele opties die het product heeft. Eigenlijk hadden we voor deze prijs alleen een mixer verwacht, maar nu blijkt hij ook nog chop functie te hebben. Verder prima apparaat dat lekker in de hand ligt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

i**t@p**t.nl 23-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een enthousiaste gebruiker van Braun producten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
sinds 1972 gebruiken wij een Braun handmixer. De oudste doet het nog steeds maar mist extra onderdelen zoals de staafmixer en hakmolen etc. daarom al 15 jaar zo'n combi Braun apparaat in gebruik gehad. De hakmolen werd minder en was aan vervanging toe. daarom een nieuwe set HM 3135 bij Expert gekocht. Altijd heel tevreden geweest over de kwaliteit en duurzaamheid van Braun apparatuur.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • duurzaamheid, gaat lang mee
  • betrouwbaar
  • al 50 jaar Braun trouw

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b**t@l**e.nl 16-09-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

9,0
Ik had al een multimix van Braun maar is helaas stuk gegaan na vele jaren tevreden gebruik. Deze beviel goed vandaar dat ik een zelfde apparaat heb aangeschaft.

Reageer

a**d@e**n.nl 25-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Multimix

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Heel blij met de mixer van Braun. Mijn oude begaf het na 15 jaar en heb dezelfde teruggekocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

---- 05-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat het een nieuwe model is van de Braun Multimix die ik hiervoor had. Deze is toendertijd zo'n 20 jaar meegegaan en het was hoog tijd voor een nieuwe! Deze werkt net zo goed, als niet beter, dan de vorige variant. Het hebben van een elektrische mixer, staafmixer en hakmolen in één apparaat is een groot voordeel!

Reageer

e**k@g**l.com 05-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ben merkvast. Braun bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Van de vorige mixer (ook een Braun multimix) waren meerdere hulpstukken kapot. Losse onderdelen zijn in verhouding duur, vandaar de aankoop van een nieuwe set. De reservemixer kan ik altijd gebruiken, wanneer ik samen met mijn (klein-)kinderen ga koken of bakken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

p**s@g**l.com 04-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima multimixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Het gaat hier om een goede multimixer. Ik ben er erg blij mee. Het apparaat is zeer solide en voelt degelijk aan.

Pluspunten

  • Degelijk
  • veel accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Annelien 03-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Het is een geweldige mixer. Deze nieuwe nog handiger in gebruik, met opzetten afzonderlijke hulpstukken dan mijn vorige, waar ik per ongelijk een stuk laoswortel uit de vriezer in heb gedaan. Hierdoor vorige mixer kapot gegaan na ca. 25 jaar. Anders had ik hem nog gehad, zo degelijk is Braun. Ik wilde dezelfde weer hebben, vandaar mijn keuze voor de Braun HM 3135 WH

Pluspunten

  • licht gewicht
  • gemakkelijk wisselen van onderdelen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**l@z**o.nl 23-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Wat je er ook mee wilt doen, met de Braun multimix kom je er altijd wel uit!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anneke 09-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat goede prijs/ kwaliteteitverhouding.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

10,0
Mooie vormgeving van het apparaat en licht in gewicht makkelijk te hanteren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 09-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte, stille en complete mixer

Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze combi-mixer gekozen vanwege het gemak en compactheid. Voorheen had ik een losse staafmixer en losse hakmachine en losse mixer. Onpraktisch en neemt teveel ruimte in. Deze Braun combimixer heeft een snoer dat lang genoeg is, maakt niet zoveel herrie en heeft zelfs een turbostand! De verschillende opzetstukken zijn makkelijk verwisselbaar en schoon te maken.

Pluspunten

  • compact
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • relatief zware mixer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 04-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig apparaat met veel onderdelen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
Ik heb het apparaat net in huis en nog niet gebruikt, Maar de keuze is gemaakt omdat het naast een handmixer ook de functie staafmixer heeft en als een hakmachine kan worden gebruikt

Pluspunten

  • veelzijdig

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Petri van den hurk 31-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun multimix 3

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
Fijne mixer ,werkt goed en mixt sneldankzij de turbo stand,hakmolen is ook uitstekend,ben blije t de aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 05-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

10,0
Na 18 jaar door moddel te hebben gehad, deed hij het niet meer. Nu een nieuwe gekocht. Beviel altijd goed

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Veel accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jittie Splinter 29-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Net aangeschaft.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
Ik had al een Braun handmixer en staafmixer en wil geen ander merk. Is licht in gewicht. De machine is prachtig van vorm en de knoppen zijn goed te bedienen. Ligt fantastisch in de hand. Het is een complete set.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand.
  • Het is een complete set.

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H. van Eijk 28-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie complete handmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
Ik wilde graag een handmixer, staafmixer en hakmolen in één. Bovendien moest de mixer ook het zwaardere deeg aankunnen. In de Braun multimix 3 hm 3135 heb ik dat allemaal gevonden. Het apparaat ziet er stevig en solide uit. Ik hoop er dan ook heel lang veel plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Heel compleet
  • Solide

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Yvonne 22-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

al jaren heel tevreden mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

8,0
De multimix is gewoon alles bij elkaar in 1 doos; ik had mijn vorige versie al 16 jaar en helaas uit mijn handen laten vallen. Nu heel blij met de nieuwe versie. Ik heb de doos altijd in mijn keuken staan in een kastje zodat ik alles bij de hand heb zodra ik iets nodig heb. Even een uitje fruiten, even iets pureren of handig bij het bakken omdat er twee verschillende haken bij geleverd worden. Ideaal dus

Pluspunten

  • degelijk materiaal
  • alles in 1

Minpunten

  • staafmixer van kunststof ipv rvs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laila 22-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi slank design en vrij stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

4,0
Mooi design. Heeft alles wat ik nodig heb ik een klein huis. Kan zo een grote keukenmachine niet kwijt. Deze wel. Ook is hij vrij stil en vergeleken met mijn eerdere machines

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Rob 07-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun HM 3135 WH

Algemene score

9,0
we hebben deze mixer al 30 jaar en nu vervangen door een nieuwe van hetzelfde type
geniaal: staat makkelijk en stabiel, mixt prima cake gehakt deeg, blender is superhandig

Pluspunten

  • licht
  • handig
  • mixt prima
  • levensduur

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews