Inventum CG616

Best Reviewed jun 2020 Inventum CG616
Best Reviewed - juni 2020
Specificaties
Type/soort
contactgrill
Kleur(en)
zwart
Diepte
22,00 cm
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum CG616 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Glastra 03-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi formaat en functioneel

Geschreven voor: Inventum CG616

Algemene score

9,0
Door het formaat eenvoudig in gebruik. lekker simpel maar voor meerdere doeleinden te gebruiken. Leuk als tafelgrill en neemt weinig ruimte in.
Verwachtingen zijn goed en de prijs prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henny 30-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gekocht voor de kleinkinderen, maar zelf inmiddels ook fan!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum CG616

Algemene score

10,0
Ik kocht de tafelgrill CG616 oorspronkelijk voor mijn in België wonende kleinkinderen. Om de grill alvast te proberen, maakte ik een eerste tosti......en was direct verkocht! Zo lekker, zo krokant, en zo snel klaar! De grill staat klaar voor mijn Nederbelgjes, maar intussen geniet ik er elke dag van. Met zijn stijlvol uiterlijk is het een echt topproduct!

Pluspunten

  • stijlvol ontwerp
  • snel klaar
  • veel mogelijkheden
  • krokant resultaat

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas 27-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kleine, krachtige smaakmaker !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum CG616

Algemene score

8,0
Ik zag deze handige, niet overdreven grote contactgrill, als 'n interessante aanbieding. Dat ik hier niet alleen zo over dacht, bleek uit het feit dat ik net op tijd was en beslag legde op het laatste exemplaar. Mijn verwachting werd niet teleurgesteld en nu maak ik weer de heerlijkste tosti's, 'n lekker panini en kan ik hem zelfs gebruiken als een tafelgrill op 'n gezellig familie-dinertje. Gewoon TOP !

Pluspunten

  • eenvoudig te bedienen
  • handig schoon te houden
  • klein formaat, grote prestatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joyce 27-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

inventum contact grill cg616

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum CG616

Algemene score

8,0
zeer handige compacte alles grill voor 1 of 2 persoons huishouden makelijk schoon te houden snel een heerlijke maaltijd of warme broodjes op tafel

Pluspunten

  • compact
  • makkelijk schoon te maken
  • als gourmet te gebruiken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

danielle 28-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed apparaat gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum CG616

Algemene score

10,0
de contackt gril werkt er goed heb hem gekocht om tosties en vlees zonder vet te bakken om wat af te vallen

Pluspunten

  • alles is goed aan de gril
  • alles is goed aan de gril

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margreet 12-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Praktisch goed schoon te maken niet te klein

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum CG616

Algemene score

9,0
OHeerlijk apparaat, mooi, niet te groot goed schoon te maken en makkelijk in gebruik. Ook prettig op te bergen maar vooral functioneel. Super blij met dit apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer