George Foreman contactgrill Fit Grill Medium 25811-56 (Koper)

  • Best Reviewed dec 2021
  • Test panel 8,2 dec 2020
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 46 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de George Foreman contactgrill Fit Grill Medium 25811-56 (Koper) op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

kasiaheadzz 17-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grill GF

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Top kwaliteit, snel warm en het eten is snel klaar! De snelheid waarmee het apparaat warm wordt, bevordert het gebruiksgemak. Daarnaast is het schoonmaken ervan super eenvoudig en berg je het ook snel weer op.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**n@y**o.com 16-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het product is zoals beschreven. Werkt snel, is vlug warm en bereid het eten perfect! Ook voor het maken van tosti!
De prijs en kwaliteit is in zeer goede verhouding!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jo 15-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super voor tosti's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Grill werkt prima, en is aangeschaft om vooral tosti's mee te maken. Dit doet hij goed, je moet alleen een beetje de deksel aandrukken omdat het brood er niet ingeklemd kan worden. Een keer drukken is genoeg, ze worden prima. Je kunt 2 tosti's naast elkaar maken, en eventueel de achterkant wat hoger zetten zodat het vet afdruipt in het daarvoor bestemde bakje. Schoonmaken gaat super makkelijk met wat keukenrol afvegen (dat is ook gewoon voldoende voor zo'n apparaat).

De prijs kwaliteit is prima (zeker na cashback), maar het was fijn geweest als het apparaat iets beter geïsoleerd was. Met open maken kun je je vingers verbranden (als je hem aan de zijkant openmaakt, en niet zoals het hoort aan de voorkant). Mijn fout, maar nog beter was het als het sowieso niet mis kon gaan.

Al met al zeer tevreden. Niet twijfelen en gewoon kopen!

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Vetopvangbakje
  • Deksel past zich aan hoogte gerecht aan
  • Rechtop op te bergen, snoer kan opgerold worden

Minpunten

  • Als je niet oplet kun je je vingers verbranden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

k**p@g**l.com 14-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne grill

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fraai apparaat, fijn mee werken. Hier gaan we nog veel plezier aan beleven.

Pluspunten

  • Ruim formaat
  • Gemakkelijk opbergen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

n**x@l**e.nl 12-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en makkelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi grill die snel op warmt en makkelijk schoon te maken is. Opvang bakje voelt wat fragiel

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Opvangbakje
  • Past zich aan aan dikte product

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

s**e@t**s.com 11-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekkere ruime grillplaat
Ideaal voor panini’s, tosti, vlees en vis
Handig bakje om het eventuele vet op te vangen. Wij zijn er blij mee!

Pluspunten

  • Ruime plaat
  • Snel warm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

j**d@h**l.com 09-01-2022
  • Product gekocht

Mooie grill!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi grote grill. Erg tevreden over de werking van de grill en uiterlijk van grill!

Reageer

Paula 09-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie vormgeving en kleurstelling. Weer eens wat anders dan zwart met RVS. Het formaat vind ik heel praktisch. Er kunnen maar liefst 3 hele boterhammen naast elkaar in het apparaat als je de middelste op zijn kop neer legt. Heel blij mee!

Pluspunten

  • Formaat
  • Vormgeving

Minpunten

  • Platen niet uitneembaar

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

FvW 08-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt erg goed.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De fitgrill is een mooi product. Is snel op temperatuur en werkt goed naar behoren!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

natasha22 04-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handig , groot oppervlak en makkelijk schoon te krijgen. Vet vrij grillen. Goede keus voor een gezond leven stijl.

Reageer

m**d@z**o.nl 04-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grill

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel blij grandioze grill makkelijk in onderhoud. Zal het direct aanbevelen

Pluspunten

  • Prijs
  • Onderhoud
  • Gemak
  • Handzaam

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

e**t@g**l.com 04-01-2022
  • Product gekocht

Algemene score

7,0
Mooie look en goed om tosti's te maken. Verder voelt het wel een beetje als goedkoop plastic

Reageer

Dk 03-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aamrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede grill, warmt snel op. Stevig en robuust. Makkelijk te reinigen. Mooie uitstraling

Reageer

m**r@t**t.be 02-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gezellig buiten grillen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekocht wegens compactheid en buiten gebruik op terras. Voldoet volledig aan de verwachtingen. Topproduct!

Pluspunten

  • Compact
  • Eenvoudigebediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

z**e@h**l.com 01-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Contactgril opvangbakje vet voor gezonder leefstijl

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wil graag gezonder leven en zocht een contactgril voor het maken van tosties en grillen van vlees en groenten. Ik heb een kleine contactgril van Team Kalorik TKG SWP 1050 CO gekocht en aan m'n dochter meegegeven toen ze op zichzelf ging wonen.
Wilde voor mezelf een grotere en vond het handig dat er een afdruiprekje is om vet in op te vangen.
Sieraad voor het oog! Gemakkelijk te reinigen. Betaalbare prijs. Duurzaam apparaat.

Pluspunten

  • Duurzaam
  • Opvangbakje vet
  • Gezondere leefstjjl
  • Opberg gemak
  • Sieraad voor het oog

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ijgy 31-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Quick on temperature and nice design! Easy storable by the small size. Perfect for daily use

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

r**n@v**n.nl 30-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

foremangrill

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ziet er goed uit , handig in gebruik , goede vervanger van onze oude grill,

Pluspunten

  • lekker groot
  • makkelijk schoon maken

Minpunten

  • zit een schakelaartje op

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Irien 29-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super grill

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een George Foreman Grill omdat deze de naam heeft super goed te zijn. Gevonden bij Bol
En het klopt, grilt perfect, is snel warm, ziet er mooi uit en het is een handzaam model. Een echte aanrader dus.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Mooie grill strepen
  • Niet zo zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

c**e@1**e.nl 28-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Echt een topper deze contactgrill

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een super fijne Grill! Heel snel warm, compact en is ook nog eens mooi om te zien.

Pluspunten

  • Snelle opwarming
  • Bakt heel fijn
  • mooi
  • compact
  • snoer goed op te rollen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

m**r@g**l.com 28-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De grill voelt degelijk aan en is absoluut goed waar voor het geld.
De grill neemt weinig plaats in en is snel op temperatuur.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Snel op temperatuur
  • Weinig ruimte nodig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews