WOLF-Garten TT 300 S

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de WOLF-Garten TT 300 S op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

2,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Firefoxx 08-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Waardeloos

Geschreven voor: WOLF-Garten TT 300 S

Algemene score

1,0
Waardelos ding, ik heb hem 2 jr. Weinig gebruikt want klein grasveldje. En nu doet ie het al niet meer.
Zonde van het geld dus !

Minpunten

  • binnen 2 jaar al kapot
  • weggegegooid geld

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Tuinman 19-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Waardelois

Geschreven voor: WOLF-Garten TT 300 S

Algemene score

1,0
Zelfde als de voorgangers 1 seizoen en nu al total loss. Miskoop. Lagers zijn stuk wielwn draaien niet meer dus messen ook niet.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht

Reageer

Teun 25-04-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Maaier of graskneuzer

Geschreven voor: WOLF-Garten TT 300 S

Algemene score

1,0
Aanbieding gekocht voor mijn zoon met nieuw glad grastapijt. Na 1x maaien van half veldje deed ie het niet meer. Terug geweest naar leverancier. Wielen open gemaakt en gras tussen de kunststof tandwielen verwijderd. Nu iets langer gras...helaas het wordt omgeduwd, gekneusd maar niet afgemaaid. Indien ik de slijprand iets vaster zet blokkeert het messenstelsel. Terug naar de leverancier kan niet. Terug naar de producent??? Dit apparaat deugt echt niet.

Minpunten

  • gebruik
  • weerstand slijpstrip
  • kunststof tandwielen
  • gras in de wielen tussen de vertanding

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

bblontrock 06-09-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,7
Wat een ellende. Loopt constant vast en het resultaat lijkt nergens naar. Misschien moet je het contant bijscherpen maar hoe doe je dat. Heb uiteindelijk een klein elektrisch op de op kunnnen tikken en ja, dat is het.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Uitstekend

Reageer

EdMel 24-09-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

4,0
Heb nu een Husqvarna, wat een verschil; Dat is pas een maaimachine! Zeer weinig duwkracht nodig, loopt geolied. Scherpe messen. Knap staaltje techniek.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

EdMel 24-09-2014
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,0
Zie ook de reviews bij de TT 350 S; Zelfde euvel: Tandwielen slijten, waardoor overbrenging hapert. Wolf is niet thuis.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

EdMel 24-09-2014
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,7
Dacht aanvankelijk een goede maaier, maar na verloop van tijd grijpt het aandrijfmechanisme niet meer goed aan en draaien de messen dan weer wel, dan weer niet.
Reparatie loopt in de papieren en maaien nu dus "Total loss".
Miskoop.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

g**n@g**l.com 30-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel defect

Geschreven voor: WOLF-Garten TT 300 S

Algemene score

2,0
Waardeloos ding, wel leuke kleur hoor, nauwelijks gebruikt, tandwielen versleten…..maar lijken eigenlijk nog best goed.
Zien te krijgen nieuw heel gedoe …..nog niet gevonden en lijken duur……
Waardeloos ding, moet gewoon goed gemaakt worden.
Rommel!

Minpunten

  • Tandwielen slijtage

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

b**r@i**d.com 10-06-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Koop deze maaier niet!

Geschreven voor: WOLF-Garten TT 300 S

Algemene score

1,0
Koop deze niet!
Na 2 keer ging hij kapot. Tandwielen pakten niet meer. Maar erger nog, na 3 maanden (!) met een buitenlandse consumenten service heen en weer mailen totaal geen begrip en dus ook geen nieuwe of geld terug gekregen.

Minpunten

  • Snel kapot
  • Waardeloze service.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Bart 17-02-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Snel kapot en slechte klantenservice

Geschreven voor: WOLF-Garten TT 300 S

Algemene score

1,0
Ik heb de maaier gekocht omdat ik verwachtte een kwaliteitsproduct te hebben. Hij ging echter na 3 keer maaien kapot. Ik heb hem helaas bij een winkel gekocht en het aankoopbewijs niet bewaard. Ik kon wel laten zien dat ik voor dat bedrag iets gekocht had. De winkel stuurde mij door naar het hoofdkantoor. Na 3 maanden mij aan het lijntje te houden, besloten ze mij niet verder te helpen omdat ik de bon niet meer had. Geen coulance, niks. Ze stopten gewoon met communiceren. Pas daarna zag ik dat het stikt van de slechte recensies. KOOP DEZE MAAIER NIET

Minpunten

  • snel kapot
  • slechte klantenservice

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Slecht

Reageer