Tristar PZ-9156

  • Best Reviewed nov 2020
  • Test panel 8,3 nov 2020
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten voor de Tristar PZ-9156 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

King Bowser 26-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Leuke manier van tafelen, betere resultaten dan verwacht!

Geschreven voor: Tristar PZ-9156

Algemene score

8,0
Ik wil direct even binnen vallen over het gebruikersgemak. Deze was namelijk erg simpel, al moest ik zelf toch even kijken hoe ik de plaat nou op precies het apparaat moest leggen (er zat een uitsparing aan een kant, dus het was echt simpel, ik weet niet waar ik met mijn gedachten was). Maar we zijn er uit gekomen. Plaat neerleggen, stenen dakje er overheen, stekker in het stopcontact en hatsikidee. Hij is ook vrij snel warm, en dan kan het beginnen. Ik heb de Tristar Pizza Festa getest met mijn vrouw, en onze zoon (8 jaar oud). Onze zoon was bij het zien van de doos direct dolenthousiast, mijn vrouw zei dat ze niet had verwacht dat het zo leuk zou zijn, zo simpel, en eigenlijk wel erg lekker. Iedereen kan op deze manier eten wat hij/zij wil. De deeg snijder vond ik persoonlijk wat onhandig. Je drukt het apparaatje natuurlijk in het deeg, en je draait het een beetje rond om zo beter de deeg te snijden. Maar je hebt nog best wat kracht nodig, en moet er wel een beetje een handigheid in vinden om het knap te kunnen snijden zonder dat je het deeg alle kanten op trekt. Maar al met al was ook dit prima te doen. Wij gebruikten kant- en klare deeg uit een pak, die samen komt met een potje saus. De draaibeweging vond ik wel wat onhandig, omdat het deeg ook mee draait. Als ik 5 pakken zou moeten snijden, dan ben ik bang dat mijn hand toch echt zeer gaat doen. Maar met een beetje hulp, kon ook onze zoon de deeg snijden met dit apparaatje.

Verder was het uitermate makkelijk. Dat vonden wij alle drie. Een plakje deeg op de spatel, beetje saus er overheen, beetje beleg wat men erop wil, en je stopt hem in de Pizza Festa. Kind kan de was doen! De pizza’s werden rondom erg goed gebakken. In tegenstelling van wat ik verwacht had, omdat een deel toch aan de opening staat en ik het gevoel had dat dit dus echt niet kon werken. Maar het werkte dus gewoon prima, de hele pizza werd egaal gaar en krokant gebakken. Verder werd ook alle kaas goed gesmolten de champignons werden gaar, de salami lekker gebakken, eigenlijk waren we dus gewoon echt zeer tevreden.

Ook vind ik de Tristar PZ-9156 er best wel cool uitzien. Het geeft echt direct een gevoel van ‘’ik ben iets speciaals aan het doen’’ net als gourmetten dit doet. Natuurlijk is dit een beetje persoonlijk, maar het gaf mij een goed gevoel. En ook een beetje tegenover onze zoon van, we gaan iets leuks en spannends doen. Normaal helpen kinderen niet echt mee met koken natuurlijk, maar hij vond het echt geweldig dat hij nu dus zijn eigen pizza’s mocht bakken. We hebben als bonus nog een heerlijke zoete pizza gemaakt ook met chocolade, (snoep) spekjes, fruit en ander lekkers. Vooral onze zoon, en ikzelf vonden dit heel lekker. Ook dit werkte prima, de spekjes smolten mooi egaal, werden een beetje bruin (niet te) en de chocolade smolt goed ondanks dat er op de verpakking van de chocolade stond ‘’oven bestendig’’. We hebben echt een hele berg plezier beleefd met zijn drieën, en ook erg gelachen om als het eens mis ging omdat de pizza er iets te ruig af werd geduwd. Helaas heeft onze zoon wel zijn vinger verbrand aan een spatel. Maar dat is vaste prik bij hem, elke keer als wij gourmetten of in dit geval dit doen, verbrand hij een keer zijn vinger.

Na afloop hebben wij de spatels eventjes in water gelegd om het ergste vuil eraf te laten weken. Aangezien je toch altijd wat restjes overhoudt, en deze gaan ook weer mee de oven in en dat koekt een beetje aan. Daarna zijn de spatels zowel als de plaat, en het stenen dakje zo de vaatwasser in gegaan aangezien hij gelukkig vaatwasser bestendig is. Hij is door zijn grootte wel wat lastig te plaatsen. Maar het is mij gelukt met wat passen en meten. En dan hebben wij een best ruime vaatwasser. Hij kwam er weer mooi schoon uit, en dat is natuurlijk belangrijk. Hij kon zo weer de doos in om opgeborgen te worden. De onderkant hebben we even afgenomen met een licht vochtig doekje toen hij was afgekoeld, want deze kan natuurlijk niet in de vaatwasser. Als je dit vrij direct doet, is hij zo schoon. Schoonmaak is dus ook een makkie vind ik. Nou heb ik het al niet zo op schoonmaken, maar dit viel mij erg mee. Zeker omdat ik ook wel verwacht had dat er nog best wel wat schoonmaak werk bij kwam kijken. Het was makkelijker dan ik verwacht. Het enige dat mij wel opviel, is dat er al vrij snel wat roest tevoorschijn kwam. En zoveel geks hebben we er nou ook niet mee gedaan. Wellicht heeft het te maken met dat je natuurlijk de spatels over de plaat heen laat glijden als je je pizza erin schuift. Ik denk dat daar weinig aan te doen is.

Wat is dan de eindconclusie, en zou ik de Tristar Pizza Festa PZ-9156 aanraden? Kort gezegd; Ja. Ik zou hem aanraden. En waarom? Omdat ik het eigenlijk niet verwacht had, maar het is echt ontzettend tof om gewoon je eigen pizza te kunnen klaar maken, in plaats van dat je gewoon een pizza in de winkel koopt, die in de oven schuift, en 20 minuten wacht tot ie klaar is en die dan op peuzelt. Dit is gewoon, net als gourmetten, vele malen leuker. En ook goed te doen voor kinderen, als zij met hun stengels van de hete kant van de spatels af blijven. Je kunt heerlijk je eigen pizza maken, lekker veel salami, of lekker veel kaas, of champignons, net wat jij lekker vindt. Je bakt ze in een minuutje of 5 tot 10 lekker gaar, en je kunt aanvallen. Het was behalve leuk en grappig, ook ontzettend lekker. En daarom zou ik hem aanbevelen, en waarschijnlijk word onze gourmetstel ook vervangen voor een leuke mini-pizza oven. En dat vind ik echt geen straf.

Pluspunten

  • Weer eens wat anders dan gourmetten
  • Leuk om te doen
  • Ook leuk voor kinderen
  • Elke keer ander beleg op pizza
  • Ze smaken gewoon echt goed!

Minpunten

  • Spatels gaan roesten
  • Op den duur gaan de pizza's er lastiger af
  • Alles wordt heet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Tjitske 30-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

leuke Pizzarette

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar PZ-9156

Algemene score

8,0
Prestaties pizzarette
Eenmaal opgewarmd werkt de pizzarette uitstekend! De mini-pizza's worden rondom egaal bruin. Wel even beetje bloem aan de onderkant van je mini-pizza doen anders plakt je pizza vast aan je spatel. De mini-pizza's worden krokant en knapperig, kaas smelt goed.

Gebruiksgemak
Het gebruik van de pizzarette is heel gemakkelijk. Duidelijke handleiding met lekker recept. We hebben de pizzarette geprobeerd met zalfgemaakt deeg en kant-en-klaar deeg. Beiden ging uitstekend. Ook het schoonmaken van de pizzarette gaat erg gemakkelijk. Alles kan in de afwasmachine (op het onderstel na uiteraard) maar het wordt zeker ook met de hand gemakkelijk schoon. Minpuntje is het korte snoer dat aan de pizzarette zit. Om hem veilig in het midden van de tafel te zetten heb je toch een verlengsnoer nodig.

Plezier
De kinderen vonden het erg leuk, je hoeft ook maar 5-7 minuutjes te wachten op je zelfgemaakte pizza (iets langer als je dikke bodem hebt). De deegsnijder is de perfecte maat voor je pizza maar helaas wat onhandig, niet scherp genoeg om goed door het deeg te snijden. Er was toch behoorlijk wat kracht voor nodig om het deeg ermee door te snijden. De kinderen kregen het niet voor elkaar helaas, was voor de kinderen het enige minpuntje.

Design
Qua uiterlijk: in één woord geweldig! Het ziet er feestelijk uit.
minpuntje: ook de koepel wordt heel erg heet, dus oppassen met kinderen.

Ik zou deze Pizzarette zeker aanraden. Gegarandeerd gezellige avondjes pizza bakken. En... iedereen kan zijn/haar eigen pizza samenstellen, voor de degene die niet kunnen kiezen welke soort pizza er gegeten wordt zijn alle zorgen voorbij want doordat je zulke leuke mini-pizza'tjes maakt kun je lekker variëren met de toppings.

Pluspunten

  • mooi design
  • lekker knapperige pizza's
  • leuk om te doen
  • pizza is snel klaar

Minpunten

  • deegsnijder
  • kort snoer
  • koepel wordt heel heet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart Oosterhof 30-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima pizarette

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar PZ-9156

Algemene score

8,0
Sinds een paar weken hebben we de Tristar Pizza Festa in huis. Ik vind het een mooi alternatief voor het traditionele gourmetten.

Het apparaat bestaat uit een ronde bakplaat met daaroverheen een keramieken koepel. In deze koepel zitten 6 halfronde uitsparingen. Door die uitsparingen kun je de meegeleverde spatels met daarop de mini-pizza’s in de oven steken.
Je kunt m met maximaal 6 personen tegelijk gebruiken, en dat gaat ook prima. Je zit elkaar niet in de weg.

Vanaf het moment dat je de stekker in het stopcontact doet is de opwarmtijd ongeveer 30 minuten en vanaf dat moment blijft de pizzarette ook steeds goed op temperatuur.
Als je een verlengsnoer gebruikt, zorg dan dat die van goede kwaliteit is. Want er gaat behoorlijk wat stroom door en een verlengsnoer van mindere kwaliteit zou problemen kunnen geven.

Het pizzadeeg kun je zelf maken, er wordt ook een recept bijgeleverd, maar kant-en-klaar pizzadeeg uit de supermarkt werkt ook prima. Er zit een handige uitsteker bij, waarmee je een rondje deeg kunt uitsteken dat precies de maat van de spatel heeft. Let wel op dat het deeg niet te dik is, het garen van het deeg neemt de meeste tijd in beslag.
Bij normale dikte van het deeg heb je ongeveer 7 minuten nodig om de pizza te laten garen. Door de opening kun je dit in de gaten houden aan de hand van de kleur van het deeg.

We vonden het een heel gezellige manier van samen tafelen. Iedereen kan zijn mini-pizza beleggen met wat hij/zij zelf lekker vindt. Je hoeft niet op elkaar te wachten en als je meer trek hebt dan de ander is dat geen probleem.

Het schoonmaken van de pizzarette is erg simpel. De bakplaat heeft een antiaanbaklaag en is zo schoon te vegen. En de spatels kunnen in de vaatwasmachine en komen er weer blinkend uit.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • gezellige manier van tafelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Angelique 30-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Ieder zijn eigen favoriete pizza!

Geschreven voor: Tristar PZ-9156

Algemene score

8,0
Ik had me opgegeven om dit product te mogen testen, omdat ze hier in het gezin dol zijn op pizza's. Het leek me een heel leuk apparaat om gezellig samen aan tafel pizza's te kunnen maken en eten. Eigenlijk was het allemaal nog beter dan wat ik er van verwacht had. . De pizzarette is snel op temperatuur, dus je kunt snel aan de slag. De kinderen kunnen het ook gewoon zelf en dat maakt het natuurlijk helemaal een feest! Helemaal je eigen pizza samen stellen en dan ongeveer 7/8 minuutjes in de pizzarette en dan smullen maar! De kwaliteit van de pizza's is echt top! Ik was ook bang dat je er redelijk snel mee klaar zou zijn, maar je bent er toch wel eventjes zoet mee. De Pizzarette is eenvoudig te reinigen met een sopje, dus dat is ook altijd mooi meegenomen. Alleen de deegsnijder die er bij zit zou wat scherper mogen.

Pluspunten

  • echt heerlijke pizzaatjes
  • avondje gezelligheid
  • geen ongewenste luchtjes

Minpunten

  • deegsnijder mag scherper
  • groot apparaat om op te bergen
  • spatels in smeren met olie, anders gaan ze plakken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Christian 29-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Leuk voor het gezin!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar PZ-9156

Algemene score

8,0
Wat een geweldig leuk apparaat:
Wij hebben de Tristar PZ 9156 mogen testen en hebben er heel veel plezier van gehad.

Algemene indruk:
Een leuk apparaat met een goede uitstraling, simpel maar zeer doeltreffend.
Erg lekkere pizzaatjes, door het kleine formaat kan iedereen zelf zijn beleg kiezen.

De test:
Het opwarmen van de pizzarette neemt wat tijd in beslag (tussen de 30 en 45 minuten) maar als je zelf de pizzabodem maakt volgens het recept in de doos kun je hem aanzetten als je begint met het bereiden van het deeg voor de bodem. Er zit een hele handige tool bij om het deeg in de juiste maat
uit te steken, hierdoor heeft elke bodem de juiste maat voor de pizza schep.

Het maken van de pizzaatjes is een feest voor de kinderen, iedereen kan zelf zijn eigen pizza beleggen en er is dus al snel voor iedereen iets lekkers.

Het bakken van de pizzaatjes duurt, afhankelijk van de dikte van de bodem, tussen de 10 en 15 minuten. Het is dus niet geschikt als je haast hebt, maar daar is het ook niet voor bedoeld.

De pizzaatjes zijn erg lekker, goede krokante bodem.

Het afkoelen duurt ongeveer 20 tot 30 minuten, omdat de warmte uit de steen moet trekken.

Het schoonmaken:
Schoonmaken gaat zeer gemakkelijk. Al lijkt het op het eerste gezicht niet zo.
Even met een schuursponsje met afwasmiddel en heet water over de spatels en ze zijn weer schoon.
De pizzarette zelf gaat ook makkelijk, een doek met een sopje erover en hij is schoon.

Gebruiksgemak:
Alles wijst zich eigen vanzelf, het is een uitermate gebruiksvriendelijk product.
De bovenkant is van steen. Deze wordt wel heet, dus hier moet je wel goed mee uitkijken met kinderen.

Het snoer is voor ons net iets aan de korte kant, maar is al langer dan het gemiddelde fun cooking product. Het snoer is ongeveer 2 meter.

Design:
Mooi apparaat, heeft een leuke uitstraling en voelt en ziet er ook degelijk uit.

Samengevat:
Leuk, lekker en goed product. Leuk om met de kinderen of met vrienden lekker gezellig te eten.

Pluspunten

  • Lekker
  • Simpel
  • Makkelijk schoon te maken
  • Gezellig
  • Stevig design

Minpunten

  • neemt veel ruimte in beslag

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jeroen 29-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

pizzarette

Geschreven voor: Tristar PZ-9156

Algemene score

8,0
Het is een leuke manier om tijd met de familie door te brengen en het geeft ook een gezellige sfeer
Het product makkelijk klaar te maken voor gebruik, binnen 5 min. kan je ermee aan de slag.
de enige nadeel waar ik tegen aangelopen ben, is dat de stroomsnoer is wat aan de korte kant.

Het leuke aan deze pizzaatjes is dat je zelf je eigen twist kan geven, door ieder keer een andere topping te gebruiken. De pizzaatjes zijn na het bakken erg krokant en ook bruin.

het apparaat is ook makkelijk schoon te maken

Pluspunten

  • makkelijk schoonmaken
  • leuk om te doen
  • voor kinderen is het ookleuk

Minpunten

  • korte stroomsnoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sbsandra 29-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Leuk voor een gezellig avondje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar PZ-9156

Algemene score

8,0
Prestaties:
De eerste pizzaatjes is even wachten maar eenmaal warm gaat het sneller. Voor onze jongste van 7, die weinig geduld heeft duurde het te lang. Maar voor ons als volwassenen was het prima.

Pizzakwaliteit
De pizzaatjes kwamen er perfect uit! Lekkere krokante bodem en de randjes, die ik normaal laat liggen, waren ook erg lekker.

Deegsnijder
De bijgeleverde deegsnijder had wat scherper gemogen. De ene helft leek ook scherper dan de andere helft.

Gebruiksgemak
Het apparaat is makkelijk in gebruik. alleen even oppassen met het eruit halen van de pizza schep als een pizzaatje te breed is, hij wil er dan afschuiven maar is er daarna met behulp van bv een vork weer makkelijk op te schuiven.

Schoonmaakgemak
Het apparaat is goed en makkelijk schoon te maken doordat er niet overal randjes ed zitten, erg fijn dus.

Plezier
WIj hebben er met ons gezin veel plezier aan gehad! Ieder een pizza naar smaak, ideaal dus. Vooral de pizza met pasta en mini marshmellows vonden de kinderen erg lekker.

Design
De pizzarette ziet er leuk uit. Een echte pizza oven!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk schoon te maken
  • Geen stank in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjambiggel 29-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Gezellige manier van tafelen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar PZ-9156

Algemene score

8,0
Met name mijn kinderen waren erg enthousiast over een pizzarette. Zelf had ik er geen ervaring mee en zou ik niet zomaar een pizzarette kopen.
Nu kregen wij de kans om dit product te testen. Ik was in eerste instantie wat sceptisch, maar het heeft mij positief verrast. Wat een gezellige tafelavond hebben we gehad. Het apparaat moest 30 minuten opgewarmd worden, maar het gevolg was dat de 1e pizza’s langer op zich lieten wachten. De gaartijd is 5 tot 7 minuten, maar als de pizzarette niet warm genoeg is, duurt het enkele minuten langer. Advies: volgende keer wat langer opwarmen. Eenmaal op temperatuur, gingen de pizza's redelijk vlot. De pizza's krijgen een krokante bodem. De hoeveelheid beleg is wel van invloed op de snelheid van garen en krokantheid van de bodem.
De deegsnijder zorgde voor een prima formaat pizza en is een ideale accessoire. De pizzarette is gebruiksvriendelijk en het design is zoals het hoort "een pizza oven".
De bakspatels hebben we even laten weken voor het afwassen. Zo gingen de restjes er makkelijker vanaf. Ik adviseer deze pizzarette voor een avondje entertainment met kids, maar zeker ook met vrienden en familie!

Pluspunten

  • Design
  • Leuk voor iedereen
  • Eenvoudig in gebruik
  • Ruikt lekker

Minpunten

  • Groot (opslag probleem)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Meike 29-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Ontzettende leuke manier van tafelen!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar PZ-9156

Algemene score

9,0
Het is een erg leuke manier van tafelen en het brengt een gezellige sfeer mee.
Het product is makkelijk klaar te maken voor gebruik. Enige nadeel hiervan is dat er geen aan/uit knop op het apparaat zit dus je kan deze alleen aan- en uitzetten door middel van de stekker in het stopcontact te steken. Wij hebben een verlengkabel moeten gebruiken omdat de snoer van het apparaat zelf te kort was.


Doordat het kleine pizzaatjes zijn kun je iedere ronde andere toppings kiezen. Het leuke hiervan is, is de variatie bij ieder pizzaatje. De pizzaatjes zijn na het bakken erg krokant met name aan de onderkant (bodem) daarnaast wordt de bodem ook bruin. De zijdes lijken niet echt bij te kleuren, maar ook deze zijn krokant. Let er wel op dat je de toppings niet te hoog maakt, want dan duurt het bakken van je pizza al snel 10 - 15 minuten.

Kortom het is gebruiksvriendelijk, makkelijk schoon te maken na gebruik en het brengt een gezellige sfeer met zich mee!!

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Geen geur overlast

Minpunten

  • Korte snoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stephanie Schobben 29-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super gezellig Pizzarette

Geschreven voor: Tristar PZ-9156

Algemene score

8,0
Wij hebben de Pizzarette voor 2 weken getest en zijn er zeer tevreden over.
Het apparaat is een 6 persoons pizzarette, en ziet er uit als een mini steenoven. Dit helpt natuurlijk mee aan de algehele indruk van het pizzabakken.

Ten eerste is het zo simpel als de pizzarette insteken en op laten warmen. Je hoeft zelf de temperatuur niet in te stellen, dit wordt standaard heet genoeg. Er werd aanbevolen deze 30 minuten van tevoren op te laten warmen maar wij kwamen er achter dat 45min -1 uur wel noodzakelijk is anders duren de eerste pizza's erg lang. Dus laat het apparaat goed warm worden.
Verder gaf het apparaat geen vieze geurtjes of rook zoals men bijvoorbeeld gewend is van een gourmet.

Wij hebben pizzadeeg van Jan geprobeerd. Hier hebben we met het ronde vorm snijder een rondje uit gesneden. Dit ging zeer makkelijk en werkte erg goed. De pizza werd op de bijgeleverde spatels gelegd, belegd naar smaak en in de pizzarette geplaatst waar deze (na goed opwarmen) een 10 minuutjes nodig hadden tot deze klaar waren.

Aangezien dit een 6 persoons pizzarette is vonden we dat het maar net lukte om ook alle 6 spatels goed te plaatsen. Dit ging uiteindelijk wel maar het was wel even voorzichting passen en meten zodat de pizza's niet tegen elkaar aan liggen.

Verder kwamen de pizza's er prima uit de pizzarette. Waren krokant aan de bodem, alleen vonden we wel dat de pizza zelf bijna niet bruin kleurde, maar dat mag de pret niet drukken. Ze waren gewoon heerlijk.

Na afloop kon bijna alles gewoon de vaatwasser in. Met uitzondering van de stenen koepel en de electronica natuurlijk.
Alles werd prima schoon en hadden geen restjes aan de spatels meer zitten. dus daar zijn wij zeer tevreden over.

Al met al hebben wij er prima plezier aan gehad. Lekker zelf je pizza samenstellen terwijl je onder een drankje een gezellige avond hebt.

Daarom kan ik dit product ook prima aanraden om eens lekker samen met familie of vrienden te doen.

Pluspunten

  • Gezellig
  • Bijna alles kan in de vaatwasser
  • Geen nare luchtjes

Minpunten

  • Lange opwarmtijd
  • Neemt wel wat plaats in op de tafel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 29-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Leuke afwisseling!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar PZ-9156

Algemene score

8,0
De pizzarette hebben wij nu diverse keren gebruikt. Het apparaat is binnen 5 minuten warm en klaar voor gebruik. Pizza's zijn in ongeveer 15min klaar. Na afloop is de pizzarette makkelijk schoon te maken. Echter zijn de spatels wat lastiger schoon te maken omdat veel aan de spatel blijft plakken.
De pizzasnijder zou iets scherper mogen zodat het deeg makkelijk te snijden is.
Zelf hebben wij altijd voor gourmet of fondue gekozen, maar is de pizzarette een aangename afwisseling!

Pluspunten

  • SNel warm.
  • Over het algemeen snel schoon te maken.
  • Leuk alternatief voor gourmet of fondue.

Minpunten

  • Pizzasnijder mag scherper.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Melanie 29-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Verrassend leuk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar PZ-9156

Algemene score

8,0
Wij mochten deze pizzarette 2 weekjes testen. Ik moet zeggen, het apparaat heeft ons positief verrast. voor gebruik het apparaat 30 minuten alvast aanzetten, dan is de pizzarette goed op temperatuur. Vervolgens duurt het ongeveer 15 minuutjes per pizza totdat deze lekker knapperig is en de ingrediënten goed zijn gegaard.
De pizzarette wordt compleet met deegsnijder en spatels geleverd. Het gebruik van de deegsnijder is even wennen, maar na wat oefenen en aanpassen van de ondergrond krijg je hiermee de pizza's goed op maat uit gesneden. Wij hebben kant en klaar pizzadeeg gebruikt. Als je deze op een kunststoffen matje legt en het bakpapier verwijdert, kun je met de deegsnijder de rondjes er prima uitdraaien.
De spateltjes kun je het beste met wat bloem bedekken, anders blijft het deeg erg plakken aan de spatels. Wij lieten de spatels ook onder de pizza's in de pizzarette. Zo kregen wij de pizza's er het makkelijkst uit en de bodem wordt ook gewoon lekker krokant. Wij draaiden halverwege de bereidingstijd de pizza's even om zodat alle kanten even knapperig werden.
Na afloop de spatels en de onderplaat in de vaatwasser. De spatels waren niet altijd even schoon, afhankelijk van de kaas of andere ingrediënten die eraan vast waren gebakken. Maar even met nog wat afwasmiddel en borsteltje na de vaatwasbeurt en het is weer schoon.
De pizzarette ziet er leuk uit, de koepel wordt warm, maar niet te heet. De openingen zijn groot genoeg om er makkelijk de pizza's in en uit te schuiven.
Onze kinderen van 11 en 13 zijn super enthousiast over de pizzarette. Ze kunnen zelf bepalen wat ze op de pizza's doen. Wij zelf vinden het ook erg leuk om samen met het gezin met het eten bezig te zijn.

Pluspunten

  • krokante pizza's
  • geen vieze geurtjes in huis

Minpunten

  • groot formaat om in kast op te ruimen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Inge 29-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Topper voor pizza familie pret!

Geschreven voor: Tristar PZ-9156

Algemene score

9,0
Wat een geweldige Pizzarette! Deze maakt het mogelijk om op een gezellig en ontspannen manier samen eten te bereiden en te nuttigen, van jong tot oud.

De Pizzarette is heel eenvoudig in elkaar te zetten. Er zit een extra lang elektriciteit snoer (2 meter) aan waardoor je de Pizzarette in het midden van de tafel kan zetten zodat iedereen er goed bij kan, zonder last te hebben van het snoer of een verlengsnoer op tafel. Zodra de stekker in het stopcontact zit wordt het apparaat warm en is binnen enkele minuten op temperatuur en klaar om te beginnen met pizza bakken.

We hebben de Pizzarette met volwassenen en kinderen gebruikt. Het is erg leuk dat iedereen een pizza naar eigen smaak kan maken. Je kunt de ingrediënten naar eigen keuze van te voren al klaarzetten en ook de pizzabodems kun je alvast uitsnijden met de handige bijgeleverde uitsteekvorm. Je moet wel goed duwen en een beetje draaien om het deeg helemaal door te "snijden" en een mooie ronde vorm eruit te krijgen. Na een keer proberen heb je de juiste draai te pakken en heb je mooie ronde pizzabodems op maat voor de pizzaspatels. Wij hebben kant en klare pizzabodem gebruikt en zelf bloemkool pizzabodem gemaakt voor de liefhebber van koolhydraatarm. Dit vind ik echt een groot voordeel van de Pizzarette. Het is voor ieders smaak en leefstijlwensen!

De Pizzarette bakt de pizza's lekker krokant. Als er 6 pizza's op liggen duurt het wat langer voor ze klaar zijn dan met minder pizza's. De kinderen in de leeftijd van 8 tot 11 jaar vonden het stoer om hun eigen pizza te bakken en af en toe te kijken hoe hun pizza gebakken werd, door hem er even onderuit te halen.

Als perfecte afsluiting kun je zelfs het toetje nog op de Pizzarette klaar maken. We hebben nutella pizza's gemaakt en American Pancakes opgewarmd op de Pizzarette.

De Pizzarette is simpel en snel schoon te maken. Alles kan in de vaatwasser. De bakplaat was makkelijk af te wassen en de terracotta dome wordt eigenlijk niet of nauwelijks vies. De spatels heb ik even laten weken in een sopje. Het was allemaal zo schoon en weer opgeruimd. De pizzarette zit stevig verpakt in de doos en is zo ook weer goed op te bergen. De doos is wat groot, maar geen probleem als je voldoende bergruimte hebt.

Van begin tot eind is de Pizzarette een familie pret topper!

Pluspunten

  • Snel gebruiksklaar
  • Lang stekker snoer
  • Makkelijk schoon te maken
  • Geen baklucht die blijft hangen

Minpunten

  • kras gevoelig
  • Grote doos ivm opslag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marieke 29-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Quality time met de pizzarette

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar PZ-9156

Algemene score

8,0
Wat een plezier met de pizzarette! Het is echt ontzettend leuk om samen met het gezin pizza's te bakken, iedereen geniet ervan om zijn eigen pizza te kunnen beleggen. Het bakken gaat vrij vlot en je hebt zo een pizza klaar. Terwijl je 1 pizza bakt kun je de andere ondertussen opeten. De deegsnijder is reuze handig en je hebt gelijk de perfecte maat voor op je pizza houder. We hebben verbaasd gestaan dat het zo snel gaat in de pizzarette. Het bakken gaat sneller dan in de oven. De pizzakwaliteit hangt heel erg af van hoe dik je je deeg maakt. De bodem van de pizza gaat sneller als de bovenkant daardoor kan de bodem wat harder, knapperiger zijn, maar dat ligt ook erg aan de deeg kwaliteit. Het gebruiksgemak is echt top, stekker erin en wachten totdat de pizzarette heet is en je kunt aan de slag. Ook het schoonmaakgemak is perfect en daar hou ik van. Even de pizzahouders en de bakplaat in een sopje en het is weer als nieuw. De koepel blijft mooi schoon, daar heb je geen onderhoud aan. Dit is eens iets anders dan gourmetten het staat erg leuk op tafel en je hebt er ontzettend veel plezier aan voor jong en oud!

Pluspunten

  • gezellig
  • leuk en lekker
  • ruikt heerlijk
  • voor jong en oud

Minpunten

  • bodem kan soms net te iets hard gaan

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Maarten 27-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Leuke manier van tafelen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar PZ-9156

Algemene score

8,0
Het maken van Pizza's met de Tristar PZ-9156 is een erg leuke manier van tafelen. Ook onze dochter vond het erg leuk en lekker. Het grote voordeel van het maken van de kleine pizza's is dat je op elke pizza andere toppings/combinaties kunt doen, wat meer variatie brengt in een pizza maaltijd.

De Tristar PZ-9156 bakt de bodems goed knapperig en bruin (vooral aan de onderkant). Echter doe je al heel snel teveel toppings op een pizza, waardoor het vrij lang (ongeveer 15 min) duurt voor een pizza klaar is.

Het in elkaar zetten van de Tristar PZ-9156 gaat snel en eenvoudig. Ook is hij snel warm, waardoor je relatief snel kunt beginnen. Het enige nadeel hier vind ik de lengte van het snoer. De Tristar PZ-9156 wordt vaak in het midden van de tafel gezet, zodat iedereen er goed bij kan, maar dan is de snoerlengte bij ons niet voldoende, waardoor een verlengsnoer gebruikt moest worden.

Na het gebruik is de Tristar PZ-9156 relatief snel afgekoeld, waardoor je snel kunt beginnen met opruimen. De onderdelen zijn eenvoudig uit elkaar te halen en ook eenvoudig schoon te maken. Dus ook het opruimen kan er snel gaan.

Pluspunten

  • leuk om te doen
  • knapperige bodems
  • eenvoudig in elkaar te zetten
  • eenvoudig schoon te maken

Minpunten

  • korte snoer
  • duurt vrij lang voordat de pizza klaar is

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Carlyn 26-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie degelijke pizzarette

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar PZ-9156

Algemene score

8,0
Mijn eerste indruk van de Tristar Pizza Festa is positief, het is een mooi apparaat en voelt degelijk aan. De kap is van steen en dit geeft het apparaat een luxe uitstraling. Het in elkaar zetten was weinig werk, wel hebben we de bakplaat en spatels vooraf even goed afgewassen.

Als deeg gebruikten we de eerste keer kant en klaar deeg, hiervoor hebben we de ronde uitsteekvorm gebruikt om precies het juiste formaat pizza te krijgen. Omdat we samen met de kinderen het apparaat gaan gebruiken is het voor ons belangrijk dat het veilig kan. De stenen kap wordt warm, maar is niet zodanig heet dat de kinderen zich er aan kunnen verbranden als ze er per ongeluk tegenaan komen. Als het apparaat goed op temperatuur is, kunnen de belegde pizza's er op de spatel in geschoven worden. Na een minuut of 5 - 8 is de pizza goed gebakken en is de bodem lekker krokant. Het grote voordeel aan een pizzarette is dat het een gezellige manier is om samen (gezonde) pizza's te bakken met de kinderen. De smaak komt verder wel overeen met het bakken in onze oven.

Wat vooral belangrijk is om een hoop schoonmaakwerk vooraf te voorkomen, is om de spatels goed in te vetten. Het enige minpunt wat ik nu kan bedenken is de lengte van het snoer, deze dient dan ook in de meeste gevallen te worden verlengd met een verlengkabel.

Pluspunten

  • Luxe uitstraling
  • Snel lekkere pizza's

Minpunten

  • Korte kabel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

LindaKo 25-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Avondje tafel plezier voor 6 (en een half persoon ;-)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar PZ-9156

Algemene score

8,0
Met mijn gezin van 3 kinderen in verschillende leeftijden (2-11-14) deze pizzarette mogen proberen. Voor de gelegenheid Opa en Oma uitgenodigd. Welk kind is er niet dol op pizza!

Wij hebben vers deeg gebruikt, niets kant en klaar. Met de handige deegsnijder is je bodem gelijk op maat. Hiermee moet je wel een goede platte dunne bodem uit kunnen halen, anders duurt het bakken vrij lang. Gemiddelde baktijd is 15 minuten, afhankelijk van de hoeveelheid toppings. Je moet dus wel geduld hebben bij de manier van funcooking op tafel. Das best lastig met kinderen, gelukkig waren daar opa en oma om in te redden. Zou je dit voor een kinderfeestje gebruiken, zal je tussendoor ook wel wat entertainment moeten verzorgen. Ook heb je best een grote of brede tafel nodig, door het grote ronde formaat.

Het product zit goed beschermt verpakt, is makkelijk in en uit elkaar te halen, waardoor je na afloop alles goed schoon kan maken.

Nadelig waren de pizzalepels na langer gebruik. Door de kaas en deeg resten na elk gebruik ging de volgende pizza aan de lepel vast zitten. Tussentijds goed schoonmaken of invetten is aan te bevelen.
Pizzaatjes worden krokant (bij gebruik van vers deeg).

Na afloop van het bakfestijn nog een toetje in bereidt; bladerdeeg met appel-kaneel mengsel. Op je bord met een bolletje ijs en wat slagroom toe.

Een geslaagde avond, waar het plezier voorop stond, samen aan tafel elkaar creaties bewonderen en proeven.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • onderdelen goed schoon te maken
  • fun!
  • degelijk

Minpunten

  • deeg zit vast aan lepels na langer gebruik
  • grote of brede tafel nodig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nikki Matredjo 25-11-2020
  • Product getest

Super leuke pizarette!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar PZ-9156

Algemene score

10,0
De pizarette is voor 6 personen, de grote van het product is perfect zeker voor 6 personen iedereen heeft genoeg ruimte.

De attributen die erbij zitten zijn leuk en handig.
Het apparaat word snel warm en blijft op perfecte temperatuur!
De pizza’s zijn heerlijk krokant & snel op perfecte temperatuur je ziet de pizza’s voor je bruin bakken, hoe leuk is dat!
hierdoor kun je steeds leuke afwisselingen maken met overheerlijke pizza’s!

Ook is de pizarette erg makkelijk te reinigen en op te bergen!

Kortom voor een leuk diner schaf de pizarette aan!

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Kind vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 22-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Lekkere ontspannen pizza's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar PZ-9156

Algemene score

8,0
Stevig verpakt zodat je hem goed kan opbergen is al prettig.
Bij het eerste gebruik was ongeveer 5-10 minuten al lang genoeg om alles warm te hebben.
Na een minuut of 5 heb je de eerste pizza's al klaar, heerlijk zonder bijgeluiden of gespetter.

Pizza's komen er lekker uit, beleg is gaar en de kaas is gesmolten zonder te verbranden. De bodem wordt lekker gaar op een knapperige manier.
Geen reuk tijdens of na, lekker ontspannen pizza's bakken met zijn allen.

Pluspunten

  • snel warm
  • goed schoon te maken
  • lekker pizza's
  • stevige binnenverpakking om goed op te bergen

Minpunten

  • Grote doos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Doro Zwolle 21-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi apparaat met lekkere pizza's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Tristar PZ-9156

Algemene score

9,0
Wij hebben nu een paar weken deze Pizza Festa van Tristar in huis. Wat zijn wij blij met onze aankoop! Het apparaat ziet er op de eerste plaats prachtig uit op tafel. Wat heel fijn is, is dat het rond is. Iedereen kan er hierdoor makkelijk bij. Iedereen kan nu zijn eigen lekkere pizza’s maken, of je nu vega, alleen vis of met vlees wilt.
Er zitten goede schepjes bij geleverd waarop je de pizza’s bakt. Het is fijn dat ze in de vaatwasser kunnen maar het is wel nodig ze even voor te weken. De Pizza Festa is makkelijk in elkaar te zetten en op te bergen. Het is binnen een paar minuten gedaan. De stekker is ook vrij lang. We hadden helemaal geen verlengsnoer nodig. Er zit een deegsnijder bijgeleverd waarmee je het deeg uitsnijd. Hierdoor past het precies op het schepje.
We hebben nu ook al verschillende soorten deeg uitgeprobeerd. Dat is erg leuk, want zo kan je erg variëren met smaken. Bij een pizzazaak smaakt het allemaal toch vaak een beetje hetzelfde.

Pluspunten

  • mooi design
  • constante temperatuur
  • snel klaar voor gebruik

Minpunten

  • schepjes moeilijk schoon te krijgen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer