ETNA FIV560___ FIV560RVS rvs

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA FKV761___ FKV761RVS rvs op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.
Beste heer/mevrouw,
Dank je wel voor deze review. Je feedback is erg waardevol en nemen wij mee om dit fornuis te blijven verbeteren. Wij wensen je veel kook- en bakplezier!
Chantal Webcare ETNA
Pluspunten
Minpunten
Beste heer / mevrouw,
Hartelijk bedankt voor deze leuke review.
Leuk dat jij gekozen hebt voor ETNA!
De reden dat wij geen stekker leveren is omdat dit een 3-fasen toestel betreft.
Omdat dit best een ingewikkeld klusje is adviseren wij de aansluiting te laten doen door een erkend installateur, deze kan de stekker leveren.
Wij wensen jou heel veel bak- en kookplezier!
Ellen
Webcare ETNA
Pluspunten
Minpunten
Beste Bloem,
Een aanrader, dat lezen wij natuurlijk graag. Bedankt voor de mooie feedback met maximale score. Fijn dat het fornuis zo goed bevalt.
Wij wensen je veel bak- en kookplezier toe.
Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor deze goede beoordeling.
Fijn te lezen dat je tevreden bent over de degelijkheid en het gebruiksgemak van de FKV761WIT.
Wij wensen jou heel veel kookplezier.
Ellen
Webcareteam ETNA
Pluspunten
Beste Mae,
Dank u wel voor deze review. Fijn te lezen dat de oven en keramische kookplaat van dit fornuis snel en handig te gebruiken zijn. Wij wensen u veel kook- en bakplezier!
Chantal Webcareteam ETNA
Pluspunten
Beste heer / mevrouw,
Bedankt voor deze mooie reviewscore. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over onze ETNA fornuis. Wij wensen u veel kook- en bakplezier toe!
Niki Webcareteam ETNA
Pluspunten
Minpunten
Beste Hans, dank je voor deze uitgebreide review. Daar zijn we natuurlijk erg blij mee. Wat fijn om te lezen dat het snelle opwarmen en stille gebruik van de oven u goed bevalt. Wij wensen u heel veel kookplezier! Vriendelijke groet, Chantal Webcareteam ETNA