Siemens EQ.9 s700 zwart

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EQ.9 s700 zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerard 16-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima machine met veel opties

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

8,0
Tot nu toe erg tevreden over het apparaat. Zou van mij iets sneller mogen. maar de smaak is erg goed. Met veel opties en mogelijkheden.

Pluspunten

  • Veel opties
  • Eenvoudig reinigen
  • handige app

Minpunten

  • Snelheid
  • Temperatuur melk niet te regelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ramona 15-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super mooie koffie machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

10,0
Top koffiemachine duidelijk makkelijk in de bediening er zit zelfs WiFi op dat je met een app je koffie kan maken
Je kan het personaliseren en naar eigen sterkte aanpassen

Pluspunten

  • Duidelijk
  • Makkelijk in de omgang

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans L 09-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische koffie mbv volautomatische barista

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

9,0
Wat een fantastisch apparaat, echt de lekkerste koffie ever!
Door de aanwezige AI barista kun je de koffie helemaal finetunen en naar jouw aak inrichten (en natuurlijk onder je eigen profiel opslaan) op afstand koffie zetten is een fluitje van een cent. 'hey Google, maak een Latte Macchiato' et voilá het apparaat gaat aan het werk. Ook onderhoud super eenvoudig en bijna helemaal automatisch.
Ook geeft het apparaat een waarschuwing als je de melk er te lang aan laat staan.

Wat het helemaal af zou maken is als de melk ook meteen gekoeld blijft, dat is wellicht de volgende stap.

Pluspunten

  • Wi-Fi
  • Alle mogelijke koffiesoorten
  • Persoonlijke profielen
  • Eenvoudig in onderhoud
  • Je eigen barista (AI)

Minpunten

  • Prijzig
  • Melk niet gekoeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 12-01-2021

Fantastisch

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat is het een fantastisch APPARAAT.
je kan je koffie tot de puntjes zelf instellen hoe je de koffie het lekkerst vind .
De machine is echt heel stil als je koffie zet hoe je niet te schreeuwen naar elkaar.
We hebben vrijdag avond samen de SIEMENS T19573X9RW geinstalleerd en vol gegooid met bonen en zondag middag kwam er al in beeld dat de bonnen bij gevuld moesten worden. Zo lekker is de koffie
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Nathan Snieder 30-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige koffiemachine, de Bentley onder de koffie machines

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

9,0
Machine met twee bonenreservoirs waardoor wij verschillende krachtige bonen kunnen gebruiken, verschillende soorten koffie direct kiezen door aan de draaiknop te draaien. Melkresrevoir kan makkelijk los gehaald worden en zo in de koelkast worden geplaatst.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk in gebruik
  • Heerlijke koffie

Minpunten

  • Melkschuim bij deCapucino zou wel wat dikker mogen
  • Eerste kopje na opstarten niet altijd heet genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sly 23-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens EQ9 S700 ZWART

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

10,0
Makelijk om te installeren, setup binnen 2min klaar. Eerste koffie ervaring uitstekend in opzichte met oude koffiemachine, koffiemolen zijn echt still. Makelijk en simpel gebruik van menu jammer dat heb geen aanraakscherm. Home connect app werkt ook prima met dit apparaat.

Pluspunten

  • Makelijk om te installeren
  • Simpele menu
  • Stille molen

Minpunten

  • Prijs
  • Prijs
  • Prijs
  • Water filterpatroon moelijk te vervangen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ralph 17-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille Kracht, met gebruiksgemak

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

10,0
Lang getwijfeld tussen Siemens en een ander merk, de doorslag gaf de fantastische uitstraling in onze keuken. Na aankomst zonder boekje gemakkelijk door de menustructuur en na een kwartier het eerste bakkie koffie. Dit doet de machine opvallend stil, bij sommige bonenmachines moet je de conversatie stoppen. Ook goed is het melkschuim, en wat smaak betreft, dat ligt aan de boon die je kiest, aan het apparaat zal het niet liggen.

Pluspunten

  • Stil
  • handig in gebruik
  • super mooi
  • 2 verschillende bonen
  • makkelijke installatie

Minpunten

  • kan (moet) met mijn vrouw door praten
  • verder nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 17-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koffie zoals het hoort!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

9,0
Wat een prachtig koffieapparaat. Niet alleen staat het prachtig in de keuken vanwege de mooie strakke uitstraling, maar de koffie is ook nog eens fantastisch. Het aantal opties is eindeloos. Ook het gemak waarmee je aanpassingen maakt aan je favoriete koffie recept is top. Ik ben er erg blij mee!

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Instelmogelijkheden
  • Gebruikersgemak
  • Onderhoudsvriendelijk

Minpunten

  • Aan de prijzige kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clasen 30-11-2020
  • Product gekocht

Mooi veelzijdig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

10,0
Veelzijdig en stijlvol apparaat. Veel mogelijkheden voor instellingen van temperatuur, hoeveelheid melk, hoeveelheid totaal etc. Voorverwarming van kopjes, WiFi connect.

Pluspunten

  • Variatie
  • Mogelijkheden voor hoeveelheden en sterkte
  • Makkelijke bediening

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RobwD 28-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staat prachtig in elke woning

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

9,0
Onlangs deze espressomachine aangeschaft. De machine heeft een keur aan verschillende koffiesoorten, van een gewone kop koffie tot heerlijke een ristretto. Het hele gezin geniet hier dagelijks van zijn persoonlijke kop koffie. Je kan tot 10 persoonlijke instellingen opslaan!

Pluspunten

  • Mooie verschijning / lijn van machine
  • Vele verschillende soorten koffie
  • Ieder zijn persoonlijke smaak koffie
  • 2 Soorten bonen tegelijk
  • Warmte instelbaar

Minpunten

  • Reinigen melksysteem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ton 03-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

9,0
We hebben de EQ9 nu ruim een week en zijn zeer enthousiast. Het is nog even finetunen welke instellingen het lekkertste bakje geven maar ze smaken nu al heerlijk. Ook perfect dat je 2 soorten bonen kunt kiezen.

Pluspunten

  • Mooi apparaat
  • Perfect in te stellen naar smaak

Minpunten

  • Waterreservoir linkshandigen lastiger te plaatsen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ko Overman 22-07-2020
  • Product gekocht

Multifunctioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

9,0
Prachtig apparaat. Handige bediening met persoonlijke instellingen. Makkelijk schoon te maken (ook de zetgroep). Niet zo lawaaig.

Pluspunten

  • Meer koffie persoonlijk in te stellen.
  • Makkelijk schoon te maken
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nicole 12-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffieproducten

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

9,0
Na jarenlang een volautomatisch koffieapparaat van de concurrent te hebben gehad nu overgestapt op deze Siemens EQ.9 s700 home connect. Wat een genot. Zeker de barista functie is van grote meerwaarde, je kunt elke kop koffie volledig aanpassen aan jouw wensen. De bediening van het apparaat is kinderlijk eenvoudig, bediening kan gebeuren op afstand via je smartphone (denk er dan wel aan dat er een kopje beschikbaar is onder de uitloop) of op het apparaat zelf.
Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Dubbel bonenreservoir
  • Op afstand bedienbaar
  • Volledig instelbaar naar eigen wensen
  • Stil apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter 14-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

10,0
Gewoon een super goed en mooi product! Lekker koffie, mooi design, heel stil en veel koffie mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Wolters 06-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

koffie paradijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

10,0
Ik bezit al jaren een espresso bonen apparaat. Iedere morgen als ik voor het apparaat stond te wachten dacht ik: waarom gaat dit niet automatisch via een app. Toen kwam ik oog in oog te staan met de wonderbaarlijk goed uitziende Siemens Q9-S700. WOW. wat een genot, wat een gemak, wat een goede koffie smaak, wat een luxe, wat een hoop keuzes. Eindelijk mijn geliefde mogelijkheid tot "flat white" . Dit is geen aanrader maar dit is een MUST HAVE. 10 sterren hiervoor Siemens

Pluspunten

  • veel koffie keuzes
  • barista
  • perfecte temperatuur mogelijkheden
  • bediening met behulp van de APP
  • super cool uitzien

Minpunten

  • eerste spoelwater zit in je kop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Waardige aanvulling 18-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk een echte koffiezetmachine

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

10,0
Er was de behoefte aan een lekkere bak koffie. De indrukwekkende reclame spot heeft mede geholpen met de aanschaf van deze mooie machine.
Na alle voorbereidingen smaakten de eerste bekers heerlijk.
Nu nog "even" alle mogelijjheden ontdekken.

Pluspunten

  • Strakke vormgeving
  • Bijna plug and play

Minpunten

  • De bladen in de handleiding zijn niet robuust

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Kollmann 11-06-2019

Italië is in opspraak gekomen......

Geschreven voor: Siemens EQ.9 s700 zwart

Algemene score

10,0
Heerlijke koffie waarmee je je iedere dag in Italië waant! Lekker gemakkelijk in gebruik en top design. Degelijkheid zoals je die van Siemens mag verwachten.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer