Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

De'Longhi Magnifica S ECAM22.323.B

8,2 Lees 9 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Yke Koenen 08-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb gekozen voor espresso koffiemachine, want er gaat niks boven een vers gemalen bakje koffie. Voor dit apparaat heb ik gekozen vanwege de bediening zeer eenvoudig en voor de looks.


Pop

Pluspunten

  • Mooi compact gemakkelijke display.

Minpunten

  • Is er niet.

Reageer

Anoniem 24-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat is handig in gebruik door de handige knoppen en het duidelijke scherm. Het scherm zegt precies wat je moet doen bij welke situatie.

Pluspunten

  • Duidelijke interface
  • Mooi design

Minpunten

  • best groot apparaat

Reageer

Anneke 07-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtig design! Makkelijk instelbaar!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben de longhi ecam22323B gekocht bij electroworld. De verkoper heeft goed geadviseerd en zijn daardoor zo enthousiast geworden. Behalve dat het een prachtig compact apparaat is ,geeft het heerlijke koffie. Daarbij is het ook nog stil met het malen van de bonen! Wij zijn er super blij mee en kan het iedereen aanbevelen!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Heerlijke koffie

Reageer

Roy 03-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nog niet lang in gebruik en nog een beetje experimenteren met afstelling en koffiebonen. Makkelijk in gebruik. Opschuimen van melk is nog een beetje uitproberen.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

M van Hoff 25-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

logische opbouw van software en knoppen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat met veel mogelijkheden.
Groot bedieningsgemak door een duidelijk beeldscherm waarop alles in het nederlands wordt weergegeven. Even de juiste persoonlijke instellingen maken voor het perfecte kopje koffie en dan kan het grote genieten beginnen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Truus 08-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik was op zoek naar een koffiezetter die lekkere koffie geeft. Dit apparaat werd mij aanbevolen op duurzaamheid en kwaliteit. Tot nu toe voldoet het aan mijn hoge eisen. Ik heb het pas een paar dagen, maar ikben zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Pleunie 05-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vorige apparaat in 2010 gekocht en dagelijks intensief gebruikt door 5 personen, fantastisch. Nu na 6,5 jaar een nieuw apparaat nodig en weer dezelfde aangeschaft.

Pluspunten

  • kopje koffie altijd zelfde smaak

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

joke 19-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Gemakkelijk schoonmaken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit apparaat gekozen omdat er niet veel uitstekende knoppen aanzitten.
Nog wel op zoek na goede espressobonen wat smaak betreft

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. van Oort 14-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goed apparaat met vele opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heel blij met dit apparaat.
Heerlijke koffie, echt een aanrader voor de koffieliefhebber!
Veel opties en ook de heetwaterfunctie is ideaal voor af en toe een kopje thee.

Pluspunten

  • veel koffiemogelijkheden
  • perfecte temperatuur

Minpunten

  • veel spoelingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer