Siemens TI903209RW zwart

Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Volautomatisch
ja (koffie+melk)
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 80 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens TI903209RW zwart op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Koffieleutje 04-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke perfecte koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI903209RW zwart

Algemene score

10,0
Dit is onze 2de koffiemachine van hetzelfde merk en type omdat we in ons 2de huis ook van een heerlijke cappuccino willen genieten. Alles is helemaal naar jouw smaak instelbaar, in je eigen profiel kan je van elk product de instelling opslaan.
Dit is koffiedrinken zoals het bedoeld is.

Pluspunten

  • Stille machine
  • Zelfreinigende melk functie na gebruik
  • Zet groep makkelijk reinigen onder de kraan
  • Makkelijke bediening
  • Uitneembare melkkan in 1klik

Minpunten

  • Je blijft koffie drinken, zo lekker

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 06-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Verwachting lang niet waargemaakt

Geschreven voor: Siemens TI903209RW zwart

Algemene score

6,0
Alhoewel de koffie voldoende smaakt is deze niet echt warm, ook niet bij het op in de machine de hoogste stand zetten van de temperatuur. Dit geldt ook voor het hete water. Daarnaast verrast de lekbak keer op keer. Dan na drie kopjes koffie getapt te hebben legen, dan na acht kopjes en dan weer na ....? De vorige koffiezetter uit Eindhoven kostte een kwart van deze prijs en gaf hete goede koffie en verraste nimmer.

Pluspunten

  • koffie smaakt goed

Minpunten

  • koffie niet heet
  • lekbak moet veel te vaak geleegd worden
  • heet water afgifte is ook niet echt heet
  • geeft minder schuim op koffie dan ander apparaat

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Goed
Voldoende

Reageer

Hester 18-03-2018
  • Product gekocht

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI903209RW zwart

Algemene score

9,0
Lekkere koffie. De melk schuimt goed waardoor er lekkere cappuccino’s gemaakt kunnen worden. Gebruiksvriendelijk en alles is goed schoon te maken.

Pluspunten

  • Alles is schoon te maken
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raoul Maas 07-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens EQ9 S300

Geschreven voor: Siemens TI903209RW zwart

Algemene score

10,0
Apparaat aangeschaft omdat we een handmatige barista hadden. Tijdens de mediamarkt actiedagen nog eens 21% korting kunnen krijgen op het apparaat (en ja, deze machine was wel degelijk goedkoper dan normaal\elders). Afwerking is top, Formaat is acceptabel, geluid is zeer stil te noemen en bovendien is de smaak van alle opties erg goed te noemen.

Pluspunten

  • Afwerking
  • Stil
  • Smaak v.d. koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ACPM 27-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Espressomachine Q9

Geschreven voor: Siemens TI903209RW zwart

Algemene score

8,0
als vervanger van de Q7 is dit apparaat veel stiller, reinigen stuk simpeler, jammer van het waterreservoir dat rechts zit , apparaat moet nu iets verder naar links geplaats worden, is in ons geval niet een super oplossing maar te doen.
prachtige afwerking, kopinhoud goed af te stellen

Pluspunten

  • stil
  • goed instelbaar
  • simpel in gebruik

Minpunten

  • mis het klokje als toestel uitstaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Freddie Meulenbroek 03-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
de temperatuur is naar onze mening een beetje aan de lage kant ondanks de instelling op maximaal. de mogelijkheden zijn goed in te stellen en zijn ook tevreden over de smaak en bedieningsgemak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk van Rossum 09-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel fijn apparaat met gemakkelijke bediening.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI903209RW zwart

Algemene score

9,0
Op internet gezocht naar een machine met een goede kwaliteit/prijsverhouding. Naast eenvoudige bediening is het apparaat ook eenvoudig te reinigen. Er zijn veel instellingen mogelijk zodat je je eigen koffiesmaak kunt kiezen en in het geheugen kunt opslaan.

Pluspunten

  • Goede prijs/kwaliteitverhouding
  • Goed, degelijk product
  • Kiezen uit meerdere koffieproducten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arie Overbeeke 08-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfekte volautomaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI903209RW zwart

Algemene score

9,0
Perfecte volautomaat die volledig aan de verwachtingen voldoet en simpel te bedienen is. Een echte aanrader. Verschillende koffiespecialiteiten worden perfect uitgevoerd, voor elk wat wils.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • eenvoudige doosering

Minpunten

  • brittax filter ontbrak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Betsie 01-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI903209RW zwart

Algemene score

10,0
Geweldige machine, veel keus van koffie gerechten. Eenvoudige bediening en schoon te maken.
Stille maling. Mooi formaat.

Pluspunten

  • Instellingen
  • Knoppen
  • Water reservoir
  • Geluid
  • Recepten

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Meijer 28-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens Topper (zwart)!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI903209RW zwart

Algemene score

9,0
Alles wat je van Siemens en het beste van koffie mag verwachten, je hoeft geen koffiedik te kunnen kijken om te ervaren dat dit top is!

Pluspunten

  • eenvoudige menu
  • eenvoudig te reinigen
  • heerlijk stil

Minpunten

  • kort snoer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik_M 21-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een geweldige koffiemachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI903209RW zwart

Algemene score

10,0
Het apparaat maakt geweldig lekkere koffie, is gemakkelijk in het gebruik en is super stil en een hele mooi design! De beste koffie machine die ik ooit heb gekocht!

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Zeer goede prijs
  • nagenoeg geen geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fons 18-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Veel instelmogelijkheden, complete machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI903209RW zwart

Algemene score

8,0
Ik heb de machine nu enige maanden in gebruik. Voorheen had ik een 'echte' espressomachine en bonenmaler apart. Allereerst de voordelen: makkelijk in gebruik, geeft aan wanneer je wat moet doen, veel instelmogelijkheden.
De nadelen: je kunt je kopjes niet voorverwarmen door ze op het toestel te zetten; de cappuccino is lauw; als je heet water wil tappen voor thee of voor het voorverwarmen van het kopje moet je eerst de melkcontainer loskoppelen. Soms moet je de melkcontainer nóg een keer erin en eruit halen omdat hij hem niet pakt en dan alleen maar stoom geeft.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • geeft aan wanneer je wat moet doen
  • veel instelmogelijkheden

Minpunten

  • je kunt geen kopjes voorverwarmen
  • lauwe cappucino

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Maine Coon 22-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI903209RW zwart

Algemene score

10,0
Perfecte volautomaat voor vele heerlijke koffievariaties. Door het geïntegreerde melksysteem kunnen twee melkspecialiteiten gelijktijdig worden bereid. Het maalsysteem is vrij geruisloos en het waterreservoir is met 2,3 liter ruim voldoende. Er kunnen heel veel dingen naar persoonlijke smaak worden ingesteld. Eenvoudig schoon te maken en instructies worden duidelijk vermeld. Maar het allerbelangrijkste is de heerlijke koffie. Genieten in alle opzichten!

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening en schoonmaak
  • Persoonlijke instellingen
  • Melksysteem met 2-kops functie

Minpunten

  • Lekbak is snel vol

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Storm 14-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bedieningsgemak staat voorop!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI903209RW zwart

Algemene score

10,0
De bediening is zo simpel, terwijl de mogelijkheden haast oneindig zijn! Fijn ook dat je stapsgewijs door het menu wordt geleid als er iets moet gebeuren, reinigen en/ of onderhoud is daarmee zo gebeurd. Tot slot, het belangrijkste, koffie en koffieschuim in alle soorten en maten uitmuntend van smaak! Ik raad wel aan in het begin gewoon eens te experimenteren met het merk bonen dat je gebruikt, de smaak verschillen kunnen ongewoon groot zijn. Veel plezier!!

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Menu
  • Reiniging
  • Flinke watertank
  • Onderdelen kunnen in vaatwasser

Minpunten

  • Twee kopjes tegelijk zetten kan wat langer duren
  • Bovenstaand vooral bij melkschuim gebruik
  • Toch nog pluspunt, is wel het wachten waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik 21-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk koffie apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI903209RW zwart

Algemene score

9,0
Degelijk en mooi koffie apparaat om te zien. Van alle gemakken voorzien zoals 2 koppen latte tegelijk zetten. Leuke gadget dat je 6 profielen kan opslaan met favoriete koffie's. Iedere dag begint goed.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Design
  • Groot water reservoir

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Drost 21-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie en goede koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI903209RW zwart

Algemene score

9,0
eerst even uit proberen, maar nu perfect!!!
goede cappucino, goede koffie, uiteraard een goede machine
is zijn geld waard

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen en goede cappucino

Minpunten

  • duurt beetje lang voordat je een kop koffie hebt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

F. van den Berg 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

helder display, zeer stil, groot waterreservoir

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI903209RW zwart

Algemene score

9,0
Na mijn defecte andere merk, deze mooie Siemens gekocht en moet zeggen "fantastisch".
Over het algemeen vind ik de bonen-machines nogal herrie maken maar deze is wel heel erg stil.
heldere display prettige bediening en groot waterreservoir is echt een groot pluspunt.
ook het melkreservoir en schoonmaken is een fluitje van een cent.
perfecte machine.

Pluspunten

  • stil
  • heldere display
  • groot waterreservoir

Minpunten

  • uitnemen waterreservoir zou makkelijker kunnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

jer 10-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

siemens eq9 vol automaat espresso machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI903209RW zwart

Algemene score

10,0
Vandaag de machine na een paar maanden onderzoek toch maar gekocht... En wat een genot om dan heerlijke koffie espresso en latte's temaken en drinken. En o ja ook de cappuccino is heerlijk.
Maar wat een machine ben zelf van beroep barista en weet dus hoe een goeie kop koffie moet smaken . Nu hangt het ook af welke koffie je gebruikt maar een blend leent zich daar heel goed voor . Dus al met al een top machine met kwaliteit geruisloos malen. Haast je naar de winkel en koop er gewoon een prijs en kwaliteit is zeer goed op de langeduur spaar je het weer uit.

Pluspunten

  • maler is heel stil
  • goed heet
  • goeie melk op schuimer
  • en zelfs heet water voor de thee
  • mooi op het keuken aanrecht

Minpunten

  • je drinkt er teveel koffie door
  • je blijft koffie drinken
  • geen slechte eigenschappen gevonden
  • veel geld maar dan heb je ook wat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fons 29-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Je persoonlijke barista!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI903209RW zwart

Algemene score

9,0
Ik had een echt espresso apparaat met een aparte bonenmaler. Veel gedoe, lang opwarmen en veel schoonmaken. Met dit apparaat kun je je persoonlijke instelling maken en heb je er, eenmaal ingesteld, geen omkijken meer naar. Mijn instelling: fijne maling, dubbele ristretto en melkschuim. Met een lekkere arabica boon. Heerlijk!

Pluspunten

  • Gemak
  • Lekkere koffie
  • Persoonlijke instellingen

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ruud Cransveld 25-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design en lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens TI903209RW zwart

Algemene score

8,0
De keuze om dit apparaat te kopen is gevallen door de vele goede reviews of internet. Ik heb dit apparaat nu bijna 2 weken en het voldoet aan alle wensen. Het persoonlijk kunnen instellen van de sterkte van de koffie vind ik super.

Pluspunten

  • degelijk
  • lekkere koffie

Minpunten

  • best prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews