Philips HD8834 - Reviews

8,4 Lees 41 reviews
Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
Aantal kopjes per keer
2
Type
espresso machine
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 41 reviews

8,4

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kruitnootje 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eenvoudige bediening, duidelijke functietoetsen, goede maling en erg goede melkschuim. Schoonmaken machine ook erg eenvoudig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Bitte ein Tasse Kaffee! 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een mooi apparaat en handig in gebruik d.m.v. de externe melkopschuimer die je zo in de machine steekt. Een machine voor elke koffie drinker door de verschillende instel funties.
Zeer tevreden mee!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Ilona 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi model,geen hard geluid meer bij t malen van de bonen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi apparaat moderne uitstraling ,geen hard geluid bij t malen van de bonen! Vele functies, meer dan de oudere apparaten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Philips koffiemachine 24-11-2016 Product paar weken in bezit

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima machine lekkere kop koffie doet wat het moet doen dus perfect, je kan er veel lekkere verschillende bakkies mee zetten melk zwart extra ssterk en makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Rob 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastisch apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteit is heel goed en eenvoudig te bedienen! We hebben al eerder zo een apparaat besteld en we zijn er bijzonder tevreden over!

Pluspunten

  • goed te bedienen
  • niet te duur
  • werkt prima
  • niet te veel herrie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
... 22-11-2016 Product paar dagen in bezit

koffiezetapparaat

Algemene score

7,0
Fijn koffiezetapparaat, goede smaak. Neemt weinig plaats in. Alleen jammer dat het melk kannetje leeg moet voordat je kunt spoelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Paula Ummels 22-11-2016 Product paar dagen in bezit

Complet apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat met een goede prijs / kwaliteitverhouding. We zijn er heel blij mee.
Vooral omdat wij thuis cappacinoliefhebbers zijn en deze met een druk p de knop klaar is.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Linda 20-11-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer goede Machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
een geweldig koffiezet apparaat zet heerlijke koffie maakt weinig geluid met de koffie bonen malen prijs kwaliteit top!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
janet 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

Voor die prijs heerlijke koffie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hij geeft verschillende keuzes aan .gemakkelijk in te stellen ..heerlijke diverse soorten koffie..heet tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Slecht
Snoeren 15-11-2016 Product paar dagen in bezit

Compact goed koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldig koffiezetapparaat, heel makkelijk in gebruik en onderhoud. Lekker compact en zet heerlijke koffie die je zelf naar eigen wens kunt instellen. Nog beter als verwacht.

Pluspunten

  • Compact
  • Gemakkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Kerssies 12-11-2016 Product paar weken in bezit

gebruikers gemak

Algemene score

8,0
Heerlijke koffie. Ideaal system om cappucino te maken, doordat je melkkan af kunt koppelen en melk in de koelkast kan zetten als je nog melk overhoudt na het koffiedrinken.en makkelijk te reinigen. Wij zijn er heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Mvdl 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net vanmiddag aangeschaft en nu al zeer tevreden, mooi design, makkelijke bediening , bijna tot geen lawaai, lekkere koffie en cappucino, echt een aanrader,
Mooi comoact apparaat en staat mooi op het aanrecht,

Pluspunten

  • Mooi design
  • Compact apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Kevin 08-11-2016 Product paar dagen in bezit

Alles wat we zochten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We zochten een apparaat voor verse bonen inclusief cappuccino maker. Dit apparaat heeft precies datgeen wat we zoeken. Heel gebruiksvriendelijk, een kind kan koffie zetten.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Handig
  • Mooi uiterlijk
  • Groot waterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Rogier 07-11-2016 Product paar weken in bezit

Snel koffieapparaat met genoeg functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima product! Het apparaat is makkelijk in gebruik. Snel een goed bakje koffie, in te stellen op sterkte.
Minpunt is dat de watertank snel leeg is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Dennis 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

Top apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Praktisch, mooi design en lekkere koffie / espresso en cappuccino. Prettig in gebruik, eenvoudig te reinigen !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Lebber67 03-11-2016 Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie, Espresso en cappuccino

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi stijlvol apparaat, even goed instellen moet je de tijd voor nemen maar dan wordt je beloond met heerlijke koffie.

Pluspunten

  • Geluid niet te hard
  • Melk schuimer erg goed.
  • Eenvoudige te bedienen

Minpunten

  • Mag wat heter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
adel ensink 30-10-2016 Product paar dagen in bezit

makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb de machine nu 1 week in mijn bezit.
Hij is makkelijk te bedienen.
Het instellen voor je favoriete koffie en hoeveelheid is door de makkelijke interface eenvoudig
Ik heb hem gekozen omdat ik alleen espresso en capuchinno drink en dus niet meer opties nodig heb.
Daarnaast is hiij compact en fraai van vormgeving.
De melktank is eenvoudig te plaatsen en schoon te maken.
Dit geldt ook voor de zetgroep.
De machine geeft een stevige melkschuimlaag.
Ik ben zeer tevreden met deze machin

Pluspunten

  • compact en eenvoudig
  • eenvoudig in onderhoud

Minpunten

  • kalkfilter zit niet standaard bij de machine
  • continu knipperen van aan/uit knop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Totti87 27-10-2016 Product paar dagen in bezit

Strak design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Strak design, installatie is een eitje, prima espresso, lungo en cappuccino met goede schuimlaag. Nog geen minpunten kunnen ontdekken!

Pluspunten

  • Design
  • Installatie
  • Smaak

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Lianna 25-07-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastisch apparaat

Algemene score

8,6
Na zorgvuldig zoeken voor dit apparaat gekozen. Hij was gelukkig na bestellen snel binnen.

De verpakking is goed. Je doet de doos open en daar ligt de gebruiksaanwijzing gelijk bovenop. Na deze gelezen te hebben ging het uitpakken verder. Een koffieschepje en bonen afsteller in 1 en vet om de machine te smeren zijn ook aanwezig.

Na het piepschuim blok te hebben verwijderd komt het apparaat te voorschijn. Hij is redelijk zwaar, maar wat wil je voor een apparaat wat zoveel kan. Hij ziet er erg mooi uit.

Na het spoelprogramma te hebben doorlopen gelijk de koffie uitgeprobeerd. Deze was zo heet dat we hem op de middelste stand hebben gezet. (anders moet je zo lang wachten op een heerlijke bak koffie)

Snel naar de supermarkt gegaan voor de melk om een cappuccino te maken. Wat een heerlijk bakkie. De schuimlaag is super dik en luchtig. (2 soorten melk geprobeerd speciale voor cappuccino en volle melk. Volle melk vinden wij persoonlijk beter.)

Je hoeft niet zo snel nieuw water bij te vullen en de bonen ook niet. In een paar dagen tijd al heel wat koffie, cappuccino en warme melk gemaakt.

Ik raad dit apparaat zeker aan. Mooi design, lekkere koffie en veel mogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Joeri 12-07-2016 Product maand in bezit

Prima ding

Algemene score

8,0
Fijn apparaat. Makkelijk in te stellen. Goed te onderhouden. Maakt vooral goede koffie. Handig om je eigen koffie naar wens in te kunnen stellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Toon meer reviews