Saeco Incanto HD8917 - Reviews

8,8 Lees 84 reviews
Best Reviewed nov 2015 Saeco Incanto HD8917
Best Reviewed november 2015
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Soorten koffie
cappuccino, espresso, latte macchiato
Melkreservoir
Ja

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 84 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rolita 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg makkelijk aan te sluiten en heerlijke koffie. Fijn dat de hoeveelheid koffie aan te passen is en ook de temperatuur en de sterkte van de koffie

Pluspunten

  • Bediening
  • Lekkerekoffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
c 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Tot nu toe tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nog maar 1 dag in bezit van espressomachine, maar tot nu toe zeer tevreden. makkelijk te installeren maar wel even flink koffie drinken (is geen straf) om de machine te in te stellen naar jouw smaak.

Pluspunten

  • vormgeving
  • mogelijkheden
  • zelfreinigend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
M 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie uitstraling en lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie uitstraling, goede kwaliteit (boiler en keramische schijven) en lekkere koffie. Wat ideaal is dat je van het ontkalken af bent, dat gebeurt nl. automatisch.

Pluspunten

  • Kalkfilter
  • Cappuccino
  • Uitstraling

Minpunten

  • Zwarte zijkanten

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Hgvanbroekhuizen 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi koffieapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat. Een aanwinst voor je keuken!
Warme koffie in te stellen in sterkte.
4 verschillende soorten koffie mee te zetten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Ger-75 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi compact

Algemene score

8,0
Mooi compact espresso machine, gebruiksvriendelijk. Mooi afgewerkt. Diverse keuze welk type koffie je wilt, meer als mijn vorige machine/apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Beata Grzelczyk 26-11-2016 Product paar weken in bezit

mooi uitzicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Saeco Incanto is het echt mooi en nuttig huishoudelijk artikel. Het is gebruiksvriendelijk, prachtig gemaakt.
Het apparaat werkt prima en alle soorten van koffie drankjes zijn lekker

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Koffie-liefhebber 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Heerlijke Koffie en Cafe Lungo

Algemene score

9,0
Heerlijke Koffie, dat is waar ik naar op zoek was en dit voldoet aan die eisen.

Nu lekker genieten van een bakkie zoals in een restaurant.

Pluspunten

  • Lekker
  • met melk resrvoir erin

Minpunten

  • Installeren, liefst 1 druk op de knop

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Yvonne 25-11-2016 Product paar dagen in bezit

Expresso apparaat HD8917/01

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn apparaat, makkelijke bediening. Gebruiksgemak en heerlijke kopjes koffie. Dit apparaat net in het bezit maar ben nu al blij.

Pluspunten

  • bedieniningsgemak

Minpunten

  • hoge uitloop bij expresso kopje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
ASTRID 24-11-2016 Product paar weken in bezit

ZEER TEVREDEN

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds 1 week in het bezit van de Saeco, wist niet dat koffie zo lekker kon zijn! Na prettig geholpen te zijn genieten we nu dagelijks van een lekker bakje cappuccino of een latte macchiato. Kies je eigen koffieboon en pas de sterkte aan. Nee wij hebben geen spijt van deze aankoop, echte aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed
Jan 24-11-2016

aanwinst

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prachtig, praktisch design, keramische maal schijven, en de verwijderbare zetgroep, hebben mij doen besluiten voor dit apparaat te gaan. na uitpakken uit de stapel handleidingen de Nederlandstalige gevist.
na weinig tijd was de machine geinstalleerd

Pluspunten

  • design
  • keramische maalschijven

Minpunten

  • stand by

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Aerts 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit apparaat is duidelijk, gebruiksvriendelijk en geeft goede koffie, die naar eigen smaak is aan te passen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
M. van Eck 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

.Saeco Incanto HD 8917

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijk apparaat met een mooi design. Verschillende soorten koffie met een druk op de knop gezet. Vooral het melkreservoir is handig. Waterfilter minimaal om de 3 maanden vervangen was achteraf niet helemaal duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Havo Administraties 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
het apparaat levert lekkere koffie, het is betaalbaar en het apparaat is goed instelbaar door middel van de overzichtelijke knoppen.

Pluspunten

  • instelbaar
  • prijs kwaliteit

Minpunten

  • prijs
  • vaak schoonmaken

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Luba 22-11-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldige cappucino

Algemene score

6,0
De machine kan cappuccino maken met verse melk. Dit is juist waar wij op zaten te wachten. De beoordelingen van het apparaat zijn goed, waardoor wij er vertrouwen in hebben dat wij ook kunnen gaan genieten van dit mooie apparaat.

Pluspunten

  • Kan cappuccino maken
  • Strak design

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
JP 20-11-2016 Product paar weken in bezit

Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De machine is makkelijk te bedienen met veel mogelijkheden. De machine zet in een handomdraai lekkere koffie. Het schoonhouden van de koffie machine vraagt weinig handelingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Elske 18-11-2016 Product paar dagen in bezit

Een hele mooi volautomatisch koffiemachine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een machine om de meest lekkere koffie te maken ,wij hebben hem zeker aangeschaft voor de latte , en die is super, moeten nog even de juiste koffiebonen erbij zoeken, maar dat gaat zeker lukken...een aanwinst voor onze keuken en de gasten die er ook van kunnen genieten....

Pluspunten

  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
M. Bos 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit apparaat aangeschaft omwille de goede reviews te vinden op het internet. Jarenlang cups,pads en filterkoffie gedronken. Met de goede boon is dit apparaat echt geweldig. Heerlijke koffie. Bonenapparaten zijn wat arbeidsintensiever maar voor de koffieliefhebber echt een genot. Dit apparaat kan bijna een kwaliteit leveren zoals een echt goede espresso bij een echt café. Naast espresso is het normale kopje koffie, de cappuccino en de latte machiatto ook erg lekker (en makkelijk te maken). Voor ieder in huis wat wils. Het design is simpel en tijdloos.

Ik heb de duurzaamheid op goed gezet maar kan dit niet beoordelen omwille het feit dat ik het apparaat maar kort in bezit heb.

Pluspunten

  • snel
  • hete koffie
  • voldoende instelmogelijkheden
  • simpele bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Mlo 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat en eenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eindelijk voor iedereen de koffie zoals hij of zij hem het liefste drinkt. Mooi apparaat, degelijk en eenvoudig te hanteren.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Esthetisch

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
john 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

compact model

Algemene score

7,0
prima machine zeer makkelijk in gebruik .
koffie is goed heet en smaak heerlijk
makkelijk uitelkaar te halen om schoon te maken .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
saeco 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

Saeco

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn koffiezetapparaat. Heeft vele functies. Je hoeft hem weinig te ontkalken. Vele mogelijkheden en zeer lekkere koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews