Saeco Incanto HD8917 - Reviews

8,8 Lees 88 reviews
Best Reviewed nov 2015 Saeco Incanto HD8917
Best Reviewed november 2015
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Soorten koffie
cappuccino, espresso, latte macchiato
Type/soort
koffiezetter
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 88 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

jack 09-01-2017 Product paar maanden in bezit

Lekkere koffie, maar een beetje dom

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Koffie smaakt zeker goed (iets te misschien :) bediening is redelijk eenvoudig en onderhoudsgemak is zeer goed (maar prijzig).
Het apparaat is wel erg plastic fantastic, de duurzaamheid schat ik daardoor niet al te hoog in, maar echt slecht lijkt het ook niet te zijn.

Wat ik wel vervelend vind is dat de water en bonen sensoren niet zo slim staan afgesteld, zo had ik laatst dat de bonen halverwege een kopje op waren, dus ik krijg een extreem slappe bak. Die gooi ik weg en zet nog een kopje, maar ditmaal is het water halverwege op, dus krijg ik een extreem sterke bak...

Pluspunten

  • Erg lekkere koffie
  • Onderhoud makkelijk
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Slecht afgestelde sensoren
  • Onderhoud prijzig
  • Plastic look

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Rani Devriendt 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

Kleine koffiezet met veel keuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Je hebt keuze uit een espresso, latte macchiato en nog vele andere koffiesoorten. Ook kan je de sterkte van de koffie bepalen, en een melkreservoir toevoegen!

Pluspunten

  • Veel keuze
  • Melkreservoir toevoegen

Minpunten

  • Maakt veel lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Flurkinnetje 02-01-2017 Product paar dagen in bezit

Tevreden van mijn aankoop

Algemene score

8,0
Degelijk product. Echt de betrouwbaarheid van Philips ten top. De eerste installatie vergt wat tijd en aandacht, zeker als het de eerste keer is dat men gebruik maakt van een espressomachine. Maar eens de machine goed geïnstalleerd is, is hij heel makkelijk in gebruik. Hij maakt echt superlekkere koffie in een mum van tijd. Zeker aan te raden!
Let wel, ik had espressobonen gekocht en had hierdoor echt wel super sterke koffie. Dus gebruik zeker goede bonen voor een optimaal resultaat!

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Super lekkere koffie!
  • Past zich automatisch aan de bonen aan.
  • Er zit een aquafilter in de verpakking.
  • Laat weten wanneer de afvalbak vol is.

Minpunten

  • Eerste installatie vergt wat tijd.
  • Goede koffiebonen gebruiken!
  • Het malen maakt wel wat lawaai.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

annelies 10-12-2016 Product paar weken in bezit

mooie vormgeving, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
deze koffie machine is makkelijk te bedienen, makkelijk schoon te houden. De koffie is op smaak in te stellen, voor ieder wat wils.
mooi vormgeving, prijs ,kwaliteit verhouding is goed.
maakt met opschuimen van de melk wel veel geluid, bij het malen van de bonen valt het geluid mee.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • melk opschuimen maakt lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Rolita 28-11-2016 Product paar dagen in bezit

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg makkelijk aan te sluiten en heerlijke koffie. Fijn dat de hoeveelheid koffie aan te passen is en ook de temperatuur en de sterkte van de koffie

Pluspunten

  • Bediening
  • Lekkerekoffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

c 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Tot nu toe tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nog maar 1 dag in bezit van espressomachine, maar tot nu toe zeer tevreden. makkelijk te installeren maar wel even flink koffie drinken (is geen straf) om de machine te in te stellen naar jouw smaak.

Pluspunten

  • vormgeving
  • mogelijkheden
  • zelfreinigend

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie uitstraling en lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie uitstraling, goede kwaliteit (boiler en keramische schijven) en lekkere koffie. Wat ideaal is dat je van het ontkalken af bent, dat gebeurt nl. automatisch.

Pluspunten

  • Kalkfilter
  • Cappuccino
  • Uitstraling

Minpunten

  • Zwarte zijkanten

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Hgvanbroekhuizen 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi koffieapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat. Een aanwinst voor je keuken!
Warme koffie in te stellen in sterkte.
4 verschillende soorten koffie mee te zetten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ger-75 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi compact

Algemene score

8,0
Mooi compact espresso machine, gebruiksvriendelijk. Mooi afgewerkt. Diverse keuze welk type koffie je wilt, meer als mijn vorige machine/apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Beata Grzelczyk 26-11-2016 Product paar weken in bezit

mooi uitzicht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Saeco Incanto is het echt mooi en nuttig huishoudelijk artikel. Het is gebruiksvriendelijk, prachtig gemaakt.
Het apparaat werkt prima en alle soorten van koffie drankjes zijn lekker

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Koffie-liefhebber 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Heerlijke Koffie en Cafe Lungo

Algemene score

9,0
Heerlijke Koffie, dat is waar ik naar op zoek was en dit voldoet aan die eisen.

Nu lekker genieten van een bakkie zoals in een restaurant.

Pluspunten

  • Lekker
  • met melk resrvoir erin

Minpunten

  • Installeren, liefst 1 druk op de knop

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yvonne 25-11-2016 Product paar dagen in bezit

Expresso apparaat HD8917/01

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn apparaat, makkelijke bediening. Gebruiksgemak en heerlijke kopjes koffie. Dit apparaat net in het bezit maar ben nu al blij.

Pluspunten

  • bedieniningsgemak

Minpunten

  • hoge uitloop bij expresso kopje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ASTRID 24-11-2016 Product paar weken in bezit

ZEER TEVREDEN

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds 1 week in het bezit van de Saeco, wist niet dat koffie zo lekker kon zijn! Na prettig geholpen te zijn genieten we nu dagelijks van een lekker bakje cappuccino of een latte macchiato. Kies je eigen koffieboon en pas de sterkte aan. Nee wij hebben geen spijt van deze aankoop, echte aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jan 24-11-2016

aanwinst

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prachtig, praktisch design, keramische maal schijven, en de verwijderbare zetgroep, hebben mij doen besluiten voor dit apparaat te gaan. na uitpakken uit de stapel handleidingen de Nederlandstalige gevist.
na weinig tijd was de machine geinstalleerd

Pluspunten

  • design
  • keramische maalschijven

Minpunten

  • stand by

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Aerts 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit apparaat is duidelijk, gebruiksvriendelijk en geeft goede koffie, die naar eigen smaak is aan te passen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

M. van Eck 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

.Saeco Incanto HD 8917

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijk apparaat met een mooi design. Verschillende soorten koffie met een druk op de knop gezet. Vooral het melkreservoir is handig. Waterfilter minimaal om de 3 maanden vervangen was achteraf niet helemaal duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Havo Administraties 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
het apparaat levert lekkere koffie, het is betaalbaar en het apparaat is goed instelbaar door middel van de overzichtelijke knoppen.

Pluspunten

  • instelbaar
  • prijs kwaliteit

Minpunten

  • prijs
  • vaak schoonmaken

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Luba 22-11-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldige cappucino

Algemene score

6,0
De machine kan cappuccino maken met verse melk. Dit is juist waar wij op zaten te wachten. De beoordelingen van het apparaat zijn goed, waardoor wij er vertrouwen in hebben dat wij ook kunnen gaan genieten van dit mooie apparaat.

Pluspunten

  • Kan cappuccino maken
  • Strak design

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

JP 20-11-2016 Product paar weken in bezit

Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De machine is makkelijk te bedienen met veel mogelijkheden. De machine zet in een handomdraai lekkere koffie. Het schoonhouden van de koffie machine vraagt weinig handelingen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Elske 18-11-2016 Product paar dagen in bezit

Een hele mooi volautomatisch koffiemachine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een machine om de meest lekkere koffie te maken ,wij hebben hem zeker aangeschaft voor de latte , en die is super, moeten nog even de juiste koffiebonen erbij zoeken, maar dat gaat zeker lukken...een aanwinst voor onze keuken en de gasten die er ook van kunnen genieten....

Pluspunten

  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews