Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips HD8834

8,3 Lees 46 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 45 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

klaverstijn 07-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijk, Cappuccino met 1 knop, smaak en temperatuur prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Twijfelde tussen HD8824/01 en deze HD8834/01. Scheelde bijna 60 euro in prijs maar voor cappuccino moet je bij de 24 er bij blijven (2 handelingen nodig) en na de tijd heb je zo`n los slangetje aan het stoompijpje.
Makkelijke bediening, natuurlijk boekje goed lezen, goede koffietemperatuur, instelbare sterkte via knopje/display en instelbare maalgraad (grof/fijn). Makkelijk bijvullen van bonen en water maar hengsel van waterreservoir is vrij dun dus 2 handen gebruiken is mijn advies.
Smaak koffie is sterk afhankelijk natuurlijk welke bonen je gebruikt, liefst 100% arabica voor de levensduur van je machine. Wij gebruiken gewoon die van de Hema.

Pluspunten

  • gemakkelijke bediening
  • mooi melkreservoir
  • niet te groot
  • makkelijk schoonmaken
  • décafé via klepje mogelijk

Minpunten

  • zwak hengsel waterreservoir
  • opvangbak is lang dus voorzichtig leegschenken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

jj93 16-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

geweldige koffie voor een goede prijs

Algemene score

8,8
Koffieapparaat zet zeer goede koffie, kwaliteit is vergelijkbaar met die van duurdere varianten van andere merken. Ben espresso gewend van het werk (is een apparaat van 25.000 euro met lavaza bonen) en met dit apparaat en dezelfde bonen smaakt het net zo goed. Schijven zijn keramisch dus gaan lekker lang mee. Koffiehoeveelheid is met 1 druk op de knop per programma in te stellen. De sterkte van de koffie is met 5 verschillende standen te variëren van zeer sterk tot slap.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fredericus 30-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn apparaat en uitstekend resultaat. Gemakkelijke bediening waardoor het gebruik is toegenomen. Contact met Philips opgenomen om voortaan optioneel een kwastje voor het onderhoud van het melkgedeelte bij het apparaat te voegen. Volgens mij een must om overal goed bij te kunnen.

Pluspunten

  • gemakkelijke bediening
  • mooi ontwerp

Minpunten

  • ontbreken van kwastje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Philips 3100 HD8834/11 06-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima cappuccino

Algemene score

8,0
Dit espresso apparaat geeft prima cappuccino.Mooi om te zien en makkelijk om koffie mee te maken.Alleen vind ik het jammer dat je de melkkan iedere dag schoon moet maken en iedere week door moet spoelen met warm water en iedere maand moet reinigen.In de omschrijving stond dat dit automatisch ging,niet dus.Ook vind ik het lastig om de zetgroep er in en uit te halen.Als ik dit van tevoren had geweten had ik het niet gedaan.Prima koffie maar onderhoud veel te veel werk.Ook blijft de aan/uit knop knipperen.Gaat niet na een bepaalde tijd uit.Dit vind ik uitermate irritant en zet de machine nu gewoon met de aan/uit knop op de achterkant van het apparaat uit.

Pluspunten

  • Prima koffie
  • Makkelijk scherm.

Minpunten

  • Veel onderhoud aan melkkan etc

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Philips koffiemachine 24-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima machine lekkere kop koffie doet wat het moet doen dus perfect, je kan er veel lekkere verschillende bakkies mee zetten melk zwart extra ssterk en makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 23-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fantastisch apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteit is heel goed en eenvoudig te bedienen! We hebben al eerder zo een apparaat besteld en we zijn er bijzonder tevreden over!

Pluspunten

  • goed te bedienen
  • niet te duur
  • werkt prima
  • niet te veel herrie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

janet 16-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Voor die prijs heerlijke koffie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hij geeft verschillende keuzes aan .gemakkelijk in te stellen ..heerlijke diverse soorten koffie..heet tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Slecht

Reageer

Kerssies 12-11-2016
  • Product paar weken in bezit

gebruikers gemak

Algemene score

8,0
Heerlijke koffie. Ideaal system om cappucino te maken, doordat je melkkan af kunt koppelen en melk in de koelkast kan zetten als je nog melk overhoudt na het koffiedrinken.en makkelijk te reinigen. Wij zijn er heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bob 06-08-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

lekkere koffie maar fragiel apparaat met korte levensduur

Algemene score

3,0
Laatste keer dat ik een espresso apparaat van Saeco / philips gekocht heb. Veel electronische problemen waardoor het apparaat regelamtig kortsluiting veroorzaakt. Ook zijn de afdichtingen vnahet apparaat niet goed waardoor druk verloren gaat en de koffie niet ideaal bereid wordt. Meerdere keren met de klantenservice gebeld en naar 6/7 telefoontjes eindelijk een reparatie kunnen regelen. De machine werkte daarna weer prima maar ongeveer 4 maanden later was het weer raak. Nu produceert de machine in plaats van koffie, kortsluiting.
Voor mij nooit meer philips/seaco

Pluspunten

  • bonensterkte instelbaar

Minpunten

  • veel technische problemen
  • levensduur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Kruitnootje 01-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eenvoudige bediening, duidelijke functietoetsen, goede maling en erg goede melkschuim. Schoonmaken machine ook erg eenvoudig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
bospiet57 24-12-2016

Goededag ik overweeg om deze machine te kopen maar lees nergens of de koffie wel heet genoeg is. Wat is uw mening betreffende de temperatuur?

Reageer

Bitte ein Tasse Kaffee! 26-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een mooi apparaat en handig in gebruik d.m.v. de externe melkopschuimer die je zo in de machine steekt. Een machine voor elke koffie drinker door de verschillende instel funties.
Zeer tevreden mee!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ilona 26-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi model,geen hard geluid meer bij t malen van de bonen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooi apparaat moderne uitstraling ,geen hard geluid bij t malen van de bonen! Vele functies, meer dan de oudere apparaten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

... 22-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

koffiezetapparaat

Algemene score

7,0
Fijn koffiezetapparaat, goede smaak. Neemt weinig plaats in. Alleen jammer dat het melk kannetje leeg moet voordat je kunt spoelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paula Ummels 22-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Complet apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi apparaat met een goede prijs / kwaliteitverhouding. We zijn er heel blij mee.
Vooral omdat wij thuis cappacinoliefhebbers zijn en deze met een druk p de knop klaar is.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Linda 20-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Zeer goede Machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
een geweldig koffiezet apparaat zet heerlijke koffie maakt weinig geluid met de koffie bonen malen prijs kwaliteit top!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Snoeren 15-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Compact goed koffiezetapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldig koffiezetapparaat, heel makkelijk in gebruik en onderhoud. Lekker compact en zet heerlijke koffie die je zelf naar eigen wens kunt instellen. Nog beter als verwacht.

Pluspunten

  • Compact
  • Gemakkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mvdl 11-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net vanmiddag aangeschaft en nu al zeer tevreden, mooi design, makkelijke bediening , bijna tot geen lawaai, lekkere koffie en cappucino, echt een aanrader,
Mooi comoact apparaat en staat mooi op het aanrecht,

Pluspunten

  • Mooi design
  • Compact apparaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kevin 08-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Alles wat we zochten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We zochten een apparaat voor verse bonen inclusief cappuccino maker. Dit apparaat heeft precies datgeen wat we zoeken. Heel gebruiksvriendelijk, een kind kan koffie zetten.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Handig
  • Mooi uiterlijk
  • Groot waterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rogier 07-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Snel koffieapparaat met genoeg functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima product! Het apparaat is makkelijk in gebruik. Snel een goed bakje koffie, in te stellen op sterkte.
Minpunt is dat de watertank snel leeg is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Dennis 05-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Top apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Praktisch, mooi design en lekkere koffie / espresso en cappuccino. Prettig in gebruik, eenvoudig te reinigen !

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews