Siemens TE605209RW - Reviews

9,1 Lees 148 reviews
Best Reviewed jul 2016 Siemens TE605209RW
Best Reviewed juli 2016
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie
Type
espresso machine
Soorten koffie
latte macchiato
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 148 reviews

9,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

loesjeb 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat en nog beter: heerlijke koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijke verschillende soorten koffie, makkelijk gezet! Wat een verademing. Mooi ontwerp. Helemaal goede aanschaf. Voor deze prijs hadden we wel wat kleine extra's verwacht, zoals bijvoorbeeld ontkalken, bonenschepje hetgeen je bij goedkopere apparaten wel terugziet. Overall: super machine.

Pluspunten

  • heerlijke koffie
  • makkelijk te bedienen
  • mooi ontwerp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Robbie 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Echte koffie....

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze Siemens TE605209RW is een echte aanrader voor echte koffieleuten...Na eerst diverse apparaten te hebben bekeken en geraadpleegd uiteindelijk voor dit model gegaan, omdat iedereen in de familie z'n koffie anders wil. Met deze TE605209RW heb je een alleskunner, die ook nog eens op eigen smaak, temperatuur en hoeveelheden is in te stellen.

Pluspunten

  • Veel koffie keuze mogelijk
  • temperatuur instelbaar
  • Milk clean gemakkelijk

Minpunten

  • je gaat teveel koffie drinken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Stefano 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

Heerlijke koffie met vele koffie varianten om uit te kiezen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wegens de goede reviews dit volautomaat koffiemachine aangeschaft. Echt een aanrader vele keuzes van normaal bakje naar een latte machiato. Apparaat start snel op en koffie is goed warm en smaakt uitstekend. Ook ziet het apparaat er degelijk uit, zwart met rvs frame. staat mooi in de keuken.

Pluspunten

  • heerlijke koffie, met veel keuzes
  • auto clean optie, en thee
  • mooi apparaat
  • makkelijk schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
latte liefhebber 04-12-2016 Product paar weken in bezit

lekker gemakkelijk bakkie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
gemakkelijk een cappuccion /koffie zetten het gaat met deze maschine heel gebruiksvriendelijk.
hij is erg stil in het malen van koffie
alleen is de lekbak vlug vol
mogelijkheid voor gemalen koffie is niet aanwezig bv expresso
heb zelf een krups ochestra gehad heeft het 10 jaar volgehouden
hoop dat hier de duurzaamheid ook zo lang is

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende
edjedepetje 04-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

Topper!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Apparaat nu 18 maanden in gebruik. We hebben er 6500 koffieproducten mee gezet en zijn nog net zo tevreden als toen we hem kochten!

Pluspunten

  • Mooi Design
  • Veel verschillende koffie mogelijkheden
  • Geeft zelf aan dat reiniging nodig is
  • Apparaat is erg stil

Minpunten

  • Omgeving van zetgroep vervuilt snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Kevin 03-12-2016 Product paar weken in bezit

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De latte en cappuccino die deze machine maakt zijn erg lekker, stevige schuimlaag en met dubbelshot lekker pittig. Zelf m'n vriendin drinkt na 27jaar voor t eerst koffie. Voor elk soort glas kun je de hoeveelheid drank instellen evenals de sterkte en temperatuur. Nadeel is, als je koffie met melk maakt dat de koude melk in de kop word opgewarmd maar niet echt heet is. Als je de melk eerst voorverwarmd of een dubbelwandig glas neemt is en blijft de koffie wel goed heet.

Pluspunten

  • Heerlijke latte en cappuccino
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Door de koude melk, koffie niet echt heet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Margriet 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Uitstekende aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkekijk te bedienen display met touchscreen en heerlijke koffie! Mooi design.
Met veel mogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Diana 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een hele mooie machine makkelijk in gebruik met vele koffie keuzes voor iedereen. maakt in een hand omdraai een heerlijke cappuccino.
Een echte aanrader

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Maakt heerlijke koffie voor iedereen

Minpunten

  • Niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende
Anja IJzendoorn 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Heerlijke HETE koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind Het Siemens koffieapparaat echt super. Hiervoor hadden we ook een bonenmachine, maar daarvan was de koffie nooit echt heet. Met dit apparaat wel, een heerlijke kop koffie, cappuchino, latte of espresso met 1 druk op de knop. Ook heel handig, je kunt de hoeveelheid van de diverse koffiesoorten aanpassen aan de kopjes die je er voor gebruikt en ook de sterkte instellen. Deze keuze wordt onthouden door het apparaat. Ook geen geknoei met kannetjes melk, maar eenvoudigweg de melkfles of het melkpak er onder zetten. Het was wel even een gepuzzel, maar als het allemaal ingesteld is, dan is het kinderlijk eenvoudig om een heerlijke kop koffie te zetten. Ik ben superblij met ons Kerstcadeau. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • eenmaal ingesteld, super eenvoudig te bedienen
  • Geen geknoei, gewoon het pak melk er onder zetten
  • Hoeveelheid per product aan te passen aan kopje

Minpunten

  • Het instellen kostte ons wel even wat tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Marga 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Gewoon eens uper apparaat

Algemene score

10,0
Heerlijke koffie, maakt weinig geluid... Hebben er verschillende volautomaten geprobeerd maar deze is echt de beste qua smaak en geluid zijn er erg blij mee!!

Pluspunten

  • Lekker koffie
  • Snel
  • kan er twee tegelijkmaken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rene 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Heerlijke Koffie

Algemene score

9,0
We waren zeer tevreden over onze vorige Siemens machine. Die was aan vervanging toe en we hebben daarom gekozen voor een machine met meer mogelijkheden.
Het aroma van de koffie is erg goed echter de temperatuur (ondanks de maximale instelling) van de Cappucino en Latte Machiato valt een beetje tegen. ( waarschijnlijk door koude melk)

Pluspunten

  • Koffie aroma
  • Makkelijk in bediening
  • Overzichtelijk
  • Onderhoudsvriendelijk

Minpunten

  • Temperatuur Cappucino en Latte Machiato

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Stefano 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

Heerlijke koffie met vele koffie varianten om uit te kiezen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wegens de goede reviews dit volautomaat koffiemachine aangeschaft. Echt een aanrader vele keuzes van normaal bakje naar een latte machiato. Apparaat start snel op en koffie is goed warm en smaakt uitstekend. Ook ziet het apparaat er degelijk uit, zwart met rvs frame. staat mooi in de keuken.

Pluspunten

  • heerlijke koffie, met veel keuzes
  • auto clean optie, en thee
  • mooi apparaat
  • makkelijk schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Jan Evers 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

mooi apparaat, gebruiksvriendelijk

Algemene score

9,0
Vandaag dit koffiezetapparaat gekocht, de cappucino al uitgeprobeerd smaakt heerlijk romig. alleen de prijs is wel aan de hoge kant. Maar wij kunnen nu wel heel veel verschillende smaken uitproberen. Een mooi machine.

Pluspunten

  • alles automatich
  • veel verschillende keuze

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
A. Bekkers 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

Espressomachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima apparaat, zet heerlijke koffie. De keuze uit verschillende soorten koffie is super. Van een gewoon kopje koffie tot latte machiato, cappuccino, koffie verkeerd en ga zo maar door.
Apparaat neemt niet al teveel ruimte is beslag en is zeer gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Monique 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Erg stille machine en mooie uitstraling!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Erg mooie machine, strakke uitstraling, makkelijk in gebruik en een hele stille molen. Echt een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
rene 26-11-2016 Product paar weken in bezit

de eenvoud zelve

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Machine met een mooi design en eenvoudig te gebruiken d.m.v. de touch toetsen. Is vrij stil in gebuik en de drank is ook goed van temperatuur

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Stil in gebruik
  • Mooi design

Minpunten

  • ietswat te klein waterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Corina 23-11-2016 Product paar weken in bezit

siemens espresso machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn erg tevreden over dit product. We hebben jaren getwijfeld vanwege de prijs van dit product, maar nu hebben we de stap genomen. Het is echt een geweldig apparaat en je hoeft geen studie gevolgd te hebben om het apparaat in te stellen hoe jij Wilt. En de koffie is heerlijk!
Echt een aanrader.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • lekkere koffie
  • per maat van elk kopje goed in te stellen
  • veel keuze aan soorten koffie

Minpunten

  • vrij klein waterreservoir
  • hoeveelheid melk niet apart in te stellen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Jack 23-11-2016 Product paar weken in bezit

Heerlijke koffie en meer dan genoeg keuze

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Keuze gemaakt ovb keuzemogelijkheid en aanwezigheid melkslang en melkreiniging. Koffie smaakt heerlijk en eea werkt gebruiksvriendelijk en soepel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Carl 22-11-2016 Product paar dagen in bezit

super makkelijke koffie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
snel stil en makkelijk te bedienen. veel mogelijkheden om jouw persoonlijke koffievoorkeuren in te stellen. heel fijn is ook de mogelijkheid om 2 kopjes tegelijk te zetten ook van de melkvarianten.

Pluspunten

  • Design
  • Bediening
  • Geluidsarm
  • Brita waterfilter
  • instellingen zijn aan te passen naar wens

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
J. Veltink 20-11-2016 Product paar weken in bezit

Makkelijk in gebruik

Algemene score

9,0
Nog niet zo lang in gebruik, maar wij zijn enthousiast. Erg makkelijk in gebruik te nemen en de koffie is erg goed. Geen spijt van onze aankoop. Er loopt wel veel water in de opvangbak (ook met een kopje als opvang), maar dat is overkomelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Toon meer reviews