Siemens TE806201RW - Reviews

Best Reviewed jan 2015 Siemens TE806201RW
Best Reviewed januari 2015
Specificaties
Soort apparaat
koffiebonen
Type
espresso machine
Soorten koffie
latte macchiato
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 41 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Suusenbart 17-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Net dit apparaat in bezit. Het gebruikersgemak is prettig. Ik als niet technisch persoon kon gelijk een lekker bakje koffie zetten. Maakt niet veel herrie. Daarnaast mogelijkheid om kopjes te verwarmen op de bovenkant. Ziet er mooi uit in onze strakke keuken en bijna geheel RVS.
Er zijn nog vele mogelijkheden die ik nog niet ontdekt heb.
Ook komt er kokend hetend water uit t.b.v. thee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marijke 23-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Net gekocht, maar qua (na een kopje of 6 espresso) enthousiast. Een geweldig apparaat. Stil, snel en gemakkelijk en niet in de laatste plaats een goede smaak. Ik hoop hier nog heel lang van te kunnen genieten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mo 29-01-2017 Product paar maanden in bezit

Mooi apparaat, volledig naar wens

Algemene score

8,0
Na veel napluizen en afwegen of we een duur koffie apparaat zouden kopen. Kunnen we nu met gelukkig na ruim een maand gebruik aangeven dat we uitermate tevreden zijn.
Er is een klein nadeel en dat is dat op de rvs plaat waar de kopjes op komen te staan, snel krassen komen.
Dit is helaas niet tegen te gaan.

Smaak koffie is prima!!

Pluspunten

  • smaak
  • eenvoudig te gebruiken

Minpunten

  • krassen op bodemplaat kopjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martien 09-01-2017 Product paar dagen in bezit

Gewoon een perfecte met name stille machine.

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk; ongecompliceerde bediening/handleiding.
Eenvoudig in onderhoud.
Rijke uitstraling door gebruik van rvs.
Koffie consumeren wordt hiermee een plezier.
En ten slotte een uitstekend product in de zin van koffie waarvoor ik het apparaat uiteindelijk ook heb gekocht

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • onderhoud
  • kwaliteit product(koffie)
  • styling

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francisco 04-01-2017 Product paar dagen in bezit

lekkerste koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer makkelijk in gebruik, duidelijke programma's en goed schoon te houden. Mooi apparaat, past in iedere keuken. Belangrijkste: heerlijke, lekkerste, koffie!

Pluspunten

  • duidelijk
  • makkelijk in gebruik
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alfred 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Gemakkelijk in gebruik en lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze koffiemachine van Siemens is zeer eenvoudig in gebruik. Het maakt de senseo en de waterkoker overbodig in de keuken. Voor iedere koffiedrinker is de smaak van alle soorten koffie aan te passen. Dit is een super product.

Pluspunten

  • Compacte machine
  • Eenvoudige bediening
  • Eenvoudig te reinigen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Thomas 26-12-2016 Product paar maanden in bezit

Uitgebreide mogelijkheden en simpele bediening

Algemene score

8,0
Dit is mijn eerste volautomaat espressoapparaat. Hiervoor heb ik meerdere luxe piston-apparaten gehad en het was een moeilijk moment toen ik in de nieuwe woning erachter kwam dat mijn oude apparaat niet aangesloten kon worden.

Na enig onderzoek kwam ik dit Siemens apparaat tegen en ik moet toegeven, de eerste 'bak koffie' viel wat tegen. Na echter de temperatuur van het water, de hoeveelheid koffie per shot en de maalgraad aan te passen (ongeveer 5 minuten werk, als je het apparaat een eerste keer gebruikt), verbaasde de koffie me positief.

Mijn vriendin kan dit apparaat ook goed hanteren waardoor ik kan concluderen dat het met gemak van de bediening ook echt wel goed zit.

Het gemak en de kwaliteit van deze Siemens volautomaat (in de espresso, cafe creme, machiatto en cappucino stand) maakt dat ik elke ochtend iets meer tijd heb om van de koffie te genieten!

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Afwerking
  • Gebruiksgemak (van de menu's)
  • Onderhoud (weinig)
  • Groot water reservoir (ongeveer 10 kopjes)

Minpunten

  • Spoelen (telkens bij opstarten en uitschakelen)
  • Bonenreservoir (250g is klein)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolande 08-12-2016 Product paar dagen in bezit

Elk moment van de dag een lekker vers bakje koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heerlijke koffie; voor elk wat wils. Vind wel dat ik het melksysteem vaak moet reinigen, al gaat dit wel automatisch. M'n eerste bakje 's ochtends is de cafe crème, die ik dan lekker sterk pak. We gebruiken hem zelfs ook voor het maken van chocomel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Tilly Konings 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

Koffievolautomaat EQ8

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie functionele koffie volautomaat makkelijk en praktisch in het gebruik. Strak design met goed zicht op water en bonenreservoir. Voldoet volledig aan de omschrijving en is makkelijk in gebruik. Was nooit een echte koffiedrinker, maar nu verlang ik naar meer dan een kopje koffie. Ideaal is de mogelijkheid om jouw persoonlijke voorkeuren te programmeren, zodat je steeds het kopje koffie krijgt dat jij het lekkerste vindt. Had eerder moeten weten dat je op zo'n eenvoudige en snelle manier zoveel verschillende variaties koffie uit een machine kunt halen. Dan hadden wij al veel eerder deze machine in huis gehaald. Naast de eenvoudige bediening en het makkelijk schoonhouden (zelfreiniging) is deze machine ook heel praktisch door zijn zijwaarts te verwijderen transparante en voldoende grote waterreservoir zodat men direct kan zien of er water bijgevuld moet worden. Ook op het grote transparante bonenreservoir heeft men direct zicht en ziet men wanneer er bonen bijgevuld dienen te worden. Met andere woorden wij zijn ontzettend blij met deze geweldige machine.

Pluspunten

  • Geweldige koffiesmaak
  • Eenvoudige bediening en reiniging
  • Praktisch, functioneel en stil
  • Ideaal de mogelijkheid om te personaliseren
  • Geweldig design

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus Schouten 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

Een sieraad in mijn keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Al jaren lang hadden wij een koffiemachine maar steeds weer werden wij bij onze kinderen verrast met veel lekkerdere koffie uit een Siemens koffiemachine. Dus de stap naar deze super mooie en stille machine was nu snel gezet en wij en onze kinderen zijn hier heel blij mee. Wij raden deze machine dan ook zeker bij iedereen aan. De prijs kwaliteit verhouding is zeker hier ook op zijn plaats.

Pluspunten

  • super stil
  • heerlijke koffie soorten.
  • gemakkelijk in bediening
  • zeer overzichtelijk in display
  • een mooie aanvulling in de keuken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjolijn 07-11-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijk, verlicht bedieningsscherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat. Zeer makkelijk in de bediening. Maakt weinig geluid. En mooie melkschuimlaag. Kortom, we zijn zeer tevreden met onze aanschaf.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Veel voorkeursinstellingen
  • Makkelijk in de bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolijn 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijk, verlicht bedieningsscherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi apparaat. Zeer makkelijk in de bediening. Maakt weinig geluid. En mooie melkschuimlaag. Kortom, we zijn zeer tevreden met onze aanschaf.

Pluspunten

  • Lekkere koffie
  • Veel voorkeursinstellingen
  • Makkelijk in de bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim 23-10-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens TE806201RW zeer luxe uiterlijk stil in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in gebruik geeft aan als iets vol zit lekbak koffiedikreservoir.
melksysteem spoeld na elk gebruik schoon. En bij het zetten van thee geen koffie en melk resten. Een aanrader.

Pluspunten

  • Stil
  • Duidelijk display
  • 6 personen eigen in stelling
  • Kinderbeveiliging

Minpunten

  • Melk uit koelkast geeft te koude afdronk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F Bos 19-06-2016 Product paar dagen in bezit

goede aankoop

Algemene score

8,8
Geen spijt van de aankoop, maakt heerlijke koffie, heel erg stil en staat mooi in de keuken! Het is even een uitgave maar ik vind het 't zeker waard! Öok de cappuccino is lekker en de waterkoker is ook niet meer nodig voor de thee .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

paul Ruis 30-05-2016 Product paar dagen in bezit

siemens koffiemachine

Algemene score

10,0
Sinds een paar dagen de koffiemachine in huis. De mogelijkheden met de machine is geweldig en makkelijk te biedinen. hij is heel stil en maakt ook nog heerlijke koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

geen 26-05-2016 Product paar dagen in bezit

mooie koffiemachine

Algemene score

8,8
Erg mooi uitgevoerde koffie machine in echt RVS, maakt heerlijke koffie met veel mogelijkheden om je eigen smaak te bepalen. Helaas wordt de melk bij de capucino en latte macchiato niet heel warm, de temperatuur van de melk is in tegenstelling tot die van de koffie ook niet in te stellen. Je moet de melk dus eerst verwarmen en dan in de bijgeleverde melkkan gooien, die overigens ook erg mooi is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana Keulemans 13-05-2016 Product paar dagen in bezit

De Siemens EQ8 TE806201RW .... de koffiespecialist thuis

Algemene score

9,2
De lekkerste koffie drink je toch in een restaurant of koffiebar? Nu we deze high tech koffieautomaat van Siemens in huis hebben, denken we daar wel anders over. Voor het optimaal genieten van een heerlijke koffiespecialiteit, zoals een espresso, cappuccino of een latte macchiato gaan wij de deur niet meer uit. Het apparaat is eenvoudig te bedienen, werkt snel en is makkelijk in onderhoud. Daarnaast is deze 'koffietovenaar' door zijn fraaie design een aanblik in de keuken waard! De aanschafprijs is tot 19 juni 2016 extra aantrekkelijk vanwege de €50 refund actie van Siemens.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
jamie86 04-06-2016

Hoi Diana,
Krijg jij de cappuccino en latte echt warm? Wij hebben deze machine al een tijdje maar vind de cappuccino en latte echt lauw, bijna koud. Ben benieuwd hoe dat bij jullie is.

Reageer

Bas en Marijke 15-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Nu een maandje in bezit. Met name het reguliere onderhoud (legen van de overloop en het reinigen van de zetgroep) is een piece of cake in vergelijking met onze vorige machine (DeLonghi PrimaDonna, ook niet slecht).

Niet in de laatste plaats, het apparaat zet lekkere koffie! Zowel de espresso als de café crema en de cappucino geven wij zeker een 9 (gevolg is wel dat er veel meer koffie doorheen gaat als voorheen).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jamie86 04-06-2016

Hoi Bas en Marijke, ik las dat jullie de cappuccino een 9 geven. Krijgen jullie warme cappuccino? Wij hebben dit apparaat al een tijdje maar de cappuccino en latte zijn echt lauw, bijna koud. Ben benieuwd hoe dat bij jullie is.

Reageer

Donkers 01-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Over de duurzaamheid kan ik nog niets zeggen, het apparaat is pas drie dagen in gebruik. Hij bevalt prima. De smaak van de koffie is erg lekker (romig)en het apparaat kent een scala aan mogelijkheden. Ik ben er erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bob 23-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
een alleskunner en alle smaken mogelijk met grote bedieningsgemak. Duidelijke gebruiksaanwijzingen.
Een sieraad in de keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews