De'Longhi ECAM 22.320.SB - Reviews

Best Reviewed aug 2017 De'Longhi ECAM 22.320.SB
Best Reviewed augustus 2017
Specificaties
Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
tile-Aantal kopjes
2 kopjes per keer
Kleur(en)
zilver
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 59 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Reconrini 09-02-2015 Product maand in bezit

Algemene score

6,2
Ik inmiddels tot 2x toe in een paar weken tijd dat er onderdelen afbreken in het maalsysteem. Dit in 2 verschillende machines. Geeft mij geen vertrouwen of dit goed gaat komen als die weer terug komt van Delongi. Ik kreeg de eerst machine retour van Dlonghi in geslaagd drijfnat en donder de koffiepot. was te zien dat deze getest is. erg slordig zeg ik. Had wat meer verwacht van Delonghi.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Voldoende
Slecht
Reconrini 12-03-2015

Inmiddels heeft Delonghi contact met mij gezocht en heb uitvoerig gesproken over kwaliteit en duurzaamheid. Zij hebben bij deze volautomaten service aan huis. Hierdoor kunnen ze ter plekken eventuele problemen direct oplossen. De Harense Smit waar ik deze machine heb gekocht, hebben dit niet goed opgelost voor mij. Ik had direct Delonghi zelf moeten bellen om snel het probleem op te lossen. Door duidelijk registratie van mijn probleem bij de helpdesk van Delonghi heb ik het vertrouwen weer dat zij mij in de toekomst goede kunnen service kunnen verlenen. Zoals het gegaan is is niet de normale gang van zaken. Prettig dat Delonghi met mijn bezwaar serieus is omgegaan en hun verantwoordelijkheid hier in genomen heeft. Like.

Reageer

San 18-06-2017 Product paar dagen in bezit

Fijn koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eerder type van de koffiemachine gehad maar mee genomen door mijn ex dus nu zelf er 1 gekocht maar met ff nieuwere type

Reageer

M. 02-09-2017 Product paar dagen in bezit

Makkelijk heerlijke koffie, espresso of cappucino!

Algemene score

10,0
Het is een zeer degelijk apparaat en oogt ook zo. Het instructieboekje lijkt moeilijk maar die leidt je prima (stapvoets en logisch) door de installatie en gebruik van je machine. Binnen 10 a 15 minuten zet je eerste heerlijke espresso of cappuccino met de machine, Daarbij is de bediening zo simpel dat je na twee koppen koffie zetten, weet hoe de machine werkt. Hoe je een koffie of espresso extra mild, mild, normaal, sterk en extra sterk maakt. Ook het stoompijpje voor de cappuccinomelk, warme melk, of thee water werkt perfect (en makkelijk). Kortom een prima en makkelijke machine!

Pluspunten

  • Vele keuzes (instellingen) van koffie (sterkte)
  • Makkelijke bediening
  • Zet heerlijke hete koffie
  • (Relatief) Weinig geluid
  • Degelijke uitvoering van apparaat

Minpunten

  • Geen (week gebruikt)

Reageer

Wilma 30-08-2017 Product paar dagen in bezit

Heerlijke koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik wilde al heel lang een eigen cappuccino apparaat, en kwam deze in mijn zoektocht tegen.
Prijs verhouding leek mij goed, dus besteld.
Na 1,5 dag werd hij bezorgd, en heb hem gelijk uitgepakt.
Alles word stap voor stap uitgelegd dus lekker makkelijk.
Heerlijke hete koffie, heerlijke cappuccino's
Tot nu toe zeer blij met mijn cappuccino machine

Pluspunten

  • Apparaat doet wat hij moet doen
  • Hete koffie
  • Heerlijke cappuccino
  • Makkelijk in gebruik

Reageer

R.J. 29-08-2017 Product paar dagen in bezit

Goede display, alles goed te zien.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
het is een mooie machine voor de keuken, Een mooi formaat, verder gebruiksvriendelijk. Het heeft veel mogelijkheden en de koffie smaakt heerlijk,

Pluspunten

  • Compact
  • Betaalbaar

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Reageer

Henk 23-08-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie machine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie machine met ruime keuzemogelijkheid en duidelijke menu structuur.
Handig is het klepje voor invoer van gemalen koffie b.v een D-caffe

Pluspunten

  • Gemakkelijk is het bijvullen van het water.

Reageer

Henk Muskee 21-08-2017 Product paar dagen in bezit

De Longhi Coffee drinks

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi uitstraling, gemakkelijke bediening en een heerlijk eindproduct.
Via familie en kennissen al vaker deze machine als perfecte machine aanbevolen gekregen. Nu zelf maar eens op onderzoek uit en ja er zelf 1 gekocht. Prima online geregeld en snel geleverd gekregen. perfect verpakt en snel via de gebruiksaanwijzing in gebruik genomen. Heerlijke koffie.

Pluspunten

  • reinigingsgemak
  • bediendingsgemak

Reageer

Hans Gouw 20-08-2017 Product paar dagen in bezit

Display helder makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Helder display duidelijke bediening mooi design
Goede afmetingen handig in gebruik
Duidelijke aanwijzingen het display, wat je moet doen

Pluspunten

  • Helder display
  • Makkelijke bediening

Reageer

WNV 16-08-2017 Product paar weken in bezit

Perfect apparaat aanwinst voor je keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi stijlvol apparaat, makkelijk te bedienen, onderhoud eenvoudig, maakt wel wat geluid tijdens het malen, maar is van korte duur. Smaak van de koffie, daar gaat het natuurlijk om, is uitstekend. Zeer tevreden met deze aanwinst.

Pluspunten

  • design
  • eenvoudig te bedienen
  • prettig leesbaar scherm

Reageer

John 15-08-2017 Product paar dagen in bezit

Heerlijke echte koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze koffiemachine geeft voor ieder de gewenste hoeveelheid en soort
koffie die je maar mag wensen.

Pluspunten

  • Goed heet

Minpunten

  • maakt wel wat geluid

Reageer

Yduif 13-08-2017 Product paar dagen in bezit

Compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie vormgeving, eenvoudige bediening. Temperatuur van de koffie is uitstekend en goede smaak. Vrij stil in geluid

Reageer

Aletta 10-08-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi en functionele koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer handig en gebruiksvriendelijk apparaat met vele mogelijkheden die eenvoudig te hanteren zijn. Het apparaat heeft zelf aan wat je moet doen. Je kunt gebruik maken van de verschillende functies en op die manier uitproberen wat de lekkerste koffie is.

Pluspunten

  • Apparaat geeft zelf aan wat je moet doen
  • Melkopschuimer
  • Vele mogelijkheden

Reageer

Heerlijke hete koffie. 10-08-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi apperaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hete koffie. Makkelijk in gebruik. Waterreservoir zit aan de voorkant wat erg makkelijk is. Heerlijke koffie. En heet water voor thee.

Pluspunten

  • Heet water
  • Hete koffie
  • Waterreservoir aan de voorkant

Reageer

Koffieleut 01-08-2017 Product paar dagen in bezit

Sieraad in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastische koffie. Het is ook en makkelijk te bedienen apparaat en ziet er heel stijlvol uit op het aanrecht

Pluspunten

  • Fantastische koffie
  • Makkelijk te bedienen
  • Mooi apparaat

Minpunten

  • Kan niets bedenken

Reageer

De longhi magnifica S ECAM 22.320. B 22-07-2017 Product paar dagen in bezit

overzichtelijk en eenvoudig display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat is heel gemakkelijk te bedienen. De bereiding van de koffie is snel voor zowel gemalen koffie als koffiebonen en de smaak is uitmuntend. Ook de temperatuur van de koffie is uitstekend

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening
  • Snelle bereiding
  • Temperatuur van de koffie

Minpunten

  • geen

Reageer

Peter 22-07-2017 Product paar weken in bezit

Lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
simpel te bedienen apparaat met toch veel instelmogelijkheden.
het wijst allemaal zichzelf.
iedereen lekkere koffie!

Pluspunten

  • simpele bediening
  • makkelijk schoon te maken
  • veel instellingen mogelijk
  • goede temperatuur

Minpunten

  • niets tot nu toe

Reageer

De longhi magnifica S ECAM 22.320. B 17-07-2017 Product paar dagen in bezit

overzichtelijk en eenvoudig display

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat is heel gemakkelijk te bedienen. De bereiding van de koffie is snel voor zowel gemalen koffie als koffiebonen en de smaak is uitmuntend. Ook de temperatuur van de koffie is uitstekend

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening
  • Snelle bereiding
  • Temperatuur van de koffie

Minpunten

  • geen

Reageer

Maaike 25-06-2017 Product paar dagen in bezit

Gebruiksvriendelijk, prettige machine en mooie uitstraling.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben deze gekozen gezien de uitstraling en de goede recensies. Ook de prijsverhouding is erg goed.

Reageer

wil 25-06-2017 Product paar dagen in bezit

super machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

4,0
prettig product, handig lcd scherm. lekkere koffie, lekker rustig, gemakkelijk in gebruik, mooi design

Pluspunten

  • gebruiks gemak
  • lcd scherm
  • waterreservoir aan de voorkant te vullen

Minpunten

  • hoeveelheid grammen per kopje koffie
  • gemalen koffie moeilijk in de machine te doen

Reageer

Victor 24-06-2017 Product half jaar of langer in bezit

Na 3 jaar kuren en hoge kosten

Algemene score

5,0
Op zich een prima apparaat, maar na 3 jaar kreeg ik opeens kuren (slappe koffie, haags bakkie en geen geperste koffie koekjes). De Z groep zit vast omdat ergens iets gebroken is. Service Delonghi valt tegen: ik moest een monteur laten komen a € ca. 120, punt.

Pluspunten

  • Goed apparaat in de eerste 3 jaar

Minpunten

  • Duurzaamheid, na 3 jaar kapot
  • Service op afstand
  • sturen op monteur langskomen
  • Geeft niet aan als water bijna op is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Toon meer reviews