De'Longhi ECAM 23.120.SB zwart, zilver

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 159 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM 23.120.SB zwart, zilver op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

peter huijs 26-10-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

goede machine , makkelijk in onderhoud

Algemene score

9,0
ik vindt dit een fijne koffiemachine, heb al eerder andere merken gehad o.a. Saeco(philips), makkelijk in onderhoud, Heb hem nu 4jaar, maar begint nu minder water af te geven

Pluspunten

  • temperatuur is goed
  • zet lekkere sterke koffie

Minpunten

  • waterafgifte wordt nu minder

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sjoerd 14-07-2019
  • Product gekocht

Prima koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij gebruiken de machine nu enkele maanden, soms intensief als er bezoek is. Erg tevreden over het gebruiksgemak, smaak en temperatuur van de koffie. Een klein nadeel is het kleine waterreservoir.
Maar wat een verschil met de Gaggia Titanium, die we hiervoor hadden. De Delonghi is beslist een aanrader.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Temperatuur van de koffie

Minpunten

  • Relatief klein waterreservoir

Reageer

Sjoerd 11-07-2019
  • Product gekocht

Prima koffiemachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij gebruiken de machine nu enkele maanden, soms intensief als er bezoek is. Erg tevreden over het gebruiksgemak, smaak en temperatuur van de koffie. Een klein nadeel is het kleine waterreservoir.
Maar wat een verschil met de Gaggia Titanium, die we hiervoor hadden. De Delonghi is beslist een aanrader.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Temperatuur van de koffie

Minpunten

  • Relatief klein waterreservoir

Reageer

Sjoerd 23-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nav defecte Gaggia Titanium dit type Espresso apparaat aangeschaft. Opvallend is dat de apparaat snel is te installeren en gemakkelijk te bedienen. Prima hete koffie (standaard 65 graden C en evt hoger in te stellen). Groot voordeel dat aroma is in te stellen.

Pluspunten

  • Hete koffie
  • Aroma instelbaar
  • Gebruiksgemak
  • Duidelijke gebruiksaanwijzing

Minpunten

  • kleiner waterreservoir dan Gaggia

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jim 28-02-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Koffiemachinne

Algemene score

8,0
Deze machine hebben we 25-11-2018 gekocht en hij werkt nog steeds naar behoren. Jammer is de frequentie van schoonmaken iedere maand. na +/- 6 tot 8 koppen koffie per dag. In vergelijking met onze vorige machine (Magnifica S) heeft de E cam lichtere onderdelen zoals lekbakje, opvangbakje voor de koffie, en het waterreservoir Daarbij was de Magnifica +/- de helft goedkoper dan de E cam Als ik dit van te voren had geweten had ik weer voor de Magnifica gekozen.

Pluspunten

  • eenmaal ingesteld heerlijke koffie
  • mooi vormgeving
  • makkelijk schoonmaken
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • snel moeten schoonmaken
  • molen maakt veel herrie
  • ongelijke verdeling tussen 2 kopjes
  • rvs plaatje voor de kopjes snel beschadigd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lidia 21-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

DeLonghi Ecam23

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Top koffieautomaat. Makkelijk in gebruik, prima koffie goed warm en ik houd van cappuccino dus gebruik de melkopschuimer. Fantastisch.
1 klein minpuntje, had ik ook gelezen, het blad waar de kopjes opstaan krast snel en dat klopt.
Helaas ik wilde er niet alleen naar dit mooie apparaat kijken dus dan maar krasjes......

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willievk 16-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compacte machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne gebruiksvriendelijke machine. Sinds de aanschaf van de machine ben ik echt gaan genieten van een heerlijk kop koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sas 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk koffie!

Algemene score

9,0
Werkt zoals verwacht en koffie smaakt goed. gemakkelijk en snel een lekkere kop koffie. Ook handig dat je er losse koffie in kunt doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jamal 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat, heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs voor een goede kop koffie. Makkelijk in gebruik, duidelijke gebruiksaanwijzing. Makkelijk te reinigen. Handig voor een gewone kop koffie maar een cappuccino is ook zo gemaakt.

Pluspunten

  • Bediening
  • Stoompijpje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard Rutten 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Maak weinig geluid, zet goede koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij hadden al een DeLonghi en waren daar tevreden mee. Echter, deze gaf het na 9 jaar prima dienst op. Gelijk hebben wij zijn opvolger gekocht, de ECAM 23.120.SB. Een prima apparaat die minder geluid maakt dan de oude.

Pluspunten

  • Weinig geluid (ruim minder dan vorige apparaat)
  • Makkelijk schoon te maken
  • Goede smaak van de koffie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willievk 26-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij drinken graag een lekkere kop koffie in verschillende varianten. Deze machine is hiervoor uitermate geschikt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nadia 23-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Koffie zoals het hoort te smaken!! Makkelijk apparaat, niet te groot en ziet er mooi uit.
Koffie smaakt heerlijk, apparaat schakelt zichzelf uit na verloop van tijd.

Pluspunten

  • Niet te groot
  • Mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cor Inzicht 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk en lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het gemak van koffie bonen die netjes gemalen worden. Geen ander apparaat voor nodig. Groot waterreservoir. Koffie op eigen sterkte makken.

Pluspunten

  • Eco standen
  • Veel water op voorraad

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cd Voet 20-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Echt lekkere koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Werkt makkelijk functioneerde uitsteken. Door het bonenmalen heerlijk vers en goedkoop bakje koffie. We zijn er blij mee

Pluspunten

  • Prijs
  • Uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter de Kok 15-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warme koffie, veel verstelmogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Compact, verstelmogelijkheden, goede koffie, mooie machine, heb al eerder een delonghi machine gehad

Pluspunten

  • compact, warme koffie, goed instelbaar, mooi

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

F.Petterson 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Simpel koffie drinken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor onze vereniging het juiste apparaat. Makkelijk in onderhoud en de leden kunnen nu zelf koffie pakken. We hebben hem kort in gebruik. Tot nu toe bevalt het prima.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Eenvoudig onderhoud

Minpunten

  • Nog niet tegen gekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

L. Schultze 11-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi profiel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handig in gebruik. Zeker vanwege waterreservoir
Aan de voorkant. En grote waterinhoud.
Mooi strak design maar vooral lekkere kloffie

Pluspunten

  • Goede koffie
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Grootte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 09-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Warme koffie, veel verstelmogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb al eerder een deloghi Magnifica gehad en was daar zeer tevreden over, dit is al de 5e koffiemachine en hij bevalt uitstekend. goede temperatuur en uitgebreide stel mogelijkheden, vooral lekkere koffie.

Pluspunten

  • compact, warme koffie, goed instelbaar, mooi
  • weinig geluid, goed te reinigen, lekkere koffie

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Rina 08-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

koffieapparaat de Longhi 23.12-sb

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed apparaat zet lekkere koffie maakt weinig geluid tijdens het malen van de bonen. Door het zelf opschuimen van je melk voor de cappucino bepaal je zelf hoe de schuim eruit komt te zien

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Anita thiemann 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voor een heerlijk kopje koffie latte of capucino altijd vers gemaakt en lekker heet zo als ik mijn koffiespecialiteiten wil hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews