Krups KP510 T - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Soort apparaat
capsules
Kleur(en)
titanium
Kastontwerp
vrijstaand
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 187 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tomothy 25-05-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Op eenvoudige wijze kun je een heerlijk bakje koffie zetten te vergelijken met versgemalen bonen. Voor ieders smaak is er wat wils. De circulo is een sieraad in de keuken. Ik hoop dat ik er lang plezier van zal hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wong 24-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

2 nieuwe apparaten defect

Algemene score

1,0
Na een cappucino, heb ik afgelopen zondag de Dolce Gusto Circolo gekocht. Bij thuiskomst gelijk het apparaat uitgepakt en aangesloten. Aan de hand vd quickstart het apparaat gebruiksklaar gemaakt. Bij de 3e bak koffie weigerde het apparaat. De lichtjes branden mooi groen, maar er er kwam geen koud of heet water uit. De volgende omgeruild voor een andere. Deze heeft het geen enkele keer gedaan. Wel de groene lampjes, maar geen water dat er uit kwam. Morgen maar weer terug naar de winkel.

Pluspunten

  • Vormgeving

Minpunten

  • Helaas niet kunnen gebruiken. Apparaat defect.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Slecht

Reageer

Carla 06-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Lekkere koffie maar te duur!

Algemene score

4,0
Ik heb dit product al enige jaren. Koffie is lekker maar in verhouding te duur!
Het apparaat is simpel te bedienen.
Grootste irritatie factor is dat de melkcups (bij bv cappuccino) na lekken. Dit veroorzaakt stank en afgelopen zomer ook voor veel vliegen rond de vuilnisbak in de keuken.
Dit vertelt men niet bij de demonstratie van dit apparaat!
Vandaag nog met Klantenservice gebeld maar deze geven geen oplossing.
Liever wat meer geld uitgeven voor een bonenapparaat, dan is de koffie gelijk ook stukken goedkoper.
Nooit meer een Dolce Gusto voor mij.
IK BEVEEL DIT APPARAAT NIET AAN.

Pluspunten

  • Lekkere koffie

Minpunten

  • Geen afvalbakje voor na lekkende Cups
  • Melkcups lekken na. Bij veel bakkies. Smerig
  • Dure cups, als je er 2 nodig hebt, bv. cappuccino
  • Inhoud watertank
  • waterreservoir van de Circolo is snel lek

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Farida 19-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Mooi design en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Maakt heerlijke koffie en mooi design. Watertank inhoud had meer mogen zijn ondanks dat ben ik er super blij mee. Had eersgdd piccolo gekocht maar deze is niet automatisch en erg onhandig vandaar mijn overstap. Echter vind ik wel dat cups goedkoper kunnen deze vind ik te duur vergeleken met andere merken.

Pluspunten

  • Goede dosering
  • Lekkere koffie
  • Mooi design

Minpunten

  • Dure cups
  • Inhoud watertank

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jamy 18-01-2017
  • Product paar weken in bezit

super Dolce Gusto!

Algemene score

10,0
helemaal blij met de aanschaf van mijn Dolce Gusto. heel snel warm en met het opwarmen maakt hij geen geluid. Verder zet hij heerlijke koffie! dus mijn Senseo nu aan de kant gezet voor mijn Dolce Gusto circolo

Pluspunten

  • snel warm
  • heerlijke koffie
  • staat lux in je keuken

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Reijn 12-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Heerlijk koffie,echt een traktatie.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn vriendin heeft hem ook en ik vond het altijd een plezier om bij haar koffie te drinken .Nu ik er zelf ook een heeft vind ik het heerlijk om alle soorten uit te proberen .Het is koffie op een manier die voor ieder past. mijn man houd van pittige koffie en ik weer meer van cappuccino ,ken allemaal .ik had hem veel eerder moeten kopen daar ben ik nu wel achter .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 09-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Heerlijke koffiedrank

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Me uitgebreid laten informeren over de Dolce Gusto producten. Ben een koffieliefhebber. Er gaat niks boven een vers gemalen bonen koffie (espresso). Maar de varianten van de DoceGusto komen dicht in de buurt.
Als deze dan ook uit de mooi vormgegeven Circolo komen dan klopt het gewoon. Makkelijk te bedienen. Slaat automatisch af. Koffie is warm. Voor thee mag het heter. Koude drankjes moeten ijsblokjes bij.
Er zou een system meten zijn om de plastic cups te kunnen recyclen.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • lekkere koffiedranken

Minpunten

  • Plastic koffiecups
  • koude dranken (ijsthee) niet koud

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

C.C.Ardon 02-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

de top dolce gusto

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
wij namen ons 1e kopje bij onze zoon die niet veel koffie drinkt maar de dolce gusto had gekocht voor de eventuele visite ,voor hem zelf was het een lekkere ervaring dus wij namen ook een kopje wat erg overtuigend en lekker was mede door de verschillende variaties ,vandaar ook de aanschaf voor ons en speciaal voor in de camper

Pluspunten

  • gemak
  • en klein

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel 30-12-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Makkelijk werkend apperaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk apperaat in gebruik.
Maakt heerlijke koffie.
En makkelijk in stelbaar voor ieder ze eigen smaak koffie.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen 21-12-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Mooie machine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind het een geweldig apparaat!Zelf dronk ik nooit koffie maar sinds ik deze heb elke dag.Heerlijk al die verschillende smaken en heel makkelijk en snel in gebruik.

Pluspunten

  • zo veel smaken

Minpunten

  • iets duurder dan senseo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jessica 18-12-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

heerlijke koffie

Algemene score

6,0
Deze machine geeft echt super goede koffie. Enige minpunt is dat wij nu al aan ons derde apparaat bezig zijn in 3 jaar tijd. Twee zijn er vrij snel kapot gegaan en omdat we de kassabon niet meer hadden konden ze ons niet helpen qua garantie. Daarin mag de klantvriendelijkheid wel wat verbeterd worden. Het is best een duur koffiezetapparaat in aanschaf en dan mogen ze best iets meer service geven. Als je een koffieliefhebber bent zijn de cups ook best prijzig maar de smaak maakt dat zeker goed!

Pluspunten

  • heerlijke koffie
  • veel smaken

Minpunten

  • waterreservoir van de Circolo is snel lek/kapot
  • apparaat gaat vrij snel stuk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

H.T.M. van Lanen 08-12-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede warme koffie. Voor ieders smaak: makkelijk te bedienen, door de scroll kan je handig meer of minder water toevoegen voor de voor jou gewenste sterkte. Veel verschillende smaken.
Geen nasmaak in de volgende "ronde" als je bijv. eerst chocola maakt en dan koffie zet.

Pluspunten

  • goede warme koffie
  • verschillende smaken mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

John de Vries 24-11-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Mooie vormgeving. Prima werking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat is mooi om te zien. Heeft uitstraling en werkt vlot en gemakkelijk. Het heeft meerdere instelmogelijkheden.

Pluspunten

  • vormgeving
  • gebruiksgemak
  • simpel schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hanny 19-11-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

simolo

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
1erg handig in gebruik snel warm en
2 goede smaak koffie veel keuzes
3 schuim voldoet ook prima en lekkere nasmaak

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Katja 19-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

heerlijke koffie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
sinds kort in het bezit van een Dolce Gusto, en eerlijk gezegd, kun je het nog gewoon koffie noemen? Heerlijke koffie, vol van smaak en de lattes.....perfect schuim en super smaakjes.

Pluspunten

  • stopt automatisch
  • veel keuze
  • warme koffie, geen lauw brouwsel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Saar 17-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi en praktisch! En lekkere koffie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden ! Mooi en handig apparaat. Heerlijke koffie! Veel smaken te verkrijgen. Ook chocomel en thee.

Pluspunten

  • Mooi
  • Handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lilian 11-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Perfecte machine, makkelijk te bedienen, product heet, veel mogelijkheden, heerlijke smaken. Kortom beste machine ooit gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertus 05-11-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

gaaf apperaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
voorheen een dezelfde apparaat gehad en was gewoon perfect lekkere koffie en bediening gemak nu hebben wij er weer een aangeschaft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J van Winden 02-11-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zet niet alleen top koffie of thee maar kan ook ijsthee of ijskoffie zetten door de blauwe waterknop ipv de rode en de juiste cups te gebruiken.
Ziet er top uit en maakt makelijk schoon.

Pluspunten

  • Warme en koude instelling
  • Mooi model
  • Makkelijk in onderhoud
  • In sterkte naar EIGEN voorkeur in te stellen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bandiet 29-10-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

groot waterresevior

Algemene score

8,0
Dit apparaat werkt goed, makkelijke instelling van hoeveelheid water, je kan er ook gewoon water mee verwarmen dat is makkelijk. De cupjes vind ik erg duur, maar als je 1 of 2 bakkies drinkt op 1 dag kan het net.

Pluspunten

  • makkelijk instellen
  • leuk ontwerp

Minpunten

  • geen melding als het water bijna op is
  • dure cupjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews