Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Melitta CAFFEO Bistro

8,5 Lees 130 reviews

Vergelijkbare producten

Nivona CafeRomatica 757

Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Aantal kopjes per keer
2
Type
espresso machine
Nivona CafeRomatica 757
10,0 (1)

Jura E8

Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Aantal kopjes per keer
2
Volautomatisch
ja (koffie)
Jura E8
9,2 (1)

Jura J6

Soort apparaat
gemalen koffie, koffiebonen
Aantal kopjes per keer
2
Type
espresso machine
Jura J6

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 130 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

arnoudj 26-11-2016 Product half jaar of langer in bezit

Prima, ook na 4 jaar.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze machine nu bijna 4 jaar in gebruik, zonder enig probleem. zonder enige storing (even afkloppen). Onderhoud volgens gebruiksaanwijzing. Moet wel een heel goed apparaat zijn want ik heb een ongelukkige omgang met techniek, de meeste apparaten gaan bij mij snel stuk :-). Zie ook mijn beoordeling uit begin 2013.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jacobi69 10-05-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,8
Na reparatie van € 175 van de caffeo Bistro van nog geen 4 jaar oud geeft hij weer heerlijke koffie.
De technicus die hem terugbracht gaf de tip mee dat de koffie van DE en Albert Hein te vet is.
De koffie van de Hema is perfect en zeker zo lekker.
Misschien doet de machine het nu langer.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
hansi 24-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,2
Na maanden verloop garantie doet apparaat niets meer, apparaat altijd op tijd schoongemaakt.
Helpdesk komt met opsturen apparaat en al vooruit 175 euro rekening !!!!!
Toch maar eens gekeken wat er aan de hand was blijkt een verschroeide print-plaat.
Voor apparaat destijds 648 euro betaald !!!!!!
Mijn Jura F50 8 jaar gebruikt zonder problemen dus volgende toch maar weer een jura.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Goed
Slecht
joseboukes 06-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

1,0
Op 23 februari een Melitta caffeo bistro gekocht. Wel geteld één kop koffie kunnen maken geen water meer iin het kopje maar in de lekbak en op de aanrecht.
Volgende dag Melitta gebeld deze zou op 27 februari(3 dagen later) op gehaald worden en leenmachine afgeleverd worden. Op vrijdag 6 maart machine weer omgeruild er is een spare drainage valve 046 vervangen, de machine kreeg ik vies terug dus eerst schoongemaakt daarna kreeg ik de lekbak niet meer goed op zijn plek er viel een stuk zwart plastic uit de machine,dus weer een machine die het niet doet. Dezelfde dag Melitta weer gebeld dikke pech dat het weekend voor de deur stond en mevr wist niet of zei nog iemand kon spreken voor het weekend anders werd het maandag dit accepteerde ik niet mevr zei dat ik de zelfde dag nog gebeld zou worden, om 7 min voor 5 belde ik gesloten werd er gezegd op het bandje.Ben diep teleurgesteld in Melitta en verwacht een nieuw apparaat. Ben benieuwd.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Jacobi69 20-01-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,4
Heerlijke koffie. Makkelijk schoon te houden. Schuimopklopper werkt perfect.
Echter binnen 4 jaar kapot. Melitta gebeld.
Printplaat stuk en gaat €175,- kosten om te laten repareren.
Volgens Melitta gaat het apparaat niet langer dan 4 a 5 jaar mee.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Slecht
christinam 28-09-2014 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,4
Ben echt tevreden van mijn apparaat! Lekkere koffie, niet meer te missen. Eén keer stuk geweest en snelle en zeer correcte service! Apparaat kan ontregeld geraken door te snel op verschillende toetsen te drukken. Verder geen problemen gehad de afgelopen 2 jaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
alpino1 30-08-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,5
Na 2 jaar een Senseo Sarista gebruikt te hebben waar we zeer ontevreden mee waren, hebben wij deze melitta Bistro gekocht super machine nu echt warme koffie en gebruikvriendelijk echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jeen van der Meer 20-08-2014 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

1,0
Apparaat is voor de 2e keer defect in ruim een jaar. Nu weer in discussie met Melitta beland over het repareren. Nu komt er geen water uit het apparaat. Als we het bonnetje kunnen vinden zal het wel gerepareerd worden. Net zo lang totdat we de 2 jaar voorbij zijn...

Kortom geen aanrader. Machine is te storingsgevoelig en heb je waarschijnlijk na 2 jaar niks meer aan.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
riajoosten 21-06-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Gebruiksgemak:
qua koffie zetten super!
reinigen en ontkalken scoort minder.

Duurzaamheid:
kunnen we nu nog geen antwoord op geven.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
gertalbers 09-06-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Lekker bakje koffie, gekregen voor onze trouwdag. Plaatje in de keuken. Verbruik is in een paar dagen al gestegen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
El Tulipano 01-06-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Toen onze AEG expresso machine stuk ging hadden we de keuze tussen een dure reparatie en doorgaan met een slap bakkie, of een nieuwe met hopelijk een beter resultaat.
De Melitta Caffeo Bistro kwam goed uit in de recensies van diverse vergelijkings sites en beoordelingen van de gebruikers, daarom deze gekocht.
Nu daar hebben we geen spijt van, de koffie is al sterk op stand 1 van 4 en de temperatuur is goed heet en kan zelfs nog warmer ingesteld worden.
De machine is gemakkelijkste bedienen en heeft veel instel mogelijkheden, een klein nadeel vinden we dat de machine bij het automatisch uitschakelen na 2 uur nog één keer doorpompt en als daar geen kopje onder staat alles naar het lekbakje loopt die dan vrij snel vol loopt.
Verder niets dan lof over deze machine en het design.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
klumpke 30-05-2014 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Een super espressomachine, mooi vormgegeven en heel makkelijk in gebruik. Met de levensduur zal het ook wel goed zitten met een garantie van 3 jaar. Koffie is goed heet in tegenstelling met veel andere apparaten. Heb gekozen voor de zwarte uitvoering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Baslogman 28-05-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
Nu een paar weken in bezit en echt super koffie. We hadden een sarista met de nodige klachten.
Er kan op verschillende manieren de sterkte van de koffie geregeld worden. We zijn nog aan het fine tunen maar het was van dag 1 al lekker.
Over duurzaamheid kan ik nog niet veel zeggen na zo'n korte periode maar oogt werkt nu al beter dan eerdere machines die we hebben gehad van andere merken.
Aanzetten (en ja zorgen dat alles voldoende gevuld is) en op de koffieknop drukken is het moeilijkste en het makkelijkste om koffie te maken. Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
LoekdeJong1988 28-05-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Vorige week een Melitta Bistro gekocht bij de Mediamarkt in Utrecht. Toen ik het apparaat thuis installeerde bleek het defect. De koffie liep rechtstreeks de lekbak in. Wat een enorme tegenvaller. Direct teruggebracht naar de Mediamarkt, waar ik vriendelijk werd geholpen. Er werd mij gezegd dat dit de eerste keer was dat ze een dergelijk defect zagen bij dit apparaat. Espressomachine werd teruggestuurd naar Melitta en ik kreeg een nieuwe. Deze werkt perfect!
Ik geniet nu elke dag van heerlijke espresso's en cappuccino's.
Positieve punten: temperatuur, goed melkschuim, gebruiksvriendelijk, heerlijke espresso.
Negatieve punten: het apparaat vergt wel wat onderhoud, maar dat geldt eigenlijk voor elke espressomachine.

Over de duurzaamheid kan ik me vooralsnog niet uitlaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
FSBGW 26-05-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Prachtige machine, na installatie heerlijke koffie. Een Sensatie in vergelijking met de oude Senseo. Heerlijke smaak en geur en perfect op temperatuur. Daar gaan we veel plezier aan beleven....!!!En mooie vormgeving in onze recent vernieuwde keuken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
sarah47 21-05-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Apparaat ziet er mooi uit. De mogelijkheid voor twee soorten koffiebonen is super. Eindelijk een koffieapparaat die hete koffie produceert.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
SJPost 16-05-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Duidelijke gebruiksaanwijzing. Brengt de koffie prima op temperatuur. Veel mogelijkheden, grove - fijne maling, extra of juist minder water, maken dat de koffie naar ieders smaak is in te stellen.
Melkopschuimer werkt simpel maar zeer doeltreffend.
Wat opvalt in minder positieve zin is dat de lekbak vol aangeeft, en ook is, na 5 - 6 kopjes. Naar onze mening gebruikt de Bistro dan ook veel water.
Verder gemakkelijk te reinigen. Zetgroep ziet er degelijk uit en is makkelijk uit te nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Timabo 13-05-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
Gemakkelijk te bedienen koffiezetter. Die lekkere koffie en cappuccino maakt. Je kunt er 2 verschillende soorten bonen tegelijk in doen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Vivy J 28-04-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb sinds kort een Melitta Caffeo Bistro aangeschaft en ik ben er zeer tevreden over.
Het apparaat is zeer gemakkelijk om te gebruiken en de koffie is zeer lekker en heet.
Het is fijn dat het apparaat 2 reservoirs voor bonen heeft. Goede melkschuimer.
Gemakkelijk onderhoud.
Kortom, een mooi, gebruiksvirendelijk apparaat wat lekkere koffie maakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Coffeefreak 28-04-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Sinds kort in het bezit van de CaffeO Bistro. Na zes tests, inclusief gebruik maatbeker om juiste hoeveelheid af te geven koffie voor de ideale Cappuccino vast te stellen, nu de perfecte verhoudingen vastgesteld. Deze is nu heerlijk, nog beter dan we gewend waren. En sneller gereed dan we gewend waren. Espresso is ook heel goed. De handleiding is duidelijk. En de garantie inclusief extra jaar met afhalen en gebruik leen apparaat spreken ons erg aan. Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Toon meer reviews