Braun Silk-épil 9 9/890 SensoSmart Epilator Roze Goud Met 7 Extra’s

Specificaties
Bruikbaar onder de douche
Ja
Aantal snelheden
2
Afspoelbaar
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Silk-épil 9 9/890 SensoSmart Epilator Roze Goud Met 7 Extra’s op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ellen 21-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ideaal om je benen te epileren maar niet voor andere zones

Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 9/890 SensoSmart Epilator Roze Goud Met 7 Extra’s

Algemene score

5,0
Ik kocht deze silk épul ter vervanging van mij defecte 7. De 9 is ideaal om je benen mee te epileren omdat het veel sneller gaat vanwege de bredere kop. Voor mijn bikinilijn en oksels vind ik hem teleurstellend want hier is de brede kop een enorm nadeel gezien het "raakvlak " te klein is. Het hulpstukje met hele smalle opening is in mijn ogen waardeloos gezien ik niet het gevoel heb dat ik er veel huis mee kan bereiken...
Ik overweeg dan ook sterk om opnieuw een 7 te kopen want daar was ik veel tevredener over.
Het mini-trimmertje vind ik ook niet echt een meerwaarde...

Pluspunten

  • Ideaal voor benen
  • Pijnlozer dan de 7

Minpunten

  • Brede kop onhandig voor bikinilijn en oksels

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Paula 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Silk-épil 9-890 Sensosmart

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 9/890 SensoSmart Epilator Roze Goud Met 7 Extra’s

Algemene score

9,0
Mooie compacte set met epilator, met opzetstukken en lichaams- en gezichtstrimmer.
Het apparaat ligt prettig in de hand. Door het lampje zie je goed waar nog haartjes zitten.
Veel minder geluid dan mijn vorige epilator en het apparaat volgt soepel de vormen van je lichaam, waar het epileren een stuk aangenamer wordt.
Prettig snoerloos te gebruiken en kan daardoor ook onder de douche.

De lichaamstrimmer is klein en daardoor makkelijk mee te nemen (werkt op één batterij), deze is handig voor de bikinilijn.

Pluspunten

  • compacte set met lichaams-/gezichtstrimmer
  • lampje maakt haartjes goed zichtbaar
  • volgt lichaamsvorm goed
  • snoerloos te gebruiken
  • niet zoveel geluid

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paula 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Silk-épil 9-890 Sensosmart

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 9/890 SensoSmart Epilator Roze Goud Met 7 Extra’s

Algemene score

9,0
Mooie compacte set met epilator, met opzetstukken en lichaams- en gezichtstrimmer.
Het apparaat ligt prettig in de hand. Door het lampje zie je goed waar nog haartjes zitten.
Veel minder geluid dan mijn vorige epilator en het apparaat volgt soepel de vormen van je lichaam, waar het epileren een stuk aangenamer wordt.
Prettig snoerloos te gebruiken en kan daardoor ook onder de douche.

De lichaamstrimmer is klein en daardoor makkelijk mee te nemen (werkt op één batterij), deze is handig voor de bikinilijn.

Pluspunten

  • compacte set met lichaams-/gezichtstrimmer
  • lampje maakt haartjes goed zichtbaar
  • volgt lichaamsvorm goed
  • snoerloos te gebruiken
  • niet zoveel geluid

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Luci04 27-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

prettig in gebruik en goed resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 9/890 SensoSmart Epilator Roze Goud Met 7 Extra’s

Algemene score

9,0
Ik heb het product genaamd Braun Epilator SE9/890 gratis mogen testen. Het heeft veel verschillende mogelijkheden voor ieder stukje van uw huid. Het heeft een mooie strakke vormgeving en de batterij kan lang mee, het werkt zeer effectief en het is makkelijk in gebruik te nemen. Na een aantal keer epileren groeiden de haartjes niet snel meer terug en werd het steeds minder pijnlijk. Het apparaat werkt soepel makkelijk onder de douche, Ik ben blij dat ik geen scheermesjes meer hoef te gebruiken!

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • mooie vormgeving
  • goed te reiningen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MAKI 14-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Elegante epilator

Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 9/890 SensoSmart Epilator Roze Goud Met 7 Extra’s

Algemene score

8,0
Al enkele weken heb ik de Silk-épil SE9 890 in gebruik. Het apparaat is elegant en heeft een vrouwelijke uitstraling. Van uitslag of huidirritatie heb ik zelden last na gebruikt. Zelf heb ik dunnen blonde haren waardoor wekelijks epileren nodig is. Donkere stuggere haren verwijdert hij zonder problemen, de dunne blonde krijgt hij niet steeds te pakken. Ik heb het product gratis verkregen om te testen. Ik raad het product zeker aan omwille van het comfort.

Pluspunten

  • elegant
  • goede kwaliteit

Minpunten

  • moeite met dunne haren

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine 03-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Hele fijne epilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 9/890 SensoSmart Epilator Roze Goud Met 7 Extra’s

Algemene score

8,0
In het verleden heb ik weleens een epilator gebruikt, maar deze was niet fijn in gebruik. Toen kreeg ik de kans om deze epilator te testen en toen besloot ik om maar een nieuwe kans te wagen. Ik ben heel blij dat ik deze epilator gratis heb ontvangen om hem te testen. Er zijn diverse koppen die je kan gebruiken, hierdoor kan je het langzaam opbouwen. Dit vond ik zelf heel prettig, want epileren is toch wel pijnlijk. Daarnaast is het heel prettig dat je de epilator gewoon onder de douche kan gebruiken. Persoonlijk vind ik het wel lastig om de kop goed schoon te maken.

Pluspunten

  • Batterij gaat lang mee
  • Diverse standen en koppen
  • Je kan hem gebruiken onder de douche

Minpunten

  • Niet heel makkelijk om de kop schoon te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Simone 02-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeer tevreden over deze Silk epil 9

Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 9/890 SensoSmart Epilator Roze Goud Met 7 Extra’s

Algemene score

9,0
Deze epilator is zeer handig in gebruik. Ik mocht deze gratis uitproberen. Hij is mooi breed waardoor het ontharen lekker vlot gaat. Ook zit er een lampje op zodat je goed kunt zien waar je al geweest bent en welk stukje je nog bent vergeten. Een ander pluspunt is dat je hem ook onder de douche of in bad kunt gebruiken. Hij laadt ook zeer snel op. Er zit ook een scheerkop bij voor als je even een keertje helemaal snel wilt. Ook het schoonmaken gaat heel erg handig. Ik kan deze epilator zeker aan bevelen.

Pluspunten

  • lampje
  • te gebruiken onde de douche
  • breed epileer oppervlak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

veerle 01-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede epilator ! met heel goed resultaat !

Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 9/890 SensoSmart Epilator Roze Goud Met 7 Extra’s

Algemene score

9,0
Ik gebruik al jaren een epilator ipv een scheerapparaat.Ik had er eentje in mijn bezit maar onlangs mocht ik gratis de Epilator SE8/890 testen. Een echter aanrader ! ontharing van de benen is veel minder pijnlijk dan mijn vorige toestel.Ook voor de oksel is het een aanrader als je dit wekelijks bijhoudt want anders worden de haartjes te lang en is het te pijnlijk.De eerste keer voor het gebruik van de oksels was het heel pijnlijk maar doorzetten is de boodschap en achteraf zal je er heel tevreden van zijn.Ook de scheerfunctie die erbij zit is handig.Alles wordt geleverd met een bijhorende tasje om alles perfect te kunnen wegstoppen.

Pluspunten

  • handig in gebruik
  • kan ook onder de douche gebruikt worden

Minpunten

  • pijnlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han87 30-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeer tevreden over deze epilator!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 9/890 SensoSmart Epilator Roze Goud Met 7 Extra’s

Algemene score

10,0
Ik scheerde mijn benen, oksels en bikinilijn voor ik deze epilator ben gaan gebruiken maar werd het zat om na een dag alweer vervelende stoppels te voelen.
Toen mocht ik dit product gebruiken.. ik ben een schijterd met een hele lage pijngrens en durfde het in eerste instantie niet zo goed. Op mijn onderbenen en oksels voelt het aan als speldenprikjes. Niet erg prettig maar ook niet pijnlijk. Mijn bikinilijn was erg pijnlijk, ook behoorlijke huidirritatie daarna maar met een paar dagen was dit weer weg.

Nu ik deze epilator een paar weken gebruik is het echt minder pijnlijk en bij mijn bikinilijn is de huidirritatie veel minder en is het ook sneller weg. Het resultaat? Super glad allemaal en zonder vervelend aanvoelende stoppels zodra de haartjes na ruim een week weer terug komen.
Als deze schijterd het aandurft dan kan iedereen dit! Ik heb het product gekregen om te testen, anders was ik er misschien niet zo snel aan begonnen maar ik weet nu: gewoon proberen, zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Ligt prettig in de hand
  • Onder de douche te gebruiken
  • Draadloos
  • Lampje zodat je ziet wat je doet
  • Geen vervelende stoppels

Minpunten

  • Doet echt wel pijn bij eerste gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IetekeH 21-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

gebruiksvriendelijk, goed resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 9/890 SensoSmart Epilator Roze Goud Met 7 Extra’s

Algemene score

10,0
Dit apparaat bevalt heel goed! Erg gebruiksvriendelijk en effectief. Het is niet zo pijnlijk als eerder door mij gebruikte apparaten. Vooral onder de douche gaat het epileren heel goed, veel minder gevoelig. De haartjes blijven langer weg. Ik heb ook geen last van ingegroeide haartjes en rode vlekjes/bultjes. Al met al ben ik heel tevreden over deze epilator!

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • minder gevoelig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joke b 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

erg tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 9/890 SensoSmart Epilator Roze Goud Met 7 Extra’s

Algemene score

9,0
Enkele weken geleden ben ik gestart met dit product te gebuiken. Ik had een beetje schrik dat het pijnlijk ging zijn. De allereerste keer was dit een beetje het geval, maar de tweede keer heb ik het onder water geprobeerd en was bijna pijnloos. Het resultaat is uitstekend. Mijn benen blijven lang glad. Er zitten ook veel opzetstukjes bij die makkelijk wisselbaar zijn. Ook van de bikini trimmer ben ik erg tevreden, deze werkt perfect nauwkeurig. In de toekomst zal ik dit toestel nog veel gebruiken.

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • goed resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Femke 18-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne epilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 9/890 SensoSmart Epilator Roze Goud Met 7 Extra’s

Algemene score

9,0
Ik gebruik de epilator nu een paar weken en het resultaat en het gebruik heeft mij verrast.

Ik had nog nooit mijn benen geëpileerd en verwachtte dat dit erg zeer zou doen. In het begin is het gevoelig op de huid, maar dit wordt al snel minder.
Hiervoor is het ook erg fijn dat er 2 standen zitten op de epilator. Je kan zacht beginnen en als het epileren minder gevoelig is de snelheid omhoog zetten.
Ik heb het gevoel dat de haartjes na enkele weken al minder en minder snel terugkomen. Pluspint is dat ik superzachte benen heb!

De accu gaat erg lang mee, zodat je hem niet na ieder gebruik hoeft op te laden.

Dit product heb ik gratis ontvangen en mogen testen. Dit heeft mij over de streep getrokken om toch een epilator te proberen. Ik heb blij dat ik hiervoor gekozen heb en zal deze zeker blijven gebruiken.

Pluspunten

  • Accu duur
  • Gebruiksgemak
  • Kwaliteit
  • Resultaat
  • 2 snelheidsstanden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thamara 18-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een aanrader voor snel gladde benen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 9/890 SensoSmart Epilator Roze Goud Met 7 Extra’s

Algemene score

8,0
Na een paar weken deze epilator in gebruik te hebben genomen kan ik zeggend at ik er heel blij mee ben. Het ontharen gaat snel en vrij soepel. Het ontharen van mijn benen gaat vrij pijnloos en ook kleine haartjes worden moeiteloos verwijderd. De Braun heb ik naast mijn benen ook op mijn oksels uitgeprobeerd, maar dit is toch iets pijnlijker wanneer je epileren op deze plek niet gewend bent. De epilator heeft een goede grip en het lichtje op de kop is echt van toegevoegde waarde. Omdat ik dit product gratis heb ontvangen om te testen, probeerde ik ook de precisietrimmer uit. Deze werkt prima al is het geluid wel iets luid. Ik kan zeggen dat ik zeer tevreden ben met dit product en dat ik het nog vaak zal gaan gebruiken.

Pluspunten

  • Goede grip
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Geluid trimmer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marjan 17-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Wat een mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 9/890 SensoSmart Epilator Roze Goud Met 7 Extra’s

Algemene score

10,0
Handzaam apparaat en heeft een korte oplaadtijd en lange gebruikstijd.
De koppen kun je goed en snel uitwisselen en bij de tondeuse kun je het kapje vastzetten zodat deze tijdens het scheren er niet vanaf kan glijden/klikken (dus geen onverwachtte hakken in je haar ;)...)
Het apparaat maakt niet veel lawaai en scheert goed.
Het epileren van de benen is niet geheel pijnvrij, maar gelijk insmeren met olie daarna, werkt prima
Mijn advies Is om het wel onder de douche te doen, dan zijn de haartjes beter te epileren en is niet zo pijnlijk omdat het warme water gelijk voor pijnreductie zorgt.

De bikinilijn adapter die er los bij zit, is redelijk geruisloos en scheert mooi en makkelijk de bikinilijn.
Deze kun je ook voor het gezicht gebruiken, maar dat vind ik persoonlijk niet hygiënisch, dus alleen de bikinilijn getest.

Het apparaat ligt lekker in de hand.

Ik mag het apparaat gratis uittesten en kan zeggen dat ik er zeer tevreden mee ben. Heb alle koppen al even uitgetest en nog geen slechte ervaringen gehad, verdiend van mij een 9+
Makkelijk schoon te maken alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

penvugt 10-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

een aanrader voor iedere vrouw

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 9/890 SensoSmart Epilator Roze Goud Met 7 Extra’s

Algemene score

9,0
Deze epilator is echt heel anders dan de epilators die ik in het verleden heb gebruikt. Het is echt een aanrader voor iedere vrouw. Hij gaat moeiteloos mee met de contouren van je lichaam en door het ingebouwde lampje mis je geen haartje meer. Ook veel minder pijnlijk dan ik gewend was. Ik heb deze epilator gratis mogen testen en ben er enorm enthousiast over. Ook de meegeleverde bikinitrimmer is een aanrader!

Pluspunten

  • handzaam
  • vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maaike98 09-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Gemakkelijk en geweldig epileer resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 9/890 SensoSmart Epilator Roze Goud Met 7 Extra’s

Algemene score

9,0
Ontzettend enthousiast over dit product. Ik had zelf nog geen ervaring met epileren en was wat angstig voor de pijn, maar deze is me reuze meegevallen. Al helemaal na een paar keer gebruiken is het geen enkel probleem meer.
Ook geeft het een geweldig resultaat, namelijk mooie gladde benen met weinig moeite. Voor de gevoelige plekjes heb ik gemerkt dat dit voor mij wel te pijnlijk was, en daarom heb ik gebruik gemaakt van het bijgeleverde scheer opzetstuk. Een geweldige epileer machine veranderde zo in een super scheerapparaat. Alle opzetstukjes zijn goed schoon te houden met het meegeleverde borsteltje. Er zit een handig lampje bij die ervoor zorgt dat je overal goed kan zien wat je aan het doen bent.

Pluspunten

  • Multifunctioneel
  • Goed resultaat
  • Veel (nuttige) bijgeleverde extra's
  • Lampje
  • Ligt goed in de hand

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer