Braun Silk-épil 9 9/990 SkinSpa SensoSmart Epilator Roze Goud Met 13 Extra’s

Best Reviewed jan 2019 Braun Silk-épil 9 9/990 SkinSpa SensoSmart Epilator Roze Goud Met 13 Extra’s
Best Reviewed - januari 2019
Specificaties
Bruikbaar onder de douche
Ja
Aantal snelheden
2
Afspoelbaar
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Silk-épil 9 9/990 SkinSpa SensoSmart Epilator Roze Goud Met 13 Extra’s op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

LucienneW 10-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 9/990 SkinSpa SensoSmart Epilator Roze Goud Met 13 Extra’s

Algemene score

10,0
Ik heb de Braun Epilator SE9/990 enkele weken in gebruik en ik vind ik nu een mening kan vormen. Hij ligt prettig in de hand en is makkelijk in gebruik. 2 standen met een lampje die de haren duidelijk belicht.
Het epileren werkt op elk gedeelte van het lichaam: Benen, bikini, oksel en gezicht. En dit zowel nat als droog. De kleinste haartjes worden inderdaad verwijderd. Maar wat het voor mij helemaal geweldig maakt zijn de bijgeleverde accessoires. Scrubborstel: de dode huidcellen van de winter ben ik kwijt en geen ingegroeide haren. De duidelijke gebruiksaanwijzing geeft aan om bij wekelijks gebruik het borsteltje na 12 maanden te vervangen. Dus hebben ze er direct 2 geleverd. Het massageopzetstuk is ook een aanrader. Deze gebruik is voor het epileren zodat het epileren minder gevoelig is. Resultaat: Mooie glade en haarloze huid. Ik kan deze meer dan volledige Braun Epilator SE9/990 , die ik gratis heb ontvangen om te testen, dan ook van harte aanbevelen.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • eenvoudig in gebruik
  • licht makkelijk in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlies D. 24-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Goed werkende, complete set

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 9/990 SkinSpa SensoSmart Epilator Roze Goud Met 13 Extra’s

Algemene score

8,0
Deze Braun Beauty set biedt je scheer-, epileer, scrub en reinigingsmogelijkheden. Daardoor heb je een complete set om alles te ontharen, heel makkelijk, alles in één. De epilator ligt fijn in de hand en werkt eenvoudig. De verschillende stukken zijn makkelijk op te zetten en met de borstels kan de huid vooraf gescrubd worden. Het epileren zelf voel je wel, maar qua pijn valt het reuze mee. De bijgeleverde scheerkop is fijn voor de bikinilijn, en met de bijgeleverde facial set kan je je gezicht fijn epileren en schoonmaken. Ik heb deze set gekregen om te testen, en kan hem zeker aanbevelen.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Werkt goed

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henrike M. 21-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Multifunctioneel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 9/990 SkinSpa SensoSmart Epilator Roze Goud Met 13 Extra’s

Algemene score

8,0
Echt een multifunctioneel apparaat voor het hele lichaam! Natuurlijk gebruik ik het scheerstuk voor het ontharen, en ook de epileerkop voor het langduriger verwijderen van ongewenste lichaamsbeharing. Overigens is dat epileren minder pijnlijk dat je verwacht.
Daarnaast zijn de borstelkoppen heel handig voor reinigen en scrubben van niet alleen het hele lichaam, maar ook het gezicht. Één minpuntje is dat de borstelkop bij gebruik onder de douche wel eens los wil schieten en dat is niet zo handig. Verder heb ik veel plezier van dit apparaat, gekregen om te te testen.

Pluspunten

  • Multifunctioneel
  • Lange batterijduur
  • Niet pijnlijk bij epileren

Minpunten

  • Borstelkop wil losschieten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

K van Lieshout 10-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Heerlijk apparaat vol met functies!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 9/990 SkinSpa SensoSmart Epilator Roze Goud Met 13 Extra’s

Algemene score

9,0
Dit product is een heerlijke afwisseling naast mijn standaard scheer methode waarbij ik altijd ingegroeide haartjes en een gevoelige huid als gevolg heb. De Braun Silk Epil doet wat hij beloofd ook al is dat soms ietswat pijnlijk en duurt het wat langer dan mijn normale methode. De vele opties, het lichtje, de opzetstukken en spa functies zijn heerlijk om te gebruiken en maken het geheel een fijner ontspanningsproces.

Ik vind het opbergzakje en de laadtijd ook erg prettig en ook al mocht ik dit apparaat gratis testen ben ik helemaal om van het merk Braun voor verzorgingsproducten!

Pluspunten

  • Design
  • Vele extra's
  • Opties

Minpunten

  • Niet na 1 keer al glad/niet snel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AbigailH 08-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Positief verrast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 9/990 SkinSpa SensoSmart Epilator Roze Goud Met 13 Extra’s

Algemene score

8,0
De Silk-épil se9/990 heeft mij positief verrast. Dat begon al bij het uitpakken van de doos.
Het apparaat en de accessoires voelen stevig aan en ogen luxe. Bij een bewaarzakje ben ik meestal een slap plastic ding gewend, maar dit is een stevige zak en voelt aan als velvet.
Op de doos staat dat het product komt met 13 extra’s. Ik moet zeggen dat ik beschermkapjes voor de scheerkop en de scrubborstels nou niet zou rekenen als extra en dat lijken ze hier wel te doen.

Met epileren was ik gewend dat het altijd even doorbijten was, wat een verademing is dit apparaat.
Het epileren van mijn benen was vrijwel pijnloos, zowel met als zonder het huidcontactopzetstuk en zowel onder de douche als droog.
Op het moment dat je voor het eerst epileert zijn er wel een paar beurten nodig om de benen helemaal haarvrij te krijgen. Voornamelijk de lichte haren bleven langer zitten, dit ging beter zonder het huidcontactopzetstuk. Het apparaat heeft een lampje waarmee je alles extra goed ziet, hierdoor vallen de overgebleven haartjes extra op en zie je goed wat je nog een keer moet doen.
Mijn pijngrens is vrij laag en het epileren van de oksels was hierdoor geen succes.

Er wordt ook een scheerkop bij geleverd. Het is fijn dat je alles op die manier snel kan bijwerken.
Ik moet zeggen dat het met de scheerkop lang niet zo glad word als met een los scheermesje.
Daar staat dan wel weer tegenover dat ik met losse scheermesjes een paar uur last heb van rode geïrriteerde benen, dat was met de scheerkop niet het geval.

Er komen ook een aantal borstels en een massageopzetstuk bij om ingegroeide haartjes te voorkomen. Ik heb daar nooit last van, dus ik vraag me voor mezelf af hoe lang dat interessant blijft.

Ik heb dit product gratis ontvangen om het te mogen testen. Al met al ben ik zeer positief en zou ik het zeker aanraden, maar dan misschien wel een variant met wat minder extra’s.

Pluspunten

  • Vrijwel pijnloos
  • Te gebruiken onder douche
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Scheerkop zou gladder kunnen scheren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maaike 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Super fijn en praktisch apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 9/990 SkinSpa SensoSmart Epilator Roze Goud Met 13 Extra’s

Algemene score

9,0
Het uitpakken van dit apparaat is op zich al een feest! Het apparaat wordt geleverd met Vele extras! Zoals bijvoorbeeld scrubborstel! Dat dit apparaat onder de douche kan worden gebruikt is een groot voordeel ( en echt veel minder pijnlijk dan verwacht!) Het apparaat doet wat het belooft! Echt super resultaat! Ik vind het sensosmart ook super, geeft dus aan wanneer je te hard drukt! Massagekop is ook echt heerlijk! Het opzetstuk voor gezicht ook geprobeerd, maar dit vond ik geen succes, behoorlijk irritatie nadien... heb dit apparaat gratis ontvangen om te testen, maar het apparaat is echt een grote aanrader wat iedere vrouw eigenlijk zou moeten hebben!

Pluspunten

  • Geeft aan wanneer je te hard drukt
  • Onder de douche te gebruiken
  • Vele extra’s zoals massagekop

Minpunten

  • Nog niet ontdekt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Judith 08-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 9/990 SkinSpa SensoSmart Epilator Roze Goud Met 13 Extra’s

Algemene score

8,0
In het begin was het nogal pijnlijk, maar gelukkig viel dit een stuk beter mee na het vaker gebruikt te hebben.
Het is heel handig dat je het onder de douche kunt gebruiken.
Mijn benen blijven veel langer glad dan wanneer ik een scheermes gebruik.
Wat ik persoonlijk een minpunt vind is dat het eerst een uur van te voren moet opladen, waardoor ik dus van te voren moet nadenken wanneer ik het wil gebruiken.
Verder heeft het veel mogelijkheden door de vele opzetstukken.
Ik heb dit product gratis ontvangen om te testen en zou het zeker aanraden!

Pluspunten

  • uitgebreid product
  • fijn onder de douche

Minpunten

  • opladen
  • pijnlijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Naline 03-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Geweldige epilady

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 9/990 SkinSpa SensoSmart Epilator Roze Goud Met 13 Extra’s

Algemene score

9,0
Ik heb deze Braun Silk Epil sinds enkele weken in gebruik en ik moet zeggen dat het echt een verademing is na jarenlang gebruik te hebben gemaakt van een hele oude Silk Epil. Op het eerste gezicht dacht is dat de verschillende opzet stukken onzin waren, maar deze zijn juist echt heel fijn in gebruik. Zo heb ik met deze epilady, door de massage en scrub borstel praktisch geen last meer van ingegroeide haartjes en rode bultjes! Het resultaat van het epileren mag er ook zijn, mijn benen blijven zo ongeveer 3 weken glad en er zijn geen stoppels te bekennen. Ook kan ik nu snoerloos én onder de douche gebruik maken van het apparaat, dat is echt een uitkomst. Al met al ben ik heel blij dit product gekregen te hebben om te testen, en hoop ik dat ik deze weer net zo lang, en met nog fijnere resultaten ga gebruiken dan mijn oude Silk Epil!

Pluspunten

  • Snoerloos en onder de douche te gebruiken
  • Langdurig glad resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ilona d 01-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Super epilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 9/990 SkinSpa SensoSmart Epilator Roze Goud Met 13 Extra’s

Algemene score

8,0
Uit het verleden had ik wat pijnlijke ervaringen met een epilator. Echter was ik wel tevreden over het resultaat dus besloot ik het gebruik van een epilator nogmaals een kans te geven. De Braun epilator SE9/970 heb ik gratis ontvangen en zodoende een luxe positie om te testen.

Het apparaat is Ideaal te gebruiken, snoerloos, heeft verschillende standen en kan ook onder de douche gebruikt worden wat mijn wens ook was gezien het dan nog minder pijnlijk is.

Het resultaat is echt fantastisch. Pakt erg veel haren mee, kan op een zeer snelle stand en pakt zelfs de kleinste haartjes mee. Been stoppels van ongeveer 2 weken is geen probleem.

Algehele bevindingen:
Op droge huid toch wat oncomfortabel, maar na de derde keer gebruiken werd het branderige gevoel al stukken minder.
Het helpt wel degelijk om het onder de douche te gebruiken, voelt direct wat verkoelend aan.
Nadat ik Mn huid daarna had ingesmeerd met een verzorgende olie waren mijn benen helemaal glad. Het voelt wel alsof je een dag hebt lopen zonnen, iets wat branderig maar dat gevoel was na een paar uur verdwenen.

Pluspunten

  • Snoerloos
  • Lange batterij duur
  • Pakt zelfs kleinste haartjes

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shannah 01-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

goed en handig product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 9/990 SkinSpa SensoSmart Epilator Roze Goud Met 13 Extra’s

Algemene score

8,0
Een fijn apparaat, je kan verschillende opzetstukjes gebruiken. Met het epileren is het wel erg gevoelig maar dat hoort erbij. Ik heb het apparaat gratis gekregen om uit te proberen. Ik maak er wekelijks gebruik gebruik van. Het scrubben vind ik wel wat minder maar het voelt fijn aan.

Pluspunten

  • handig
  • goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claire B 08-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top accessoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 9/990 SkinSpa SensoSmart Epilator Roze Goud Met 13 Extra’s

Algemene score

9,0
Deze Braun Silk-épil 9 epilator werkt fantastisch en is een grote verbetering ten opzichte van mijn oude epilator. De Silk-épil 9-990 heef een bredere epileerkop waardoor epileren minder tijd kost. Na een aantal keren epileren is het zo goed als pijnloos en de haartjes blijven lang weg. Het opzetstuk voor het gezicht zou ik niet zo snel aanraden bij een (hele) gevoelige huid in verband met irritatie. De bijgeleverde scrubborstels vind ik echter heel fijn om ingegroeide haartjes te voorkomen en deze zijn ook zeker voor de gevoelige huid geschikt. Ik heb dit product gratis ontvangen om te testen.

Pluspunten

  • Brede epileerkop
  • Scrubborstels
  • Lampje

Minpunten

  • Opzetstuk voor het gezicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

LindeT 08-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Gladde benen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 9/990 SkinSpa SensoSmart Epilator Roze Goud Met 13 Extra’s

Algemene score

8,0
Het product heeft 4 functies; epileren, trimmen, masseren en scrubben.
Er zitten een hoop koopstukken in de doos die je er allemaal op kan klikken.
Het apparaat werkt echt top. De eerste paar keer epileren doet pijn maar na de 3e keer raakte ik er aangewend. De huidcontactopzetstuk werkt het beste om alle haartjes (ook de kleine) eruit te trekken.
De hoogmassage opzetstuk trekt alleen de wat langere haartjes eruit naar mijn idee. De haartjes blijven veel langer weg dan met scheren. In het begin wel wat bultjes maar dat was alleen de eerste keer. De scrubborstel is handig voor in bad.

Ik vraag me af wat de toegevoegde waarde is van de massage knop deze voel je nauwelijks. Als er nog iets aan het volume van het Silk Epil zou kunnen worden gedaan.. Hij maakt namelijk behoorlijk veel lawaai.
Handig ook om mee te nemen op reis, er zit een super handig tasje bij.
De Braun Silk-Epil 9 Skin Spa heb ik gratis ontvangen om te testen.

Pluspunten

  • De scrub functie
  • Pakt de kleine haartjes mee

Minpunten

  • Maakt veel lawaai
  • Kan niet opladen en epileren tegelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Natasja K 07-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 9/990 SkinSpa SensoSmart Epilator Roze Goud Met 13 Extra’s

Algemene score

9,0
De Silk Epil 9/990 gebruik ik nu een aantal weken. De epilator heeft een hoop extra opzetstukken. Het meegeleverde massage opzetstuk helpt om het epileren iets pijnlozer te maken, maar met het huid opzetstuk pakt de epilator de haartjes beter. Ik vind het een fijn apparaat in gebruik, een groot voordeel is dat de epilator draadloos is en dat je hem onder de douche kan gebruiken. De verschillende opzetstukken zijn praktisch, zeker de scrubborsteltjes tegen ingegroeide haartjes. Het groene massage opzetstuk voegt voor mij niets toe. Ik ben erg blij dat ik deze epilator heb gekregen om te testen. Mijn oude epilator had ik al meer dan vijf jaar, ik hoop dat deze net zo lang meegaat.

Pluspunten

  • Massage opzetstuk (voor epileren)
  • Scrubborsteltjes tegen ingegroeide haartjes
  • Onder de douche epileren
  • Draadloos epileren

Minpunten

  • Nutteloos groen massage opzetstuk (voor de huid)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrienne 07-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geweldige epilator met lange accuduur

Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 9/990 SkinSpa SensoSmart Epilator Roze Goud Met 13 Extra’s

Algemene score

9,0
Deze epilator werkt perfect. Het grote epileeroppervlak zorgt ervoor dat je snel klaar bent met epileren. Daarnaast zijn de bijgeleverde scrubbortsteltjes ideaal voor een zachte huid zonder ingegroeide haartjes. Ik vind het ook ideaal dat de epilator onder de douche te gebruiken is. De accuduur gaat overigens heel lang mee. Ik heb hem 2 weken geleden opgeladen en heb inmiddels al 3 keer meer dan een half uur kunnen epileren. De bijgeleverde opbergzak is trouwens erg handig om alle losse onderdelen in op te bergen. Ik heb de epilator gratis ontvangen om te mogen testen en ben heel blij dat ik dat heb mogen doen. Tot nu toe is dit mijn beste epilator.

Pluspunten

  • Lange accuduur
  • Mooi design
  • Handige opbergzak
  • Groot epileeroppervlak

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer