Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Philips Satinelle HP6565/00

8,7 Lees 9 reviews

Vergelijkbare producten

Philips Satinelle Advanced BRE64000

Aantal snelheden
2
Verwisselbare hoofden
ja, standaardhoofd, okselhoofd, precisiehoofd
Oplaadbaar
Ja
Philips Satinelle Advanced BRE64000 Best Reviewed aug 2016
8,4 (38)

Philips Satinelle Advanced BRE620-00

Aantal snelheden
2
Bedrijfstijd
30 min.
Oplaadtijd
2 uur
Philips Satinelle Advanced BRE620-00 Best Reviewed jul 2016
8,7 (18)

Braun Silk-épil 3 3270

Epileren op lichtnet
Ja
Aantal snelheden
2
Braun Silk-épil 3 3270

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

daantje94 21-08-2015 Product maand in bezit

Algemene score

6,8
Compact en handig mee te nemen bijvoorbeeld op reis.
Geschikt voor met name oksels en bikinilijn, werkt naar behoren, enige nadeel vind ik dat het apparaat niet aangeeft wanneer de batterij (bijna) leeg is. Het is dus ineens klaar.
Handig in gebruik, fijn vast te houden.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Goed
lasershow 14-08-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Ontharen is een noodzakelijk kwaad. De zoektocht naar een apparaat welke de ervaring het prettigst maakt is er nog al een. Inmiddels al de nodige producten geprobeerd waaronder de bekende 'okselopvreters'. Philips SatinIntimate, speciaal voor de intieme zone's. Na tweemaal hem gebruikt te hebben is de eerste indruk goed. De vormgeving zorgt ervoor dat hij lekker in de hand ligt en de grootte van de kop is ideaal voor moeilijke plekken. Het zorgt ervoor dat ik plekken waar normaal een epilator nauwlijks tot niet bijkomt nu zonder problemen worden meegenomen. Het kunnen gebruiken onder de douche is een hele dikke plus.

Epileren is altijd gevoelig, zeker voor iemand met een gevoelige huid (zoals ik), maar de SatinIntimate maakt het niet minder pijnloos. Net zoals ieder andere epilator voel je wel degelijk dat je bezig bent en omdat je met je intieme zone's bezigbent is het net even wat gevoeliger dan bijvoorbeeld je benen. Bultjes enz. op de onthaarde zone's zijn dan ook niet te voorkomen. Wel is hij erg zuiver in het weghalen van haren. Hoef niet constant terug naar hetzelfde stukje om resten weg te halen.

Enige punt wat mij wel stoorde is de oplader/houder. Vormgeving is prachtig, je schuift hem erin, deksel erop en klaar. Schoon, makkelijk en eenvoudig opladen en opbergen. Heel erg prettig want dit scheelt weer een toilettasje in de kast. Ik heb echter wel een probleem met het in de lader schuiven van het apparaat. Hij moet op het laatste punt nog even echt doorgeduwd worden wil hij goed erin zitten, kunnen laden en de deksel erop kunnen. Past niet met het makkelijke gebruik van de rest van het apparaat.

Conclusie, Apparaat is zeker aan te bevelen als je moeite hebt met het ontharen van je intieme zone's, bikinilijn vooral. Pijnloos is het niet maar dat mag je ook niet verwachten van een epilator.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Catsuna 02-08-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Het apparaat is door de compacte vorm erg wendbaar en dus erg makkelijk voor de kleinere zones. Het design vind ik erg mooi en vrouwelijk. Het is even wennen aan de pijn. Hij is speciaal voor gevoelige zones, maar dat ligt meer in de wendbaarheid ervan dan dat er iets speciaals is dat het minder pijnlijk wordt. Bv. bij epilator voor benen is er een speciaal opzetstuk dat als het ware de huid een beetje masseert, waardoor het minder pijnlijk is. Dat had hierbij ook gemogen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
svanetten 30-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Ik heb deze kleine epilator nu een paar weken in het bezit. Ik vind m super, als we op vakantie gaan ga ik eerst even langs een wax salon en dit keer een ander dan normaal. Spijt.... maar alles wat net het wax en niet weg is ook de kleine haartjes... zijn nu wel weg. En vrijwel pijnloos. Ik heb ook gewoon benen en armen er mee gedaan duurt iets langer maar het resultaat is er ook wel naar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
annputter 29-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Ik gebruik de epilator nu een paar weken en ik ben zeer onder de indruk, nagenoeg pijnloos epileren bestaat dus toch. Geen bultjes of rode plekken op gevoelige lichaamsdelen als de bikinilijn en de oksels. Ook te gebruiken onder de douche wat ik wel een pluspunt vind. Ook mijn benen onthaar ik hier mee al duurt dat wat langer door de kleine formaat kop. Al met al voor mij een zeer bruikbaar apparaat en mede doordat het nagenoeg pijnloos is, stel ik het verwijderen van lichaamshaartjes minder lang uit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
AB90 27-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
De phillips Satinelle is een erg fijn epileerapparaat voor de gevoelige plekken van je lichaam. Waar ik bij een gewoon epileerapparaat er niet eens over na durfde te denken deze te gebruiken voor bijvoorbeeld mijn bikinilijn, is deze daar zeker geschikt voor. Omdat de kop zo smal is, kan hij makkelijk overal bijkomen en kun je heel precies te werk gaan. Het is daarnaast heel handig dat het apparaat draadloos is en makkelijk in gebruik: 1 knop voor aan of uit. Makkelijker kan eigenlijk niet. Het enige nadeel dat ik kan verzinnen is dat je een andere epileerapparaat nodig hebt voor je benen en je dus niet alles met 1 apparaat kunt doen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Stera 26-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Ik gebruikte voorheen een normale epileerapparaat voor de intieme zones, maar een epilator speciaal hiervoor is eigenlijk onmisbaar. De philips satinelle is makkelijk om vast te houden en glijd makkelijk langs de huid. Ook doet het minder pijn dan met een grotere epilator. Je komt overal makkelijk bij door de smalle kop. Echt een aanrader voor de oksels, bikinilijn en het gezicht. Verder ziet hij er ook nog eens leuk uit en neemt hij weinig ruimte in beslag. Ik kan geen nadelen verzinnen.

Als je op zoek bent naar een epileerapparaat voor de gevoelige zones dan moet je deze zeker kopen. Je krijgt er absoluut geen spijt van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Nicolen1983 26-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
De Philips Satinelle is een behendig apparaatje dat de bikinilijn pijnloos en moeiteloos epileert. Als ik het apparaat vergelijk met een normaal epileerapparaat, dan vind ik deze veel fijner. De kleine kop komt overal goed bij en gaat secuur te werk.

Niets dan lof over dit fijne apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Gapjee 24-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Fijn in gebruik! Hij ligt makkelijk in de hand en omdat de kop klein is, is hij goed te gebruiken voor bijvoorbeeld oksels en bikinilijn! Een ding wat ik miste is een klein lampje. Zo kan je beter zien of alles netjes is weggehaald.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend