Braun Silk-épil 5 Silk-epil 5-620 Wet & Dry

Best Reviewed jun 2020 Braun Silk-épil 5 Silk-epil 5-620 Wet & Dry
Best Reviewed - juni 2020
Specificaties
Aantal snelheden
2
Afspoelbaar
Ja
Type/soort
epilator
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Silk-épil 5 Silk-epil 5-620 Wet & Dry op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

tamara 09-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Silk-epil 5-620 Wet & Dry

Algemene score

9,0
Gedurende enkele weken gebruik ik nu de Braun Silk Epil 5 620 en kan ik zeggen dat ik zeer tevreden ben over dit apparaat. Ik gebruik de Braun Silk Epil 5, 620 tijdens het douchen ('s avonds) omdat ik dit zelf het fijnste vind. In het begin is het epileren best wel gevoelig vooral in de bikinizone, maar hoe meer je het gebruikt, hoe minder gevoelig het wordt. De haartjes worden echt goed verwijderd. Toen ik dit apparaat net had begon ik met 1 x per week te epileren om mijn huid te laten wennen. Nu epileer/scheer ik niet meer elke week, want de haartjes blijven langer weg. Bij het apparaat zit een goede en uitgebreide handleiding. Het helpt echt om je aan de instructies in het boekje te houden. Het apparaat zelf is makkelijk te bedienen en schoon te houden en wordt geleverd met 3 opzetstukken, zakje om hem in te doen en een oplader. Op het apparaat krijg je 2 jaar garantie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roosje17 07-06-2020
  • Product getest

Super resultaat, niet heel pijnlijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Silk-epil 5-620 Wet & Dry

Algemene score

9,0
Deze epilator is alles in 1. Hij ziet er mooi uit, snoerloos en ook onder de douche of in bad te gebruiken. Ik was eerst was huiverig, omdat ik er vroeger ook 1 heb gehad, maar deze is goed te doen en ik heb een vrij gevoelige huid... zeker onder douche is het veel minder pijnlijk en het voordeel is dat ik nu niet iedere 2 dagen mijn benen hoef te scheren. Haartjes blijven weken weg en komen zachter terug. Kortom een aanrader.

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Haartjes blijven wel tot 5 weken weg
  • Ook in bad te gebruiken
  • Snoerloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mandy 01-06-2020
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Silk-epil 5-620 Wet & Dry

Algemene score

9,0
Ik kreeg deze epilator binnen en wist wel een klein beetje wat ik kon verwachten. Ik dacht aan veel pijn doordat ik er tijdens de opkomst van de epilator, jaren geleden, eens eentje had gebruikt. Veel pijn en haren die er half uitgetrokken werden. Veel hoop had ik dus niet. Maar het bleek door de jaren heen aanzienlijk verbeterd. Natuurlijk voelt het nog steeds niet alsof je simpelweg aan het scheren bent maar omdat je dit onder de douche kunt gebruiken, neemt dat al heel veel van de pijn weg. Wat ook heel fijn is, is dat je dit ook kunt gebruiken als scheerapparaat dus als je het wilt testen en het toch niet prettig genoeg voelt, je nog steeds een top scheerapparaat hebt wat je ook kunt gebruiken onder de douche.

Pluspunten

  • Onder de douche te gebruiken
  • Na opladen lang draadloos te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 1984 25-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Niet pijnloos maar effectief

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Silk-epil 5-620 Wet & Dry

Algemene score

7,0
Hij is niet pijnloos maar dat had ik ook niet verwacht.De epilator zit in een stevige doos. Hij wordt geleverd met opzetstukken, een tasje en eenborsteltje. Goede kwaliteit / prijs verhoudingHij doet wat het moet doen, hij maakt de haren mooi kort en hij epileert goed. Hij is niet pijnloos maar dat had ik ook niet verwacht. Hij pakt ook hele kleine haartjes. Ook handig dat je hem onder de douche kan gebruiken.Het enige nadeel vind ik dat de scheerkop / epileerkop smal is zodat je langer bezig bent

Pluspunten

  • Effectief
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • kleine epileerkop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

LindaS 24-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Goed resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Silk-epil 5-620 Wet & Dry

Algemene score

8,0
Mijn ervaring met de Braun Silk-épil 5-620 zijn goed. Ik heb niet eerder een epileer apparaat gehad, maar ben bijzonder blij met het resultaat. Na het epileren voelen de benen al vrij snel zacht en glad aan, een heel verschil met als je alleen scheren gewend bent. Na een aantal keren gebruik blijven de haartjes langer weg. Deze epilator/scheerapparaat is makkelijk in gebruik en het was niet zo pijnlijk als ik dacht. Apparaat ligt goed in de hand, ideaal is ook dat je het onder de douche kunt gebruiken en blijft ook lang opgeladen. Als je voor het eerst gaat epileren, lees wel vooraf goed de gebruiksaanwijzing door.

Pluspunten

  • goed resultaat
  • handig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karin214 18-05-2020
  • Product getest

Fijn apparaat met goed resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Silk-epil 5-620 Wet & Dry

Algemene score

9,0
Wat ben ik blij met dit apparaat ik wilde altijd al iets anders dan alleen scheren omdat die super snel terug komt. Maar ik was altijd bang van dit soort apparaten omdat het meestal pijn deed. Nu met dit apparaat wilde ik het toch proberen, en ik ben blij dat ik de stap heb gezet. De pijn valt echt mee vooral als je het nat doet in het bad. Het apparaat ligt lekker in de hand en is makkelijk schoon te Maken onder de kraan. Ik raad echt iedereen dit product aan

Pluspunten

  • In het water
  • Ligt fijn in de hand
  • Oplaadbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rebecca 16-05-2020
  • Product getest

Geweldig product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Silk-epil 5-620 Wet & Dry

Algemene score

9,0
Ik heb lang getwijfeld of ik de scheermesjes in wilde ruilen voor een epilator. Nu ik deze epilator in gebruik heb, merk ik dat ik dit veel eerder had moeten doen. De haartjes blijven veel langer weg!
In het begin doet het epileren pijn. Na verloop van tijd raakt de huid eraan gewend en wordt de pijn veel minder.
De epilator neemt de haartjes goed mee, waardoor ik niet drie keer over dezelfde plek heen hoef te gaan. Het handige tasje is ideaal om alles gemakkelijk op te bergen.
Ik raad dit product zeker aan!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Haartjes blijven langer weg
  • Verminderde haargroei

Minpunten

  • Pijnlijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Engie 12-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super epilator!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Silk-epil 5-620 Wet & Dry

Algemene score

9,0
Deze epilator epileert je benen heel makkelijk en 'vrijwel' pijnloos. Zelf vind ik het het makkelijkst om nat te epileren. Natuurlijk is epileren nog steeds geen pretje, maar door deze epilator in bad te gebruiken, wordt epileren echt een stuk minder erg. Ik heb voorheen verschillende apparaten gehad en die op verschillende manieren gebruikt, maar dit is veruit de beste! Ik ben er heel blij mee en raad dit apparaat dan ook zeker aan.

Pluspunten

  • Epileert perfect
  • vrijwel pijnloos (voor zover mogelijk)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nikkie82 09-05-2020
  • Product getest

Goed scheerapparaat en epilator!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Silk-epil 5-620 Wet & Dry

Algemene score

8,0
De Braun silk-épil 5-620 is prettig in gebruik. Het apparaat kan gebruikt worden in combinatie met water. Dit maakte het ontharen voor mij minder pijnlijk. Het apparaat ligt verder licht in de hand en heeft een goede batterijduur.

Reageer

Thee 13-04-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Prettig in gebruik en goed resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Silk-epil 5-620 Wet & Dry

Algemene score

8,0
Mijn ervaring met de Braun Silk-épil 5 is goed. Ik ben tevreden over het resultaat: ruim 2 weken gladde benen.
Na meerdere keren epileren, zowel nat (voorkeur) als droog wordt het proces minder pijnlijk. Ook het afwisselen van de 2 snelheden en gebruik van het massage-opzetstuk maken het epileren aangenamer.
Het apparaat is prettig in gebruik, lichtgewicht en geluidsarm.
Voordeel is dat het opladen snel gaat, aangezien de batterij (voor mijn gebruik) redelijk snel kracht verliest.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer