Philips Sonicare DiamondClean HX9352VP - Reviews

Best Reviewed nov 2016 Philips Sonicare DiamondClean HX9352VP
Best Reviewed november 2016
Specificaties
Poetsstand
standaard/clean
Timer
Ja
Laadstation
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 174 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jochems 16-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Fijn systeem, praktisch voor op reis en gewoon cool design!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik gebruik deze tandenborstel nu bijna 2 jaar. Na verschillende Braun tandenborstels toch tot de conclusie gekomen dat het Sonicare systeem van Philips veel fijner werkt. Deze HX9352VP gebruik vooral op reis. Ik vlieg elke week, soms wel 2x, en deze borstel is nu na twee jaar nog steeds betrouwbaar. Ondanks het gooi en smijtwerk met mijn koffer...

De beschermende hoes draagt daar denk ik aan bij. Daarnaast is het gelijk een handige lader. Alhoewel de lader met het glas voor thuis wel veel cooler is :)
De accu houd het zeker een week of 2-3 uit. Alleen wanneer je altijd de tweede stand (extra sterke vibratie/anti tandsteen) dan is het na 2 weken wel op. Omdat de hoes gelijk een lader is, en je altijd wel een USB adapter bij de hand hebt, zit je dan niet op je hotelkamer met een elektrische tandenborstel die ineens niet meer zo elektrisch is.

Het enige minpuntje is dat je niet zo makkelijk de zwarte opzetborsteltjes kunt vinden...

Ik lees in een paar reviews over teleurstellende betrouwbaarheid. Ik kan na bijna twee jaar alleen maar zegen dat hij er nog als nieuw uitziet, de accu duur niet af lijkt te nemen en hij altijd werkt. Ondanks de mishandeling die hij tijdens mijn reizen elke keer weer te verduren krijgt.


PS: nooit gedacht dat ik ooit nog eens een review over een tandenborstel zou schrijven :)

Pluspunten

  • erg fijn poets systeem
  • Betrouwbaar
  • cool design
  • Accu na 2 jaar nog steeds top

Minpunten

  • zwarte opzet borstels lastig te krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia 25-06-2016 Product jaar of meer in bezit

top product

Algemene score

9,5
In het begin even wennen aan het geluid, maar daarna alleen maar fijn en goede resultaten. Zelf heb ik hem dus al een tijdje, nu een zwarte versie gekocht voor mijn man.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Communie12 15-06-2017

Veel te korte levensduur

Algemene score

6,0
Tot vorig jaar de derde (!) Sonicare versleten. Poetsen is er fijn en comfortabel. Borsteltjes wel erg duur.
Echter gaf de Sonicare er de weer de brui aan na drie nieuwe. Garantie beperkt binnen 2 jaar. De verwachte economische levensduur is niet in overeenstemming met de prijs.
Ben overgestapt naar de concurrent.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

RudolphJ 13-06-2017

Fantastisch poetsresultaat, helaas maar van te korte duur

Algemene score

8,0
Een geweldig apparaat dat de tanden daadwerkelijk schoner poetst dan welk alternatief dan ook. Qua gebruiksgemak verre van ideaal: gezien het feit dat de aan/uit knop tegelijkertijd ook als menuknop fungeert om de poetsstand te selecteren kun je het apparaat niet snel (binnen een aantal seconden) aan- en vervolgens weer uitzetten. Je moet dan met die ene knop het complete menu doorlopen alvorens het apparaat uitschakelt. Wat ik kwalijk vind is dat ons apparaat na twee jaar de geest gaf. Het werd keurig onder garantie vervangen, maar nu heeft het vervangende apparaat het binnen 12 maanden opnieuw begeven. En dan blijkt dat Philips geen garantie of coulance meer kent. Al met al een fantastisch apparaat dat gezien de beperkte levensduur erg kostbaar is gebleken. De beperkte levensduur i.c.m. de aanschafprijs is de reden dat ik dit apparaat liever niet aan zou bevelen.
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Tat69 20-04-2017

korte levensduur

Algemene score

6,0
2 tandenborstels gekocht. Beiden na minder dan 2 jaar kapot, maar konden helaas de aankoopbon niet meer vinden. Al na heel kort gebruik (+/- 6 maanden) leek de 'kracht' sterk achteruit te gaan en ging de batterij nog maar zo'n 5 dagen mee.
Inmiddels zijn beide handvatten 'overleden'.
Uiteindelijk dus behoorlijk teleur gesteld voor een pittige prijs.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Sid72 15-04-2017

Na iets meer dan 2 jaar kapot..

Algemene score

6,0
Stoer uitziende tandenborstel. De zwarte borstelkoppen zijn niet/moeilijk te bestellen. Het apparaat is wat onhandig in gebruik: tussentijds uitzetten kan alleen als je alle andere modi doorloopt. Dun handvat en valt snel uit je handen.
Na 27 maanden was het apparaat al kapot. Uiteraard net buiten de garantietermijn.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Anoniem 21-03-2017

Uitstekend

Algemene score

10,0
Dankzij het lezen van reviews, welke meestal lovend zijn, ben ik er ook aan begonnen en het is zo. Deze tandenborstel poetst schoon. Dit werkt!. Even wennen aan het kietel gevoel. Nu weet ik wat Sonicare is.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Michiel 15-03-2017 Product half jaar of langer in bezit

Gaat te kort mee

Algemene score

3,0
In december 2014 mijn eerste exemplaar gehad. Poets prima en is fijn in gebruik, ligt lekker in de hand maar helaas niet erg duurzaam. In juni 2016 was die al stuk. Deze is toen vervangen door Philips, maar helaas de nieuwe is nu (maart 2017) alweer stuk. En Philips zegt nu dat het buiten de garantie is. Dus voor een topmodel heel erg kort. Ik vind het belachelijk kort. Ik ben verbaasd over de vele positieve beoordelingen hier op de site.

Minpunten

  • gaat kort mee

Review criteria:

Goed
Slecht

Reageer

janny2017 20-01-2017

jammer dat deze net na de garantie het niet meer deed

Algemene score

10,0
goede prestatie, alleen jammer dat deze net na de garantie het niet meer deed.
Dan is deze wel erg duur. Totaal 2 versleten, ivm aanschaf een goedkopere sonicare gekozen.
Je merkt dan wel het verschil
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

mjpjbex 07-01-2017

Mooie tandenborstel, poetst erg goed, korte levensduur

Algemene score

4,0
Het is zonder meer de mooiste tandenborstel te koop en poetst erg goed, maar hij is duur in gebruik. Losse borstels zijn duur en de unit zelf gaat veel te kort mee. Nu de 3e, met aarzeling, gekocht. Als deze het ook weer net na de garantie begeeft, dan was dit de laatste Sonicare. Ook niet geheel overtuigd dat de 'single button' goed ontworpen is, tandpastaresten hopen zich na verloop van tijd achter de knop op en maakt bediening lastiger.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

MGRG 25-12-2016

uitstekend

Algemene score

10,0
Hele goede tandenborstel. Is al mijn derde maar voor het eerst een zwarte.. De eerste witte was in 2008. Deze stopte er plots mee en ik kreeg een nieuwe (garantie). De 2e is 2 weken geleden stuk gegaan. na wissel van een borstel scheurde de aansluiting.. Is nog mee te poetsen maar maakt een vreselijke herrie.. Dus een nieuwe besteld...
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Blaatschaap 27-11-2016

Mooi en praktisch!

Algemene score

8,0
De sonicare ziet er mooi uit, wel echt een design voor vrouwen. Het opladen in/via het glas gaat heel handig en staat ook nog eens mooi in de badkamer. Het in gebruik nemen gaat heel eenvoudig. De eerste twee dagen poetsen was het wel een vreemd gevoel in je mond, maar nu ik er aan gewend ben, poetst het super. Volgens het boekje zou de tandenborstel na opladen 3 weken mee moeten gaan. De eerste keer heeft de Sonicare dit gehaald, nu gaat het lampje van de batterij na 2 weken gebruik branden, maar dit is geen probleem voor mij.
De verschillende opties zijn gemakkelijk te kiezen en de timer functioneert prima. Mocht je per ongeluk onder het poetsen de Sonicare uitzetten, dan onthoudt het apparaat waar je gebleven bent en gaat verder met z'n programma.
De Sonicare is gemakkelijk schoon te houden en door het glas geen vieze plakrandjes, die bij mijn oude oral-B wel het geval waren...
Al met al een fijne tandenborstel die je tanden ook echt schoner poetst.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

Louise 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Super schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn in gebruik, de verschillende standen zorgen voor een super schoon gevoel. Design ziet er goed uit. Eerst even wennen is het wel. Pas na 5 dagen kietelde het niet meer tijdens het poetsen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Whitelover 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Maakt de tanden super schoon! Fijn in gebruik, jammer dat de accu's zo snel kapot gaan. Maakt de tanden witter.

Pluspunten

  • Wittere tanden

Minpunten

  • Accuduur

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Bxrt 21-11-2016

Voor mensen die veel reizen,de oplaad/USB reisetui is super

Algemene score

10,0
Voor mijn werk ben ik veel op reis (vlieg 2 tot 4x per week). De fijne elec. tandenborstel laat ik vaak thuis omdat je verschillende stopcontacten hebt in verschillende landen, zware toilettas en geen handige reiscase.

Deze tandenborstel is super door z'n oplaadetui. Ik heb hiervoor verschillende elect. tandenborstels gehad die of een etui hadden die ging scheuren of zo zwaar was dat het niet geschikt was voor handbagage. Philips heeft altijd slimme originele uitvindingen en dit is weer zo ontzettend goed bedacht. De case is licht, is mooi afgewerkt en heeft een USB lader ingebouwd. Het beste ontwerp ooit! De tandenborstel zelf heeft een strak design en staat beeldschoon op je wasbak in een oplaad-glas. Iedereen die op bezoek komt heeft het erover en wil er ook één bestellen.

Ben er heel blij mee, helemaal omdat ik nu in Indonesië gewoon mijn tanden kan poetsen zoals thuis.
Oorspronkelijk gepost op philipsbrand-nl_nl

Reageer

KK 20-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goed

Algemene score

9,0
Friends recommend it to me! This Philips Sonicare electric toothbrush provides optimal cleaning between teeth and along the gumline for improved gum health in just two weeks. And this toothbrush also with Sensitive Mode: Gentle, yet thorough cleaning for sensitive gums. It's quite good for my sensitive tooth

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

RCH 01-11-2016

hoge snelheid, goede accuduur, zeer uitgebreid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze tandenborstel maakt tanden glad, kan zeer snel poetsen, polijsten en nog veel meer. De accu gaat lang mee. De bijgeleverde etui oplader is tof en de oplader met glas is handig.

Reageer

Perez 26-10-2016 Product paar dagen in bezit

mooie product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Very nice product, works very good and easy to use it.
I like the black colour. Very elegant, a bit expensive but at the end you have a good product in your hand.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Danny 13-07-2016 Product paar weken in bezit

Philips sonicare diamondclean black

Algemene score

8,0
Na jarenlang een oral-b electrische tandenborstel te hebben gehad en na het lezen van veel positieve reviews voor deze sonicare tandenborstel gekozen.
Het is aan het begin even wennen omdat de poetsbeweging van deze Philips niet te vergelijken is met de heen en weer draaiende beweging van de oral-B borstel.
Ik heb deze tandenborstel nu 2 weken in gebruik en wil niet meer terug. Vanaf dag 1 al gladdere tanden, de tandenborstel is een heel stuk stiller en lichter van gewicht dan de oral-B. Ik heb hem na aanschaf netjes eerst 24 uur opgeladen en tot nu toe al 2 weken niet hoeven opladen dus de 3 weken die Philips zegt begin ik aardig te geloven.
Klein nadeeltje t.o.v de oral-B is dat de opzetborstels niet duidelijk verschillend zijn de oral-B heeft duidelijk gekleurde ringen om de borsteltjes uit elkaar te houden, op de Philips borsteltjes staan figuurtjes (driehoekje/vierkantje/rondje)
Binnenkort willen we de witte diamondclean aanschaffen voor mijn vrouw.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bee 11-07-2016 Product paar dagen in bezit

Sonicare tandeborstel - prima aankoop

Algemene score

8,0
Fijne tandenborstel. Maakt heel goed schoon. Duurt even voordat je echt aan de slag kunt (24 uur opladen en even wennen), maar is de moeite meer dan waard.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews