Philips Sonicare DiamondClean HX9352VP - Reviews

8,8 Lees 145 reviews
Best Reviewed nov 2016 Philips Sonicare DiamondClean HX9352VP
Best Reviewed november 2016
Specificaties
Poetsstand
standaard/clean
Timer
Ja
Laadstation
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 144 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Louise 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Super schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn in gebruik, de verschillende standen zorgen voor een super schoon gevoel. Design ziet er goed uit. Eerst even wennen is het wel. Pas na 5 dagen kietelde het niet meer tijdens het poetsen.

Review criteria:

Goed
Goed
Whitelover 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Maakt de tanden super schoon! Fijn in gebruik, jammer dat de accu's zo snel kapot gaan. Maakt de tanden witter.

Pluspunten

  • Wittere tanden

Minpunten

  • Accuduur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
KK 20-11-2016 Product paar dagen in bezit

Goed

Algemene score

9,0
Friends recommend it to me! This Philips Sonicare electric toothbrush provides optimal cleaning between teeth and along the gumline for improved gum health in just two weeks. And this toothbrush also with Sensitive Mode: Gentle, yet thorough cleaning for sensitive gums. It's quite good for my sensitive tooth

Review criteria:

Goed
Uitstekend
RCH 01-11-2016

hoge snelheid, goede accuduur, zeer uitgebreid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze tandenborstel maakt tanden glad, kan zeer snel poetsen, polijsten en nog veel meer. De accu gaat lang mee. De bijgeleverde etui oplader is tof en de oplader met glas is handig.
Perez 26-10-2016 Product paar dagen in bezit

mooie product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Very nice product, works very good and easy to use it.
I like the black colour. Very elegant, a bit expensive but at the end you have a good product in your hand.

Review criteria:

Goed
Goed
Danny 13-07-2016 Product paar weken in bezit

Philips sonicare diamondclean black

Algemene score

8,0
Na jarenlang een oral-b electrische tandenborstel te hebben gehad en na het lezen van veel positieve reviews voor deze sonicare tandenborstel gekozen.
Het is aan het begin even wennen omdat de poetsbeweging van deze Philips niet te vergelijken is met de heen en weer draaiende beweging van de oral-B borstel.
Ik heb deze tandenborstel nu 2 weken in gebruik en wil niet meer terug. Vanaf dag 1 al gladdere tanden, de tandenborstel is een heel stuk stiller en lichter van gewicht dan de oral-B. Ik heb hem na aanschaf netjes eerst 24 uur opgeladen en tot nu toe al 2 weken niet hoeven opladen dus de 3 weken die Philips zegt begin ik aardig te geloven.
Klein nadeeltje t.o.v de oral-B is dat de opzetborstels niet duidelijk verschillend zijn de oral-B heeft duidelijk gekleurde ringen om de borsteltjes uit elkaar te houden, op de Philips borsteltjes staan figuurtjes (driehoekje/vierkantje/rondje)
Binnenkort willen we de witte diamondclean aanschaffen voor mijn vrouw.

Review criteria:

Goed
Goed
Bee 11-07-2016 Product paar dagen in bezit

Sonicare tandeborstel - prima aankoop

Algemene score

8,0
Fijne tandenborstel. Maakt heel goed schoon. Duurt even voordat je echt aan de slag kunt (24 uur opladen en even wennen), maar is de moeite meer dan waard.

Review criteria:

Goed
Goed
Marcel de Winter 06-07-2016 Product paar dagen in bezit

mooietanden

Algemene score

7,5
super schone tanden. alleen vervelend dat de borstel niet onder de douch mag worden gebruikt. de standen zijn niet makkelijk te veranderen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Esther 05-07-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer fijne tandenborstel

Algemene score

8,5
Overgestapt van oral b naar sonicare. Het poetst anders maar vind hem zeer fijn in gebruik. De meerdere opties zijn erg handig. Opladen in het glas en dan bijna pas na drie weken weer te hoeven opladen is zeker een pluspunt. Je krijgt een mooi hoesje erbij om je tandenborstel mee te kunnen en tevens te kunnen opladen onderweg. Ik ben super enthousiast

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Petra 02-07-2016 Product paar dagen in bezit

Superschoon

Algemene score

9,0
Mijn tanden zijn nu enorm glad vergeleken bij mijn vorige elektrische tandenborstel. Het leek na 1 keer poetsen alsof mijn tanden witter waren geworden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Davey 30-06-2016 Product paar weken in bezit

Zeker een van de beste in zijn soort.

Algemene score

9,0
Deze tandenborstel is net zo fijn als hij eruit ziet. In alles lijkt hij perfect te zijn... tandenpoetsen is geen straf meer. Ontzettend schoon gevoel en een plaatje in de badkamer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Daantje 29-06-2016 Product paar dagen in bezit

Philips Diamond clean

Algemene score

9,0
Complimenten van mijn tandarts op een week al duidelijk verschil met vorige tandenborstel. Meer plaque verwijderd, tanden voelen gladder aan. Geen bloedend tandvlees.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
AM 28-06-2016 Product paar dagen in bezit

Philips Sonicare DiamondClean

Algemene score

9,0
Ontzettend fijne elektrische tandenborstel. Heb echt het idee dat mijn tanden veel schoner zijn en mijn tandvlees zacht gemasseerd wordt. Een leuke bijkomstigheid is het design. Echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Martijn 26-06-2016 Product paar dagen in bezit

Superieure tandenborstel

Algemene score

10,0
Ter vervanging van een concurrerend tandenborstelmerk een Philips Sonicare Diamondclean gekocht - wat een verschil! Degelijk, licht, stil, met een stijlvolle manier van opladen en een reisetui dat ook de accu vult. Handig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
toothbrusher 25-06-2016 Product paar dagen in bezit

Nice design

Algemene score

9,0
Like the design of this SKU,and it is quite user friendly. The black one and pink one have good color. However it might be overpricing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Claudia 25-06-2016 Product jaar of meer in bezit

top product

Algemene score

9,5
In het begin even wennen aan het geluid, maar daarna alleen maar fijn en goede resultaten. Zelf heb ik hem dus al een tijdje, nu een zwarte versie gekocht voor mijn man.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Martijn 25-06-2016 Product paar dagen in bezit

Na 2 jaar gaan de tandenborstels kapot

Algemene score

7,5
Na 2 jaar gaan de tandenborstels kapot , ik gebruik ze graag maar zou het fijner vinden als ze wat langer mee zouden gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
LTU 24-06-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne tandenborstel

Algemene score

9,0
Een tijdje op proef gehad deze tandenborstel en deze presteerde voorbij mijn verwachtingen. Jarenlang gepoetst met de elektrische tandenborstel van het andere merk, maar de Sonicare Diamond Clean Black Edition gaf een schoner eindresultaat. Na deze proeftijd heb ik dezelfde Sonicare aangeschaft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Robert 24-06-2016 Product paar dagen in bezit

beoordeling tandenborstel soniccare

Algemene score

9,0
apparaat is heel fijn in gebruik tanden worden voelbaar schoner ook licht het toestel heel fijn in de hand.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Sven 24-06-2016 Product paar dagen in bezit

Helemaal Top

Algemene score

10,0
Top ding zowel in gebruik als in vormgeving! Het glas staat chique op het nachtkastje, het reisdoosje heb ik nog niet hoeven gebruiken maar ziet er ook super degelijk uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews