Philips AirFloss HX8255 - Reviews

8,0 Lees 111 reviews
Best Reviewed okt 2013 Philips AirFloss HX8255
Best Reviewed oktober 2013
Specificaties
Poetsstand
grondige reiniging, refresh
Laadstation
Ja
Elektrische flosser
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 111 reviews

8,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

b.h. van der Horst 30-10-2016 Product paar dagen in bezit

als ie het doet, werking goed

Algemene score

1,0
als ie het doet is de werking goed. al een defect na een dag of zeven. de tweede al defect na vijf dagen!!!!!! Puur mechanisch probleem

Review criteria:

Voldoende
Slecht
pauljacobus 09-08-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Na enkele maanden intensief gebruik - 2 personen 2 x per dag - geen problemen geconstateerd. Dat hoort natuurlijk ook, maar toch. De airfloss gaat ook mee op vakantie want het is een handzaam apparaat. Als je alleen airflosst (naast gewoon poetsen) dan loop je nog wel de kans dat niet alles weg is gepoetst, dus ik gebruik ook af en toe nog interdental borsteltjes.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
woske 09-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Erg handig in gebruik, lekker fris in combinatie met mondwater. Daar waar de tanden erg dicht tegen elkaar zitten heeft het apparaat wel moeite er tussendoor te spuiten. Al met al ben ik erg tevreden over deze aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
R.P. Rotscheid 09-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
voldoet volledig aan de verwachtingen.
Goede prijs-kwaliteitsverhouding; modern design en frisse kleuren.

Review criteria:

Goed
Goed
Berisha1961 08-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Zeer tevreden met uw product, gebruik hem dagelijks en resultaat is duidelijk zichtbaar. Philips heeft een goed product geleverd wat duidelijk beter werkt van flossen en tandenstokers

Review criteria:

Goed
Goed
colette83 30-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
prima apparaat, werkt goed. enige min puntje...het reservoir zou groter mogen. je moet m namelijk na iedere keer gebruiken opnieuw bijvullen.

Review criteria:

Goed
Goed
Hannekeloos 30-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Philips airfloss is een prima toevoeging op je dagelijkse mondhygiëne. Apparaat is makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Erna 1959 27-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Het verwijderd goed tussen de tanden en verzorgd het tandvlees om zodanig in een betere conditie te komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Flosser48 27-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
De Airlosser werkt goed en gemakkelijk. Het verwijdert resten tussen tanden en kiezen erg goed. Het apparaat overtreft mijn vewachtingen. Het laden gaat ook snel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Niels_23 22-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Eenvoudig in gebruik en direct resultaat. Hopelijk op lange termijn een beter en gezonder tandvlees.

Review criteria:

Goed
Goed
Patrick Tank 22-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
goed apparaat voor het verwijderen van resten. misschien is de top iets fragiel. maar tot nu toe geen problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Laur 22-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Flossen met dit apparaat is gewoonweg leuk! De straal water en lucht voelen prettig aan en het gebit na reiniging is écht schoon. Het verwijdert zeker zo veel als tandenstokers.
Het apparaat blijft lang opgeladen.
Enige nadeel is het kleine waterreservoir, iedere reinigingsbeurt even bijvullen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Linne50 20-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Superfijn apparaat! Hoorde pas later van jullie cashback actie, heb helaas de verpakking met streepjescode weggegooid. Hoop dat dat geen probleem is.

Review criteria:

Goed
Goed
pammy 18-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Uitstekend apparaat. Werkt verbluffend goed. Wil hem nu al niet meer missen. Maakt de tanden bijzonder goed schoon. Ik zou hem aan iedereen willen aanraden. Ook heel prettig dat er extra accessoires bijzitten en een tasje om hem op reis mee te nemen. Ik adviseer om mondwater te gebruiken. Is ook lekker fris.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Claudiajazz 16-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,5
Super fijn apparaat je bent met een paar seconden klaar en merkt net een paar dagen al verbetering. Super ik wil nooit meer zonder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Paul24601 13-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,0
Gebruiksgemak is goed, want je bent snel klaar op de dagen waarop je niet met draad flost. Het reservoir mag wel wat groter. Apparaat zit stevig in elkaar en de batterij gaat lang genoeg mee. Kan de aan/uit knop wel missen, die zit ook niet op mijn tandenborstel. Lijkt me hier dus ook niet nodig.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Frank12 11-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Het verwijderen van de spuitmond gaat niet soepel. Verder werkt de Airfloss snel en makkelijk. Zeker een aanrader door de cashback-actie van Philips!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Frank12 11-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Werkt snel en simpel. Het enige wat niet soepeltjes gaat, is het verwijderen van het spuitmondje. Daar is wat kracht voor nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
ds_apache 09-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Gemakkelijker en minder pijnlijk dan flossen of stokeren, maar wel hetzelfde resultaat. Eerste dag licht bloedend tandvlees, dag twee al minder en dag drie niet meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
gvandenheuvel 08-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ik vind het waterreservoir wat klein.Verder een gebruiksvriendelijk en naar het lijkt kwalitatief uitstekend produkt(heb het echter pas 3 dagen in gebruik en kan dus nog niet volledig beoordelen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Toon meer reviews