Russell Hobbs Colours Plus - Reviews

Best Reviewed okt 2018 Russell Hobbs Colours Plus
Best Reviewed - oktober 2018
Specificaties
Kleuren
rood, zwart, roestvrijstaal
Type/soort
broodrooster

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 120 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Colours Plus op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 25-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Perfect broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
Ik heb de broodrooster nu enkele maanden in huis.

In een woord: Perfect.

Lange sleuven. Ook een flinke snee brood kan er helemaal in. Ook zijn ze breed genoeg voor een tostie.
Sleuven zijn ook breed genoeg voor een tosti.
Flink vermogen. Werkt snel.
Opwarmroostertje. Verrassend handig om broodjes even op te warmen.

Pluspunten

  • Lange sleuven
  • Brede sleuven
  • Ontdooifunctie
  • Fiks vermogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tessa 14-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Leuke broodrooster!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
Leuke retro blauwe broodrooster! Werkt goed en er zijn verschillende standen in te stellen qua warmte.

Pluspunten

  • Ziet er leuk uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wim B 14-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke ochtendstart

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Gekocht nadat ons vorige rooster (ander merk) het weer eens niet deed. De Russellhobbs werkt prima en laat zich goed regelen.
De verhouding prijs/kwaliteit is prima. Kortom...een topkeuze.
Elke ochtend een heerlijke start van de dag met geroosterde boterhammen en natuurlijk ...koffie.

Pluspunten

  • goed regelbaar
  • goed resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

naH 14-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed geroosterd brood, stijlvol apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Na wat inregelen perfect geroosterd brood. Droger brood wat korter, verser wat langer.
Stijlvol apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Ita 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Broodrooster

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
De broodrooster heeft een mooie kleur, en is bovendien ook erg praktisch. De sleuven zijn zeker niet te klein

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Aart Romijn 10-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede werking, heerlijke broodjes, mooi uiterlijk

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
broodjes worden aan beide kanten helemaal bruin, heerlijke knapperig, handig zo'n rekje voor broodjes, mooi uiterlijk

Minpunten

  • iets te kort snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter 10-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, stevig en veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Een mooie broodrooster, werkt goed. Maar vooral erg fijn is de grotere opening zodat er ook ander brood in past dan alleen maar casino brood. In Nederland zijn we meer gewend dan alleen vierkante sneetjes brood.

Pluspunten

  • formaat opening
  • ontwerp
  • Stevigheid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Robert 10-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design met solide materialen en snelle werking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
Gekozen voor deze rooster ivm alle positieve reviews. Het design is mooi (ook in het echt) mooie solide materialen. De roosterduur is lekker kort en de sleuven zijn mooi lang en breed zodat alle soorten en maten brood er in past.

Pluspunten

  • design
  • werking

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cornelia 08-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooi uitgevoerd apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
Heb deze broodrooster gekozen op de retro uitstraling. Ook de degelijkheid vond ik erg belangrijk.
Ben er erg blij mee. Nog mooier en degelijker dan ik verwacht had. Omdat hij zo mooi is krijgt hij zeker een plekje in het zicht. In gebruik ook erg eenvoudig. En de ontdooi stand zal ik zeker regelmatig gaan gebruiken.
Een mooi product van Russell Hobbs.

Pluspunten

  • gebruiksvriendelijk
  • ontdooi stand
  • retro uitstraling

Minpunten

  • nog niet gevonden en hoop dat het zo blijft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. De Abreu 08-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Gemakkelijk in gebruik. Roosteren van bevroren brood gaat prima. En het warmhoud/warm maak rooster was aansprekend.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jasmina 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Broodrooster flame red

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Mooie rode retro kleur, goede kwaliteit. Je krijgt waar voor je geld. Prijskwaliteit is goed. Past mooi in de keuken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sabine 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vintage broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
De broodrooster werkt precies zo als je van een broodrooster mag verwachten, hij roostert, ontdooit en verwarmt broodjes die je op een rekje boven de broodrooster kunt plaatsen. Daarnaast ziet hij er ook nog vrolijk rood uit. In de winkel heb ik nog staan dubben of ik misschien voor die andere mooie ijsblauwe kleur zo gaan.

Pluspunten

  • roostert perfect
  • ontdooit goed
  • ziet er schitterend uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Meijering 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design. Goede kwaliteit

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Apparaten van Hobbs zijn geweldig. Wij hebben er al diverse gekocht. Broodrooster voldoet ook zoals verwacht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oz 06-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuk ding

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
Het apparaat is nogal prominent aanwezig op onze eettafel dus de vorm is voor ons van belang. De meeste andere apparaten zien er steriel en onaantrekkelijk uit. Vandaar deze keuze. Apparaat functioneert verder goed. Zeker gezien de prijs

Pluspunten

  • Oogt aantrekkelijk
  • Functioneert goed
  • Redelijke prijs

Minpunten

  • Niet super-degelijk
  • Er kunnen geen broodjes in, alleen erop

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Loek 05-12-2018
  • Product gekocht

Design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
Deze broodrooster mag dan wel basic zijn, ziet er best wel leuk uit en is solid omdat ie gemaakt is van goede materialen

Reageer

Danny 02-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

lekker snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Mooie broodrooster In het rood past deze mooi bij de rest van onze keuken apparaten. De brood rooster is makkelijk schoon te maken met het opvangbakje en roostert het brood super snel een echte aanrader

Pluspunten

  • Snel
  • Makkelijk schoon te maken
  • mooi design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel en simpel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Snelle en eenvoudige broodrooster. Geen overbodige poespas. Er passen veel soorten brood in. Ziet er goed uit, al is dat natuurlijk een kwestie van smaak.

Pluspunten

  • Snel
  • Eenvoudig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rik Koppelle 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er mooi uit

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
Ziet er mooi uit en goede prijs, goed geholpen bij Mediamarkt door vriendelijke verkoper. Snel geregeld alles.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Brede sleuven voor 2 broodjes en snel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Prima broodrooster hier passen tenminste de grotere pitta broodjes in en zijn in een mum van tijd klaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joel 29-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fancy

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving, prettig dat het rekje erboven op zit. Passen ook groter boterhammen in. Goed ook dat er onderin een lade zit om kruimels weg te gooien.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews