Russell Hobbs Colours Plus - Reviews

Specificaties
Kleuren
rood, zwart, roestvrijstaal
Type/soort
broodrooster

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 43 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anthony4706 25-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Doet wat die moet doen gewoon goed. Staat mooi in de keuken en op de ontbijttafel. Schoon houden wordt vergemakkelijkt door de lade waar de kruimels in opgevangen worden.
Wordt alleen wel erg warm aan de buitenkant.

Pluspunten

  • Prijs/prestatie
  • Goede afwerking

Minpunten

  • Buitenkant wordt wel erg warm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nel 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie look, snel broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
stond in een test als goed product en is ook mooi om te zien. Met de cashback-actie van Russell Hobbs van 10 euro is de prijs trouwens ook heel aantrekkelijk.

Pluspunten

  • mooi apparaat (rood) om te zien
  • zeer snel opgewarmd
  • niet duur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Y.Coenegracht 23-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

snel geroosterde boterham

Algemene score

8,0
product is gekozen vanwege goede prijs/kwaliteitverhouding van deze broodrooster. Opzetstuk is handig voor roosteren van broodje of stukje stokbrood. We wilden deze broodrooster ook graag in de rode kleur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Guti 19-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snelle toaster

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vandaag deze toaster gekocht, en natuurlijk gelijk getest. Toast snel, en egaal, perfect! De looks zijn mooi, past mooi in de keuken. We hebben de storm grey, fijne neutrale kleur maar de andere modellen zijn ook mooi als je wat meer kleur in je keuken wil hebben. Waar het om gaat is dat deze toaster goed doet wat hij moet doen... en dat doet ie!

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Snelle toast tijd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Freek 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat heeft een mooi design, is in vele hippe kleuren leverbaar. Volgens de instructies kent het een korte opwarmtijd en is snel en correct geleverd. Aandachtspunt is het korte snoer dat standaard is, dit zorgt ervoor dat het niet overal plaatsbaar is.

Pluspunten

  • design
  • kruimel lade
  • breedte openingen

Minpunten

  • lengte snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elise 17-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat heeft een mooie kleur en voelt degelijk aan. Hij is makkelijk in gebruik en toast mooi gelijkmatig bruin.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans V 15-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

snel

Algemene score

8,0
Gemakkelijk te bedienen doet zijn werk snel en goed een paar weken in huis mooie getoost fijne tooster

Pluspunten

  • snel
  • mooi getoost

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

broodroosterman 14-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxueus ontwerp

Algemene score

9,0
Heb dit product gekocht vanwege de looks. Erg stijlvol en in een mooie kleur. Bouwkwaliteit is uitstekend en beschikt over de gewenste functies en meer.

Pluspunten

  • Geweldige looks
  • Degelijke build quality
  • Praktische functies

Minpunten

  • Prijs mag natuurlijk altijd lager

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amanda K 13-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede broodrooster voor een goede prijs!

Algemene score

10,0
Werkt prima. Heb deze broodrooster van 1,5 maand en gebruikt heel vaak. Geen problemen met gebruik, doet wat moet doen. Past voor elke soort van brood. Ik beveel zeker dit product aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emmetje B 12-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design, goede breedte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Breedte waar brood in moet is perfect, mooi retro design, mooie grijze kleur, dik tevreden, veel mogelijkheden

Pluspunten

  • Mooi design

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M.J.Jager 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een ruime opening voor alle boterhammen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
In november 2017 heb ik op basis van uitmuntende reviews deze broodrooster gekocht voor vrienden. Zij zijn er zo enthousiast over, dat ik voor onszelf ook deze gekocht heb.

Reageer

Jet 11-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

hele fijne mooie broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind deze broodrooster heel handig omdat hij zo'n grote opening heeft waar je desnoods een forse plak stokbrood in kunt doen. Ook de kleur is fijn. Wij roosteren er dagelijks ons brood mee, dus hij moet op het aanrecht staan, maar daar staat hij dan ook prachtig .

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Steef 06-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Broodrooster Russel Hobbs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed werkende broodrooster met mooi design. Handige ontdooi functie en warmhoud roostertje.
Zo eet je snel een heerlijk goed geroosterd broodje!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

sylvia 04-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

broodrooster

Algemene score

10,0
ik heb deze aangeschaft omdat ik er nog geen had.
en het moet een rode zijn ivm een rode keuken.
super machine gelijk getest toen ik er mee thuis kwam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arno 02-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs en kwaliteit verhouden zich erg goed. En een juweeltje op het aanrecht. Lekker toast, goed knapperig!

Pluspunten

  • ontwerp
  • prijs
  • makkelijk te bedienen
  • prima schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eveline Wiarda - Rosen Jacobson 01-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe uitvoering van klassiek model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat de veer van de eerdere broodrooster van R&H na jaren intensief gebruik het begaf, hebben we gekozen voor een vervanger. Omdat de (later aangeschafte) bijpassende tostiklemmen van het vervangen apparaat door frequent gebruik ook een meerwaarde hebben, is bij de nieuwe aanschaf hetzelfde type broodrooster met de bijbehorende maatvoering leidend geweest. De nieuwe versie heeft een toegevoegd snufje: de hendel kan omhoog worden geschoven om te zien hoe ver het is gesteld met het "roosteren" zonder dat het ingestelde programma wordt onderbroken. Opmerking:

Duidelijk(er) geluid bij het loslaten van de veer en het opspringen van de toast. Dit hoeft geen minpunt te zijn maar valt wel op. De broodjeswarmer hebben we nog niet gebruikt, maar is een leuke accessoire!

Nog vergeten toe te voegen: Het snoer in deze nieuwere versie is een stuk korter, voor een flexibel gebruik TE KORT!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rhreviews 24-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi vormgegeven broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Precies het broodrooster dat ik zocht, niet te groot, maar ook niet te klein. Daarnaast past de mooie rode kleur goed in het interieur. Zelfs nog één gekocht om kado te doen.

Pluspunten

  • Niet te groot
  • Mooi rood

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan 24-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design Broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stijlvolle uitvoering, op aanraden van broer aangekocht. Ben er nu al tevreden over!

Pluspunten

  • Design

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Lisa 22-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie broodrooster, alleen iets te kort snoer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
snoer is iets te kort, maar voor de rest doet hij wat hij moet doen en wordt het brood mooi egaal geroosterd.

Pluspunten

  • maakt brood egaal bruin
  • verschillende standen

Minpunten

  • snoer is te kort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans 16-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

onze nieuwe aanwinst "de broodrooster!!!"

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
eerste weekend gebruikt nadat onze broodrooster van tefal het na 32 jaar begeven had. we hebben daarom het volste vertrouwen erin dat deze broodrooster het ook zo lang gaat volhouden.

Pluspunten

  • geeft een heerlijke goede bruining
  • is snel klaar

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews