Russell Hobbs Colours Plus - Reviews

Best Reviewed jan 2019 Russell Hobbs Colours Plus
Best Reviewed - januari 2019
Specificaties
Kleuren
crème
Vermogen
1100 watt
Type/soort
broodrooster

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 187 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Colours Plus op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 25-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Perfect broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
Ik heb de broodrooster nu enkele maanden in huis.

In een woord: Perfect.

Lange sleuven. Ook een flinke snee brood kan er helemaal in. Ook zijn ze breed genoeg voor een tostie.
Sleuven zijn ook breed genoeg voor een tosti.
Flink vermogen. Werkt snel.
Opwarmroostertje. Verrassend handig om broodjes even op te warmen.

Pluspunten

  • Lange sleuven
  • Brede sleuven
  • Ontdooifunctie
  • Fiks vermogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BigPoit 04-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Snelle broodrooster

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

7,0
Nu een paar maanden in gebruik. Het is een snelle broodrooster. Ik vind 'm mooi. Minpuntje is wel dat ie aan de uiteinden niet gelijkmatig bruint. Deze verbranden snel.

Pluspunten

  • snel
  • ontdooifunctie
  • ziet er goed uit
  • je kan tussendoor even checken

Minpunten

  • niet gelijkmatige bruining
  • klein snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

richard 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
erg mooi design, lijkt op een ouderwetse broodrooster. Het brood past er goed in en hij doet wat hij moet doen nl. brood roosteren.

Pluspunten

  • brood past er goed in.
  • mooi design.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mariet 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie vorm en kleur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
mooie vormgeving ,kleur. Een aanwinst voor mijn keuken. Het geroosterde brood smaakt super. lekker met jam, maar ook met kaas enz.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • snel
  • mooi vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Berghs 06-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte broodrooster met lange brede sleuven.

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Ik heb deze broodrooster gekocht omdat er een snee brood er geheel n past.
Bij de meeste roosters steekt het brood er half boven uit en dan moet je 2 keer roosteren.

Deze is compleet. Opvangbak kruimels dus ook geschikt voor tosties.
En nog een roostertje voor broodjes op te warmen, al denk ik niet dat we dat veel gaan gebruiken.

Pluspunten

  • lange en brede sleuvel
  • Veel vermogen
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Loes 22-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving en mooi geroosterde broodjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
Vooral de vormgeving, de kleurbeige ,mooie retro kleur en de reviews waren heel goed.
En de roosterresultaten zijn ook prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Masterteun 22-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Juweeltje in de keuken. Mooie combinatie van chroom en dieprood. Werkt perfect. En grote opening voor brood. Geen negatieve ervaringen.

Pluspunten

  • stijlvol
  • werkt goed
  • grote opening voor brood

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brenda 17-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Ik zocht al een tijdje een broodrooster met een mooi design en betalbaar.

Pluspunten

  • Design
  • Hoog qualiteit
  • Makkelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maria 16-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed in gebruik en onderhoud

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
Snel en knapperig zowel gewoon als ontdooit en broodjes zijn knapperig zelfs broodjes op roosterbmet iets er in en ik kan u het aanraden daar dit de beste toastrooster is daar ik vele gehad hebzon ook ik gebruik hem regelmatig en met deze actie is hij nog meer dan super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bennie 14-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Strak vormgegeven broodrooster

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
Door de strakke vormgeving en retro blauwe kleur is dit broodrooster een echte eyecatcher in onze keuken.

Pluspunten

  • werkt snel
  • opzet stuk

Minpunten

  • snoerlengte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

IvG 13-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat voor op het aanrecht

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Ik rooster elke dag brood dus wilde graag een broodrooster die mooi genoeg was om op het aanrecht te laten staan. Dat vind ik zeker het geval bij dit broodrooster. Genoeg ruimte voor twee boterhammen, maar neemt niet veel ruimte in op het aanrechtblad en ziet er gezellig en mooi uit. Roostert prima. De ontdooifunctie nog niet uitgeprobeerd.

Pluspunten

  • mooi design
  • niet te groot

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Diego 12-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke ontbijtjes

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
Erg mooi design een ook nog eens praktisch. Het broodrooster is handig in gebruik door zijn verschillende standen (ook ontdooien). Tevens heeft het broodrooster een handige lade om de kruimels te verwijderen.

Wij genieten elke ochtend van een heerlijk ontbijtje!

Pluspunten

  • Lade om broodkruimels te verwijderen
  • Het design
  • Ontdooi stand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hennie 12-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fantastisch, handig en bijzonder mooi is

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
de retrolook , de creamy kleur maar zeker ook vanwege het werk wat erg goed beoordeeld is door anderen.
erg goed passend bij dezelfde kleur waterkoker .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucinda 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit en staat erg mooi op het aanrecht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
Goede kwaliteit, de mooie kleur staat leuk op het aanrecht en past mooi bij mijn andere apparaten van Russel Hobbs. En ook niet onbelangrijk je hebt lekker snel een heerlijk geroosterd broodje.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MM 08-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi rood broodrooster met eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
Roostert goed en snel, is eenvoudig te bedienen en ziet er prachtig uit. De gleuven zijn wat langer dan die van de meeste kleine broodroosters, zodat er ook groter brood inpast. Een gewone boterham kan er zowel staand als liggend in. Prettig is dat je het roosteren kan onderbreken met een druk op de knop. Minpunt is het veel te korte snoer. Het rooster moet dan ook vlak naast het stopcontact staan.

Pluspunten

  • knop om roosteren te onderbreken
  • ontdooifunctie
  • ook grote boterham past
  • kruimellade

Minpunten

  • erg kort snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Lisanne 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie kleur en sleuven lang genoeg

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
Deze broodrooster geef ik cadeau. Zelf heb ik deze ook al een tijdje. Door de goede ervaring durf ik deze ook cadeau te doen! Mooie kleur, voelt degelijk aan en de sleuven zijn lang genoeg voor diverse soorten brood.

Pluspunten

  • kleur
  • lange sleuven
  • bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cees Coenen 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk weer een lekkere toast!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
Niet iedere broodrooster mag wat mij betreft 'broodrooster' op de doos zetten. Russell Hobbs mag dit wat mij betreft met hoofdletters. Wat een superfijne BROODROOSTER is dit. Allereerst is het brood gewoon goed geroosterd, krokant en smaakvol. Maar ook de vormgeving is gewoon goed. Mooie ronding, niet groot en een gave kleur. Brood gaat er makkelijk in.. en belangrijk: ook uit!

Pluspunten

  • warmte
  • vormgeving

Minpunten

  • niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Birgitta 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

snel klaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Een mooie snelle broodrooster geweldig!!! mooi vorm gegeven kleur past overal bij en handig in gebruik

Pluspunten

  • styling
  • snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ine 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eindelijk een broodrooster waar het brood goed in past

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
De broodrooster ziet er mooi uit. Fijn dat je tussentijds kunt kijken hoe de toast eruit ziet, zonder dat de cyclus wordt doorbroken. Het allerfijnste is dat we nu (na lang zoeken) eindelijk een broodrooster hebben gevonden waar een snee brood volledig in past zodat deze egaal geroosterd kan worden. Ik heb m pas net gekocht en pas een keer gebruikt, maar ben vooralsnog enthousiast.

Pluspunten

  • Brood past er goed in
  • Tussentijds kun je kijken hoe de toast eruit ziet
  • Ziet er mooi uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jak 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Simpel maar doeltreffend én mooi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
Duidelijk broodrooster; doet wat het moet doen zonder poespas voor een mooi berrag en ziet er mooi uit.
Als zelfsnijders van brood passen onze stevige boterhammen er prima in.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Geen onnodige toeters en bellen
  • Brede opening voor fatsoenlijke boterhammen.

Minpunten

  • Wel heeeel kort snoertje.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews