Russell Hobbs Colours Plus

Best Reviewed jan 2020 Russell Hobbs Colours Plus
Best Reviewed - januari 2020
Specificaties
Kleuren
crème
Vermogen
1100 watt
Type/soort
broodrooster

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 235 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Colours Plus op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BigPoit 04-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Snelle broodrooster

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

7,0
Nu een paar maanden in gebruik. Het is een snelle broodrooster. Ik vind 'm mooi. Minpuntje is wel dat ie aan de uiteinden niet gelijkmatig bruint. Deze verbranden snel.

Pluspunten

  • snel
  • ontdooifunctie
  • ziet er goed uit
  • je kan tussendoor even checken

Minpunten

  • niet gelijkmatige bruining
  • klein snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Peter 25-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Perfect broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
Ik heb de broodrooster nu enkele maanden in huis.

In een woord: Perfect.

Lange sleuven. Ook een flinke snee brood kan er helemaal in. Ook zijn ze breed genoeg voor een tostie.
Sleuven zijn ook breed genoeg voor een tosti.
Flink vermogen. Werkt snel.
Opwarmroostertje. Verrassend handig om broodjes even op te warmen.

Pluspunten

  • Lange sleuven
  • Brede sleuven
  • Ontdooifunctie
  • Fiks vermogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

richard 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
erg mooi design, lijkt op een ouderwetse broodrooster. Het brood past er goed in en hij doet wat hij moet doen nl. brood roosteren.

Pluspunten

  • brood past er goed in.
  • mooi design.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Berghs 06-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte broodrooster met lange brede sleuven.

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Ik heb deze broodrooster gekocht omdat er een snee brood er geheel n past.
Bij de meeste roosters steekt het brood er half boven uit en dan moet je 2 keer roosteren.

Deze is compleet. Opvangbak kruimels dus ook geschikt voor tosties.
En nog een roostertje voor broodjes op te warmen, al denk ik niet dat we dat veel gaan gebruiken.

Pluspunten

  • lange en brede sleuvel
  • Veel vermogen
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

consument 05-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een broodrooster waar een normale boterham in past!

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
Na best lang zoeken een broodrooster gevonden waar een normale boterham in past. Ik begrijp niet dat fabrikanten niet kunnen bedenken dat je meer dan alleen casinobrood wil roosteren... Hij ziet er goed uit en werkt naar behoren. Het snoer is eigenlijk te kort (1m max).

Pluspunten

  • past een normale boterham in
  • 2 slots
  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • snoer erg kort

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Loes 22-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving en mooi geroosterde broodjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
Vooral de vormgeving, de kleurbeige ,mooie retro kleur en de reviews waren heel goed.
En de roosterresultaten zijn ook prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mariet 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie vorm en kleur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
mooie vormgeving ,kleur. Een aanwinst voor mijn keuken. Het geroosterde brood smaakt super. lekker met jam, maar ook met kaas enz.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • snel
  • mooi vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Norma 17-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

zeer compleet broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Prachtig design
Heel fijn dat er grote sneden brood inpassen
Rekje heel handig om even iets op te warmen, bv tacoschelpen

Pluspunten

  • geschikt voor grote sneden brood
  • prachtig design
  • handige ontdooifunctie
  • multifunctioneel rekje voor opwarmen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petnas 15-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

petnas

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
mooie vormgeving.
Juiste kleur.
Kwaliteitsproduct.
Goede kwaliteit / prijs verhouding .
leuke actie met de €10,-- cashback

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • makkelijke bediening

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Patrick 13-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie, goed werkende broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
Mooi uitziende broodrooster die goed doet waar hij voor bedoelt is: het mooi en egaal roosteren van brood. Tevens handige rekje om broodjes te verwarmen die niet geroosterd dienen te worden.

Pluspunten

  • Roostert mooi egaal
  • Roostert snel
  • Handmatig onderbreken van roostere

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Edgar 08-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooi broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Broodrooster ziet er heel mooi uit, is een blikvanger in de keuken.
Hij verwaarmd het brood heel snel

Pluspunten

  • mooie rode kleur
  • verwarmd heel snel

Minpunten

  • te korte snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

michvdd 07-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Plezant retro broodroostertje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
Leuke retro look voor een aardig prijsje! Werkt volledig zoals verwacht en de kleur past zelfs bij ons Nespresso machine (fel rood).

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Thierry 06-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfekt geroosterd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
prijs kwaliteit een topper, heel handig voor bagels te roosteren met bijhorende rooster , mooi design voor in onze keuken.
ook de mogelijkheid om je brood effe te liften om te controleren tijdens het bakken is superhandig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ivo 06-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Mooi en goed apparaat wat doet wat het moet doen, brood roosteren.
Extra handig is dat je meerdere soorten brood kan roosteren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Victor 06-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie look!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
De broodrooster warmt snel op en heeft een mooie vormgeving maar de broodrooster ziet er niet alleen prachtig uit, maar doet ook wat wordt beloofd, namelijk sneller roosteren. Fijn ook dat je tussendoor, zonder het 'programma' te onderbreken kan kijken hoe bruin de boterhammen zijn!

Pluspunten

  • warmt snel op
  • prachtige look

Minpunten

  • korte snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

beau 05-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie rode broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
Ik wilde al een tijdje een broodrooster en deze leek mij zowel van goede kwaliteit te zijn, ziet er mooi uit en was niet te duur

Pluspunten

  • Prijs
  • Design
  • twee gleuven

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Rober 05-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Broodrooster

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Mooie en leuke vormgeving. Doet wat het moet doen. Snelle levering. En nog als bijkomstigheid een leuke cashback.

Pluspunten

  • Mooie vorngeving
  • Redelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 04-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Mooie broodrooster die supersnel zijn werk doet, gemakkelijke bediening en ook gemakkelijk te reinigen dankzij het kruimelbakje. Meerdere mogelijkheden, broodjes verwarmen, brood ontdooien. Aanrader.

Pluspunten

  • koude buitenzijde
  • snel roosteren

Minpunten

  • Snoer is wat aan de korte kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Han 03-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er tof uit!

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
Erg mooie, maar ook zeer goed werkende broodrooster! Erg blij mee. Ook mooi dat er broodjes opgewarmd kunnen worden.

Pluspunten

  • ziet er mooe uit
  • werkt prima

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cecile 03-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De broodrooster die zijn werk perfect doet!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Een lust voor het oog maar je lust ook wat het maakt!! Ziet er super leuk uit en werkt prima!! Super blij mee, ook de andere apparaten uit deze serie zijn top!! Ik zag hem bij kennissen die er ook heel tevreden over waren!!

Pluspunten

  • mooie uitstraling
  • uitstekende werking
  • goede kwaliteit
  • combinatie met andere apparaten erg leuk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews