Russell Hobbs Colours Plus - Reviews

Specificaties
Kleuren
crème
Vermogen
1100 watt
Type/soort
broodrooster

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MvdO 25-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en krachtige broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een nieuwe broodrooster, liep door de winkel en zag tussen alle broodroosters gelijk het mooie design en kleur. Allerlei opties en brede gleuven. En nog als toetje een broodrekje om bolletjes te verwarmen of te roosteren.
Al met al een goed apparaat voor een leuk prijsje. Het brood roosteren is een feestje geworden!!!

Pluspunten

  • Allerlei opties
  • Mooi design
  • Mooie prijs

Minpunten

  • Heb er nog geen kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 04-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuk retro model broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De broodrooster doet wat hij moet doen op de juiste manier, dat is voor mij het belangrijkste en dat hij goed uitziet is mooi meegenomen.

Pluspunten

  • mooi retro model
  • voldoet goed

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Florisjan 30-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi produkt, maar ....

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi produkt, maar het is wel jammer dat er alleen plakjes stokbrood in passen, terwijl als je ‘zoekt’ op broodroosters voor stokbroden, deze rooster wel getoond wordt. Volgens de getoonde omschrijving zou hij juist geschikt zijn, maar een stokbrood past er gewoonweg niet in.

Minpunten

  • Stokbrood nee

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Bilderbeek 26-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vanwege het fraaie (vintagelook) uiterlijk en de de degelijkheid. Niet teveel poespas en stevige greep. Lichtje brandt vreemd genoeg niet als apparaat aan staat. Heb apparaat nog tekort voor definitief oordeel.

Pluspunten

  • Opzetstuk voor bolletjes
  • Snel warm

Minpunten

  • Lichtje brandt niet bij aanzetten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 25-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima broodrooster en leuk om te zien

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede broodrooster. Gelijkmatige bruining van het brood. Bij het inschakelen wordt het brood netjes ingeklemd zodat het zich precies midden tussen de verwarmingselementen bevindt. Het apparaat ziet er leuk uit, dus een klein pronkstukje in de keuken. Een klein minpuntje is dat het netsnoer aan de korte kant is. Verder absoluut een aanrader!

Pluspunten

  • Gelijkmatige bruining van het brood
  • Brood wordt door inklemmen in het midden gehouden
  • Apparaat ziet er leuk (retro) uit

Minpunten

  • Netsnoer aan de korte kant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tonny 24-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De uitstraling past precies bij mijn keuken. Geen plastic maar een degelijke rooster. Functioneert uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Charl 18-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Very attractive toaster

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
This toaster is very attractive, works extremely well and is easy to operate. This toaster is very attractive, works extremely well and is easy to operate.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 06-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige broodrooster!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hij is mooi , stevig en geeft egaal bruin geroosterde boterhammen. Echt een super apparaat en het is fijn dat je tussendoor de boterham omhoog kan doen om de bruiningsgraad te checken. De opening is lekker groot zodat ook brede boterhammen er gewoon inpassen.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Stevig materiaal
  • Egaal geroosterde boterhammen
  • Handige check functies
  • Fijne brede sleuf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joachim 03-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ziet er zeer goed uit (Retro).
Doet wat je ervan verwacht (brood roosteren).
Zeer tevreden met mijn aankoop!

Pluspunten

  • Retro look
  • Snel

Minpunten

  • Nog geen opgemerkt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lucita 18-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Retro classic

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een mooi ding. Doet het goed. Basic in mogelijkheden. Ontdooien en toasten. Er zit ook een rekje op.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer