Russell Hobbs Colours Plus

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 338 reviews die zijn achtergelaten voor de Russell Hobbs Colours Plus op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BigPoit 04-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Snelle broodrooster

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

7,0
Nu een paar maanden in gebruik. Het is een snelle broodrooster. Ik vind 'm mooi. Minpuntje is wel dat ie aan de uiteinden niet gelijkmatig bruint. Deze verbranden snel.

Pluspunten

  • snel
  • ontdooifunctie
  • ziet er goed uit
  • je kan tussendoor even checken

Minpunten

  • niet gelijkmatige bruining
  • klein snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Peter 25-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Perfect broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
Ik heb de broodrooster nu enkele maanden in huis.

In een woord: Perfect.

Lange sleuven. Ook een flinke snee brood kan er helemaal in. Ook zijn ze breed genoeg voor een tostie.
Sleuven zijn ook breed genoeg voor een tosti.
Flink vermogen. Werkt snel.
Opwarmroostertje. Verrassend handig om broodjes even op te warmen.

Pluspunten

  • Lange sleuven
  • Brede sleuven
  • Ontdooifunctie
  • Fiks vermogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Otto 27-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

2x defect in 2 maanden

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

1,0
De eerste was na 5 weken defect. Werd door Mediamarkt meten omgeruild voor een nieuwe. Deze was na 10 dagen defect. Zelfde storing: de lift blijft niet beneden, dus de elementen worden niet heet. Er gebeurt niets meer.
De tweede heb ik teruggebracht en het aankoopbedrag terug ontvangen.

Pluspunten

  • Uiterlijk

Minpunten

  • Kwaliteit is dramatisch slecht.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Slecht

Reageer

richard 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
erg mooi design, lijkt op een ouderwetse broodrooster. Het brood past er goed in en hij doet wat hij moet doen nl. brood roosteren.

Pluspunten

  • brood past er goed in.
  • mooi design.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter Berghs 06-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte broodrooster met lange brede sleuven.

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Ik heb deze broodrooster gekocht omdat er een snee brood er geheel n past.
Bij de meeste roosters steekt het brood er half boven uit en dan moet je 2 keer roosteren.

Deze is compleet. Opvangbak kruimels dus ook geschikt voor tosties.
En nog een roostertje voor broodjes op te warmen, al denk ik niet dat we dat veel gaan gebruiken.

Pluspunten

  • lange en brede sleuvel
  • Veel vermogen
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

trekkir 31-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Miskoop van het jaar

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

2,0
Helaas, alle goede reviews gelezen hebbende deze broodrooster aangeschaft. Maar wat een drama. En wat jammer dat we onze oude al hebben weggegooid. Het brood wordt niet egaal bruin. Om alle spiralen goed heet te laten worden dient sowieso de eerste cyclus zonder brood gedaan te worden. Maar ondanks dat wordt het brood niet egaal bruin. Een randje zwart, een bleek stukje, het is ondanks diverse instellingen en tientallen sneetjes verder aan de orde van de dag. Miskoop van het jaar!

Pluspunten

  • Mooi design

Minpunten

  • brood wordt niet egaal bruin
  • gloeispiralen moeten een rondje opwarmen
  • zeer scherpe rand aan binnenzijde!

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

AlexP 20-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Smaken verschillen natuurlijk, maar ik vind dit apparaat geweldig om te zien alleen al. Ik heb jaren geen broodrooster gehad, maar daarvoor was het altijd een plak brood in twee gedeelten roosteren, omdat de helft er uitstak. In de oven duurt het wel een kwartier en dat is dan nog niet echt genieten. Eerste twee plakken brood in deze rooster en gelijk bijna perfect. Net een paar seconden te kort, maar denk dat het wel goedkomt. Ik kan nog hoger qua stand. Wat me gelijk opviel was de manier waarop het brood verwarmt wordt. Dat is echt ontzettend gelijkmatig en dat blijkt ook, want het broodje was inderdaad overal gelijk. Ik ben zo tevreden dat ik nu ook de waterkoker ga aanschaffen in dezelfde kleur. Enige nadeel is dat het snoer wat kort is, maar als je stopcontact boven het aanrecht hebt en hem daar wil laten staan, is het een voordeel. Dan ligt er niet een berg snoer ongebruikt op je aanrecht. Maar als je de rooster graag op je keukentafel wil zetten om live tijdens het ontbijt je brood te roosteren, dan misschien even op zoek naar een flame red verdeeldoos ;-)

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Kleur
  • Gelijkmatige bruining
  • Snel
  • Normale Hollandse plak brood past er in!

Minpunten

  • Snoer is wat kort

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sef 25-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
We hadden een broodrooster met een kleinere opening. Brood moest altijd twee keer erin, omdat het brood er niet in pastte. Bij deze past zelfs vlooerbrood erin, dus meer dan tevreden. Doet wat het moet doen en de kinderen zijn dol op geroosterd brood.

Pluspunten

  • Opening groot genoeg voor vloerbrood
  • Mooi design

Minpunten

  • Rekje voor broodjes oogt fragiel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

consument 05-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een broodrooster waar een normale boterham in past!

Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
Na best lang zoeken een broodrooster gevonden waar een normale boterham in past. Ik begrijp niet dat fabrikanten niet kunnen bedenken dat je meer dan alleen casinobrood wil roosteren... Hij ziet er goed uit en werkt naar behoren. Het snoer is eigenlijk te kort (1m max).

Pluspunten

  • past een normale boterham in
  • 2 slots
  • ziet er mooi uit

Minpunten

  • snoer erg kort

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Loes 22-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving en mooi geroosterde broodjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
Vooral de vormgeving, de kleurbeige ,mooie retro kleur en de reviews waren heel goed.
En de roosterresultaten zijn ook prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mariet 06-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie vorm en kleur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
mooie vormgeving ,kleur. Een aanwinst voor mijn keuken. Het geroosterde brood smaakt super. lekker met jam, maar ook met kaas enz.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • snel
  • mooi vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 27-04-2021
  • Product gekocht

Russell Hobbs roostert onregelmatig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

7,0
De functies en instellingen werken prima.
De boterhammen worden alleen niet egaal bruin. Als je ze er in een keer in roostert, worden de randen zwart en blijft het midden bleek.
Het beste resultaat is op de laagste stand zetten en drie keer roosteren, terwijl je tussendoor een keer omdraait en een keer omkantelt.
Dit is onze tweede. De eerste was nog niet oud en sloeg niet meer af.

Pluspunten

  • Handige functies
  • Grote opening voor tijgerbrood

Minpunten

  • Roostert niet egaal
  • Snoer is erg kort

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

WJK 23-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

timer is goed af te stellen, perfect en snel geroosterd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Mooi ontwerp, frisse kleur, werkt intuïtief goed, twee helften van een bolletje gaan er makkelijk in, snel en egaal geroosterd

Pluspunten

  • roostert gelijkmatig en snel
  • timer makkelijk in te stellen
  • mooi ontwerp

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

heideblauwtje 19-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Mooi broodrooster waar je de boterhammen in 1 keer roostert, dmv het brood er verticaal in te doen. Bruiningsgraad kn je instellen, ook handig. Topding !

Pluspunten

  • broodje in 1 x roosteren
  • zelf bruiningsgraad instellen.

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kristel 16-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

snel !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Toast is supersnel klaar wat in de vroege uurtjes een luxe is !
Hierbij komt ook nog dat de toaster een heel mooi design heeft. Het oog wilt ook wat !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denise en Jorni 15-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed formaat, goede standen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
Wij zochten een broodrooster waar brood in past en dat is met deze aankoop gelukt. Ons brood is nog niet aangebrand en de kleur staat erg leuk in onze keuken. Het rooster is snel warm en hierdoor het brood snel geroosterd.

Pluspunten

  • Grote sleuven
  • Verschillende standen

Minpunten

  • Stekker had langer gemogen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Annemarie 14-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super goed koffie apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
Het is een geweldig apparaat. We zijn er heel erg blij mee. Echt een aanrader. Warme koffie. Met timer dus wakker worden en je koffie staat al te wachten

Pluspunten

  • Timer
  • Snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 12-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker bruin, lekker krokant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

10,0
De broodrooster heeft een elegant, klassiek design. Deze is zeer compact en makkelijk in gebruik, de kruimellade en rooster om warm te houden zijn zeker mooi meegenomen.

Pluspunten

  • Kruimellade
  • Compact

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 11-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende en mooie toaster

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

9,0
Russel Hobs broodrooster heeft een mooi design, goede werking, uitstekende kwaliteit en is ook lekker compact. De opening is breed genoeg voor alle soorten boterhammen. Je kan twee toast tegelijk maken. Bruingraad goed instelbaar.

Pluspunten

  • design
  • kwaliteit

Minpunten

  • geen minpunten kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joel 11-01-2021
  • Product gekocht

Good

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Algemene score

8,0
GOOD design and easy to use. What you get worth what you pay. It's simple to use at the breakfast, even you are in a hurry. This toaster will give you short time to warm your bread.

Reageer

Toon meer reviews