Moulinex OW3101 - Reviews

8,7 Lees 10 reviews
Specificaties
Max. broodgewicht
1000 gram
Max. duur timer
15 uur
Kleuren
rood, wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Familie Hoggen 01-02-2016 Product maand in bezit

Algemene score

5,3
Na aanraden van de verkoper deze broodbakmachine gekocht, helemaal niet over te spreken. Maakt veel herrie en de bediening is absoluut niet makkelijk. Nu verschillende keren brood gebakken maar komt er eigenlijk iedere keer anders uit. Vaak ook niet gaar en papperig.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Mari55 25-03-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,3
Na een half jaar minimaal 2 (walnoten)broden per week te hebben gebakken met deze 'middenklasser' kan ik melden dat ik zeer tevreden ben over deze machine. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, reuze gebruiksvriendelijk en heel gemakkelijk schoon te maken. Genoeg keuzes in het menu maar zelf gebruik ik er slechts 2. Een keer de keuze 'cake' uitgeprobeerd maar is geen succes gebleken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
EricE055 07-01-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,3
Ik bak met broodbakmix voor Zonnebrood en volkorenbrood met zaden die ik koop bij Dirk v/d Broek in de papieren zak. Erg lekker brood en niet duur. Het is een prima broodbakmachine. Erg gemakkelijk in gebruik, zeer eenvoudig menu, stil en gemakkelijk schoon te houden. Ik heb geen ervaring met andere machines maar heb ook geen enkele reden om over te stappen op een ander merk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
mfsb 05-08-2014 Product maand in bezit

Algemene score

9,7
Ik ben zeer tevreden over deze machine. Ik heb alle mogelijkheden nog niet uitgeprobeerd, maar wat ik gedaan heb is goed uitgekomen. Het enige wat ik niet helemaal begrijp is waarom het deeg in een hoek blijft kleven tijden het kneden. Heeft iemand anders dat ook al eens gemerkt? Het brood komet er trouwens wel goed uit. Ik gebruik de mix pain complet van Lidl. (erg lekker).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
hangijswijt 29-07-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

6,7
Was gewend aan een Panasonic met het programma voor Frans brood. Dat duurt bij Panasonic 6 uur en bij Moulinex 3 uur. Dat kan dus nooit een goed luchtig brood opleveren dus maar weer gauw terug naar Panasonic.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
gekko1956 03-06-2013 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Bakt zeer goed. Lekkere krokante korst. Alleen jammer, na 10 broden gebakken te hebben...viel de verliesstroomschakelaar, bij aanvang bakproces, af. Dus machine is binnen en nu maar wachten...zonder broodbakmachine :(

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
mengde 09-05-2013 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Hij bakt mooier en beter dan mijn vorige, een DeLonghi. Prima machine alleen is het display nauwelijks zichtbaar voor mijn, weliswaar zwak oog. De machine is ook zeer stil. Het bakresultaat krijgt van mij een 10. De service van Electro Koopjes was OK

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Rachida123 17-12-2012 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Deze broodbakmachine een paar weken in bezit.
Naast het leuke speelse uiterlijk bakt deze ook nog eens
heerlijke smaakvolle broodjes.
Een voordeel vind ik dat men de bruiningsgraad ook
bij volkorenbrood kan regelen.
Dit kan bij de Panasonic echter niet.
Ook de korst van het brood is heerlijk knapperig.
Dit komt mede door de vele ventilatieopeningen aan de
zijkanten en in het deksel wat mede de kans
op kleffe broodjes vermindert.

Ook de bouw van deze broodbakmachine voelt degelijk aan:
Hoogwaardig kunststof en metaal.

Op internet uitsluitend lovende reviews over deze moulinex broodbakmachine wat mij dan ook tot de aanschaf deed besluiten.

Deze machine nodigt je als het ware uit om er een lekker
en smaakvol broodje met knapperige korst mee te bakken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Elly 7 02-09-2012 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Deze machine ong een kwartaal in bezit en vind hem zeer goed, hij is makkelijk te bedienen en er is een uitgebreid receptenboek bij met overheerlijke broodrecepten.
Hij geeft een duidelijk signaal als er toevoegingen bij moeten en ook het eindsignaal is goed hoorbaar
De aangegeven tijd van een te bakken brood is tot op de seconde precies als mijn eigen klok/horloge dus handig als men in een ander vertrek of de tuin is om dan de eigen alarm te laten afgaan als het brood klaar is. De vorm gaat er makkelijk in en uit en het mengblad blijft in de vorm als men het brood eruit haalt. Echt een prettige machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bjorn1911 27-12-2011 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Een paar dagen in bezit. Er zit wel degelijk een jam en glutenvrije functie op. Hij voelt erg degelijk aan (hoewel hij te kort in bezit is om dat feitelijk te beoordelen) en het gebruiksgemak is perfect. Erg eenvoudig allemaal. En ondanks de simpele interface toch 15 programma's, waaronder pasta, jam en cake maken. En 's ochtends natuurlijk wakker worden met de geur van vers brood :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend