Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 11 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum BM95 op Kieskeurig.be. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

b**7@g**l.com 21-05-2022
  • Product gekocht

Algemene score

3,0
Heb 10 jaar brood gebakken in een Panasonic machine. Omdat deze stuk ging heb ik overhaast de Inventum BM95 gekocht. Sinds 6 weken heb ik alles geprobeerd, maar het lukte mij niet een brood te bakken zoals ik gewend was met de Panasonic
Het brood zakt bijna altijd in heeft geen mooie kleur en zo droog als gort.Alles heb ik geprobeerd ook het advies in het handboek van Inventum opgevolgd.
Ga weer een Panasonic bestellen en de Inventum gaat bij het oude ijzer.
Inventum Huishoudelijke Apparaten B.V. 23-05-2022

Beste b**7,

Wat vervelend om te lezen dat brood bakken niet lukt. Het kan wel eens gebeuren dat een apparaat vanaf het begin niet goed werkt. Daar hebt u dan garantie voor. Op deze machine hebt u standaard 2 jaar fabrieksgarantie.

Waarom neemt u geen contact met ons op? Wij kijken graag samen met u naar een passende oplossing. U kunt ons bereiken via service@inventum.eu of 088 - 542 2290. Onze collega's helpen u graag!

Met vriendelijke groet,
Team Inventum

Reageer

R**2@g**l.com 29-04-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

BM 95 geen verbetering t.o.v. BM 90

Geschreven voor: Inventum BM95

Algemene score

3,0
Sinds 2007 bak ik volkorenbrood volgens een vast recept (zonnebloempitten en gebroken lijnzaad als toevoeging) en tot dit jaar deed ik dat in de BM 90 waarvan ik er meerdere versleet. De broden van 900 gr waren altijd een succes.
Sinds een paar maanden bak ik met een BM 95, de BM 90 wordt niet meer geleverd.
Wat ik ook probeer, aanpassing recept, aanpassing programma, een goed brood krijg ik niet meer voor elkaar. De korstkleur is instelbaar maar geeft geen verschil tussen licht en donker. Bovenzijde brood rijst, onderzijde niet, broden zakken in, allemaal verschijnselen die mij eerder onbekend waren. Zelfs een kant en klaar mix, met een stringent gevolgd recept gaf een slecht resultaat. Ik vermoed dat het verlaagde vermogen er mee te maken heeft (van 600 naar 550 watt).
Kortom een machine die me totaal niet bevalt en ik zal dit merk dan ook verlaten.

Minpunten

  • er komt geen goed volkorenbrood uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

j**s@z**o.nl 16-04-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede starter

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM95

Algemene score

7,0
Deze boordbakmachine in 2021 bij de Aldi gekocht. Heb inmiddels al de nodige malen brood gebakken.
+
Goede machine om mee te starten;
Redelijk geprijsd;
Duidelijke gebruiksaanwijzing;
Gemakkelijk te bedienen;
-
Lawaaierig bij het kneden;
Deksel voelt fragiel aan. Sluit deze wel goed genoeg af?? De bovenkant van de broden wordt minder bruin (en dus minder warm??)

Pluspunten

  • Goede instapper
  • Redelijk geprijsd
  • Duidelijke gebruiksaanwijzing
  • Makkelijk te bedienen
  • Compact formaat

Minpunten

  • Lawaaierig bij het kneden
  • Deksel voelt fragiel aan
  • Bovenkant brood niet mooi bruin

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Mies 30-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima no nonsense broodbakmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM95

Algemene score

10,0
Een fijne broodbakmachine die diet wat hij moet doen.
Nadat onze vorige Inventum veel extra bijgeluiden begon te produceren, was het tijd voor een nieuwe. Dat mocht ook wel na ca. 15 jaar trouwe dienst. We namen deze oude machine zelfs mee op vakantie in vakantieparken voor lekker vers brood.
De keus is op hetzelfde merk gevallen, na de goede ervaringen van de vorige, ondanks het advies wat ons in de winkel werd gegeven. Maar waarom meer betalen als deze ook goed is?
Nu enige tijd in gebruik en geen spijt.
Het apparaat ziet er mooi uit, voelt degelijk (behalve het deksel, maar dat hoeft alleen maar open en dicht), de broden komen er goed en mooi uit en het apparaat maakt aanzienlijk minder geluid dan de vorige. Helaas is de opbergruimte verdwenen voor het snoer, maar dit is niet het allerergste probleem.
Kortom een goed apparaat voor een redelijke prijs. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Geluidsarm
  • Duidelijk piepsignaal
  • Grote vulopenimg
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Maakt een zacht bromgeluid
  • Geen opbergcassette voor snoer
  • Vrij kort snoer
  • Scharnier deksel lijkt fragiel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Nijkamp 27-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM95

Algemene score

9,0
Veel andere broodbakmachines gehad maar in deze lukt het wel. Hij ziet er mooi uit op het aanrecht en het brood smaakt heerlijk!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joyce 02-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super fijne broodbakmachine, makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM95

Algemene score

9,0
Vanwege een gluten en lactose vrij dieet gekocht. De BM55 kwam heel goed uit de test, daarom voor zijn iets geavanceerdere grote broer gekozen.

Pluspunten

  • Uitgestelde start
  • Gebruik is erg eenvoudig

Minpunten

  • Kneden maakt vrij veel geluid

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ap 01-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijke bediening, ziet er mooi uit

Geschreven voor: Inventum BM95

Algemene score

9,0
Ik had eerst een grotere willen kopen nadat onze vorige bakmachine de geest had gegeven maar ik kwam dit apparaat tegen voor een schappelijke prijs. Toch maar geprobeerd en het was een schot in de roos. Mengt en kneedt goed en bakken gaat ook prima. Schoonhouden is heel eenvoudig, de gebruiksaanwijzing is duidelijk en de recepten die daarin staan leveren goede resultaten op. Zeer tevreden over dit apparaat

Pluspunten

  • Prima brood
  • gemakkelijk schoonmaken
  • luxe uitstraling
  • compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 01-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een mooi instapmodel

Geschreven voor: Inventum BM95

Algemene score

8,0
Een mooi vormgegeven instapmodel dat handig is als je een kleine keuken hebt. En dus eigenlijk niet voldoende ruimte bezit om comfortabel deeg te kneden.

Het doet wat het moet doen voor een erg betaalbare prijs, zoals gewend van inventum.

Het enige nadeel wat ik zo 1,2,3 kan vinden is dat het scharnier van het deksel wat wiebelig is. Maar dat heeft geen effect op het brood dus heel belangrijk is het niet.

Pluspunten

  • Smal
  • Doet wat het moet doen

Minpunten

  • Scharnier van deksel slapjes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

BM95 broodbakmachine Inventum 17-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Inventum Broodbakmachine BM95

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM95

Algemene score

9,0
De Inventum BM95 een Onmisbaar Super product tijdens onze twee maandelijkse vakantie in Frankrijk, omdat we geen brood meer kunnen kopen op de camping en de bakker in het dorp is gestopt ook helaas. Stokbrood is voor ons geen optie ivm gezondheidsproblemen en nu bakken we gewoon Zelf, dagelijks lekker vers en Overheerlijk!

Pluspunten

  • volautomatisch en dagelijks vers
  • overheerlijk

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hanneke 13-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM95

Algemene score

8,0
De BM95 is wat mij betreft een heel goede koop geweest. De machine doet wat hij beloofd. Is eenvoudig te bedienen en heeft een heel duidelijke uitgebreide gebruiksaanwijzing.
De vormgeving is erg mooi en de machine is niet zwaar maar staat wel heel stabiel.
De machine kneed goed, rijst goed, de bakvorm is er makkelijk in en uit te halen. Broden zijn tot nu toe prima gelukt. Deeg is goed gemengd en helemaal gaar en luchtig gebakken . De machine beschikt over een timer wat handig is als je ' s morgens vroeg vers brood wilt.

Pluspunten

  • zeer makkelijk te bedienen
  • mooie machine
  • handige timer
  • veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jan van kerkoerle 25-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede handleiding en bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum BM95

Algemene score

10,0
hebben na lang overleg toch voor de BM 95 gekozen voor het design en gebruik hwdden al velen zien bakken maar wij kozen toch voor deze !!geweldig product!!

Pluspunten

  • design en gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer