Bosch MMB43G2B - Reviews

8,8 Lees 69 reviews
Best Reviewed dec 2016 Bosch MMB43G2B
Best Reviewed december 2016
Laagste prijzen
Specificaties
Afneembare mengbeker
Ja
IJscrusher
Ja

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 69 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

frans 17-01-2017 Product paar weken in bezit

super degelijk apparaat, makkelijk schoonmaken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goede prijs kwaliteit verhouding kwa vermogen, degelijkheid t.o.v. andere merken. redelijk stil voor een blender en zeer makkelijk schoon te maken d.m.v. uitneembaar mes. superapparaat en beveel het iedereen aan.

Pluspunten

  • degelijk
  • stil
  • makkelijk schoonmaken
  • smoothie programma
  • standen regelaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berry 07-01-2017 Product paar dagen in bezit

Zware kwaliteit, erg stil, fijne bediening.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zware kwaliteit, erg stil, fijne bediening. Waar voor je geld! Mooi en stevige maat/mix beker van glas.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem 06-01-2017 Product paar dagen in bezit

ruime beker

Algemene score

9,0
grote stille blender met een hoop mogelijkheden
wij zijn er blij mee! we kunnen er heerlijke smooties mee maken en ijs fijn malen.
ook handig om vlees te malen.
super ding!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Quincy 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Strakke uitstaling, blend goed!

Algemene score

10,0
Het product heeft een luxe uitstraling tegen een betaalbare prijs. Hij blend goed en laat geen stukjes (bv fruit) over, alles blend mee. Goed uitleg boekje wat erbij gevoegd zit waar je ook daadwerkelijk iets aan heb. Bosch heeft een prachtig product op de markt gezet.

Pluspunten

  • Blend goed
  • Mooie uitstraling
  • Past veel in
  • Mooie prijs
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elske 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

geluidsarme blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Is niet te hoog en te groot. Soepen en sauzen in een handomdraai klaar. Bij pulsen echt de dop erop doen. Spat anders hoog op.

Pluspunten

  • geluid echt zacht
  • mat standenknop alles in handomdraai klaar
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • zware glazen kan
  • programmaknop smoothie nog harde brokken erin

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JEVS 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

Stil en solide

Algemene score

8,0
Heeft een stille werking, voelt solide aan en handig om schoon te maken maar is niet vaatwasser bestendig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stewart 19-12-2016 Product paar weken in bezit

geluidsarm, makkelijk te reinigen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor ons was de keuze op deze blender omdat het makkelijk te reinigen is door de makkelijke aansluiting aan de onderkant en omdat het geluidsarm is. Verder voldoet het aan alle verwachtingen van een blender.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dominique 18-12-2016 Product paar dagen in bezit

Blend-Topper

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht voor cocktails, smoothies en ijs te crunche ideaal apparaat. Het apparaat kan natuurlijk meer maarja koop het en ontdek hetzelf.Het misstaat niet in de keuken Werkt perfect en eventueel een duidelijke handleiding derbij. Aanrader dus!!

Pluspunten

  • Stevige glazen kan
  • Duidelijke handleiding
  • Goed schoon te houden
  • Misstaat niet in de keuken
  • Maakt weinig Herrie vergeleken met andere blenders

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

fam De Wit 13-12-2016 Product paar dagen in bezit

deze blender is belangrijker geluidsarm dan de rest!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Degelijke constructie en daarom ook makkelijk schoon te maken. Deze blender doet wat er van verwacht mag worden en is handig in gebruik. Prima aankoop voor ons!

Pluspunten

  • geluidsarm
  • degelijke contructie
  • handig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kamil 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Very good

Algemene score

10,0
Very good product, good for everything. It is not too loud and the cleaning is very fast. You can blend as well cold and hot ingridients.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Weslley 04-12-2016

Very nice

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
I used it to make a carrot cake, and it was strong enough. I strongly recommend this blender. I have used other blenders from other brands, but they were not strong enough.

Review criteria:

Goed

Reageer

Cana 04-12-2016

Good

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
A bit heavy, but nice device. Large reservoir is handy for me and it works more silently compared to many other blenders.

Reageer

Beaker 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Robuust, stevig, solide.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een aantal apparaten in de winkel te hebben vergeleken en op internet reviews te hebben gelezen, heb ik voor deze Bosch gekozen. Prijs is gunstig. Functies genoeg. Het ging er voor mij met name om om bevroren fruit te kunnen 'crushen' en dat doet het apparaat prima.
Alleen gaat de deksel er moeilijk af waardoor er smoothie door mijn keuken vloog.

Pluspunten

  • crushen van bevroren fruit
  • stil
  • diverse functies
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • deksel gaat er vrij moeilijk af

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Xico 12-11-2016 Product paar dagen in bezit

Grote blender ook inhoud,kwa cc

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ziet dr degelijk en Stevig uit, maar zo stil als die zich laat ''verkopen'is die niet helaas..

Verder een grote inhoudelijke blender,zonder no nonsens''

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Krullie 01-09-2016 Product paar weken in bezit

Super blender.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wordt gebruikt voor het bereiden van allerlei heerlijkheden door het hele gezin. Gemakkelijk en veilig in gebruik. De shakes zijn zachter dan ooit.

Pluspunten

  • Gemakkelijk schoon
  • Gemakkelijke bediening
  • Maalt enorm fijn
  • Hygienische kan

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 16-08-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie stevige blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ter vervanging van mijn vorige blender deze blender aangeschaft. Ben er erg blij mee. Erg fijne grote blender, bijna geluidloos. Ik heb er al heerlijke smoothies mee gemaakt.

Pluspunten

  • Bijna geluidsloos
  • Efficient
  • Grote glazen kan
  • Makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • Fijnsnijder is breekbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Petra 11-08-2016 Product paar dagen in bezit

Lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De naam doet het al een beetje vermoeden... De silentmix is zeer geluidsarm tijdens gebruik. Uitstekend voor verse smoothies. Top apparaat!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruben 10-08-2016 Product paar weken in bezit

Perfecte blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Niet zo stil als de naam doet vermoeden, maar werkt perfect! Smoothies, soep, puree, ijsblokjes crushen; hij doet het zonder probleem. Gemakkelijk schoon te maken en gemakkelijk uit elkaar te halen. Kortom: top product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Colo 07-08-2016 Product paar dagen in bezit

Heel goed product!

Algemene score

10,0
Deze blender is goed omdat het verantwoordelijk is voor het grind eten goed en geen lawaai maken...
ik kan zeggen dat het een goede keuze...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam Wassink 06-08-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi stil en stevig

Algemene score

9,5
Deze blender valt vooral op omdat ze mooi stil is in vergelijk met mijn andere blender, handig dat het messenblok met een handeling te demonteren is en dat er zuignapjes zitten onder het motorblok, zo danst de blender niet de kamer door !
Apparaat maakt een zeer degelijke indruk, maar ik heb haar pas een dag, dus daar kan ik nog niet over oordelen.
Wel alle vertrouwen in !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews