Bosch MMB43G2B - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Afneembare mengbeker
Ja
IJscrusher
Ja
Type/soort
blender

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 147 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MANSOUR ALNADDAF 15-11-2017
  • Product gekocht

BOSCH SILENT MIXX BLENDERS

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
The silent mixer is very good for use in the home and it is very practical, comfortable and user friendly. I would like to say more that all the products of the old Bosch are of the best quality and make you proud that you own in your home and anywhere else I have In Syria before the war, many of Bush's products, such as automatic washing machines, cooking iron and cooking gas, a complete set of food and microwave oven, no matter what Bush's products are described, they are not very right because they are very good and I would recommend that everyone buy them at home
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Reageer

Akdag 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel!

Algemene score

7,0
Lekker groot en sel een gezonde smootie of saus! Zo gepiept ! Fruit groente alles wordt snel en makkelijk fijn!

Pluspunten

  • Glas
  • Snel

Minpunten

  • Zwaar
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Angela 16-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super apparaat. Heel stil apparaat. Zelfs met ijsklontje fijn maken maakt hij niet heel veel herrie. maakt alles fijn. Zelfs de dadels maakt hij helemaal fijn.
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud 19-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stevig en zwaar, doet zijn werk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Er zitten twee elementen bij: een grote kan en een kleine fijnhakker. Het mes moet hierbij wel afzonderlijk afgehaald worden, wat even een trucje is. De kan is van glas en is vrij zwaar, echter voelt hij wel kwalitatief goed aan.
Bij de dop die je op de kan stopt zit een ingang aan de bovenkant waar je nog ingredienten bij kan toevoegen, erg handig. Verder creëert het mes een mooie vortex en is het krachtig genoeg om bevroren fruit te malen.

Pluspunten

  • Kwaliteit kan
  • Ingredienten via dop nog toevoegen
  • Stil

Minpunten

  • Zwaar
  • Wat werk om de elementen los te koppelen
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

John van Sprundel 18-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Blender

Algemene score

9,0
Ik ben super blij met de blender, moeiteloos blend hij gevroren fruit.
Wat ik super vind is dat de blender van glas is.
Naar mijn mening in vergelijking met een plastic blender ruikt de blender niet of nauwelijks als je de blender een halve dag laat staan. Echt super en wat ik ook vind is dat een glazen blender veel makkelijker schoon maakt de resten melk spoel je met heet water snel eraf. Ik kan mij herinneren dat je met een plastic blender flink moest schrobben om de binnenkant schoon te krijgen.
Fijne dag verder, helemaal TOP zeker tot in verhouding met de prijs

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken, omdat het van glas is
  • Het gat middenin, handig als je iets wil toevoegen
  • glazen blender ruikt niet, als je het laat staan

Minpunten

  • deksel moet eraf als je wilt schenken
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke Dumonsau 15-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stevige veilige blender

Algemene score

9,0
Wilde graag Bosch omdat dit een merk ik waar ik vertrouwen in heb.
Alleen had ik er graag het smoothy inzetstuk erbij gehad.... wilde best iets meer voor betalen , maar is er jammer genoeg niet bij. Hoop dat ik dit ook los kan verkrijgen.... heeft de blender voor mij dan een top gevoel.
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 05-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi degelijk apparaat. Staat stabiel op het aanrecht. Maakt niet teveel lawaai en maakt alles mooi klein. Is wel een apparaat om op het aanrecht te laten staan. Mooie glazen kan, wel zwaar, maar je kan er ook alles ingooien.
Net in mijn bezit, maar zover ik het nu heb gezien is het een goede aankoop. O ja, snoer zou best wel iets langer mogen zijn.

Pluspunten

  • maakt alles mooi klein, goeie blender
  • Maakt niet veel lawaai
  • glazen kan, kan makkelijk schoon te houden
  • Kan zowel hete soep als bevroren fruit in

Minpunten

  • geen kleine smoothi maker
  • snoer misschien iets langer
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fred 04-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onderkant kan losgemaakt worden, hierdoor zeer makkelijk schoon te maken. Verder is het een mooi, erg stil product.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk schoonmaken
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Toebes 02-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een super handige blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een redelijk stille en makkelijk ingebruik blender,
En ook makkelijk schoon te maken!
Ideaal voor fruit hap en warme hap voor je kindje maar ook zeker voor jezelf ook handig natuurlijk

Pluspunten

  • Makkelijk ingebruik
  • Redelijk stil
  • Makkelijk voor fruithap warmehap
  • Makkelijk schoon te maken
  • Staat goed stevig

Minpunten

  • Nog niks ontdekt
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josephine 01-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke Blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Met deze warme dagen een in gebruik eenvoudige blender die het werk snel doet en eenvoudig is te reinigen. Ik ga hiervan
veel gebruik maken en genieten van de lekkernij die ik hiermee maakt.

Pluspunten

  • werkt snel
  • eenvoudig te reinigen.

Minpunten

  • nog niet ondenkt.
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 30-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij zijn verkikkerd op Bosch producten ,hebben dan ook alle denkbare elektrische apparaten in huis.
Vandaag heerlijk weer en vroeg naar de stad moesten even bij Media langs om iets op te halen wat wij online hadden besteld.
Op de weg daarnaar toe zijn wij even iet gaan drinken ons bestelde drankje werd klaargemaakt met 1 blender.
Heerlijk koel en lekker gezond.
Product op zijn wij snel naar Media markt gegaan om ook 1 Blender te kopen,
Eenmaal thuis gelijk de blender uitgeprobeerd met 1 recept uit het boekje van Bosch die in de doos meegeleverd was.
Bosch maak zijn beloften waar met 1 woord 1 super apparaat.
Bedankt Bosch
Met vriendelijke groet
Hans

Pluspunten

  • blikvanger
  • Goed ingebruik
  • Makkelijk monteerbaar
  • Goed te reinigen
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HENSEN 24-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
het is een stevig model.
Het is makkelijk om de kan er af te draaien en schoon te spoelen.
Het display is duidelijk.
Voor de prijsklasse is het een produkt met een luxe uitstraling.
Het is een hoog model.
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mv 22-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

robuuste blender

Algemene score

9,0
Erg goede blender, robuust en zwaar model waardoor deze stabiel blijft en niet gaat 'wandelen' bij gebruik. Fijn ook dat de snelheid instelbaar is. Glazen kan is wel zwaar, maar veel beter dan zo'n lichte plastic variant.

Pluspunten

  • stevig materiaal
  • gaat niet wandelen over het aanrecht

Minpunten

  • zware kan
  • goed vastklikken van de kan vraagt wat kracht
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 20-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super silent blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze blender is geweldig en maakt bijna geen lawaai ... ook heel fijn 's-ochtends met een smoothie maken! Makkelijk om schoon te maken en ook mooi in form... in een woord, perfect!
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gon 19-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Valt tegen

Algemene score

4,0
Dat had ik niet verwacht, ipv Philips naar Bosch overgestapt ook vanwege de actie. Ik gebruik het dagelijks en hij moet stil zijn, maar dat is het niet echt te noemen. Hij maakt smoothies niet zonder stukjes dus dat valt zeer tegen.
Ik beveel het daarom niet aan als je het dagelijks gebruikt en zou zeker verder kijken voor je dit product koopt. Dat weet je pas als je het echt in gebruik neemt. Heel jammer.

Pluspunten

  • Het enige is dat deze heel goed dadels blend

Minpunten

  • Niet zo stil als je verwacht
  • Blijven brokjes inzitten
  • Bloemkoolrijst zit tussen glas en de voet buiten
  • Bevroren toch brokken, niet glad
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende

Reageer

FRANK 12-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
super mooi en makkelijk te bedienen en neemt niet veel plaats in beslag ik zou hem andere ook aanraden.
en de actie die erop zit wordt super snel in behandeling genomen en verwerkt toppie
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ammarkasem2016 09-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De Bosch SilentMixx

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Bosch SilentMixx is heel goed Blender hij is heel sterk
ik ben play een ik verel over voor dit product voor elke mennsen houd van goed koop
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

smootie specialist 08-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

blender

Algemene score

8,0
Fijne blender, tot nu toe geen problemen.
Handig opzet stuk erbij en 5 standen.
Voldoende inhoud voor meerdere lekkere smooties!!
Prijs kwaliteit verhouding:
Beetje aan de duurdere kant, maar de actie maakt dat weer in orde.
Weer een tevreden klant.

Pluspunten

  • groot
  • meerdere standen
  • 4 messen
  • opzetstuk/veilig
  • geluid

Minpunten

  • rubber/plastic aandrijving
  • pulse knop werkt niet meteen
  • prijs
  • design
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Loesje 14-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Maakt echt weinig geluid!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik gebruik bijna dagelijks een blender en mijn vorige was kapot gegaan. Ik wilde nu een grotere blender aanschaffen met meer dan 4 mesjes en die snel smoothies kan maken (wat mijn vorige blender niet deed). Deze Bosch blender deed het werk prima, hoewel een paar stukjes fruit niet goed waren gemalen.
Een groot pluspunt is dat het inderdaad een stuk minder herrie maakt dan de standaard blender.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk wasbaar

Minpunten

  • Prijzig
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kim 11-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sterke blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik wilde graag een apparaat wat ook noten, dadels en andere ingrediënten kon blenden. Dit gaat prima!
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews