Bosch MMB43G2B - Reviews

Specificaties
Fabrikant kleur(en)
zwart
Type/soort
blender
Type
blender

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 155 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MANSOUR ALNADDAF 15-11-2017
  • Product gekocht

BOSCH SILENT MIXX BLENDERS

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
The silent mixer is very good for use in the home and it is very practical, comfortable and user friendly. I would like to say more that all the products of the old Bosch are of the best quality and make you proud that you own in your home and anywhere else I have In Syria before the war, many of Bush's products, such as automatic washing machines, cooking iron and cooking gas, a complete set of food and microwave oven, no matter what Bush's products are described, they are not very right because they are very good and I would recommend that everyone buy them at home
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Reageer

Akdag 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel!

Algemene score

7,0
Lekker groot en sel een gezonde smootie of saus! Zo gepiept ! Fruit groente alles wordt snel en makkelijk fijn!

Pluspunten

  • Glas
  • Snel

Minpunten

  • Zwaar
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Angela 16-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super apparaat. Heel stil apparaat. Zelfs met ijsklontje fijn maken maakt hij niet heel veel herrie. maakt alles fijn. Zelfs de dadels maakt hij helemaal fijn.
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud 19-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stevig en zwaar, doet zijn werk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Er zitten twee elementen bij: een grote kan en een kleine fijnhakker. Het mes moet hierbij wel afzonderlijk afgehaald worden, wat even een trucje is. De kan is van glas en is vrij zwaar, echter voelt hij wel kwalitatief goed aan.
Bij de dop die je op de kan stopt zit een ingang aan de bovenkant waar je nog ingredienten bij kan toevoegen, erg handig. Verder creëert het mes een mooie vortex en is het krachtig genoeg om bevroren fruit te malen.

Pluspunten

  • Kwaliteit kan
  • Ingredienten via dop nog toevoegen
  • Stil

Minpunten

  • Zwaar
  • Wat werk om de elementen los te koppelen
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Joost 03-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima apparaat, fijn in gebruik

Algemene score

10,0
goede, degelijke blender. Voelt goed aan en werkt perfect. Top ! Goede prijs-kwaliteit verhouding. En hij doet precies wat hij moet doen. Makkelijk in gebruik en goed schoon te maken.

Pluspunten

  • degelijk
  • goede prijs-kwaliteit

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

QW KROEZE 02-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

STIL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
WERKT PERFECT...
PRECIES WAAR HET VOOR BEDOELD IS MAAR VOORAL SMOOTHIE MILKSHAKE...
EN HIJ IS STILLER ALS DE ANDER...

Pluspunten

  • STIL
  • SNEL
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Angelieke 28-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

degelijk en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prijs/ kwaliteit verhouding is prima, na de cachback aktie. Doordat je alles los kunt maken, is het ook prima schoon te maken!

Pluspunten

  • degelijk matriaal
  • geluid tijdens gebruik is prima
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kryja 26-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zit een ijscrunch functie op, heerlijk met dit warme weer. Gaat erdoor heen alsof het boter is. Ben er echt super blij mee. Mooi apparaat om te zien en heel erg handig om schoon te maken.

Pluspunten

  • Snel en rustig
  • Ijs crunch functie
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joanne 26-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apperaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer vriendelijk in gebruik. En inderdaad weinig lawaai. De glazen kan is wel wat zwaar. Maakt zeer makkelijk schoon.

Pluspunten

  • Weinig lawaai
  • Maakt makkelijk schoon

Minpunten

  • Zware glazen kan
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Larissa 24-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb een blender gekocht om smoothie, milkshakes en puree te maken.
Dat werkt prima. Krachtig en snel en makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Snelheid
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M. Kooren 22-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Silent mixer echt een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat is erg gebruikersvriendelijk en goed schoon te maken, onderdelen zijn op praktische manier uit elkaar te halen. Bij mijn vorige mixer ging dat erg moeizaam. Ben erg blij met de aankoop, maakt niet veel lawaai en is een aanwinst voor onze keuken. Mooi model

Pluspunten

  • Rustig
  • Goed schoon te maken
  • Sneltoetsen

Minpunten

  • De beker eraf halen gaat wat stroef
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Leonie 19-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super blender lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super blender! Lekker stil en krachtig. Alles wat ik verwachte. Blij met dit product kan er alles in maken!!!

Pluspunten

  • Stil
  • Krachtig
  • Klein
  • Vaatwasser bestendig
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John van Sprundel 18-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Blender

Algemene score

9,0
Ik ben super blij met de blender, moeiteloos blend hij gevroren fruit.
Wat ik super vind is dat de blender van glas is.
Naar mijn mening in vergelijking met een plastic blender ruikt de blender niet of nauwelijks als je de blender een halve dag laat staan. Echt super en wat ik ook vind is dat een glazen blender veel makkelijker schoon maakt de resten melk spoel je met heet water snel eraf. Ik kan mij herinneren dat je met een plastic blender flink moest schrobben om de binnenkant schoon te krijgen.
Fijne dag verder, helemaal TOP zeker tot in verhouding met de prijs

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken, omdat het van glas is
  • Het gat middenin, handig als je iets wil toevoegen
  • glazen blender ruikt niet, als je het laat staan

Minpunten

  • deksel moet eraf als je wilt schenken
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke Dumonsau 15-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stevige veilige blender

Algemene score

9,0
Wilde graag Bosch omdat dit een merk ik waar ik vertrouwen in heb.
Alleen had ik er graag het smoothy inzetstuk erbij gehad.... wilde best iets meer voor betalen , maar is er jammer genoeg niet bij. Hoop dat ik dit ook los kan verkrijgen.... heeft de blender voor mij dan een top gevoel.
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 05-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi degelijk apparaat. Staat stabiel op het aanrecht. Maakt niet teveel lawaai en maakt alles mooi klein. Is wel een apparaat om op het aanrecht te laten staan. Mooie glazen kan, wel zwaar, maar je kan er ook alles ingooien.
Net in mijn bezit, maar zover ik het nu heb gezien is het een goede aankoop. O ja, snoer zou best wel iets langer mogen zijn.

Pluspunten

  • maakt alles mooi klein, goeie blender
  • Maakt niet veel lawaai
  • glazen kan, kan makkelijk schoon te houden
  • Kan zowel hete soep als bevroren fruit in

Minpunten

  • geen kleine smoothi maker
  • snoer misschien iets langer
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fred 04-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onderkant kan losgemaakt worden, hierdoor zeer makkelijk schoon te maken. Verder is het een mooi, erg stil product.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk schoonmaken
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Toebes 02-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een super handige blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een redelijk stille en makkelijk ingebruik blender,
En ook makkelijk schoon te maken!
Ideaal voor fruit hap en warme hap voor je kindje maar ook zeker voor jezelf ook handig natuurlijk

Pluspunten

  • Makkelijk ingebruik
  • Redelijk stil
  • Makkelijk voor fruithap warmehap
  • Makkelijk schoon te maken
  • Staat goed stevig

Minpunten

  • Nog niks ontdekt
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josephine 01-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke Blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Met deze warme dagen een in gebruik eenvoudige blender die het werk snel doet en eenvoudig is te reinigen. Ik ga hiervan
veel gebruik maken en genieten van de lekkernij die ik hiermee maakt.

Pluspunten

  • werkt snel
  • eenvoudig te reinigen.

Minpunten

  • nog niet ondenkt.
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 30-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wij zijn verkikkerd op Bosch producten ,hebben dan ook alle denkbare elektrische apparaten in huis.
Vandaag heerlijk weer en vroeg naar de stad moesten even bij Media langs om iets op te halen wat wij online hadden besteld.
Op de weg daarnaar toe zijn wij even iet gaan drinken ons bestelde drankje werd klaargemaakt met 1 blender.
Heerlijk koel en lekker gezond.
Product op zijn wij snel naar Media markt gegaan om ook 1 Blender te kopen,
Eenmaal thuis gelijk de blender uitgeprobeerd met 1 recept uit het boekje van Bosch die in de doos meegeleverd was.
Bosch maak zijn beloften waar met 1 woord 1 super apparaat.
Bedankt Bosch
Met vriendelijke groet
Hans

Pluspunten

  • blikvanger
  • Goed ingebruik
  • Makkelijk monteerbaar
  • Goed te reinigen
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HENSEN 24-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
het is een stevig model.
Het is makkelijk om de kan er af te draaien en schoon te spoelen.
Het display is duidelijk.
Voor de prijsklasse is het een produkt met een luxe uitstraling.
Het is een hoog model.
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews