Bosch MMB43G2B - Reviews

Best Reviewed mei 2017 Bosch MMB43G2B
Best Reviewed mei 2017
Specificaties
Afneembare mengbeker
Ja
IJscrusher
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 117 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ruud 19-06-2017 Product paar dagen in bezit

Stevig en zwaar, doet zijn werk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Er zitten twee elementen bij: een grote kan en een kleine fijnhakker. Het mes moet hierbij wel afzonderlijk afgehaald worden, wat even een trucje is. De kan is van glas en is vrij zwaar, echter voelt hij wel kwalitatief goed aan.
Bij de dop die je op de kan stopt zit een ingang aan de bovenkant waar je nog ingredienten bij kan toevoegen, erg handig. Verder creëert het mes een mooie vortex en is het krachtig genoeg om bevroren fruit te malen.

Pluspunten

  • Kwaliteit kan
  • Ingredienten via dop nog toevoegen
  • Stil

Minpunten

  • Zwaar
  • Wat werk om de elementen los te koppelen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Angela 16-07-2017 Product paar weken in bezit

Blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super apparaat. Heel stil apparaat. Zelfs met ijsklontje fijn maken maakt hij niet heel veel herrie. maakt alles fijn. Zelfs de dadels maakt hij helemaal fijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

PV 03-07-2017 Product paar weken in bezit

Goede blender

Algemene score

9,0
Fijne blender met hak en crush functie en 5 standen voor te blenden.
Goede ruime glazen kan. Maar weinig geluid.

Pluspunten

  • geuidsarm
  • messen goed schoon te maken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joop 02-07-2017

Mooi uit ziende blender, stil en krachtig

Algemene score

9,0
Zeer tevreden, zeker het geluidsniveau. Gekozen voor Bosch aangezien ervaring goede apparaten. Tevens de service die Bosch geeft bij defect goede ervaringen.

Pluspunten

  • Geluid
  • Mooi uitziend
  • Vaatwas bestendig
  • Kan veiligheidsglas

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 01-07-2017 Product paar dagen in bezit

Blender

Algemene score

10,0
mijn oude blender was stuk en wil graag een goede blender omdat ik het bijna dagelijks gebruikt voor groente fruit smoothy's en doe ik ook met bevroren ingrediënten, en deze is erg stil van geluid en dat is idd zo. en alles is zo fijn gemalen zonder veel herrie van het apparaat. Ik was erg verbaasd nog beter dan mijn oude die ik had dus ben erg blij met deze!!

Pluspunten

  • bijna geen geluid
  • snel alles fijn gemalen ook bevroren ingrediënten
  • messen makkelijk los te krijgen voor schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 01-07-2017 Product paar dagen in bezit

Nieuwe blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Blender is inderdaad erg stil, daarnaast een gebruiksvriendelijk apparaat en een duidelijke gebruiksaanwijzing.

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anne 28-06-2017 Product paar weken in bezit

veel mogelijkheden

Algemene score

8,0
Prima blender, gekozen door de vele mogelijkheden, het feit dat het een silent model is en dat deze blender een kan heeft met een groot volume.
Hij maakt wel wat meer geluid dat ik van te voren dacht, maar hij blendert goed en daar gaat het om!
Vormgeving is mooi en de kan schenkt bovendien goed!

Pluspunten

  • vormgeving
  • stevigheid
  • mogelijkheden
  • verschillende standen
  • grote kan

Minpunten

  • beetje zware kan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bruno 27-06-2017 Product paar dagen in bezit

Really silent!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Usually I don't believe that much in the advertisements, but this blender is actually really silent!!!!
Doesn't look like it's going to break easily, I recommend it!

Review criteria:

Goed

Reageer

Loes 27-06-2017 Product paar weken in bezit

Hele fijne blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hele fijne blender. Doet goed wat hij moet doen. Heet silence, maar ik vind hem persoonlijk niet echt heel stil, had hem stiller verwacht. Maar blend goed, soep, ijsblokjes.. alles gaat erin. Top

Pluspunten

  • Blend goed
  • Kan soep en ijs in.. lekker makkelijk
  • Makkelijk in gebruik
  • mesjes kunnen eruit, maakt schoonmaken makkelijk
  • Glazen kan

Minpunten

  • Niet heel zachtjes

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A.B. 24-06-2017 Product paar dagen in bezit

Een fijnapparaat zonder noice!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De blender heeft een moderne uitstraling. Het is een prettig apparaat om mee te werken want het is gebruiksvriendelijk. Alles wordt heel fijn gemalen tot een romige smootie. Natuurlijk hoor je het apparaat wanneer het in gebruik is maar het is vrij stil.
Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Bijna geluidloos
  • Zeer fijn te malen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geronimo 23-06-2017 Product paar weken in bezit

Handig in gebruik en sterke kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat werkt zoals het hoort, stevig, robuust. Bijna geen lawaai. Heb het idee dat het motortje makkelijk zijn werk doet.
Apparaat glijdt niet weg door de zuignappen onderaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijn 15-06-2017 Product paar dagen in bezit

Zeer stil, glazen beker, bpa-vrij, maakt makkelijk schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze blender gekocht nadat mijn philips het had begeven. Ik was met name op zoek naar een blender met glazen kan en waarbij de plastics die gebruikt werden bpa-vrij waren. Ik kwam uit op dit model van Bosch, wat me uiteindelijk over de streep trok was dat hij ook nog eens stil is. Begrijp me niet verkeerd, je hoort hem wel degelijk. Maar vergeleken met andere blenders is het een wereld van verschil. Maakt makkelijk schoon, zit een grinder bij waarmee ik mijn koffiebonen maal. Top product. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Stiller dan de meeste blenders
  • BPA-Vrij
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Creert een mooie vortex (geen stamper nodig)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

BLENDER 13-06-2017 Product paar dagen in bezit

MOOIE VORMGEVING

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
HANDIG OM SCHOON TE MAKEN NA ELKE BEURT EN MAAKT WEINIG HERRIE EN MAKKELIJK IN GEBRUIK VOOR ALLERLEI KLUSJES

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 12-06-2017 Product paar weken in bezit

Zeer goede blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer goede blender. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Perfect om met bevroren fruit smoothies te maken. De optie om via de dop/maatbeker aan de bovenkant jus d'orange of (kokos)melk toe te voegen is erg handig. Het apparaat heeft 5 verschillende standen om te blenden, dat is erg prettig.

Pluspunten

  • Voldoende kracht om bevroren fruit te crashen
  • Goed formaat
  • Verschillende mogelijkheden
  • Verschillende standen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Chris 11-06-2017 Product paar weken in bezit

Very good Blender - Blends everything smoothly!

Algemene score

10,0
We had bad experiences with many blenders, so this time we decided to put some extra money to get a good blender. Another thing which made us buy the blender was its additional chopper function! We are really happy with our purchase, because the blender is just amazing in its job! It blends everything smoothly, and you can decide on how much smooth you want to have your drink, soup or whatever you want to make. Buying this blender gave us so much more variety in our diet, we basically use it everyday at least once, and believe me it is so much fun to invent your own smoothies etc.! You should definitely invest in this blender, if you are looking for good quality!

Pluspunten

  • Blends really good
  • Ice crusher
  • Chopper
  • Quiet
  • Easy to clean

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helen 08-06-2017 Product paar weken in bezit

Stevig, makkelijk te hanteren en schoon te maken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Stiller dan de meeste blenders, voelt stevig, fijn dat de beker vast te draaien is. Makkelijk schoon te maken door soepele montage en demontage van de mesjes. Voldoende ruim volume in de beker. Mist helaas wel tandjes voor extra gedetailleerd fijndraaien, ondanks dat er wel extra mesjes opzitten om ook de bodem door te draaien. Pulse knop reageert wat langzaam.
Kan de blender rustig een paar minuten aan laten staan en weglopen, zonder dat de blender heet wordt of dat deze zich verplaatst of van het aanrecht dreigt af te lopen. De kabel van de blender is goed op te bergen onder het apparaat wanneer deze niet gebruikt wordt.
De blender voelt vertrouwd, is makkelijk in gebruik en ik verwacht dat deze lang mee kan gaan, maar heeft wel verbeterpuntjes voor iemand die topkwaliteit blenders gewend is en hoge eisen stelt.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Makkelijk schoon te maken
  • Is stevig
  • Is rustig en redelijk stil
  • Wordt niet heet

Minpunten

  • Heeft geen tandmesjes
  • Pulseknop reageert langzaam
  • Zou meer power kunnen hebben

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Gullu yigit 08-06-2017 Product paar weken in bezit

Mega blender iloveit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De kwaliteit is goed en de service ik vind het prima ik ga zeker nog meer bestellingen doen bij media markt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TessaPG 06-06-2017 Product paar maanden in bezit

Hele fijne blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een erg prettige blender. Hij is idd vrij stil voor een blender en hij is makkelijk schoon te maken. Ook een fijne grote kan.

Het enige wat ik minder prettig vind is dat de kan niet altijd even makkelijk op het apparaat klikt. Maar dat ligt meer aan mijn spierballen. :-P

Pluspunten

  • Grote kan
  • Hittebestendig
  • Stil
  • Makkelijk schoonmaken
  • Helemaal uit elkaar te halen

Minpunten

  • Klinkt niet evenmakkelijk op het apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Lies 05-06-2017 Product paar weken in bezit

Goede grip, duidelijke werking

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een fijne blender met een stevige grip op de aanrecht. Makkelijk schoon te maken. Uiterst tevreden!

Minpunten

  • Loopt snel vast bij grotere stukken

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Louis 05-06-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne blender, maakt heel gemakkelijk smoothies

Algemene score

9,0
Makkelijke blender. Goed en eenvoudig schoon te maken. Zeer krachtig.
Handig zijn ook de zuignapjes onder de bodem van het apparaat zodat deze stevig op het oppervlak staat.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Makkelijk schoon te maken
  • Goede styling

Minpunten

  • Maakt toch noch wat geluis
  • De glazen kan is wat zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews