Philips SCD723 wit - Reviews

Laagste prijzen
Specificaties
Type babyfoon
camera babyfoon
tile-Outdoor bereik
330 m bereik (buiten)
Inclusief microfoon
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips SCD723 wit op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Aiméejoelle 19-03-2019

Fijne babyfoon die makkelijk in gebruik is

Geschreven voor: Philips SCD723 wit

Algemene score

10,0
Na 2 weken testen van de Philips Avent DECT-babyfoon SCD723 ben ik van mening dat dit een zeer fijne babyfoon is die ook makkelijk in gebruik is. Het geluid is duidelijk zonder storingen ondanks de vele muren in ons huis. Ook het nachtlampje werd door onze dochter als fijn bevonden en de slaapliedjes als rustgevend. Onze dochter valt nu na 10 min in slaap en slaapt de hele nacht door. Iets wat ze voor deze babyfoon niet deed! Het kunnen aflezen van de kamer temperatuur is ook een groot plus punt. Al met al ben ik zeer tevreden en raad ik deze babyfoon aan iedereen aan. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Nicolevt 03-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed bereik

Geschreven voor: Philips SCD723 wit

Algemene score

9,0
De babyfoon heeft goed bereik, wat tegenwoordig wel noodzakelijk is met dikke muren van nieuwbouwwoningen. Het lijkt erop dat er geen vertraging is, dus dat is heel erg mooi. Niks op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick79 01-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Ideale babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SCD723 wit

Algemene score

8,0
2019
Het apparaat heeft een zeer goed bereik en is makkelijk in gebruik.
Gelijk bij het aanzetten is het linken met de ontvanger geen probleem.
Geluid is helder en duidelijk.
Er zit een spaarstand op en reageert alleen als het kind geluid maakt.
Bereik is zeer goed
Het enige nadeel is dat de nursery songs een beetje oudbollig en schel klinken.

Pluspunten

  • Duidelijk en helder
  • Makkelijk in gebruik
  • Goed bereik
  • Makkelijk in te stellen

Minpunten

  • Oudbollig en schelle nursery rhymes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben86 15-02-2019

Verwachtingen overtroffen.

Geschreven voor: Philips SCD723 wit

Algemene score

10,0
Sinds de geboorte van onze dochter hadden we al een normale babyfoon. Deze deed het prima, maar dit is niets vergeleken met de Philips Avent dect. Het geluid is echt super goed en de microfoon zo gevoelig dat je elk geluidje kunt horen. Gelukkig kun je de gevoeligheid instellen zodat je niet teveel vals alarm krijgt.
Muziekjes werken uitstekend, bereik is goed en ook de terug spreek optie werkt goed.
Enige nadeel wat ik heb gevonden is dat het basisstation soms uit gaat indien de andere helft van de babyfoon ook uit staat. Deze moet je dan weer opnieuw inschakelen om verbinding te maken. Dit is natuurlijk niet handig als je daar achter komt als je kind net op bed ligt... [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

NickyVan 10-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Erg fijne babyfoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SCD723 wit

Algemene score

9,0
Erg fijne babyfoon. Het bereik is kraakhelder, geen storing op de lijn en bereik over grotere afstand. Ook als je via de babyfoon praat tegen je kindje klinkt dit goed en duidelijk verstaanbaar, het geluid is niet blikkerig. De babyfoon heeft verder nog een aantal handige functies zoals een nachtlampje met zacht geel licht voor op de babykamer, een temperatuurmeter zodat je altijd weet dat het niet te warm of te koud is in de kamer en slaapliedjes die je op afstand kan afspelen.

De verschillende opties zijn makkelijk te bedienen vanaf de ontvanger, Alles wijst zich vanzelf en de accu gaat lang mee. Alles bij elkaar een aanrader!

Pluspunten

  • Helder geluid
  • Goed bereik
  • Veel functies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

babyberg 08-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

mooie kwaliteit

Geschreven voor: Philips SCD723 wit

Algemene score

8,0
Deze babyfoon hebben wij 2 weken mogen testen.

De babyfoon is makkelijk in gebruik te nemen en erg gebruiksvriendelijk. Wij zijn erg tevreden over de kwaliteit ervan.

De geluidskwaliteit is beter dan verwacht, helder geluid en geen storing gehad. De terug-praat functie is ook erg makkelijk, op het begin was het schrikken maar al snel wend het.

De verdere functies, zoals de kamertemperatuur is erg makkelijk, zo weet je of de kleine het aangenaam heeft tijdens de slaap.

Ook de nachtvriendelijke modus is handig, geen harde geluiden maar alleen een kleine vibratie.

Al met al raden wij deze babyfoon aan, hoewel onze persoonlijke voorkeur toch uit gaat naar een met een camera. Maar dat is meer persoonlijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mary471 04-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeer betrouwbaar en gemakkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SCD723 wit

Algemene score

8,0
Goede babyfoon, gemakkelijk in gebruik! De babyfoon werkt zowel op batterijen als op het oplader - de lengte van het adaptersnoer is ongeveer 3 meter, dit maakt het mogelijk om het zonder batterijen te gebruiken.
De ouderunit is handig om overal mee naar toe te nemen en zodra je baby wakker wordt, zul je hem meteen horen.
Naast het geluidssignaal op het apparaat is er ook een lichtindicator, die ook kan worden gebruikt om het geluidsniveau in de kinderkamer te bepalen.
Er is ook een terugkoppeling naar de oudereenheid - een "talk" -knop, door erop te klikken kunt u met het kind praten. Met dit menu kunt u het nachtlampje of de melodie op de kinderunit inschakelen, de gevoeligheid van de detector aanpassen en het temperatuuralarm instellen. Er is ook een speciale ECO-modus waarmee u energie kunt besparen zonder het vermogen en de kwaliteit van de signaaloverdracht te verminderen. Nadat ik alle functies van de babyfoons heb gecontroleerd in mijn eigen ervaring, kan ik zeggen dat het het geld waard is, ik raad het aan!

Pluspunten

  • pure sound
  • melodies
  • night light

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jeff88 03-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Juiste prijs kwaliteit met goed bereik

Geschreven voor: Philips SCD723 wit

Algemene score

7,0
Juiste prijs/kwaliteit. Instant play, bijna geen uitleg nodig over hoe te gebruiken zo duidelijk

Geeft een klein lampje in het donker, super handig voor de nachtelijke voedingen.
Muziekje wat zich afspeelt is geen schel geluid en aangenaam aan te horen.

Pluspunten

  • Ruik bereik
  • Instant play

Minpunten

  • Geen gebruik aanwijzing

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MarkVee 02-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Kwalitatief hoogwaardige babyfoon met helder geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SCD723 wit

Algemene score

9,0
Prima babyfoon, met een helder geluid en mooie vormgeving. Het is de versie zonder sterrenprojectie. Persoonlijk zou ik voor de duurdere variant gaan die ook sterrenprojectie heeft, maar als je hier geen prijs op stelt is dit een prima optie. Ook heeft deze versie geen camerascherm, maar dat zie ik persoonlijk niet als nadeel, omdat ik bij verschillende vrienden heb ervaren dat het risico is dat je dan alleen nog maar met de babyfoon bezig bent en bij elk zuchtje op het scherm zit te loeren. Het menu is erg intuïtief (het is vrij snel duidelijk hoe alles moet worden ingesteld zonder de handleiding te lezen) en er zitten vriendelijke melodietjes in die het kindje binnen no-time in slaap brengen.
Enige nadeel is wellicht de prijs die wat aan de hoge kant is.

Pluspunten

  • Geluid!
  • Intuïtief menu

Minpunten

  • Prijs is wellicht wat aan de hoge kant

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel1987 01-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne babyfoon, maar ik mis een beeldscherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SCD723 wit

Algemene score

6,0
De babyfoon werkt prima. Geluid is heel goed, makkelijk in gebruik. Ik. Is wel echt een schermpje om te kunnen kijken naar de baby.
Het geluid is zo goed dat je wilt zien wat je allemaal hoort

Pluspunten

  • supergoed geluid!
  • bereik is erg goed

Minpunten

  • geen beeldscherm

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Emiel35 30-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super babyfoon met een erg goed geluid!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SCD723 wit

Algemene score

9,0
De Philips Avent Dect-babyfoon is een mooi product. Qua vormgeving ziet deze er erg mooi uit. Daarnaast is het bereik van de babyfoon erg goed en kun je heel duidelijk je kindje horen. Naast het geluid wat je zelf kunt instellen qua volume, geeft de babyfoon het geluid ook aan in licht. Persoonlijk vond ik dit erg prettig voor de nacht. Hierdoor wordt je 's nachts rustig wakker van de lampjes in plaats van dat je wakker schrikt van het huilen van je kindje.
De babyfoon beschikt over een lampje en 5 verschillende melodietjes die je op afstand kunt bedienen. Dit zorgt ervoor dat je op bepaalde momenten je kindje weer rustig in slaap kunt laten vallen zonder dat je naar hem of haar toe hoeft te gaan. Een erg prettige functie vind ik dit persoonlijk.

Pluspunten

  • Geluid en licht bedienen op afstand
  • Lichtjes die geluid aangeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sproet 30-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SCD723 wit

Algemene score

9,0
30 januari 2019

Het apparaat werkt goed en is erg makkelijk in gebruik. De mogelijkheid om hem te gebruiken met batterijen, is fijn voor uit huis. Het apparaat is licht maar wel stevig, en er zit een klem aan om aan je kleding vast te maken, blijkt handig te zijn! Er zitten twee batterijen bij het pakket, maar dit is niet voldoende voor beide apparaten, dus moet je apart aanschaffen. Omdat wij in een redelijk koud huis wonen, vinden we het prettig om te zien welke temperatuur de kamer heeft.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

caliona 30-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SCD723 wit

Algemene score

10,0
Goede babyfoon, gemakkelijk in gebruik. Gebruiksaanwijzingen zijn heel makkelijk te lezen.
Heeft een lampje voor nachtlicht, handig. Muziek is echt een leuke functie en goed gevarieerd. Kan op afstand geregeld worden via de andere unit, zeer mooi bedacht.
Heeft een ver bereik en als je het op het hardste zet hoor je de baby zelfs ademen! Super handig en je kan zelf beslissen welke gevoeligheidsniveau je wil hebben. De terugspreekfunctie is ook heel handig.
Geeft goed aan wanneer de batterij leeg is. Beide units zonder oplader mogelijk.
In een woord: een aanrader!

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • zeer gevoelig
  • ver berijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit86 30-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Erg fijne babyfoon!

Geschreven voor: Philips SCD723 wit

Algemene score

9,0
We hebben deze babyfoon nu al een tijdje in gebruik en hij is altijd kraakvrij geweest, het bereik en de opties zijn erg leuk: de projector met sterretjes is daarvan het toppunt! Ook gebruiken we het nachtlampje elke nacht.

Pluspunten

  • helder geluid
  • vele opties!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claire1983 29-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Hele fijne babyphone

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SCD723 wit

Algemene score

9,0
Wij hebben deze babyphone nu 2 weken in gebruik en we zijn erg tevreden!! 
Het is een makkelijke babyphone om in gebruik te nemen, eigenlijk wijst alles zichzelf. 
De display geeft duidelijk weer of er wel of geen bereik is. Het bereik is overigens opvallend goed. Met een andere babyphone hadden wij nog wel eens in de aanbouw geen bereik, waarschijnlijk door de staalcontructie. Maar daar hebben we met deze helemaal geen last van. 
Onze dochter slaapt op de zolder en daar is de temperatuur heel erg wisselend, het is ook fijn dat de kamertemperatuur wordt aangegeven.
De batterij gaat erg lang mee en ik vind de "nachtstand" voor de display ook erg prettig. Waardoor het niet zo'n storend lichtje is op je nachtkastje.

De terugpraat functie vind ik ook heel fijn, de eerste keer schrok ons dochtertje wel een beetje, maar nu ze eraan gewend is is het ook wel makkelijk. Zelf vind ze de liedjes erg leuk die je aan kan zetten.

Wij zouden deze babyphone dus zeker aanraden!!!

Pluspunten

  • Lange duur batterij
  • Goed bereik
  • Praten door de babyphone met je kindje

Minpunten

  • Geen beeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melissa nordmann 29-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne babyfoon!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SCD723 wit

Algemene score

10,0
Ik vind het product super handig!
Hij is makkelijk in gebruik, het geluid is super helder.
Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Nachtlampje

Minpunten

  • Gebruiksaanwijziging niet in het nederlands

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melissagennep8 29-01-2019

Philips Avent DECT-babyfoon SCD723 Is super handig!

Geschreven voor: Philips SCD723 wit

Algemene score

10,0
De Philips Avent DECT-babyfoon SCD723 is erg fijn in gebruik.
Zit een goed geluid in, en een handig nacht lampje. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer

Tamara4 29-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima babyfoon!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips SCD723 wit

Algemene score

10,0
Op deze babyfoon zitten veel nuttige mogelijkheden, die allemaal erg handig zijn. Ook de vormgeving is mooi. Een goede babyfoon die enkel beweging/lawaai aangeeft wanneer dit echt nodig is.
Verder heeft hij ook een goed bereik. In onze achtertuin (50m) kunnen we hem ook gebruiken. Goede babyfoon met een helder geluid en leuke opties zoals het afspelen van muziek en de sterrenhemel.

Pluspunten

  • Heldere display
  • Goed kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk
  • Vele gebruiksmogelijkheden

Minpunten

  • Geen beeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marjan1986 29-01-2019

Een fijne babyfoon

Geschreven voor: Philips SCD723 wit

Algemene score

8,0
Na 2 weken testen van de Philips Avent DECT-babyfoon SCD723 ben ik van mening dat dit een zeer fijne babyfoon is die ook makkelijk in gebruik is. Het geluid is duidelijk zonder storingen ondanks de vele muren in ons huis. Ook het nachtlampje werd door onze dochter als fijn bevonden en de slaapliedjes als rustgevend. Onze dochter valt nu na 10 min in slaap en slaapt de hele nacht door. Iets wat ze voor deze babyfoon niet deed! Het kunnen aflezen van de kamer temperatuur is ook een groot plus punt. Al met al ben ik zeer tevreden en raad ik deze babyfoon aan iedereen aan. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.nl

Reageer