Kenwood KMM-BT504DAB

Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Vermogen
200 watt
Kleuren
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 30 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KMM-BT504DAB op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sieger 21-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De perfecte autoradio met alle mogelijke opties

Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

10,0
Deze autoraio gekocht op advies van een specialist. Alle nieuwste futures, BlueTooth, handfree bellen met een zeer goede kwaliteit, Dab+ radio in cd kwaliteit, usb , 3,5 mm aansluiting, scherm in verschillende kleuren in te stellen, kortom geen betere autoradio te koop voor deze prijs.

Pluspunten

  • DAB+
  • Zeer goede kwaliteit bij handsfree bellen

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Reageer

Huib 18-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Helder en mooi geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

8,0
Kenwood is een merk waar de geluids-kwaliteit altijd goed is geweest.
En dat is ook met de originele speakers van mijn Daihatsu zo.
Ook dat er twee telefoons te gelijker tijd aangesloten kunnen worden is prettig

Pluspunten

  • Geluidskwalieit
  • bedienig
  • Zelf te kiezen kleur
  • handsfree aansluiting met twee telefoons

Minpunten

  • remote aansluiting met telefoon gaat niet lekker

Reageer

Roy de wilde 02-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte DAB+ met spotify en TuneIn.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

9,0
Heb na aanleiding van de reviews op kieskeurig deze autoradio gekocht.
Ik ben echt blij verrast door de mogelijkheden van dit superieure radiootje!! Zeer kleine inbouwdiepte doordat cd speler overbodig is geworden. Perfecte ontvangst DAB+ door keurig meegeleverde antenne die wel even netjes aangebracht dient te worden maar de handleiding is hierover heel duidelijk!
Verder helemaal compateble met iphone(heb zelf iphone 7) ook de kenwoodapp is in de Appstore te downloaden voor iphone!! Dus radiobediening via je telefoon.
Ik vind dat je enorm veel krijgt voor een zeer kleine prijs €149,- incl verzenden

Pluspunten

  • Zeer geringe inbouwdiepte
  • Meegeleverde DAB+ antenne
  • Volledig compatable met iphone
  • Zeer veel instelmogelijkheden audio
  • Perfecte DAB+ ontvangst

Minpunten

  • Niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

stylus 14-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne dab+ radio met vol op mogelijkheden usb aux

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

9,0
het is een super fijne radio met heel veel mogelijk heden usb aux dab+ ontvangst spotify.
wat deze radio extra interessant maakt is dat er meerdere apparaten via bluethoof verbonden kunnen worden. verder ziet hij er ook nog goed uit.

Pluspunten

  • mogelijk heden
  • dab+
  • dab+ antenne en mirofoon bij geleverd
  • spotify en android app

Minpunten

  • helaas geen AB maar app voor de telefoon

Reageer

Gert van Dam 17-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makelijk in te bouwen duidelijke handleiding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

9,0
Prachtig vormgegeven DAB+ radio heel compact doordat de CD speler overbodig is door de vele opties tot media streaming. handig is de dual phone connection er zijn totaal 5 bleutooth apparaten te koppelen. radio is compatible met IOS en android. je kunt een app downloaden en de radio via je mobieltje te bedienen. kortom een prachtige radio met heel veel mogelijkheden.

Pluspunten

  • dual phone connection
  • compatible met Android
  • prijs kwaliteitverhouding
  • compact
  • bijgeleverde DAB antene en microfoon

Minpunten

  • nog niet tegen gekomen

Reageer

rob75 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm,goede bluetooth voor handsfree bellen,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

10,0
De prijs kwalitiet is goed, goede bluetooth voor handsfree bellen,goed geluid ,mooi groot display ,geen cd speler meer die gebruikte ik toch niet

Pluspunten

  • goede bluetooth
  • mooi groot scherm
  • goed geluid

Reageer

Hans Thijssen 08-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel blij

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

9,0
geweldig mooie en makkelijk te inbouwen met een geweldig ruisvrije radio weergave. Wij hebben hem ingebouwd in een 22 jaar oude Mazda 323 sedan!

Pluspunten

  • Makkelijke inbouw
  • met gratis DAB+ antenne

Minpunten

  • heb ik niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miel 12-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

8,0
Deze autoradio heeft een aanpasbaar kleurenscherm. Tevens zijn er veel aansluitmogelijkheden zoals USB, AUX en via Bluetooth. Ook kun je handsfree bellen. Hiervoor sluit je de meegeleverde microfoon aan. En als je telefoon gekoppeld is middels bluetooth, ontvang je bijvoorbeeld ook via de geluidsinstallatie de gesproken meldingen van je navigatie op je telefoon. Door de vele instellingen is deze autoradio helemaal naar eigen smaak in te stellen.

Pluspunten

  • Aanpasbaar kleurenscherm
  • Meerdere aanluitmogelijkheden
  • Veel instellingen

Minpunten

  • DAB antenne is even goed opletten met installeren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jo Vandale 25-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige en veelzijdige multimedia autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

8,0
DIt is een pracht van een toestel. Hij speelt gewoon alles wat je hem aanbied zoals: Content op een USB stick, Apple en Android telefoons zowel via Bluetooth als via de front USB, oudere multimedia spelers kan je ook via de frontjack aansluiten. De uitgangen om extra versterkers aan te sluiten zijn ook aanwezig. Niet te vergeten de Digitale DAB+ en Analoge FM/AM radio's. Daarnaast krijg je er handsfree telefoneren gratis bij. In de doos vind je naast het toetel ook de nodige verloop kabels naar de oudere ISO connectors, de extra microfoon ter ondersteuning van de handsfree telefoon functionaliteit en een DAB+ antenne. Er zijn ontelbare instellingen mogelijk om het geluid volledig af te stemmen op uw wagen, gewoon prachtig. Ondanks de vele opties is het toestel eenvoudig te gebruiken om dagelijks uw favoriete muziek af te spelen. Een echte aanrader wat mij betreft !!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Prachtig geluid
  • Eenvoudige bediening
  • Een echte multimedia speler
  • Afneembaar front (antidiefstal)

Minpunten

  • Geen doosje om afneembaar front in op te bergen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J 24-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compleet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

8,0
Dit is een zeer compleet product. Prijs-kwaliteitverhouding is top. Ik raad dit product aan iedereen aan.

Pluspunten

  • Prijs
  • Compleetheid
  • Makkelijk te installeren

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Will 30-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk en snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

7,0
Makkelijk en snel te installeren
Bedieningsgemak ok
Snelle koppeling met Spotify
Kwaliteit die ik ken van kenwood

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

John 13-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

10,0
goed design en veel opties , mijn motivatie om te kopen was een dap+ atenne en met deze radio kan zoveel en het is niet moeilijk om zelf te doen

Pluspunten

  • prijs-kwaliteit

Minpunten

  • ik heb er maar 1 nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 30-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk Spotify gebruiken via je Mobiel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

7,0
Eenvoudig te installeren. Wel even prutsen om de kabel van de microfoon en DAB+-antenne netjes door je dashboard te leiden. Spotify gebruiken via je mobiel is erg gemakkelijk. één minpuntje: het display is bij een heldere dag al nauwelijks meer te lezen, dit had wel beter gemogen. Verder een prima autoradio.

Pluspunten

  • Gemakkelijke installatie
  • Uitgebreide handleiding
  • Werkt zowel met iPhone als Android

Minpunten

  • Display bij daglicht moeilijk leesbaar
  • Een nieuwe ruit betekent ook een nieuwe antenne

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

De Boer 15-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super geluid, voor een zeer schappelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

10,0
Wij hebben deze radio aangeschaft om in te bouwen in de caravan. Wij hebben nu uitstekend geluid en de radio is zeer gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • geluid
  • bedieningsgemak/design

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timmerdude 12-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima DAB+ radio voor op de boot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

9,0
Prima radio voor op de boot. Perfect geluid DAB+ zenders. Prima streaming mogelijkheden Bluetooth.
De Spotify functie is heel handig. Heb kleur rood ingesteld zodat bedien tijdens nacht tochten prettig blijft.
Vind deze radio heel prettig omdat de source knop onder ipv boven zit hetgeen makkelijker te bedienen is op een bewegend schip. Lijkt mij ook prettiger in de auto.
Kortom aanrader!

Pluspunten

  • Bediening
  • Instellen kleur display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Ronald 27-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

KMM-BT504DAB

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

9,0
Mooie vormgeving en het display is naar kleur in te stellen. Duidelijke beschrijving hoe je de antenne moet plaatsen. Goed ontvangst en mooi geluid wat je mag verwachten van Kenwood.

Pluspunten

  • Mooi geluid
  • Goede beschrijving
  • Makkelijk te installeren

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 04-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

VEEL mogelijkheden

Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

8,0
De prijs kwaliteits relatie. Gemakkelijke installatie. Gratis DAB+ antenne. De uitgebreide audiomogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Edenaar69 03-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote letters en makkelijk in de omgang

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

9,0
Ik heb deze radio voor mijn verjaardag gehad ik wilde van mijn kinderen een nieuwe auto radio. Door het dan ben ik voorbereid op de toekomst wat betreft het verdwijnen van de fm frequentie en ik kan als bijna 70er goed met de radio overweg.

Pluspunten

  • Makkelijk in te stellen
  • Grote letters

Minpunten

  • Heb ik nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel 26-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch geluid, mooie vormgeving en goeie Carkit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

9,0
Dit toestel heeft fenomenaal geluid en ziet er erg fraai uit. Het geluid is tot in detail in te stellen en in combinatie met DAB+ krijg je een kraakhelder geluid! De ingebouwde carkit doet het fantastisch! Een echte aanrader! Zeker als je naar de prijs kijkt want ook die is erg scherp. Kopen dus!

Pluspunten

  • Geluid
  • Vormgeving
  • Bedieningsgemak
  • Prijs/kwaliteitsverhouding
  • Bluetooth Carkit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael Wijnalda 20-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

6,0
Prima radio. Ik heb hem aangeschafd op advies van een specialist. Hij had gelijk alles zit erop. Heel mooi geluid. Ben er echt heel blij mee.

Pluspunten

  • Mooi geluid
  • Fijne bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews