Kenwood KMM-BT504DAB

Best Reviewed 3 keer sep 2020 Kenwood KMM-BT504DAB
Best Reviewed - september 2020
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Vermogen
200 watt
Kleuren
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 54 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KMM-BT504DAB op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sieger 21-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De perfecte autoradio met alle mogelijke opties

Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

10,0
Deze autoraio gekocht op advies van een specialist. Alle nieuwste futures, BlueTooth, handfree bellen met een zeer goede kwaliteit, Dab+ radio in cd kwaliteit, usb , 3,5 mm aansluiting, scherm in verschillende kleuren in te stellen, kortom geen betere autoradio te koop voor deze prijs.

Pluspunten

  • DAB+
  • Zeer goede kwaliteit bij handsfree bellen

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Reageer

Huib 18-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Helder en mooi geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

8,0
Kenwood is een merk waar de geluids-kwaliteit altijd goed is geweest.
En dat is ook met de originele speakers van mijn Daihatsu zo.
Ook dat er twee telefoons te gelijker tijd aangesloten kunnen worden is prettig

Pluspunten

  • Geluidskwalieit
  • bedienig
  • Zelf te kiezen kleur
  • handsfree aansluiting met twee telefoons

Minpunten

  • remote aansluiting met telefoon gaat niet lekker

Reageer

Roy de wilde 02-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte DAB+ met spotify en TuneIn.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

9,0
Heb na aanleiding van de reviews op kieskeurig deze autoradio gekocht.
Ik ben echt blij verrast door de mogelijkheden van dit superieure radiootje!! Zeer kleine inbouwdiepte doordat cd speler overbodig is geworden. Perfecte ontvangst DAB+ door keurig meegeleverde antenne die wel even netjes aangebracht dient te worden maar de handleiding is hierover heel duidelijk!
Verder helemaal compateble met iphone(heb zelf iphone 7) ook de kenwoodapp is in de Appstore te downloaden voor iphone!! Dus radiobediening via je telefoon.
Ik vind dat je enorm veel krijgt voor een zeer kleine prijs €149,- incl verzenden

Pluspunten

  • Zeer geringe inbouwdiepte
  • Meegeleverde DAB+ antenne
  • Volledig compatable met iphone
  • Zeer veel instelmogelijkheden audio
  • Perfecte DAB+ ontvangst

Minpunten

  • Niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bas Moreau 17-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bluetooth Media Receiver voor in de auto

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

8,0
Deze 'autoradio' heb ik uitgekozen voor zijn uitgebreide Bluetooth mogelijkheden i.c.m. smartphone. De bijgeleverde noise cancelling microfoon doet zijn werk uitstekend; handsfree telefoneren en de gesprekspartner heeft niet door dat je over de snelweg rijdt.
De DAB+ radio is gemakkelijk te bedienen en geeft een zuivere ontvangst.
Het koppelen van je telefoon met autopairing is een makkie en wat niet echt duidelijk uit overzichten naar voren komt: je kan 2 telefoons tegelijkertijd aanmelden. Dus als je met je partner in de auto zit kan je beide aanmelden.
Een minpuntje is dat de standaard iso stekkers om aan te sluiten in de auto niet helemaal gaan zoals je zou willen, ik moest een extra draad trekken voor de constante plus anders was de radio steeds zijn instellingen kwijt.

Pluspunten

  • Bluetooth mogelijkheden
  • Noisecancelling microfoon

Minpunten

  • Aansluiting met constante plusdraad noodzakelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

stylus 14-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne dab+ radio met vol op mogelijkheden usb aux

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

9,0
het is een super fijne radio met heel veel mogelijk heden usb aux dab+ ontvangst spotify.
wat deze radio extra interessant maakt is dat er meerdere apparaten via bluethoof verbonden kunnen worden. verder ziet hij er ook nog goed uit.

Pluspunten

  • mogelijk heden
  • dab+
  • dab+ antenne en mirofoon bij geleverd
  • spotify en android app

Minpunten

  • helaas geen AB maar app voor de telefoon

Reageer

Gert van Dam 17-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makelijk in te bouwen duidelijke handleiding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

9,0
Prachtig vormgegeven DAB+ radio heel compact doordat de CD speler overbodig is door de vele opties tot media streaming. handig is de dual phone connection er zijn totaal 5 bleutooth apparaten te koppelen. radio is compatible met IOS en android. je kunt een app downloaden en de radio via je mobieltje te bedienen. kortom een prachtige radio met heel veel mogelijkheden.

Pluspunten

  • dual phone connection
  • compatible met Android
  • prijs kwaliteitverhouding
  • compact
  • bijgeleverde DAB antene en microfoon

Minpunten

  • nog niet tegen gekomen

Reageer

rob75 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm,goede bluetooth voor handsfree bellen,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

10,0
De prijs kwalitiet is goed, goede bluetooth voor handsfree bellen,goed geluid ,mooi groot display ,geen cd speler meer die gebruikte ik toch niet

Pluspunten

  • goede bluetooth
  • mooi groot scherm
  • goed geluid

Reageer

Rob 01-10-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heel tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

9,0
De unit is klein, want geen cd. Display is helder en instelbaar in elke gewenste kleur. Geluid is subliem, zelfs met mijn standaard VW speakertjes. Er zijn heel veel opties in te stellen op een gemakkelijke manier. Handsfree en spotify integratie werken perfect en simpel. Enige puntje is dat er iets is met geheugen, alsof hij het niet opslaat, maar dat hoeft niet aan de radio te liggen.

Pluspunten

  • Spotify
  • Dab+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bram 27-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top radio!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

10,0
Top radio, handig zonder CD bespaart hoop ruimte achter de radio waardoor ie niet naar voren gedrukt word waar je vaak met een CD radio toch mee loopt te kloojen.
DAB+ werkt ideaal ook in oudere auto's al word er wel voor gewaarschuwd gewoon goed kijken waar je de antenne plaats!! Ook op mijn jbl speakers prima af te stemmen waar ik bij pioneer meer moeite mee had. Al met al top en gebruiksvriendelijke radio

Pluspunten

  • Design
  • DAB+

Minpunten

  • Voor mij persoonlijk niks

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

W. C. Van der Velden 26-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi schermpje duidelijke displey.

Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

8,0
Geluid breng hij goed over van de telefoon via Bluetooth, zo maakt hij internet verbinding, sportify kan hij prima aan, via app meer koppelingen mogelijk. Ook als handfree Werkt perfect.

Pluspunten

  • Geeft heldere display
  • Mooi geluid

Minpunten

  • Heeft even tijd nodig voor verbinding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

kzmuda 16-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dat is beste radio dat ik heb ooit gekocht !!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

9,0
Lekker makkelijk en ziet netjes uit .kwa geluid beste wat ik zou verwachten. Gwn 9 dikke 9
Prijs ook niet te duur veel opties microfoon de bij alles compleet

Pluspunten

  • makkelijk
  • Kwa geluid goed
  • Mooie

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Johnsemra 16-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en goed radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

10,0
Ik vind dit een geweldig product, Spotify en dab ,ik hou van muziek
Alleen soms blijft de radio aangeven ,,connecting!
En zolang dat duurt is er geen contact met Spotify app, dan schakel ik maar over naar BT audio rn dat werkt wel

Pluspunten

  • Spotify connectie
  • Dab antenne,, niet meer FM! Dat is zo 1990

Minpunten

  • Af en toe connectie probleem met Spotify
  • Fragiel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Polleke68 29-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima upgrade voor een oudere auto

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

9,0
Mooi geluid en makkelijke bediening. Dab antenne zat erbij, was wel een uitdaging om deze in te bouwen. Al met al een hele update voor mijn auto.

Pluspunten

  • Bluetooth
  • Spotify

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Don John 27-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne autoradio, veel functies voor weinig geld!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

9,0
Kenwood is sowieso al een gevestigde waarde. Deze autoradio bevestigt dat nog maar eens.
Alle functionaliteiten aanwezig, de DAB-functie is top.
Glasheldere weergaves, geen geruis meer 👍!
De usb-input en de kleurweergavekeuzes vormen een leuke extra.
Veel tevreden ! 😊👍

Pluspunten

  • DAB!
  • Usb

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 14-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, eenvoudig in te stellen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

10,0
Na het vergelijken van verschillende autoradio's op basis van kwaliteit, eigenschappen en prijs, heb ik gekozen voor een Kenwood autoradio.
De KMM-BT504DAB voldeed immers aan al mijn eisen: DAB, connectie met mijn android aoor zowel muziek als handsfree, aansluiten van de toestellen van de kinderen (via USB, bluetooth of een kabeltje).
De geluidskwaliteit is bijzonder zuiver.
En tot slot, eenvoudig in te bouwen en dank zij de goede handleiding was het monteren van de DAB-antenne een fluitje van een cent.

Pluspunten

  • Inbouwen
  • Geluidskwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baol 21-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood BT504DAB

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

8,0
Eenvoudig prima prijs/prestatie! Voordelige prijs! Goede ontvangst en veel mogelijkheden. MP3, usbstick.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wannes 07-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

9,0
Prima autoradio voor een hele mooie prijs. Uitgebreid menu, eenvoudig te bedienen.
Ze Is voor een amateur snel te installeren

Pluspunten

  • Geluid
  • Functies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

mreijnen 06-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima radio, duidelijk display en vele mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

9,0
Een prima radio met vele mogelijkheden. Vele kleurinstellingen voor je display zijn mogelijk.

De bediening is logisch en goed te begrijpen.

Ook voor het afspelen van je eigen muziek zijn er voldoende mogelijkheden.

Al met al een prima radio voor een goede prijs. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Ondersteunt AM FM & DAB+
  • Connect 2 gsm toestellen tegelijkertijd
  • Muziek afspelen vanaf Android of IOS
  • Muziek via USB afspelen is geen probleem
  • Kleine inbouwdiepte

Minpunten

  • Geen opbergbox voor je display

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 04-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

10,0
Dab+, Bluetooth, snelle inbouw en klein formaat. Beste prijs/kwaliteit. Gekocht voor een camper, voor digitaal en analoog ontvangst.

Pluspunten

  • Dab+
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

19-06-2020 21-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

DAB Radio mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KMM-BT504DAB

Algemene score

9,0
Ziet er mooi uit .
Makkelijk in te bouwen zelf voor een leek als ik.
De radio werk prima. Alleen voor de DAB antenne moet je nog een koppel stuk aanschaffen om hem aan te sluiten op de radio.

Pluspunten

  • Makkelijk aansluiten
  • Mooi

Minpunten

  • Kan niet meteen de aan sluiten
  • Mis koppelstuk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews