JVC KD-X351BT 1DIN Mechless Autoradio met Bluetooth ingebouwd. Geschikt voor iPod/iPhone.

Best Reviewed jan 2019 JVC KD-X351BT 1DIN Mechless Autoradio met Bluetooth ingebouwd. Geschikt voor iPod/iPhone.
Best Reviewed - januari 2019
Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Vermogen
350 watt
Kleuren
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 43 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC KD-X351BT 1DIN Mechless Autoradio met Bluetooth ingebouwd. Geschikt voor iPod/iPhone. op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Valerie 11-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed product, aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT 1DIN Mechless Autoradio met Bluetooth ingebouwd. Geschikt voor iPod/iPhone.

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven, veel functies. Een beetje zoeken om door te hebben hoe het werkt. Maar eens je het toestel doorhebt, is het een handig toestel. Ook heel positief dat het met een app bedienbaar is. Werkt met spotify, iphone, ipod, ... Top!

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Bluetooth
  • Handsfree

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 18-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Namelijk in te bouwen en te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT 1DIN Mechless Autoradio met Bluetooth ingebouwd. Geschikt voor iPod/iPhone.

Algemene score

8,0
Mooie autoradio gekregen voor vaderdag. Heel blij mee vanwege bluetooth connectie en belfunktie. Apparaat kan bijna alles en met behulp van gebruiksaanwijzing werkte hij zomaar. Alles was goed en makkelijk te vinden. Mooi was ook de bijgesloten microfoon voor het bellen.

Pluspunten

  • Complete autoradio.
  • Microfoon voor het bellen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

tibo.1999 14-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel opties (USB, aux, bluetooth)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT 1DIN Mechless Autoradio met Bluetooth ingebouwd. Geschikt voor iPod/iPhone.

Algemene score

7,0
Dit product had opties die up-to-date waren voor een voordelige prijs.
Alleen vind ik het wel jammer dat hij in rood en blauw te verkrijgen is en geen andere kleuren . Om meer bij de rest van de auto te passen zou dit fijn zijn.

Pluspunten

  • veel manieren om media af te spelen
  • optie aansluiting subwoofer
  • mee geleverde microfoon voor hands free bellen

Minpunten

  • voelt te goedkoop voor de prijs die je betaald

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Monique 20-11-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne bleuthooth radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT 1DIN Mechless Autoradio met Bluetooth ingebouwd. Geschikt voor iPod/iPhone.

Algemene score

9,0
Fijne bluetooth radio. Muziek luisteren vanaf je telefoon. Handsfree bellen met het mee geleverde microfoontje werkt goed.

Pluspunten

  • bluetooth muziek luisteren
  • handsfee bellen
  • microfoontje is meegeleverd
  • Zachte verlichting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

selcuk bas 24-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te installeren, bluetooth goed, goed geluid radio.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT 1DIN Mechless Autoradio met Bluetooth ingebouwd. Geschikt voor iPod/iPhone.

Algemene score

9,0
Makkelijk te installeren , alles is bijgeleverd, komt goed geluid uit, usb en aux en bluetooth werken top, goed product

Pluspunten

  • bluetooth
  • usb
  • aux

Minpunten

  • kleine achterkant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tamara 19-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne Bluetooth

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT 1DIN Mechless Autoradio met Bluetooth ingebouwd. Geschikt voor iPod/iPhone.

Algemene score

8,0
Ik had de radio gekocht vanwege de Bluetooth. Ik vind het een hele fijne radio en vooral omdat de Bluetooth binnen enkele seconden verbinding maakt.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruben brem. 28-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie autoradio, met Bluetooth, en dat je twee telefoons

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT 1DIN Mechless Autoradio met Bluetooth ingebouwd. Geschikt voor iPod/iPhone.

Algemene score

8,0
Ik vindt het een super apparaat, werkt gewoon goed ik ben nu goed bereikbaar en verstaanbaar super!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ramin 22-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed geluid met veel functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT 1DIN Mechless Autoradio met Bluetooth ingebouwd. Geschikt voor iPod/iPhone.

Algemene score

8,0
De kwaliteit van het geluid is erg goed en de radio heeft veel functies waar je zeker weten gebruik van maakt. Bluetooth werkt perfect!

Pluspunten

  • goed geluid
  • veel functies
  • sterke bluetooth verbinding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mar 03-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke display

Geschreven voor: JVC KD-X351BT 1DIN Mechless Autoradio met Bluetooth ingebouwd. Geschikt voor iPod/iPhone.

Algemene score

9,0
Super autoradio die van alle gemakken voorzien is, makkelijk te bedienen is en en er mooi uit ziet, voor een degelijke prijs.

Pluspunten

  • display
  • design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Charles 20-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

KD-X351BT

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT 1DIN Mechless Autoradio met Bluetooth ingebouwd. Geschikt voor iPod/iPhone.

Algemene score

10,0
Een prima en makkelijk te installeren autoradio, de bedienig spreekt voor zichzelf. alleen jammer dat er geen goede verloop is naar de autoantenne maar dat mag de pret niet drukken. Ik ben dik tevreden met deze autoradio.

Pluspunten

  • bluetooth
  • iphone
  • handsfree bellen
  • muziek streamen

Minpunten

  • antenne aansluiting

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ontheroad 16-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT 1DIN Mechless Autoradio met Bluetooth ingebouwd. Geschikt voor iPod/iPhone.

Algemene score

10,0
het is een mooi design
De bediening is makkelijk, zoals gewend bij JVC.
Ook van dit model is de kwaliteit weer voortreffelijjk

Pluspunten

  • bediening
  • uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berry van der Mierden 28-04-2019
  • Product gekocht

Doet wat het moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT 1DIN Mechless Autoradio met Bluetooth ingebouwd. Geschikt voor iPod/iPhone.

Algemene score

8,0
Het product doet wat het moet doen. Goede prijs kwaliteit verhouding. Omdat ik de autoradio in een auto moest inbouwen zonder stekker, was de handleiding erg duidelijk.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Nog geen

Reageer

HenkH 27-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT 1DIN Mechless Autoradio met Bluetooth ingebouwd. Geschikt voor iPod/iPhone.

Algemene score

9,0
Mooie vormgeving, goede ontvangst kwaliteit en weergave, eenvoudige montage en overzichtelijke instructies.

Pluspunten

  • mogelijkheden
  • kwaliteit

Minpunten

  • display tekst wat hoekig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ferdi 22-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT 1DIN Mechless Autoradio met Bluetooth ingebouwd. Geschikt voor iPod/iPhone.

Algemene score

10,0
Strak design, goede kwaliteit. Het is ook heel handig dat ik mijn telefoon door middel van bluetooth kan koppelen aan de radio. Het instellen kost even tijd, maar dat maakt niet uit vind ik. Top aankoop!

Pluspunten

  • Bluetooth
  • gaaf design

Minpunten

  • Instellen duurt even

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John H. 30-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ff opwarmen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT 1DIN Mechless Autoradio met Bluetooth ingebouwd. Geschikt voor iPod/iPhone.

Algemene score

8,0
Nog nooit eerder een autoradio vervangen. Ging vrij simpel. Instellen van de vele mogelijkheden had ff tijd nodig voor ik het menu structuur door had. Koppelt met mijn iphone, hier en daar een vinkje aanzetten en ik kan bellen met de meegeleverde microfoon.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Mixertje 28-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT 1DIN Mechless Autoradio met Bluetooth ingebouwd. Geschikt voor iPod/iPhone.

Algemene score

9,0
Top toestel en niet te duur.
Hij kan eigenlijk bijna alles.
Gemakkelijk.te installeren en in te stellen

Pluspunten

  • Mooi
  • Simpel

Minpunten

  • Niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

outlander 22-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne radio alles werkt perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT 1DIN Mechless Autoradio met Bluetooth ingebouwd. Geschikt voor iPod/iPhone.

Algemene score

8,0
handsfree audio bluetooth werken perfect, ziet er mooi uit en goed geluid. prijs technisch goede keuze

Pluspunten

  • geluid
  • uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Fred B 19-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Eenvoudige installatie / goede feature set / betaalbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT 1DIN Mechless Autoradio met Bluetooth ingebouwd. Geschikt voor iPod/iPhone.

Algemene score

8,0
Prima radio, veel opties , prima ontvangst . Installatie was eenvoudig. In een zucht alles geinstalleerd en connectie met telefoons gemaakt. Kan er mee bellen en gebeld worden. USB ondersteuning is met het huidige zenderaanbod ook erg welkom. Scherp geprijsd.

Pluspunten

  • Prijs
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • microfoon installatie wat vaag

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

G.H. 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prettige autoradio

Geschreven voor: JVC KD-X351BT 1DIN Mechless Autoradio met Bluetooth ingebouwd. Geschikt voor iPod/iPhone.

Algemene score

9,0
Een hele fijne autoradio met bluetooth. Erg handig om naar spotify te luisteren. Eenvoudige bediening.

Pluspunten

  • bluetooth
  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Liona 28-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-X351BT 1DIN Mechless Autoradio met Bluetooth ingebouwd. Geschikt voor iPod/iPhone.

Algemene score

10,0
Strak design met mooie blauwe verlichting die dimbaar is. Goed en helder geluid. Makkelijk te bedienen, ook via de JVC app. Radio speelt gelijk muziek af via Spotify zodra deze met Bluetooth verbonden is, ideaal!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Start Spotify direct op
  • Handsfree bellen met lang snoer microfoon
  • Helder geluid
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews