JVC KD-X341BT - Reviews

Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Kleuren
zwart
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans 31-08-2017 Product paar weken in bezit

Erg handig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne radio. Prima prijs/kwaliteit verhouding.
Bluetooth wekt uitstekend. Simpel aan te sluiten op bestaande bedrading. Blij mee

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Jocohel 18-08-2017 Product paar dagen in bezit

Degelijk product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heb de JVC autoradio aangeschaft omdat hij zeer goede recensies had, en daar is niets van gelogen. Zeer degelijk product, makkelijk te installeren en een zeer goed geluid.
Heel veel handige opties zoals Bluetooth, remote control en smartphone opladen via usb.
En dit voor zo'n klein prijsje!!
Ga zo door JVC.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arie vos 29-07-2017 Product paar weken in bezit

Ziet er mooi uit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hij voldoet echt naar mijn verwachting. Geeft goed geluid en de handfree werkt perfect, kortom hij is gewoon heel goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jedi 26-06-2017 Product paar dagen in bezit

Jvc

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik vind dit een prima product. Het heeft alles wat ik zocht, veel mogelijkheden en heel makkelijk te gebruiken.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

BvB 24-06-2017 Product paar dagen in bezit

Duidelijk scherm en voldoende opties

Algemene score

8,0
overzichtelijke bediening, mooi duidelijk scherm, snelle installatie .
ook het disign is goed over nagedacht

Pluspunten

  • scherm
  • goede mic voor bluetooth
  • usb en aux

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Huizenga 20-06-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie radio, prachtige sound

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over het apparaat, de opties zijn meer dan voldoende en werken prima, mooi is de bluetooth optie en het draadloos kunnen afspelen vanaf je telefoon, geweldig!
Ook zijn de instelling mogelijkheden meer dan voldoende!

Pluspunten

  • Overzichtelijk, ziet er mooi uit
  • Veel opties om geluid in te stellen

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Steur 07-06-2017 Product paar weken in bezit

Geweldig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
In eerste instantie gekocht voor de Bluetooth, handsfree bellen, het mooie uiterlijk en de blauw met witte verlichting. Tevens is het een groot voordeel dat hij heel licht is en maar 11 cm diept. Het frontje is uitneembaar, wel jammer dat er dan geen hoesje bijzit om hem zonder krassen en schade mee te nemen. In de praktijk blijkt dat er een prachtig geluid uitkomt en eigenlijk is dat het belangrijkste.

Pluspunten

  • goed geluid
  • mooi uiterlijk

Minpunten

  • geen hoesje voor frontje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bert 21-04-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi design en gebruiksvriendelijk.

Algemene score

9,0
Mooie autoradio met Bluetooth. Gemakkelijk aan te sluiten. Mooi geluid en veel mogelijkheden. Een aanrader voor een goede prijs.

Pluspunten

  • Mooi geluid.
  • 2 telefoons via Bluetooth.
  • Te bedienen via app.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Stan 12-04-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldig product!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi en degelijk product. Ongeloofelijk veel mogelijkheden. De Bluetooth opties zijn een verademing. Muziek vanaf je telefoon afspelen en met het bijgeleverde microfoontje is handsfree bellen vergelijkbaar met dure handsfree-kits.

Geluid is perfect evenals de instelmogelijkheden hiervoor. Het ontbreken van een CD-speler is geen probleem. De AUX- en USB aansluitingen heffen het ontbreken hiervan meer dan op.

Makkelijk te monteren en met de ISO stekker zonder problemen aan te sluiten op bestaande kabelbomen.

Gebruiksaanwijzing is handig opgebouwd. Door elke stap vanaf bladzijde 1 te volgen is het monteren en instellen zeer simpel.

Pluspunten

  • Bluetooth
  • Instelmogelijkheden
  • Montage
  • Design en afmeting
  • Geluidskwaliteit

Minpunten

  • Ontbreken van doosje voor front
  • Voor mij onbegrijpelijke instellingen voor X-over

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

merlin 23-03-2017 Product paar dagen in bezit

Top BT autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Top auto radio met bleutooth en telefoon functie doet precies wat je ervan verwacht, met een goed geluid, ook de verstaanbaarheid van de microfoon is goed

Pluspunten

  • top radio
  • goede bluetooth
  • goede microfoon

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer