Kenwood KMM-BT203 - Reviews

Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
50 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Carin 05-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood-BT203 autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Kenwood heeft altijd goede radio's. Zelf nog nooit geen problemen gehad vandaar dat ik er weer een gekocht heb.
Ik heb deze gekocht ivm andere auto en daar geen bluetooth in de radio zat.
Vind hem makkelijk in gebruik en qua prijs is die prima.
Vele mogelijkheden zoals bluetooth, 2 telefoons eraan kunnen koppelen en de telefoon als afstandsbediening gebruiken.
Uiterlijk ziet er goed uit en geluid klinkt helder.
Al met al heel blij met deze radio en nu dus onderweg weer kan bellen.

Pluspunten

  • Bluetooth
  • 2 telefoons koppelen
  • Goed geluid

Reageer

Ronald 02-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer makkelijk in te bouwen en goed geluid en handig met bellen en kwa bediening is hij ook erg makkelijk

Pluspunten

  • Bluetooth
  • Telefoon

Reageer

Laurens 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het product is gemakkelijk te installeren, geluid is zeer goed.
De uitleg van de verkoper was erg goed mooi als je spotify download met hogere kwaliteit je merkt echt een verbetering.
Zeker aan aanrader.

Pluspunten

  • Gemakkelijk te installeren
  • ziet er mooi uit
  • goed geluid

Minpunten

  • prijs is aan de hoge kant
  • het blijft een autoradio, telkens eruit halen dus.

Reageer

Peter 22-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

goede betrouwbare kenwood autoradio met Bluetooth

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een autoradio met een carkit. In het verleden al een kenwood autoradio gehad tot volle tevredenheid. De KMM-BT203 heeft een carkit in de autoradio zitten. getest met mijn huidige mobiel en alles werkt super.
een tip van mijn kant.. Heb je een nieuw android of Apple toestel werk dan de nieuwste firmware bij. Doorgaans werkt dit zonder de upgrade van deze firmware maar voor de betrouwbaarheid is dit wel aan te bevelen... Zie de http://www.kenwood.nl/car/autoradio/all/KMM-BT203/?view=support -- Firmware -- 2017 CD/USB-receiver firmware updates. Neem de firmware documentatie stap voor stap door voor problemen te voorkomen.

Reageer

Marcel 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed geluid, minder eenvoudige BT conectie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Prijs kwaliteit prima maar, goed geluid.
Alleen het koppelen, met telefoons als carkit kan eenvoudiger. Ook als je weer instapt koppelt hij niet/niet eenvoudig automatisch opnieuw met bekende telefoons. Mogelijk doen we iets fout.
Maar dan mag t gebruiksvriendelijker.
Desondanks prijs kwaliteit 79,- toch kenwood prima.

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit

Minpunten

  • Koppelbaarheid telefoons

Reageer

joop 01-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
gewoon een fijne radio voor in je auto geeft een goed geluid en makkelijk te bedienen en een mooi overzicht

Reageer

Ftd 08-10-2017

Prima autoradio met BT handsfree en moderne audioformaten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Keurig instapmodel. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Aansluiten ging eenvoudig. Goed toestel voor iedereen die gewoon een degelijk instapmodel wil met alle moderne voorzieningen. (BT, aux, usb)
Kleine kanttekening: Bellen via bluetooth met een Moto G nog niet goed werkend gekregen. Wel met een Samsung.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Moto G niet werkend gekregen tbv handsfree bellen.

Reageer

Dam 23-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Simpele goede radio voor in een boot. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Radio is simpel en snel te installeren en het zoeken naar zenders is simpel te doen.

Reageer

B.van Zoeren 20-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Kenwood kmm-bt203

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie radio ,makkelijk te instaleren. En zeer gebruiks vriendelijk
En goed geluid.echt een aanrader!

Reageer

Arjen 10-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Recht toe recht aan.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een nieuwe auto radio. Na een kleine inventarisatie, moest hij de volgende specs hebben.
Blutooth, muziek streamen, handsfree bellen en een usb aansluiting, heb ook naar onbekende merken gekeken maar toch voor een gevestigde naam gekizen, super ding.

Pluspunten

  • Eenvoudig

Minpunten

  • Toetsen voelen nuet heel solide

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer