JVC KD-R482 - Reviews

Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Kleuren
zwart
Functies
radio
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 16 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Harry 18-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie en goede autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze autoradio is gemakkelijk aan te sluiten, simpel in gebruik en heeft een goed geluid. Ik ben erg tevreden over deze aankoop.

Pluspunten

  • gemakkelijk aan te sluiten
  • Gemakkelijk in bediening
  • Goed instructie boekje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

LIERMAN ROGER 21-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima auto radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Radio gekocht voor mijn dochter haar auto. Geinstalleerd in de auto peace of cake.
Radio zelf speel goed en goeie kwaliteit. Prima aanrader.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Willian Bouwhuis 21-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Werk goed en is zeer makkelijk te bedienen en makkelijk in te bouwen kortom een top product ook zeer handig dat er een cd en een usb stick in kan.

Pluspunten

  • de radio tekst in goed te lezen
  • Zeer handig dat er zowel cd ook een usb in kan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Justin 22-08-2017
  • Product paar weken in bezit

veel functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een zeer goede autoradio zeer betrouwbaar ! Super veel functies op deze radio zeker een een aanrader

Pluspunten

  • functies
  • goed verlicht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eric 18-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Super geluid , mooi uiterlijk , speelt diverse media af .

Algemene score

9,0
Fijne receiver , werkt prima en is makkelijk te installeren in mijn auto . het geluid is prima in te stellen met de vooringestelde equalizer , en er zit een user stand op zodat je hem naar eigen voorkeur kan instellen .

Pluspunten

  • Super geluid
  • speelt diverse media af

Minpunten

  • Kleine knopjes voor je voorkeuze zenders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Msti_i 16-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Vette cd speler

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Vette cd speler met zoveel opties voor een mooie prijs. Ik ga elke dag los op de muziek onderweg naar mijn werk dankzij deze cdspeler;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leeuw 07-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

excellent geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze autoradio heb ik gekozen in eerste instantie door mijn uitstekende ervaring met het merk JVC. Betrouwbaar en goede kwaliteit.
In de tweede plaats en net zo belangrijk.....het altijd prachtige geluid dat JVC altijd tevoorschijn weet te toveren, zo voelt het.
Kortom: Ik geniet van deze autoradio die niet alleen het oor streelt maar ook het oog . Want hij ziet er ook nog es gelikt uit net als alle informatie en verlichting op het scherm als je 'm inschakelt en hij je meeneemt naar grote vervoering!
Neem 'm!

Pluspunten

  • geluid
  • uiterlijk
  • verlichting
  • betrouwbaarheid
  • garantietermijn

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hartman02 15-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Jvc Autoradio KD-R482

Algemene score

9,0
ik heb vorige week deze autoradio gekocht en de volgende dag in mijn auto geïnstalleerd wat vrij gemakkelijk en zonder problemen wou lukken .
Het bedienen van de autoradio is duidelijk en gemakkelijk te bedienen ik ben blij dat ik voor deze heb gekozen mooie kwaliteit autoradio en een schappelijke prijs

Pluspunten

  • pakt alles aan muziek soorten
  • mooi verlicht display
  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

marjan 11-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Veelzijdige autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
voor deze prijsklasse is dit een top toestel met vele mogelijkheden en een supergeluid!
ook het display is overzichtelijk, het menu laat zich makkelijk doorlopen, alsook de geluids instellingen.eenvoudige instalatie alles wat je nodig hebt zit erbij. ik ben er uitermate content mee en kan het iedereen aanraden!

Pluspunten

  • prijs-kwaliteit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arno 09-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooie uitstraling, simpele bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
simpele bediening, je hoeft niet te zoeken naar knopjes. mooi geluid!!

het is een betaalbare leuke radio.ook de aux ingang werkt perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Richard 07-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot beeldschern

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele mooie radio met groot beeldscherm. Daarnaast makkelijk bedienbaar en duidelijk. Ik ben heel blij dat ik deze radio als cadeautje heb mogen ontvangen. JVC is een goed en betrouwbaar merk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Antoinette 03-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bedienbare radio, doet wat het moet doen. Goede kwaliteit voor lage prijs. Goed geluid, duidelijk display, goede equalizer en strak design.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Goed geluid
  • Duidelijk display

Minpunten

  • Geen opbergdoosje voor frontje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marty 17-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteitsproducten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na mijn vorige JVC aankopen zoals de Everio camcorder GZ-MG26E en mijn KD R851BT carradio wederom een uitstekend product aangeschaft voor in mijn auto, zodat ik weer van de muziek kan genieten

Pluspunten

  • Met cd voorziening
  • Met 4 box aansluitingen
  • Met de kwaliteit van JVC

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christiaan 29-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Tevreden over mijn JVC autoradio.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn JVC CD Receiver KD-R482 voldoet geheel aan mijn verwachting, ik heb deze autoradio aangeschaft om zijn geluid plus de usb aansluiting. Zijn uitstraling en vormgeving is een aanrader,plus dat de bediening gemakkelijk en prettig is. Deze autoradio is een aanrader voor iedereen.

Pluspunten

  • De radio is gemakkelijk tebedienen
  • Je hebt veel voor een lage prijs
  • Je kunt er met je USB stic op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 30-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooie radio voor weing geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijke bediening,duidelijke gebruiksaanwijzing.
toppie.
Aanrader
Mooi uiterlijk
Niet te duur
Snelle en eenvoudige montage

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

venn0003 30-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

prima autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
het product is ruim goed, goed geluid en gebruiks vriendelijk en heb het gekocht voor de USB ingang maar ook voor de cd speler

Pluspunten

  • usb
  • goed geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer