JVC KD-R482 - Reviews

Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Kleuren
zwart
Functies
radio
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hartman02 15-07-2017 Product paar weken in bezit

Jvc Autoradio KD-R482

Algemene score

9,0
ik heb vorige week deze autoradio gekocht en de volgende dag in mijn auto geïnstalleerd wat vrij gemakkelijk en zonder problemen wou lukken .
Het bedienen van de autoradio is duidelijk en gemakkelijk te bedienen ik ben blij dat ik voor deze heb gekozen mooie kwaliteit autoradio en een schappelijke prijs

Pluspunten

  • pakt alles aan muziek soorten
  • mooi verlicht display
  • makkelijk te bedienen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

marjan 11-07-2017 Product paar dagen in bezit

Veelzijdige autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
voor deze prijsklasse is dit een top toestel met vele mogelijkheden en een supergeluid!
ook het display is overzichtelijk, het menu laat zich makkelijk doorlopen, alsook de geluids instellingen.eenvoudige instalatie alles wat je nodig hebt zit erbij. ik ben er uitermate content mee en kan het iedereen aanraden!

Pluspunten

  • prijs-kwaliteit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Arno 09-07-2017 Product paar dagen in bezit

mooie uitstraling, simpele bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
simpele bediening, je hoeft niet te zoeken naar knopjes. mooi geluid!!

het is een betaalbare leuke radio.ook de aux ingang werkt perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Richard 07-05-2017 Product paar dagen in bezit

Groot beeldschern

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele mooie radio met groot beeldscherm. Daarnaast makkelijk bedienbaar en duidelijk. Ik ben heel blij dat ik deze radio als cadeautje heb mogen ontvangen. JVC is een goed en betrouwbaar merk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Antoinette 03-05-2017 Product paar dagen in bezit

Goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk bedienbare radio, doet wat het moet doen. Goede kwaliteit voor lage prijs. Goed geluid, duidelijk display, goede equalizer en strak design.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Goed geluid
  • Duidelijk display

Minpunten

  • Geen opbergdoosje voor frontje

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Christiaan 29-04-2017 Product paar dagen in bezit

Tevreden over mijn JVC autoradio.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn JVC CD Receiver KD-R482 voldoet geheel aan mijn verwachting, ik heb deze autoradio aangeschaft om zijn geluid plus de usb aansluiting. Zijn uitstraling en vormgeving is een aanrader,plus dat de bediening gemakkelijk en prettig is. Deze autoradio is een aanrader voor iedereen.

Pluspunten

  • De radio is gemakkelijk tebedienen
  • Je hebt veel voor een lage prijs
  • Je kunt er met je USB stic op.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 30-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie radio voor weing geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijke bediening,duidelijke gebruiksaanwijzing.
toppie.
Aanrader
Mooi uiterlijk
Niet te duur
Snelle en eenvoudige montage

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

venn0003 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

prima autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
het product is ruim goed, goed geluid en gebruiks vriendelijk en heb het gekocht voor de USB ingang maar ook voor de cd speler

Pluspunten

  • usb
  • goed geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

>