JVC KD-R472 - Reviews

8,3 Lees 17 reviews
Specificaties
Usb-aansluiting
Ja
Bluetooth
Nee
Vermogen
200 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 17 reviews

8,3

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frank 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk te installeren, gebruiksvriendelijke bediening en premium uitstraling. Blij met de keuze voor deze radio.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Bedieningsgemak
  • Installatie zonder problemen

Minpunten

  • Geen doosje voor het frontje

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Rico 06-09-2016 Product paar dagen in bezit

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooi design, makkelijk aan te sluiten, bediening is simpel, veel instel mogelijkheden,
snel overschakelen van cd of naar usb of radio, Goed geluid ben zeer tevreden

Pluspunten

  • goed geluid
  • licht sterkte intestellen

Minpunten

  • tot nu toe geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Pako 02-09-2016 Product paar weken in bezit

perfecte prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Cd speelt perfect writable cd's af, makkelijke ingang voor USB alleen jammer genoeg geen geheugenkaart mogelijk.

Pluspunten

  • USB
  • Geluid
  • Prijs

Minpunten

  • Geheugenkaart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
W.Gielen 02-09-2016 Product paar weken in bezit

Autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben een goede autoradio ziet er mooi uit en heeft een erg goed geluid, makkelijk dat je er met de stick muziek kan afluisteren

Pluspunten

  • Stick gebruik
  • Goede muziek

Minpunten

  • Geen navigatie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Bertram 27-08-2016 Product paar dagen in bezit

Duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eenvoudig te installeren en programmeren zonder instructieboekje. Mooie display en prima geluid. Prijs verhouding/kwaliteit is meer dan prima.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
mahan 14-07-2016 Product paar dagen in bezit

JVC auto radio

Algemene score

7,0
nou eigenlijk ik wil graag deze toestel voorstellen aan mensen die pas willen JVS gebruiken. ik vind het personelijk goede radio is en ben tevertnden van

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Laura 06-07-2016 Product paar dagen in bezit

Super radio

Algemene score

9,4
Super radio , erg makkelijk te bedienen.
Mooi uiterlijk (blauw)
Idiaal dat de telefoon en usb er oo kunnen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Eaglehead 28-06-2016 Product paar dagen in bezit

Super radio

Algemene score

8,6
Eenvoudig te installeren en super gemakkelijk in gebruik! Zeer mooi vormgegeven. Past in elke auto door zijn modieuze disign en strakke uitstraling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Do 03-06-2016 Product paar dagen in bezit

Ik ben der heel blij mee

Algemene score

9,8
Ik ben der heel blij mee, ideaal ! Na veel versleten radios in me auto kreeg ik van een maatje als tip om deze te halen nog steeds geen spijt van!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Woodpecker 01-06-2016 Product paar dagen in bezit

Goeie aankoop

Algemene score

8,4
Wat een verschil met mijn oude radio, prima geluid, makkelijk te bedienen, mooie radio. Ik ben zeer tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Jack 26-05-2016 Product paar dagen in bezit

Klasse geluid

Algemene score

7,8
Ben nu een week aan het genieten van subliem geluid van mijn autoradio, gewoon klasse. Gemakkelijke bediening.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
anja parren 15-05-2016 Product paar weken in bezit

Mijn ervaring met de KD-R472

Algemene score

7,6
Deze radio heeft een goede geluidskwaliteit, veel mogelijkheden en is gemakkelijk in gebruik (enige nadeel is de positie van de eerste memotoets die gedeeltelijk schuilgaat achter de volumeknop. Het blauwe licht op het paneel oogt een stuk rustiger dan het rode van de KD-R471.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed
carlos vancompernolle 09-04-2016 Product paar dagen in bezit

beoordeling KD-R472

Algemene score

8,2
Ik ben heel content met mijn radio. De levering was zeker in orde. De volgende had ik het ontvangen. Het geluid is goed.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
encorela 07-04-2016 Product paar dagen in bezit

gemak dient de mens

Algemene score

8,2
Net uit de doos gehaald en meteen probleemloos in de auto gebouwd. Meteen testen. Alles werkt zoals je kunt verwachten. De eerste indruk is in ieder geval goed. Nu nog een proefrit om te zien of het bedieningsgemak ook goed is als je je ook op het verkeer moet letten. Maar ik schrijf dit nog, dus het is allemaal goed gegaan. Alles wat ik wil kan. radio, cd, usb. en het volume lekker makkelijk met een draaiknop. Precies wat ik wil.
Meer moet het niet zijn.
Alles bij elkaar een prima ding, lijkt me.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Desiree Beekman 17-03-2016 Product paar dagen in bezit

Autoradio kd-r472

Algemene score

8,0
Hele fijne autoradio en makkelijk in gebruik. Makkelijk aan te sluiten in de auto. Komt goed geluid uit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Jan Scheffers 01-03-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
zeer nette radio met heel mooi geluid en een goede equalizer.
vol geluid en de kleur van display past perfect bij de kleur van mijn auto

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Noor 17-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Mooi uitziende en klinkende radio, voor een leuke prijs.Ook de mogelijkheid om via usb muziek te luisteren was een belangrijk punt voor mijn keuze. Het beeldscherm is overzichtelijk, en de bediening is erg makkelijk. Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed