JVC KD-R472

Specificaties
USB-aansluiting
Ja
Vermogen
200 watt
Kleuren
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 87 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC KD-R472 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Brahim Ouacha 21-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goed leesbaar display, knopen zijn makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

8,0
Uiterlijk ziet er goed uit. Werkt perfect zonder versterker. Menu's zijn makkelijk te bedienen. Geluid is zeer perfect.

Pluspunten

  • Afneembaar frontje
  • Instelbaar display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Santvliet 13-10-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

8,0
Simpele en duidelijk werking.
goed geluid
mooie layouyt
zeker aan te bevelen
kan ook in een caravan gebruikt worden

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Kaneel 21-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi comlete autoradio met goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

8,0
Mooie autoradio voor een goede prijs. Hebben hem genomen omdat hij CD en USB afspeelmogelijkheid bevat. Mooi uiterlijk en prima geluid. Aanrader!

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Mooi uiterlijk
  • USB en CD

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

DJ Bert 12-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuke autoradio voor kleine prijs

Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

8,0
Deze autoradio/cd/usb vond ik bij Cool Blue. Mooi apparaat voor kleine prijs. Moest een nieuwe autoradio hebben voor de auto.

Pluspunten

  • Handig voor mijn mp3's
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • op dit moment geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard Out 28-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

9,0
Mooi duidelijk display met goede zender keuze mogelijkheid. Eenvoudige inbouw en aansluiting. Prima ontvangst en geluidsweergave.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frenky 27-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect radiotje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

10,0
Goede autoradio heel gebruiksvriendelijk....1 klein minpuntje is dat de USB soms heel lang moet laden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

fiebo 02-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

mooie radio,

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

9,0
Mooie radio gekregen voor mijn verjaardag, inbouwen was zo gepiept. Het enige nadeel was een geschikte usb stick vinden voor het apparaat hij wou 2 stuks van mij niet accepteren maar de dere was raak 32 gig dus ruimte genoeg. Dit zou JVC op kunnen lossen door er een stickje bij te geven( dat zijn de kosten niet). Maar al met al een radio die ik zeker aan zou raden meer dan genoeg waarde voor je prijs

Pluspunten

  • snel in te bouwen
  • simpele bediening

Minpunten

  • usb stick nogal kieskeurig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ilona 30-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie look en goed geluid

Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

8,0
Radio heeft een mooie look en geluid is prima. Makkelijk te installeren. Gekozen voor deze radio omdat hij zowel usb/cd/mp3 ondersteunt. Heb een oudere auto waar via stuur bediening niet mogelijk is, dus geen idee of dit handig werkt.

Pluspunten

  • goed geluid
  • makkelijk te installeren
  • mooie look

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Volkmann 23-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi en duidelijk scherm met audio info

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

10,0
Nu enkele maanden in gebruik. Fantastisch geluid en dat nog met de oude speakers!
Ideaal die USB ingang maar opk nog CD speler.
Prima kwaliteit-prijs verhouding. Maar ook aale lof voor Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima autoradio met een goed geluid en veel mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

9,0
Inbouwen en instellen in 10 minuutjes gepoept. Mooi geluid en duidelijk display. Veel instellingen mogelijkheden. USB aansluiting,kan je b.v.je telefoon opladen

Pluspunten

  • Prima autoradio
  • Mooi uiterlijk

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

LLiam 20-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Qualiteit voor een sherpe prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

8,0
Gekocht als vervanging voor een Akai ACAD30B autoradio/DVDspeler waarvan de diskdrive het niet meer deed. Terwijl de R472 een eenvoudiger toestel is [radio/CD speler] met minder opties [zoals bluetooth onboard] is het geluid van de R472 echt vele malen beter. Vooral de subwoofer komt heel goed uit, in het algemeen is de muziekbeleving echt een klasse hoger. Waar de ACAD30B echt gloeiend heet werd [dus stroom vrat] wordt de R472 niet meer dan handwarm. Duidelijk een goede toestel. Enige nadeel is dat het kiezen van de zenders ingesteld op plaatsen 7 tot 18 wat ingewikkeld is voor een autoradio.

Pluspunten

  • Goed geluid, goede presets
  • Scherpe prijs
  • Wordt niet heet
  • Subwoofer uitgang heel goed

Minpunten

  • bluetoth heeft adapter nodig
  • kiezen van zenders 7-18

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Madi 04-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect geluid en gaaf design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

10,0
Perfecte autoradio voor dit geld 64 euro, mooi geluid en vele functies tevens makkelijk om in te stellen en te monteren
verder ziet hij er gewoon super uit met zijn blauwe verlichting in het donker

Pluspunten

  • mooi design
  • perfect geluid
  • makkelijk om te monteren
  • vele functies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joep 16-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

9,0
Voldoet aan verwachtingen. Makkelijk aan te sluiten met bijgeleverde kabel. Aux aansluiting is leuk voor het aansluiten van een smartphone

Pluspunten

  • Aux
  • BestutBes
  • Geluid kwaliteit

Minpunten

  • Geen minpunten ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

K. Volkmann 04-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Als je niet al te veel eisend bent, is dit een prima keus!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

10,0
Ik zocht een nieuwe moderne autoradio met CD-speler. De oude was 15 jr en gaf de geest.
JVC had wat ik zocht en ook nog een USB aansluiting. De installatie ging vlot en de meegeleverde ISO kabel bleek eenvoudig (zonder gereedschap) op Duits-Europese standaard bekabeling aan te sluiten. Rood-Geel draden om wisselen. Prima geluid, uitgebreide equalizer !
Geen spijt van.

Pluspunten

  • duidelijke handleiding
  • uiniversele meegeleverde ISO kabel
  • meegeleverde uitbouwsleutels
  • Leuk prijsje
  • Je hoefd geen technicus te zijn om te installeren

Minpunten

  • kleuren van het display niet te veranderen...

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Chris 19-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klasse radio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

9,0
Het is een Klasse radio, goeie prijs, en uitstekende kwaliteit.
Cd Speler, plus USB aansluiting voor oa Android.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas 30-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima geluid voor een radio in zijn prijsklasse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

9,0
Prima geluid voor zijn prijs. Eenvoudige installatie. Zeker aan te bevelen als je niet te veel toeter en bellen aan je auto stereo wil.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • eenvoudige installatie

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

herman 21-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

eenvoudige bediening ziet er ook mooi uit en een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

9,0
prijs-kwaliteit verhouding erg goed heel goed geluid en alles werkt goed en niet ingewikkeld voor deze prijs goed compleet USB CD en radio en je kan je telefoon opladen via de usb dus een complete auto radio voor een hele goede prijs.

Pluspunten

  • goed geluid
  • cd en usb
  • mooie uitvoering

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 06-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

9,0
Werkt perfect en dat voor die prijs! Echt een aanrader! Het enige wat ik mis is een hoesje voor het frontje.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Veel instelmogelijkheden
  • Goed geluid
  • Zeer goed product voor een scherpe prijs
  • Duidelijk en helder display

Minpunten

  • Geen hoesjes voor het frontje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eleni 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super nice sound!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

10,0
This is the best radio ever. CD, MP3, USB... What to say about how nice is the sound!! Perfect i am very happy that i bought it.

Pluspunten

  • Sound
  • Colour
  • USB
  • MP3

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Clou 01-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KD-R472

Algemene score

8,0
Fijne autoradio met een makkelijke bediening en een geweldig geluid. Ook fijn dat je er een USB stick in kunt doen

Pluspunten

  • Geluid
  • Bediening

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews