Kenwood KDC-X5000BT - Reviews

8,7 Lees 9 reviews
Specificaties
Usb-aansluiting
Ja
Bluetooth
Ja
Vermogen
200 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maikel 20-11-2016 Product paar weken in bezit

KDC-X5000BT

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een makkelijk te bedienen autoradio met zeer veel mogelijkheden. Zoveel mogelijkheden zijn wellicht niet voor iedereen weggelegd, maar voor mij prima.

Het geluid heeft er ook een goede boost van gekregen. Dit klinkt aanmerkelijk beter met deze radio.

Pluspunten

  • Veel instel mogelijkheden.
  • Geeft het geluid in de auto een merkbare boost.

Minpunten

  • De vele mogelijkheden kunnen mensen afschrikken.
  • Frontje kan losschieten worde

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Marthijn 01-10-2016 Product paar dagen in bezit

Autoradio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Echt super duper gaaf. Alleen het geheugenvan de radio slaat hij niet op. Wel de zenders maar de rest niet. Begin elke keer op standbye en cd en usb begin ik weee bij 1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
M.kavlak 27-08-2016 Product paar dagen in bezit

zuivere geluid en veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooie vorm met het bluetooth mogelijkheden en hij doet het meer dan verwacht is en leukste verlichting

Pluspunten

  • makelijk om in te stellen
  • microfoon
  • gewenste talen
  • bluetooth

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ibor 18-08-2016 Product paar dagen in bezit

Snel en makkelijke installatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Binnen 10 minuten ingebouwd: er kwam muziek uit! Alles bijzonder eenvoudig dankzij de duidelijke handleiding. Zelf per ongeluk een verkeerde taal ingesteld, maar na een reset dit vlot verholpen. Ook Bluetooth hands free in 2 minuten up-and-running.
Perfecte audio en gemakkelijk in de bediening.

Pluspunten

  • Installatie
  • Bluetooth instellen
  • Handleiding in NL taal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Santos 07-07-2016 Product paar dagen in bezit

Ik ben tevreden

Algemene score

10,0
Ik ben tevreden met het product werkt goed en makelijk te bedienen mooie uiterlijk en heeft alles wat ik kan wensen zit er op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Armand 11-06-2016 Product paar dagen in bezit

Super radio

Algemene score

9,4
Je krijgt echt waar voor je geld.
Goede geluidsweergave.
Makkelijk te bedienen.
Mooi afgewerkt model.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
R 26-05-2016 Product maand in bezit

Good sound quality, especially with bluetooth streaming

Algemene score

8,6
Bought this radio as I wanted to have bluetooth functionality to be able to stream music from my phone (an iphone). The setup was easy enough and I got to play some music very quickly. The sound quality is very good from CD, MP3, and FLAC (used the radio very little).
The bluetooth streaming functionality also offers very good quality and was the reason I wanted a new radio.
I have been experiencing some issues using the handsfree bluetooth mode as sometimes it will not accept my input, but that could also be due to the phone. When making and receiving calls, people tell me they are able to hear my well and I can hear them through the speakers with good quality, even when driving at higher speeds with some noise in the car.
On some occasions, I had to manually pair the phone to the unit again. I tried two phones paired simultaneously and that worked fine as well.
The button to eject the front of the unit is a bit small and requires some getting used to.
The display is quite nice and it is possible to change the colour of the leds.
Overall, I think it offers very good value for money and it definitely offers better quality than other similarly priced units I tested from Pioneer and JVC.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Ron 27-04-2016 Product paar weken in bezit

Eerste indrukken

Algemene score

7,6
De radio klinkt prima, mogelijkheden te over. alleen een 16Gb USB stick werkt niet, een 4 Gb exemplaar wel.TElefoneren en bluetooth luisteren gaat prima.
De volumeknop voelt wat ielig aan, afwachten hoe die zich houdt.
Groot voordeel is de mogelijkheid om zelf je kleur van het display en de knoppen te kunnen maken. Zo past hij altijd bij de interieurverlichting.
Snel aanpassen van bijv balans of fader, is wat omslachtig door het uitgebreide menu.
Nadeel is het ontbreken van een case voor het afneembaar frontpaneel. Persoonlijk had ik ook liever een klein uitneembaar onderdeel gezien, zoals bij mijn vorige radio (origineel Ford). Daar haal je een klein pennetje uit de voorkant. Is makkelijker mee te nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Remco 24-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,4
Goede prijs kwaliteit. Geluid beetje zoeken naar beste afstelling, maar op zich prima. Handig dat je met telefoons kunt wisselen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Voldoende