Kenwood DNX5160DAB - Reviews

Best Reviewed aug 2017 Kenwood DNX5160DAB
Best Reviewed augustus 2017
Specificaties
Functies
radio, dvd
Bluetooth
Ja
USB-aansluiting
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 28 reviews geschreven op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Andre 22-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm makkelijk in te bouwen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk in te bouwen goed geluid. Merk specifieke stekkers. Wel aparte adapter nodig voor stuurwielbediening. Matig gewone radioontvangst.

Pluspunten

  • goed geluid
  • makkelijk in te bouwen

Minpunten

  • merkspecifieke stekkers

Reageer

jacco de bruijn 02-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot scherm makkelijk bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
op aanraden van ECS gekocht en prima bevallen. makkelijk te bedienen dus zeer toegangkelijk. zelfs voor mij die niet voorop loopt met deze techniek.

Pluspunten

  • makkelijk
  • groot scherm
  • fijne navigatie

Reageer

Henk 27-09-2017
  • Product paar weken in bezit

mooi duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Aangeschaft vanwege de prijs na wat andere opties naast elkaar gelegd toch voor deze gekozen geen spijt van. Goed scherm, mooi radio geluid en ook de telefoon functie werkt perfect. ook een achteruit camera op aangesloten en werkt prima.

Pluspunten

  • mooi duidelijk scherm
  • goede ontvangst
  • snelle route omschakkeling

Minpunten

  • nog niet ondervonden

Reageer

Frits 20-08-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Groot scherm makkelijk in de bediening en goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen goede communicatie met mijn telefoon en goed geluid goed afleesbaar scherm en duidelijke routeplanner

Reageer

Kenwood 18-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

kenwood 5160

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi groot scherm, handig met 2x USB. Duidelijke handeling met een makkelijke navigatie. Een topradio.

Reageer

Mark 05-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Carkit werkt goed. Dab ook. Navigatie reageert snel. Ik ben er tevreden mee. Kan het aan iedereen aanraden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Wim 29-07-2017

Goede radio, duidelijk scherm.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekocht als vervanging van Alpine systeem in Mercedes A. 200% verbetering met de radio. Duidelijk scherm en makkelijk te gebruiken. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • DABS radio
  • Duidelijk scherm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

arjan 18-06-2017

Mooie multimedia navigatie radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer uitgebreide radio navigatie met meest denkbare opties , dab+ navigatie, video . Navigatie van garmen. En drie jaar gratis kaart update's

Pluspunten

  • Dab+
  • Garmin navigatie

Reageer

Ed Bijster 06-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Modernisering BMW van 2001 naar 2017+

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het navigatiesysteem van mijn BMW 540 uit 2001 was echt niet meer van deze tijd en handsfree telefoon was ook uitgesloten. Met de Kenwood DNX5160DABS zijn we in 1 keer weer volledig bij de tijd. Prima navigatie, brilliant geluid en handsfree bellen zonder problemen. Absoluut een aanrader!

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Echt heel mgoed geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

auto inside weert 04-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

goede zichtbare nav en een veel beter geluid in mijn susuki

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik vind dit een heel mooi toestel met meer mogelijkheden dan de orgineleradio bv een cd speler want die hebben de meeste nieuwe auto s niet meer en een nav die beter is dan die van mijn susuki want die werkt pas als ik 299 euro betaal

Pluspunten

  • cd speler
  • dvd speler

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mieke van Hees 25-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een uitstekend apparaat met een heel goed geluid en goede navigatie. Waarbij het geluidje wat gaat wanneer je te snel rijd wel iets te zacht is.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Goos 24-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Helder beeldscherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb Kenwood laten inbouwen in mijn youngtimer. Functioneert prima. Garmin levert goede kaarten. Zeer snelle berekeningen van routes. Koppeling van Iphone is handig. Helder beeldscherm.

Pluspunten

  • goede navigatie
  • koppeling Iphone

Minpunten

  • relatief klein scherm

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

jan hagen 19-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

top ding navigatie werkt supper

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
is echt een super radio je kan er alle kanten mee op. werkt super snel navigatie is zeer duidelijk. ook zijn er veel instellingen voor het geluid. ook beschikt de radio over veel aansluitingen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Antoon Hagen 09-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Chevyvan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

4,0
Het is echt een super apparaat, handig dat de volume knop een draaiknop is, hij start super snel op, herberekenen gaat snel, en het geluid is loep zuiver! Mijn zoon heeft nu de zelfde aangeschaft en is er ook heel blij mee. Kortom, een goede investering geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 08-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Praktische bediening de radio heeft een mooi geluid, beeldscherm is groot genoeg kortom een goed apparaat

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Vincent 26-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Goede radio

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goeie radio, mooi geluid en goede eq instelmogelijkheden. Makkelijke bediening. Jammer dat dab+ nog niet overal even betrouwbaar is

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Goed geluid en instelmogelijkheden
  • Goede navigatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jelte 10-03-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Werkt soepel, fijn dat de draaiknop erop zit.

Algemene score

8,0
Altijd fijn om een offline navigatie te hebben. Werkt soepel, scherm is prima en heel prettig om Apple Carplay te hebben.

Pluspunten

  • Scherm
  • Draaiknop
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • DAB radio werkt nauwelijks in buitengebieden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rakker 06-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Scherp scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat nu 1 maand in bezit en ben redelijk tevreden over. De Dab ontvangst is prima en ook het geluid is goed. Wat echter wat tegenvalt is de navigatie. Ik was een los systeem gewend en daar zat een heel duidelijke rijbaan begeleiding op. Dat valt hier wat tegen, vooral de afslagen zijn niet zo duidelijk. Wel is het scherm zeer scherp en duidelijk. De uitgebreide handleiding moet je via internet downloaden, is jammer. Wel veel aansluit mogelijkheden. Al met al toch een goed apparaat.

Pluspunten

  • Scherp scherm en goede Dab ontvangst.

Minpunten

  • Navigatie kan beter.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Ben 02-03-2017
  • Product paar weken in bezit

top top top

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
goede dag met Ben
ik kan maar een word.........geweldig.
ze hebben mij dit model geadviseerd omdat die alles aan boord heeft.
de dab+ is geweldig.natuurlijk met een goede buiten antenne,
ik rij in het zuiden van west naar oost met het luisteren naar een zender
bedankt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 07-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Radio met uitstekende pasvorm!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Kenwood DNX516DABS gekocht omdat deze radio precies in mijn dashboard past. Super pasvorm, mooie aanpasbare knopverlichting. Ook goed af te regelen audio DSP. Alle instellingen voor mijn speakers zijn ruimschoots aanwezig! Geluidskwaliteit is erg goed. Mooi groot scherm, echt een aanrader!

Pluspunten

  • goede pasvorm
  • erg goed geluid
  • veel mogelijkheden
  • groot display

Minpunten

  • interface stuurwiel bediening is optioneel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews