Epson Home Expression Home XP-455

Specificaties
Functies
kopiëren, printen, scannen
Printtechnologie
inkjet-technologie
Wifi
Wifi
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Epson Home Expression Home XP-455 op Kieskeurig.be.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.be review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

André 14-10-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Bevat ransomware. Vindt ik

Geschreven voor: Epson Home Expression Home XP-455

Algemene score

4,0
Op zich een fijne printer. Alleen stopt’ie ermee na ca. 8000 pagina’s.
Een WIC error. Repareren, je mag ‘t niet zelf doe van Epson, is net zo duur als een nieuwe printer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Tony 04-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

snel mooie kleuren prijs kwalitiet is top!

Geschreven voor: Epson Home Expression Home XP-455

Algemene score

10,0
gekocht bij BCC Veenendaal super geholpen ik wilde eerste een HP maar door advies van verkoper heb ik dit apparaat gekozen toppers!!!!!!!

Pluspunten

  • snel
  • mooie scherm
  • goedkoop inkt
  • draadloos
  • kinder invoudig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 25-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Simpel aan te sluiten.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Epson Home Expression Home XP-455

Algemene score

10,0
Een simpele basic all in one apparaat. Volg de aanwijzingen via de website van epson en voila hij is klaar voor gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bianca 15-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige printer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Epson Home Expression Home XP-455

Algemene score

8,0
Leuk compact en degelijke printer voor thuis gebruik. Makkelijke bediening en mooie printen. Langdurig plezier

Pluspunten

  • Compact
  • Mooie printen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T 06-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima printer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Epson Home Expression Home XP-455

Algemene score

9,0
Prima printer voor thuis gebruik. Installatie gemakkelijk even als de wifi connectie.
Foto print voor mij voldoende met leuk extra programma

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cornelis 24-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

All in one Epson XP 455

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Epson Home Expression Home XP-455

Algemene score

10,0
Een simpel te installeren printer en ook gemakkelijk in gebruik . Voor deze prijs krijg je waar voor je geld en beveel ik hem iedereen aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Loes 11-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi formaat niet te groot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Epson Home Expression Home XP-455

Algemene score

8,0
Ik heb deze printer op advies van de BCC verkoper gekocht, heb weinig verstand van installatie ed, maar met de goede uitleg in één keer geinstalleerd. Een hele mooie prijs voor een goed product

Pluspunten

  • snelle en makkelijke installatie
  • mooi compact en mooie afdrukken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marten.daniella 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijke installatie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Epson Home Expression Home XP-455

Algemene score

9,0
Vanmiddag gekocht voor slechts €59,95 bij de mediamarkt. Installatie is verschrikkelijk gemakkelijk met name de wifi installatie. De eerste printen zijn ook prima. Erg goede prijs kwaliteit verhouding. Over de duurzaamheid heb ik uiteraard geen mening.

Pluspunten

  • Gemakkelijke Installatie
  • Prijs

Minpunten

  • Uitvoerlade ietwat fragiel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer